Νέα

Πώς να κάνεις ευτυχισμένο έναν άντρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 271
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
μαγκες ΒΑΖΩ ΣΤΟΙΧΗΜΑ οτι η eva που ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ προκαλει στα θρεντ ειναι ο γκει με τα γυαλιά που βαζει τις φωτο του(γυμνός) σε καθε θρεντ κ γελαει τωρα που μας εκνευριζει..  :2funny: :2funny: :2funny: :dancing: :headbang: :boobies:

οπωςςςςςςςςςς τα λες ειναι  :headbang: :headbang: :headbang: μηπως δεν το χωνευεις οτι γυναικα μπορει να σου απανταει στα ισα αντι να κανει την κοτουλα

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Μπορεί κάποιος να γράψει το σενάριο που θα ήταν ικανοποιημένος με τη ζωή της κοπέλας;(Big Brother γίναμε). Από ότι φαίνεται, πρέπει να γαμιεται με κάποιον άγνωστο, που δεν θα τον ξαναδεί, αλλά να το μάθουν όλοι, γιατί έτσι είναι πραγματικά απελευθερωμένη και όταν έχει σχέση να μη βγαίνει έξω γιατί εφόσον είναι απελευθερωμένη μπορεί να γαμηθεί με τον οποιοδήποτε...Αποδεδειγμένα όποια κακομοίρα "ρωσσίδα" spend πάνω από 5 χρόνια στην Ελλάδα ελλεηνιδοποιείται

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
72.867
Πόντοι
12.056
Ρε ευακι...δεν πας να ανοιξεις κανενα βιβλιο λεω εγω?? ;) ;) ;)

Αντε μη σε  :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
τόσο  καιρό σε βλέπω εδώ μέσα να κωλοτρίβεσαι με όλους και δε μιλάω...
Πες μας λοιπόν τώρα γιατί είσαι εδώ μέσα.
Ψάχνεις γκόμενο;
Ψάχνεις να γαμηθείς,
Εχει χαλάσει το καβλόμετρο;
τι απ όλα;

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Μπορεί κάποιος να γράψει το σενάριο που θα ήταν ικανοποιημένος με τη ζωή της κοπέλας;(Big Brother γίναμε)Από ότι φαίνεται, πρέπει να γαμιεται με κάποιον άγνωστο, που δεν θα τον ξαναδεί, αλλά να το μάθουν όλοι, γιατί έτσι είναι πραγματικά απελευθερωμένη και όταν έχει σχέση να μη βγαίνει έξω γιατί εφόσον είναι απελευθερωμένη μπορεί να γαμηθεί με τον οποιοδήποτε...Αποδεδειγμένα όποια κακομοίρα "ρωσσίδα" spend πάνω από 5 χρόναι στην Ελλάδα ελλεηνιδοποιείται

απλα σωστος

Ρε ευακι...δεν πας να ανοιξεις κανενα βιβλιο λεω εγω?? ;) ;) ;)

Αντε μη σε  :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom:

παωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
οπωςςςςςςςςςς τα λες ειναι  :headbang: :headbang: :headbang: μηπως δεν το χωνευεις οτι γυναικα μπορει να σου απανταει στα ισα αντι να κανει την κοτουλα

τωρα λες οτι ναναι παλι,με εριναλ,bite,οχια εχουμε μιλησει εντονα αλλα ποτε δεν προκαλεσαν ετσι οπως προκαλεις εσυ τους παντες

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
τόσο  καιρό σε βλέπω εδώ μέσα να κωλοτρίβεσαι με όλους και δε μιλάω...
Πες μας λοιπόν τώρα γιατί είσαι εδώ μέσα.
Ψάχνεις γκόμενο;
Ψάχνεις να γαμηθείς,
Εχει χαλάσει το καβλόμετρο;
τι απ όλα;

πρωτον αμα κωλοτριβομουνα αλλα θα ελεγα δευτερον δεν ψαχνω για γκομενο... για να μαθω τπτ ειμαι εδω και για την κουβεντα

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
γιατι ειπαμε εμεις οτι τα κανει ενω εχει σχεση?διαβασε τα ποστ μας πριν να καταλαβεις γιατι μας εκνευρισε..

