You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
xristos1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Mονο λογια και καφετεριες ειναι!
Επισκέπτης
Ούτε εγώ ναιφ
Άλλο άποψη και άλλο πρόκληση. Όπως εσύ αυτή τη στιγμή, που παρόλη την εξυπνάδα σου, προκαλείς άλλους στο βρίσιμο, παρότι για εμένα τουλάχιστον, η απόψη της κοπέλας δεν ήταν παράλλογη
λεονόρο μην είσαι αυστηρός, θέλω να παίξω.
Το θρέντ είναι συχνά η παιδική μου χαρά!
ευάαααααααααααακι μουυυυυυυυυ :-* εδώ είμαι εγώ για βρισίματα, συμπαράσταση, μεταφορές, ανακαινίσεις,επαναφορά νεκρών κτλ
ενα ΦΟΒΕΡΟ βιντεο κυριες μου για να μας κανετε ευτυχισμενους!!!
]
ωραια ρουφηγματα η κυρια να περνουμε ιδεες
λεονόρο μην είσαι αυστηρός, θέλω να παίξω.
Το θρέντ είναι συχνά η παιδική μου χαρά!
ευάαααααααααααακι μουυυυυυυυυ :-* εδώ είμαι εγώ για βρισίματα, συμπαράσταση, μεταφορές, ανακαινίσεις,επαναφορά νεκρών κτλ
ενταξει βρε δεν πεθανα ακομα
ωραια ρουφηγματα η κυρια να περνουμε ιδεες
Ναι αλλά να τα κάνεις μόνο με l >αγνώστους<...από το internet πχ...καλή ώρα
ε φυσικαααααααα τι νομισεςς ;)
ρε leonoro δεν ξερω αν το κανεις για να φανεις καλος στην eva κ την καθε eva αλλα θα στο πω απλα: ΕΓΩ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ Η ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΓΑΜΗΣΕΙ,τι δεν καταλαβαινεις?γιατι ειρωνευεσαι θα μου εξηγησεις? Ειναι δικαιωμα μου ή θα μας πεις τι να γουσταρουμε?
ε φυσικαααααααα τι νομισεςς ;)
Εγώ το εννοούσα πάντως...
Επισκέπτης
ρε leonoro δεν ξερω αν το κανεις για να φανεις καλος στην eva κ την καθε eva αλλα θα στο πω απλα: ΕΓΩ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ Η ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΓΑΜΗΣΕΙ,τι δεν καταλαβαινεις?γιατι ειρωνευεσαι θα μου εξηγησεις? Ειναι δικαιωμα μου ή θα μας πεις τι να γουσταρουμε?
δικαίωμά σου παιδί μου. μην μας πάθεις τίποτα.απαπαπαπαα
λες να γαμαει και τις φιλες της;;;
Ηρέμησε μεγάλε. Όπως κάθε ενήλικας άνθρωπος στη κοινωνία έτσι και εγώ κάνω αρκετά πράγματα για να είμαι αρεστός για να ασχολούμαι και εδώ μέσα. Αν εσύ πιστεύεις ότι μπορεί να σβήσεις τη ζωή ή να περιορίσεις κάποιον, ετσιθεληκά είναι τουλάχιστον ανώριμο
Ηρέμησε μεγάλε. Όπως κάθε ενήλικας άνθρωπος στη κοινωνία έτσι και εγώ κάνω αρκετά πράγματα για να είμαι αρεστός για να ασχολούμαι και εδώ μέσα. Αν εσύ πιστεύεις ότι μπορεί να σβήσεις τη ζωή ή να περιορίσεις κάποιον, ετσιθεληκά είναι τουλάχιστον ανεδαφικό
δεν προσπαθησα να το κανω,αλλα ειρωνευεσαι τοσα ατομα που μας πειραξε αυτο που ειπε κ ΤΟΣΗ ωρα βλεπεις οτι δεν σου απανταμε κ συνεχιζεις να ειρωνευεσαι την αποψη μας..
τελοσπαντων,αυτη ειναι η αποψη μας,δεν γουσταρουμε η κοπελα μας να βγαινει με πρωην γαμιαδες της,εσενα μπορει να σαρεσει(πιθανολογω),δεν σε ειρωνευτηκε ομως κανενας..
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Εγώ προσωπικά έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι έριναλ, μπάιτ, εύα και άννους είναι μια παρέα από τσαχπινογαργαλιάρες ψωλοπιπίτσες ελληνίδες που ζουν στο εξωτερικό (η καθεμιά για τους δικούς της λόγους) και μέσα στην ανία τους (καθώς όλοι γνωρίζουμε ότι μετά τις 18:00 το εξωτερικό είναι νεκροταφείο) μπαίνουν εδώ μέσα και περνάνε τη μίζερη ώρα τους με μίζερους έλληνες που άλλοι κάνουν το χαβαλέ τους, άλλοι την πλάκα τους, άλλοι περνάνε την ώρα τους και άλλοι προσπαθούν να βγάλουν γκόμενα.....
Και συνήθως δεν πέφτω όξω...... μόνο χύνω όξω
;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Εγώ προσωπικά έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι έριναλ, μπάιτ, εύα και άννους είναι μια παρέα από τσαχπινογαργαλιάρες ψωλοπιπίτσες ελληνίδες που ζουν στο εξωτερικό (η καθεμιά για τους δικούς της λόγους) και μέσα στην ανία τους (καθώς όλοι γνωρίζουμε ότι μετά τις 18:00 το εξωτερικό είναι νεκροταφείο) μπαίνουν εδώ μέσα και περνάνε τη μίζερη ώρα τους με μίζερους έλληνες που άλλοι κάνουν το χαβαλέ τους, άλλοι την πλάκα τους, άλλοι περνάνε την ώρα τους και άλλοι προσπαθούν να βγάλουν γκόμενα.....
Επισκέπτης
τι σε νοιάζει ρε συ περσόνα... δεν βαριέσαι;
who cares?
δεν προσπαθησα να το κανω,αλλα ειρωνευεσαι τοσα ατομα που μας πειραξε αυτο που ειπε κ ΤΟΣΗ ωρα βλεπεις οτι δεν σου απανταμε κ συνεχιζεις να ειρωνευεσαι την αποψη μας..
τελοσπαντων,αυτη ειναι η αποψη μας,δεν γουσταρουμε η κοπελα μας να βγαινει με πρωην γαμιαδες της,εσενα μπορει να σαρεσει(πιθανολογω),δεν σε ειρωνευτηκε ομως κανενας..
Δεν ειρωνεύτηκα κανέναν, έχω άλλη άποψη. Εσύ προκαλείς τώρα και να μη πιθανολογείς
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
εμ.. δεν ζω στο εξωτερικο... το τι ειμαστε κ τι δεν ειμαστε δεν ενδιαφερει κανενα ιντερνετικο ονομα
εγω παρεα ειμαι μονο με τη νιτσα μου παντως χαχαχα
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Από τις απαντήσεις έχεις καμμιά αμφιβολία λαπλάς μου;
Και για τα δύο..........
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)