Νέα

Πώς να κάνεις ευτυχισμένο έναν άντρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 271
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
κ αν την εμπιστευτεις οπως ο κολλητος μου(κ πολλοι αλλοι) κ μετα τον χωρισει(6 ετη σχεση) γιατι 'δεν ειναι ερωτευμενη' κ τα φτιαξει με τον 'κολλητο' κ τον 'δεν τρεχει τπτ βρε,απλα φιλαρακια ειμαστε' που εβγαινε τοσο καιρο μαζι με την 'παρεα',τοτε τι κανεις?
της σπας την κεφαλα ή δεν της την σπάς?

Καταρχήν δεν υπάρχει φιλία μεταξύ άντρας και γυναίκα, αυτό είναι το μεγαλύτερο ψέμα του αιώνα

Επισκέπτης
σωστη
αν δεν μπορειτε να εμπιστευθειτε τον αλλο ή σας δινει αφορμες να μην το κανετε τοτε γιατι να ειστε μαζι του, πολυ παιδεμα κ δεν αξιζει τον κοπο

σωστό αυτό που λες αν είναι να στην κάνει θα στην κάνει, απλά πρέπει να σεβόμαστε και λίγο αυτόν που έχουμε δίπλα μας. Αυτό που περιγράφει ο laplace παραπάνω το έχω ακούσει πάνω από 5 φορές αυτό το μήνα, από διαφορετικά άτομα

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
κ αν την εμπιστευτεις οπως ο κολλητος μου(κ πολλοι αλλοι) κ μετα τον χωρισει(6 ετη σχεση) γιατι 'δεν ειναι ερωτευμενη' κ τα φτιαξει με τον 'κολλητο' κ τον 'δεν τρεχει τπτ βρε,απλα φιλαρακια ειμαστε' που εβγαινε τοσο καιρο μαζι με την 'παρεα',τοτε τι κανεις?
της σπας την κεφαλα ή δεν της την σπάς?

αυτη την ιστορια την εχω ξαναδει μεσα στο σαιτ σιγουρα ηταν ο κολλητος σου η μηπως εσυ... τεσπα δεν εχει σημασια.  οχι δεν της σπας την κεφαλα, και ο χωρισμος μπορει να επελθει καποια στιγμη και ειναι φυσιολογικο αλλιως παντρευεστε και σας χωριζει ο θανατος.... αν δεν ειχε βρει αυτη αλλον μπορει να ειχε βρει ο κολλητος σου (η εσυ) και λες 6 χρονια σχεση αλλα σε τι ηλικια;; παιζει κι αυτο ρολο

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
αυτη την ιστορια την εχω ξαναδει μεσα στο σαιτ σιγουρα ηταν ο κολλητος σου η μηπως εσυ... τεσπα δεν εχει σημασια.  οχι δεν της σπας την κεφαλα, και ο χωρισμος μπορει να επελθει καποια στιγμη και ειναι φυσιολογικο αλλιως παντρευεστε και σας χωριζει ο θανατος.... αν δεν ειχε βρει αυτη αλλον μπορει να ειχε βρει ο κολλητος σου (η εσυ) και λες 6 χρονια σχεση αλλα σε τι ηλικια;; παιζει κι αυτο ρολο

αυτο γινεται πολυ συχνα,μπορω να σου πω πανω απο 20 περιπτωσεις τετοιες,οχι εμενα δεν μου την εχει φερει ετσι ακομα καποια κ δεν καταλαβαινω την εμπαθεια σου με εμενα :P
ελεος δηλαδη,κατανταει αστειο ..

edit: γαμα το,δεν εισαι σε θεση να συζητησουμε,ΜΙΑ ΦΟΡΑ να πεις ρε πουστη μου οτι ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΙΑ των γυναικων,δεν το εχεις κανει,απο εδω τα φερνεις,απο εκει τα πας,να πεις μαλακια για τους ανδρες το καταληγεις..