καταλαβα γιατι σας εκνευρισε
αλλα ακομη θεωρω οτι υπερβαλετε κατι λιγο διοτι ειναι λες κ την στησατε στον τοιχο κ κρινετε τι κανει κ δεν κανει κ καποια ποστς ειναι κ τελειως ακυρα

κ αν καταλαβα καλα η ευα ηθελε πριν να πει οτι κ εστω οτι το εκανε με φιλο της οσο ηταν ελευθερη κ ωραια (τωρα πως ειναι φιλος ακομη αυτος δεν ξερω), οσο ειναι σε σχεση πρεπει να την εμπιστευτεις οτι δε θα κανει τ α ιδια, τωρα αν θα την εμπιστευτει ο γκομενος ειναι δικο του θεμα κ οχι δικο μας

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
τωρα λες οτι ναναι παλι,με εριναλ,bite,οχια εχουμε μιλησει εντονα αλλα ποτε δεν προκαλεσαν ετσι οπως προκαλεις εσυ τους παντες

κι αν προκαλεσα δεν το εκανα εσκεμμενα, οποτε σας ζητω συγνωμη. απλα την αποψη μου ειπα και φαινεται δεν την καταλαβατε.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Και για να προκαλέσεις λίγο. Εκτός αν ακούγονται τόσο διαφορετικά μερικά πράγματα που έχεις πει, εκεί που είσαι

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
καταλαβα γιατι σας εκνευρισε
αλλα ακομη θεωρω οτι υπερβαλετε κατι λιγο διοτι ειναι λες κ την στησατε στον τοιχο κ κρινετε τι κανει κ δεν κανει κ καποια ποστς ειναι κ τελειως ακυρα

κ αν καταλαβα καλα η ευα ηθελε πριν να πει οτι κ εστω οτι το εκανε με φιλο της οσο ηταν ελευθερη κ ωραια (τωρα πως ειναι φιλος ακομη αυτος δεν ξερω), οσο ειναι σε σχεση πρεπει να την εμπιστευτεις οτι δε θα κανει τ α ιδια, τωρα αν θα την εμπιστευτει ο γκομενος ειναι δικο του θεμα κ οχι δικο μας

ευχαριστω για την κατανοηση μονο εσυ καταλαβες τι ελεγα τοση ωρα

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
κι αν προκαλεσα δεν το εκανα εσκεμμενα, οποτε σας ζητω συγνωμη. απλα την αποψη μου ειπα και φαινεται δεν την καταλαβατε.

Εχεις τη σταμπα της ελλινιδας και οτι και να πεις εδω μεσα και ειδικα σε αυτο το thread θα βγεις χαμενη...μη το ψαχνεις καλυτερα..

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Εντάξει και για να προκαλέσεις λίγο. Εκτός αν ακούγονται τόσο διαφορετικά μερικά πράγματα που έχεις πει, εκεί που είσαι

τι σας προκαλεσε δλδ; ειλικρινα με ενδιαφερει να μου πει και δεν γινομαι ειρωνικη

Επισκέπτης
Εγώ εύα μαζί σου είμαι! Σκίστους........γιεεεεεεε
δεν αντέχεται ρε απο έλληνες να έχεις χαρακτήρα και γνώμη... δεν..

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Μπορεί κάποιος να γράψει το σενάριο που θα ήταν ικανοποιημένος με τη ζωή της κοπέλας;(Big Brother γίναμε). Από ότι φαίνεται, πρέπει να γαμιεται με κάποιον άγνωστο, που δεν θα τον ξαναδεί, αλλά να το μάθουν όλοι, γιατί έτσι είναι πραγματικά απελευθερωμένη και όταν έχει σχέση να μη βγαίνει έξω γιατί εφόσον είναι απελευθερωμένη μπορεί να γαμηθεί με τον οποιοδήποτε...Αποδεδειγμένα όποια κακομοίρα "ρωσσίδα" spend πάνω από 5 χρόναι στην Ελλάδα ελλεηνιδοποιείται

+795347954

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16

δυστυχως κι ενω τους εχω σε καποια υποληψη τους ελληνες σε σχεση με κατι αλλους λαους :helpplea:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
τι σας προκαλεσε δλδ; ειλικρινα με ενδιαφερει να μου πει και δεν γινομαι ειρωνικη

Ούτε εγώ ναιφ

Άλλο άποψη και άλλο πρόκληση. Όπως εσύ αυτή τη στιγμή, που παρόλη την εξυπνάδα σου, προκαλείς άλλους στο βρίσιμο, παρότι για εμένα τουλάχιστον, η απόψη της κοπέλας δεν ήταν παράλλογη

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Ούτε εγώ ναιφ

Άλλο άποψη και άλλο πρόκληση. Όπως εσύ αυτή τη στιγμή, που παρόλη την εξυπνάδα σου, προκαλείς άλλους στο βρίσιμο, παρότι για εμένα τουλάχιστον, η απόψη της κοπέλας δεν ήταν παράλλογη

ναιφ οπως μαχαιρι η οπως αφελης;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom