Νέα

Πώς να κάνεις ευτυχισμένο έναν άντρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 271
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
οποιος παθει αυτα που λετε ειναι και πολυ μαλακας και κινδυνευει να παει και φυλακη γιατι μπορει να δειρει η και να σκοτωσει πανω στην ψυχικη οργη που θα ειναι εκεινη την ωρα.
Απλα θα ειναι πολυ μαλακας γιατι τα εφτιαξε με Ελληνιδα,δεν ηξερε?
Τα ηθελε ο κωλος του.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
ολο μαλακιες ρε πουστη μου...

κ ΠΡΙΝ εκανε κυρηγμα για φιλια κ εμπιστοσυνη οταν βγαινει στις παρεες της..   :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
πρωτον την δεν θελω να αποδειξω τπτ με νουμερα πιστευω το πραμα ειναι το ιδιο κι απο τις δυο πλευρες και δευτερον ε ναι τι να κανουμε ασχημη δεν ειμαι  :helpplea:

:2funny: :2funny: σε εναν εχω ενδοσει αλλα ηταν τελειως σαρκικο και ουτε καν ειχα σχεση τοτε
Kαλα χτες ειπες οτι ηταν 2 οι καμπινατοι...ρε συ μας δουλευεις?

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
οποιος παθει αυτα που λετε ειναι και πολυ μαλακας και κινδυνευει να παει και φυλακη γιατι μπορει να δειρει η και να σκοτωσει πανω στην ψυχικη οργη που θα ειναι εκεινη την ωρα.
Τα ηθελε ο κωλος του.

κοφτο με τις ελλεινηδες κατανταει βαρετο κι η ρουμανα ρωσιδα μπορει να στην φερει. στην ρωσια ζουσε η γιαγια μου και ενα λεει.. κουκλες οι ρωσιδες γι αυτο γινονται και πουτανες

Επισκέπτης

Τι ψυχικη οργη ρε χρησταρα?Υπαρχει και σωματικη?Μια ειναι η οργη  :rockon:

Τα ηθελε ο κωλος του.

Καλα ενταξει να λεμε την αληθεια αυτο το παθαινεις και με Ρωσιδα.Μην τα ισοπεδωσουμε και ολα.Ολες την πουτανια την εχουν μεσα τους και αμα τις αφησεις θα την βγαλουν.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
Ε φυσικα.Επειδη ειναι κουκλες εχουν ζητηση στο εμπορια σαρκας.Τι οι χοντροκωλες σαβουρες Ελεινιδες θα ειχαν ζητηση? :rockon: :rockon: :rockon:
Δεν εχει να κανει ομως η εξωτερικη ομορφια με την πουτανια σας γιατι και τα μπαζα που ειστε οι περισσοτερες ελεινιδες εχετε αρκετη πουτανια και κομπλεξ μεσα σας.
Αντε να εμπιστευθεις αυτην που το εκανε με φιλο της να βγαινει μονη με 'την παρεα'...
Εγω δεν γραφω αλλα γιατι τα παιρνω με κατι τετοια κ δεν γουσταρω, πραγματικα..

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Kαλα χτες ειπες οτι ηταν 2 οι καμπινατοι...ρε συ μας δουλευεις?

ενας ηταν απλα εγινε δυο φορες αυτο και ηταν γκομενος μου

Και γιατι δεν σου εριξε μερικους ακομα αφου ηταν ωραια?

ειπα ενας το ποσες φορες ειναι αλλο θεμα

Επισκέπτης
κοφτο με τις ελλεινηδες κατανταει βαρετο κι η ρουμανα ρωσιδα μπορει να στην φερει. στην ρωσια ζουσε η γιαγια μου και ενα λεει.. κουκλες οι ρωσιδες γι αυτο γινονται και πουτανες

Ε φυσικα.Επειδη ειναι κουκλες εχουν ζητηση στο εμπορια σαρκας.Τι οι χοντροκωλες σαβουρες Ελεινιδες θα ειχαν ζητηση? :rockon: :rockon: :rockon:
Δεν εχει να κανει ομως η εξωτερικη ομορφια με την πουτανια σας γιατι και τα μπαζα που ειστε οι περισσοτερες ελεινιδες εχετε αρκετη πουτανια και κομπλεξ μεσα σας.

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Επειδη οι Ελλαδα ειναι λιγουροκρατουμενο κρατος εχει δωσει αβανταζ στις Ελληνιδες.
Τωρα οι Ελληνιδες τα εχουν γαμησει ολα.
Ακομα και το πιο μπαζο εχει τουπε μοντελου.
Οσο θα υπαρχουν αυτοι οι λιγουρηδες προκοπη δε γινεται.
Η Ελληνιδα φιλοι μου εχει μεσα της κουτοπονηρια που δεν εχει καμια αλλη.

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16

ευχαριστω βρε που με λες ελλεινηδα ουτε καν στην ελλαδα δεν ειμαι

Επισκέπτης

Η καταγωγη ομως καταγωγη...και οι κακες συνηθειες και νοοτροπια ελεινιδας το ιδιο επισης.Δεν αλλαζουν αυτα με αλλαγη εδαφους.

Επισκέπτης
Αντε να εμπιστευθεις αυτην που το εκανε με φιλο της να βγαινει μονη με 'την παρεα'...
Εγω δεν γραφω αλλα γιατι τα παιρνω με κατι τετοια κ δεν γουσταρω, πραγματικα..

Κατα τα αλλα μας τα παιζουν ντομπρες ρε και μιλανε και για φιλους...Για γαμω-φιλους προκειται  :dancing:

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Η καταγωγη ομως καταγωγη...και οι κακες συνηθειες και νοοτροπια ελεινιδας το ιδιο επισης.Δεν αλλαζουν αυτα με αλλαγη εδαφους.

λες εεε να εχω ελληνικη νοοτροπια, ενω ημουνα το πρωτο παιδι μετα απο 4 γενιες που γεννηθηκε στην ελλαδα και στα 16 εφυγα απο κει.....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ρε πούστη μου ένα περιέργο πράμα τόσο καιρό.....
Οσες μπαίνουν κατά καιρούς σ αυτό το σάιτ και κωλοτρίβονται δεν είναι καμμιά τους Ελλάδα.........
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Μοντς.....
Αι πι σε πμ παρακαλώ.........

Μπαμπά;;;;;;; Εχει η Αγγλία Καλαμάτα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:
:helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Επισκέπτης
λες εεε να εχω ελληνικη νοοτροπια, ενω ημουνα το πρωτο παιδι μετα απο 4 γενιες που γεννηθηκε στην ελλαδα και στα 16 εφυγα απο κει.....

Τι σημασια εχει?Απο Ελληνες γονεις ανατραφηκες.Εζησες την Ελληνικη κουλτουρα μεχρι τα 16 σου που ειναι αρκετα σημαντικη ηλικια.
Δηλαδη τι?Με το που πατησες το ποδι σου εξωτερικο αμεσως αλλαξες νοοτροπια και συνηθειες? :dancing:

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
Κατα τα αλλα μας τα παιζουν ντομπρες ρε και μιλανε και για φιλους...Για γαμω-φιλους προκειται  :dancing:

μα ρε φιλε ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΙΠΑ να εχει παρει στον 'φιλο' θα την εμπιστευθεις εσυ να βγαινει με ατομα που ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ?

τι εμπιστοσυνη να δειξεις?πρεπει να εισαι ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΑΛΑΚΑΣ για να τα φτιαξεις με τετοια..

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
ελα μωρε σιγα τι κοζανη τι λωζανη!

Stories

Νέο!

Stories