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
εγω θεωρω οτι δεν ηθελαν να "δουν" την πραγματικοτητα κ οσο ηταν στη σχεση
δεν ξυπναει μια μερα ο αλλος κ γινεται αλλος ανθρωπος. απλα μας συμφερει να δικαιολογουμε τα παντα για να μην πληγωνομαστε αμα εχουμε επενδυσει σε μια σχεση
σωστό αυτό που λες αν είναι να στην κάνει θα στην κάνει, απλά πρέπει να σεβόμαστε και λίγο αυτόν που έχουμε δίπλα μας. Αυτό που περιγράφει ο laplace παραπάνω το έχω ακούσει πάνω από 5 φορές αυτό το μήνα, από διαφορετικά άτομα

Επισκέπτης
Δεν έχεις ακούσει αυτό που λένε ότι:  Η γυναίκα μπορεί να υποκριθεί στο κρεββάτι, όμως ο αντρας  μπορεί να το κάνει σε μια ολόκληρη σχέση Το θέμα φίλε μου είναι ότι ακόμα και ένα στεγνό one night stand έχει την ομορφία του... Ξερείς γιατι; Γιατί εκτίθεσαι, βάζεις τον εαυτό σου έξω από το πεδίο της ασφάλειας του, το μυαλό σου λειτουργεί ρολόι για να πεις κάτι που θα ιντριγκάρει τη γυναίκα που θέλεις να περάσεις το υπόλοιπο βράδυ μαζί της... Με λίγα λόγια επικοινωνείς, ζεις τη στιγμή.... Αν θες να εκσπερματώσεις βάρα μια μαλακία για να μη χαλάς και τα λεφτά σου... Για εμένα όμως μέχρι τώρα που έδινα πολύ μεγάλη σημασία ακόμα και στο γαμήσι της βραδιάς και δεν το θεωρούσα μια απλή εκσπερμάτωση, είχε νόημα, γιατί πολύ απλά έδινα πολύ μεγάλη σημασία στη γυναίκα-ανθρωπο που είχα απέναντί μου
1)Προσωπικα παντα μου ειναι αδυνατον να κανω τετοιο κολπο,να"παιξω"τοσο χοντρα απεναντι σε μια γυναικα επι μακρον,απλα δεν το εχω.Οχι το πειραγμα,για την υποκρισια μιλαω.Σε γουσταρω το δειχνω και ισως το λεω,δεν σε γουσταρω παλι το δειχνω(αλλα δεν το λεω,χοντρο πραμα να"πυροβολεις"μια γυναικα).
2)Τα λεφτα δεν εχουν σημασια,οχι γιατι περισευουν αλλα γιατι απλα μερικα πραγματα ειναι ανεκτιμητα.Εχω πεταξει αρκετα σε πουτανες αλλα δεν το μετανιωνω.
3)Πως μπορει κανεις ειλικρινα να δινει σημασια στον αλλον ως ανθρωπο,ως ολον και οχι μονο ως σεξουαλικο αντικειμενο,εχοντας ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ αποφασισει οτι θα την κανει μολις την(η τον)γαμησει?Η στιγμη που λες δεν φτανει.
Μαλλον εχω παραγερασει για να κανω κατι τετοιο,αλλα οποιος το καταφερνει ειναι πρωτος μαγκας και του βγαζω το καπελλο.

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
αυτο γινεται πολυ συχνα,μπορω να σου πω πανω απο 20 περιπτωσεις τετοιες,οχι εμενα δεν μου την εχει φερει ετσι ακομα καποια κ δεν καταλαβαινω την εμπαθεια σου με εμενα :P
ελεος δηλαδη,κατανταει αστειο ..

:hammer: πρωτον δεν εχω τπτ απολυτος μαζι σου

δευτερον εχω κι εγω αλλες τοσες περιπτωσεις απο αντρες που την εκαναν σε γυναικα και μαλιστα εν ψυχρω... ουτε καν να βλεπεις συμπτωματα

Επισκέπτης
1)Προσωπικα παντα μου ειναι αδυνατον να κανω τετοιο κολπο,να"παιξω"τοσο χοντρα απεναντι σε μια γυναικα επι μακρον,απλα δεν το εχω.Οχι το πειραγμα,για την υποκρισια μιλαω.Σε γουσταρω το δειχνω και ισως το λεω,δεν σε γουσταρω παλι το δειχνω(αλλα δεν το λεω,χοντρο πραμα να"πυροβολεις"μια γυναικα).
2)Τα λεφτα δεν εχουν σημασια,οχι γιατι περισευουν αλλα γιατι απλα μερικα πραγματα ειναι ανεκτιμητα.Εχω πεταξει αρκετα σε πουτανες αλλα δεν το μετανιωνω.
3)Πως μπορει κανεις ειλικρινα να δινει σημασια στον αλλον ως ανθρωπο,ως ολον και οχι μονο ως σεξουαλικο αντικειμενο,εχοντας ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ αποφασισει οτι θα την κανει μολις την(η τον)γαμησει?Η στιγμη που λες δεν φτανει.
Μαλλον εχω παραγερασει για να κανω κατι τετοιο,αλλα οποιος το καταφερνει ειναι πρωτος μαγκας και του βγαζω το καπελλο.

Καλέ μου φίλε, δυστυχώς μακάρι να είχε θετικό αποτέλεσμα ο τρόπος που συνηθίζεις να μιλάς σε μια γυναικα.. για τους περισσότερους όμως δεν έχει, οι γυναίκες δεν εκτιμούν τον ειλικρινή άντρα, αντίθετα του κρεμάνε την ταμπέλα του καλού παιδιού-φίλου. Δεν έχεις παραγεράσει τα 35 χρόνια είναι ωριμότητα σε έναν άντρα και πολλές γυναίκες καλοβλέπουν τους 35αρηδες ;)Απλά βλέπεις τα πράγματα υπο διαφορετική οπτική γωνία

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
ε θανο αμα ξερεις οτι η αλλη αργει σε καθε περιπτωση, σταματας να σπαζεσαι κ το αποδεχεσαι

ευα κ εγω αργω, παντα, κ διπλα να ειμαι απο κει που εχω να παω χαχα
καλα αυτο το εχω αποδεχτει μιας και γω δεν παω πισω!!(με την διαφορα οτι εγω αργω 10 λεπτα)

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Καταρχήν δεν υπάρχει φιλία μεταξύ άντρας και γυναίκα, αυτό είναι το μεγαλύτερο ψέμα του αιώνα
οσο ειμασταν παιδια ε υπηρχε φιλια !
αλλα απο την στιγμη που ολοι μας ανακαλυψαμε τι κρυβουμε μες στο βρακακι μας πανε οι φιλιες!

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16

κοιτα να δεις μπορει να υπαρχει μονο απο την μια πλευρα... δλδ να ειναι ο ενας κακασχημος οποτε ο αλλος δεν  του δινει καμια σημασια ερωτικα. κατα τ αλλα ουτε κι εγω πιστευω στην φιλια αντρων και γυναικων τρανη αποδειξη ολοι οι αρσενικοι φιλοι/γνωστοι μου που εχουν κανει εστω και μια φορα νιξη για γαμησι

Επισκέπτης
κατα τ αλλα ουτε κι εγω πιστευω στην φιλια αντρων και γυναικων τρανη αποδειξη ολοι οι αρσενικοι φιλοι/γνωστοι μου που εχουν κανει εστω και μια φορα νιξη για γαμησι

και ποσες φορες ενεδωσες?

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
κοιτα να δεις μπορει να υπαρχει μονο απο την μια πλευρα...
δεν εχει σημασια!
ειτε απο την μια ειτε απο την αλλη το αποτελεσμα ειναι το ιδιο!
δεν υοπαρχει φιλια!
αλλα μην θες να μας αποδειξεις οτι πιο πολυ απο την πλευρα μας δεν υπαρχει και οτι πιο πολυ σου την εχουνε πεσει γιατι θ αρχισω να πιστευω ή οτι πολυ ασχημους φιλους εχεις ή οτι εισαι πολυ ωραιο μωρο

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
δεν εχει σημασια!
ειτε απο την μια ειτε απο την αλλη το αποτελεσμα ειναι το ιδιο!
δεν υοπαρχει φιλια!
αλλα μην θες να μας αποδειξεις οτι πιο πολυ απο την πλευρα μας δεν υπαρχει και οτι πιο πολυ σου την εχουνε πεσει γιατι θ αρχισω να πιστευω ή οτι πολυ ασχημους φιλους εχεις ή οτι εισαι πολυ ωραιο μωρο

πρωτον την δεν θελω να αποδειξω τπτ με νουμερα πιστευω το πραμα ειναι το ιδιο κι απο τις δυο πλευρες και δευτερον ε ναι τι να κανουμε ασχημη δεν ειμαι  :helpplea:

Γιατι?Σημερα σε επιασαν οι ντροπες?Χθες μεχρι και πως γαμιεσαι στις τουαλετες μας ελεγες

:2funny: :2funny: σε εναν εχω ενδοσει αλλα ηταν τελειως σαρκικο και ουτε καν ειχα σχεση τοτε

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
:2funny: Καμιά άλλη λεπτομέρεια?

Stories

Νέο!

Stories