Νέα

Πώς να κάνεις ευτυχισμένο έναν άντρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 271
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
ρε πούστη μου ένα περιέργο πράμα τόσο καιρό.....
Οσες μπαίνουν κατά καιρούς σ αυτό το σάιτ και κωλοτρίβονται δεν είναι καμμιά τους Ελλάδα.........
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Μοντς.....
Αι πι σε πμ παρακαλώ.........

Μπαμπά;;;;;;; Εχει η Αγγλία Καλαμάτα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:
:helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

χαχαχα κ ολες ειναι ΜΟΥΝΑΡΟΙ ΤΡΕΛΟΙ,με τρελες εμπειριες...
χαχαχαχα

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Στη πυρά, στη πυρά η ελλεηνίδα που έχει το θράσσος και εκφέρει φθόγκους :2funny: Ηρεμήστεε

Επισκέπτης
μα ρε φιλε ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΙΠΑ να εχει παρει στον 'φιλο' θα την εμπιστευθεις εσυ να βγαινει με ατομα που ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ?

τι εμπιστοσυνη να δειξεις?πρεπει να εισαι ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΑΛΑΚΑΣ για να τα φτιαξεις με τετοια..

Ε η πιπα μωρε δεν πιανεται.Μια μικρη ανακουφιση και παρηγορια στον φιλο κατα την διαρκεια του καφε ειναι  :2funny: :2funny: :2funny:

Καλα αμα της εχεις τα λουρια χαλαρα τοτε θα στην κανει σιγουρα.Βασικα λιγο πολυ αμα θελει να σου κανει την πουτανια θα στην κανει οποτε μολις τη παρεις χαμπαρι την διωχνεις κλωτσηδον.

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Τι σημασια εχει?Απο Ελληνες γονεις ανατραφηκες.Εζησες την Ελληνικη κουλτουρα μεχρι τα 16 σου που ειναι αρκετα σημαντικη ηλικια.
Δηλαδη τι?Με το που πατησες το ποδι σου εξωτερικο αμεσως αλλαξες νοοτροπια και συνηθειες? :dancing:

για να εχεις ελληνικη νοοτροπια πρεπει η γονεις σου να εχουν.... η μανα μου δεν μεγαλωσε στην ελλαδα κι ο πατερας μου απλα δεν με μεγαλωσε αυτος. καταλαβες;

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
Ε η πιπα μωρε δεν πιανεται.Μια μικρη ανακουφιση και παρηγορια στον φιλο κατα την διαρκεια του καφε ειναι  :2funny: :2funny: :2funny:

Καλα αμα της εχεις τα λουρια χαλαρα τοτε θα στην κανει σιγουρα.Βασικα λιγο πολυ αμα θελει να σου κανει την πουτανια θα στην κανει οποτε μολις τη παρεις χαμπαρι την διωχνεις κλωτσηδον.

οπως λεει μια φιλη μου: η πιπα δεν ειναι σεξ,ειναι σαν το φιλι...
ειναι 'αναιμακτο΄:P :P

Επισκέπτης
για να εχεις ελληνικη νοοτροπια πρεπει η γονεις σου να εχουν.... η μανα μου δεν μεγαλωσε στην ελλαδα κι ο πατερας μου απλα δεν με μεγαλωσε αυτος. καταλαβες;

Εσυ τουλαχιστον παρολο τον ξεριζωμο φαινεται να την απαικτησες την ελληνικη νοοτροπια  :helpplea:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
οκ καταλαβαμε!
αλλα στο θεμα μας:Πώς να κάνεις ευτυχισμένο έναν άντρα

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Εσύ κοριτσάκι μου για να καταλάβω, επειδή είμαι μεγαλύτερος και δε τα πιάνω, τι κα@λα έχεις να μας δώσεις το cv σου;

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Εσυ τουλαχιστον παρολο τον ξεριζωμο φαινεται να την απαικτησες την ελληνικη νοοτροπια  :helpplea:

γτ επειδη ως ελευθερη πηγα με φιλο μου;;; κι αμα δεν πηγαινα μηπως να με ελεγαν ψηλομυτα ελλεινηδα μου δεν γαμιεται και το παιζει δυσκολη;;;; μηπως τα εχετε κανει σκατα τελικα και δεν ξερετε τι λετε;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

παπάρια μάντολες.... η αδερφή ρωσσίδας στριπτηζούς που ξέρω καλά έχει μεγαλώσει ελλάδα με ξένο πατέρα και μάνα και έχει γίνει πιο ελλεινίδα απ τις ελλεινίδες..... Οπου γης πατρίς.

Επισκέπτης
γτ επειδη ως ελευθερη πηγα με φιλο μου;;; κι αμα δεν πηγαινα μηπως να με ελεγαν ψηλομυτα ελλεινηδα μου δεν γαμιεται και το παιζει δυσκολη;;;; μηπως τα εχετε κανει σκατα τελικα και δεν ξερετε τι λετε;

Μαλλον εσεις εχετε μπλεξει τις ενοιες φιλος/γκομενος/αδερφος κτλ
Να μην λες "φιλος μου". Να λες ενας γκομενος.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
όχι, αλλά με αυτά που λες μάλλον σου χάλασε το νου

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66

καλα χαλαρωστε λιγο.. δεν φταιει η ευα για ολα τα κακα των γυναικων, ειστε ολιγον τι υπερβολικοι με τη κοπελα (η ευα του αδαμ παλι... χαχαχα)

ευακι δεν χρειαζεται να απολογεισαι σε κανενα...

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Μαλλον εσεις εχετε μπλεξει τις ενοιες φιλος/γκομενος/αδερφος κτλ
Να μην λες "φιλος μου". Να λες ενας γκομενος.

αδεφο δεν εχω και γκομενος μου δεν ειναι ο αλλος επειδη τον πηδηξα μια φορα... προσωπικα προτιμο τον ορο fuck friend για να ξερουμε και τι λεμε

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
οπως λεει μια φιλη μου: η πιπα δεν ειναι σεξ,ειναι σαν το φιλι...
ειναι 'αναιμακτο΄:P :P
το γαμήσι συγκαταλέγεται στα κρεατικά.....
Η πίπα στα ροφήματα.....
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Ο φραπές με γάλα που συγκαταλέγεται;
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Στα είδη φπα 9%(εστιατόρια, μπάρ, χώροι ψυχαγωγίας)

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
καλα χαλαρωστε λιγο.. δεν φταιει η ευα για ολα τα κακα των γυναικων, ειστε ολιγον τι υπερβολικοι με τη κοπελα (η ευα του αδαμ παλι... χαχαχα)

οχι αλλα αμα τους κανει λαδια μια γκομενα τοτε ολες ειναι σκαρτες... λες κι εμεις δεν εχουμε παθει τα αναλογα... απο την μια λενε οτι οι ελληνιδες δεν γαμιουνται και εγω ειπα οτι ελευθερη παω με γνωστους μου και πεσαν να με φαν. ειπα πουθενα οτι κερατωσα κανεναν;;;;

Επισκέπτης

Αυτη γουσταρει να δινει show.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom