Νέα

Πώς να κάνεις ευτυχισμένο έναν άντρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 271
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
σωστο!!!
ας βγει!
γιατι οχι!!
αν ειναι να στην κανει τηνκουτσουκελα θα στην κανει! ή πολυ απλα θα σε παρατησει!
οποτε την αφηνω ελευθερη!

αλλα αυτο που μου την σπαει στις γυναικες πολλες φορες ειναι οτι βγαινουνε με τις φιλες τους σου λεει στο τηλ χωρις να χεις ρωτησει σε ποση ωρα θα γυρισει οτι σε μιση ωρα θα μαι σπιτι και ερχεται σε μιαμιση!

βεβαια αμα θελει να στα φορεσει δεν θα σε ρωτησει κιολας και το ιδιο ισχυει και για τους αντρες

τωρα αυτο που λες για την ωρα δεν ξερω.... εγω ουτος η αλλως παντα αργω οπου και να παω και με οποιον και να ειμαι οποτε δεν λεω τπτ εκτος κι αν εχω δουλεια μετα και πρεπει να γυρισχ σπιτι την ταδε ωρα

Επισκέπτης
οχι αμα η σχεση χτιστηκε πανω σε αληθινη επικοινωνια και οχι μονο πανω στο παθος τοτε παντα εχεις κατι να πεις με τον αλλον... και στο λεω εκ πειρας εστω και μικρης

Αμα λείπει το Πάθος λείπουν τα πάντα

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
βεβαια αμα θελει να στα φορεσει δεν θα σε ρωτησει κιολας και το ιδιο ισχυει και για τους αντρες

τωρα αυτο που λες για την ωρα δεν ξερω.... εγω ουτος η αλλως παντα αργω οπου και να παω και με οποιον και να ειμαι οποτε δεν λεω τπτ εκτος κι αν εχω δουλεια μετα και πρεπει να γυρισχ σπιτι την ταδε ωρα
αστο γιατι αυτο ειναι ενα πονεμενο ζητημα!!
ολες πανω κατω αργειτε!!
τεσπα!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
γτ εσεις αμα πατε να δειτε η να παιξετε μπαλα καλυτεροι ειστε  ;) ;)
οχι αλλα ξερεις πανω κατω οτι κραταει 90 λεπτα!του πουστη! μπορεις να πεις τι ωρα θα γυρισεις!
+ ποσο θα κανεις στο δρομο για το σπιτι!

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Αμα λείπει το Πάθος λείπουν τα πάντα

δεν ξερω ουτε ποσες σχεσεις εχεις κανει ουτε πως ηταν.... απλα μην γινεσαι απολυτος γτ μπορει τον εαυτο σου να βγαλεις ψευτη.... μπορει σε δεκα χρονια να λες αλλα, να εχεις βρει μια κοπελα και να ειστε μαζι 5 χρονια και να λες την θελω ακομα ισως οχι οπως πρωτα αλλα την θελω

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Παντως εγω αυτα με τις φιλες δεν τα εμπιστευομαι και πολυ.

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
οχι αλλα ξερεις πανω κατω οτι κραταει 90 λεπτα!του πουστη! μπορεις να πεις τι ωρα θα γυρισεις!
+ ποσο θα κανεις στο δρομο για το σπιτι!

ε τι να κανουμε παρασυρωμαστε απο την κουβεντα δεν το κανουμε επιτηδες ουτε σας ειπαμε ψεματα πριν απλα ειναι το ριμαδι το θεμα που πρεπει να λυθει και αντε να το αφησεις

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16

συνηθως σε αυτη 'την παρεα' υπαρχει κ ο επομενος γκομενος..
Δειτε ποσες χωριζουν κ τον επομενο τον γκομενο τον εχουν απο εκει μεσα τον οποιον τον παρουσιαζαν σαν 'φιλο'..

αυτο ειναι ΠΟΛΥ ΠΟΥΣΤΙΚΟ,καθως την εμπιστευεσαι να βγει με την παρεα της κ η καριολα στην φερνει αλλιως..

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ε θανο αμα ξερεις οτι η αλλη αργει σε καθε περιπτωση, σταματας να σπαζεσαι κ το αποδεχεσαι

ευα κ εγω αργω, παντα, κ διπλα να ειμαι απο κει που εχω να παω χαχα

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Δειτε ποσες χωριζουν κ τον επομενο τον γκομενο τον εχουν απο εκει μεσα τον οποιον τον παρουσιαζαν σαν 'φιλο'..

αυτο ειναι ΠΟΛΥ ΠΟΥΣΤΙΚΟ,καθως την εμπιστευεσαι να βγει με την παρεα της κ η καριολα στην φερνει αλλιως..
Ετσι ειναι.

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16

το ιδιο μπορει να πει και μια γυναικα... επειδη εσυ ξερεις οτι δεν θα την κερατωσεις αυτη δεν το ξερει οτι και να της λες γτ δεν ειναι μεσα στο κεφαλι σου, ετσι απλα...

το θεμα ειναι να τον/την εμπιστευσαι και λιγο αλλιως δεν ειναι σχεση αυτο... η υπερωολικη ζηλια κανει κακο, η λιγη και δικιολογημενη ειναι ευπροσδεκτη

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
ε θανο αμα ξερεις οτι η αλλη αργει σε καθε περιπτωση, σταματας να σπαζεσαι κ το αποδεχεσαι

ευα κ εγω αργω, παντα, κ διπλα να ειμαι απο κει που εχω να παω χαχα

ε βλεπεις;;; με νιωθεις δεν το κανουμε επιτηδες απλα γινεται  :helpplea: :helpplea: :helpplea:

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16

την γυναικα και σε μπουλακι να την κλεισεις θα γαμηθει με τον φελλο... αυτο τα λεει ολα οποτε δεν ειναι θεμα παρεας αμα θελει να στην φερει απλα θα το κανει, δεν πα να την κλεισεις στη φυλακη

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.338
Πόντοι
8.645
Πωπωωω..σημερα ολα τα thread ειναι μες στη φιλοσοφια..ηρεμηστε ρε παιδια σαββατιατικα..

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
το ιδιο μπορει να πει και μια γυναικα... επειδη εσυ ξερεις οτι δεν θα την κερατωσεις αυτη δεν το ξερει οτι και να της λες γτ δεν ειναι μεσα στο κεφαλι σου, ετσι απλα...

το θεμα ειναι να τον/την εμπιστευσαι και λιγο αλλιως δεν ειναι σχεση αυτο... η υπερωολικη ζηλια κανει κακο, η λιγη και δικιολογημενη ειναι ευπροσδεκτη

κ αν την εμπιστευτεις οπως ο κολλητος μου(κ πολλοι αλλοι) κ μετα τον χωρισει(6 ετη σχεση) γιατι 'δεν ειναι ερωτευμενη' κ τα φτιαξει με τον 'κολλητο' κ τον 'δεν τρεχει τπτ βρε,απλα φιλαρακια ειμαστε' που εβγαινε τοσο καιρο μαζι με την 'παρεα',τοτε τι κανεις?
της σπας την κεφαλα ή δεν της την σπάς?

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66

σωστη
αν δεν μπορειτε να εμπιστευθειτε τον αλλο ή σας δινει αφορμες να μην το κανετε τοτε γιατι να ειστε μαζι του, πολυ παιδεμα κ δεν αξιζει τον κοπο

Επισκέπτης
Αμα τα βρεις κ τα δυο, δλδ κ την επικοινωνια, τοτε εχεις βρει κατα καποιο τροπο το ιδανικο, δεν μπορεις να βασιστεις μονο στο παθος

Όταν έχει φύγει το Πάθος δεν υπάρχει έμπνευση και χωρίς έμπνευση η σχέση γινεται ρουτίνα

loukia

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
1.372
Πόντοι
201
Ολο τετριμενα και κλισε... :jerking: :jerking: :jerking:

Stories

Νέο!

Stories