You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πως να γαμησω την κουμπαρα μου-προτάσεις
- Μέλος που άνοιξε το νήμα akanos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 724
- Εμφανίσεις 95K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ena Vima Mprosta
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 17
- Like
- 0
- Πόντοι
- 11
αντρα έχει,αλλά είναι βιομήχανος και δεν την γαμάει πολύ..όλο στο εργοστασιο του είναι και γυρναει αργά το βράδυ...
Eυκαιρεία να σου μάθεις και αυτό...
up-load-boy
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
δε θα κυκλοφορησεις ρε φιλε!
η κουμπάρα δε θελει βολτες με τον κουμπαρο, ούτε η μανα του φιλου μου(αν την γαμαγα) θέλει βόλτες με εμενα.
μπουχτισμενες γυναικες ειναι που(αν θελουν) το μονο που τους λειπει,ειναι ένας καλός πουτσος μέσα στο σπίτι και μετά καθενας στη δουλεια του...
Αδερφέ το θέμα είναι πολύ απλό. Αυτά τα πράγματα δεν έχουν επιστροφή. Της το λες (με τρόπο βέβαια, αυτά θα τα βρείς εσύ αναλογα με το στυλ της και την σχέση σας ) και υπάρχουν τρεις περιπτώσεις μόνο:
1. Γουστάρει και το κάνετε για μία και μόνη φορά και όλα καλά. Αν δεν σας πιάσουν επί τόπου δεν θα το μάθει ποτέ κανείς.
2. Γουστάρει και το κάνετε και κολλάτε. Κάποια στιγμή σας πιάνουν και καταστρέφετε ότι έχετε χτίσει και οι δύο, ξεφτιλίζεστε μπροστά στα μάτια όλων φίλων, οικογένειας κ.λπ.
3. Δεν γουστάρει και γίνεσαι ρόμπα ξεκούμπωτη στην καλύτερη (αν δεν το πει και στην γυναίκα σου ή τον άντρα της)
Στην θέση σου θα έβρισκα μια σε κάνα μπουρδέλο που να της μοιάζει και θα τελείωνα.
Τοτε το θέμα ειναι απλό διαλέγετε μια απο της τρεις επιλογές που αναφέρει ο Στρατηγός.
Τοτε το θέμα ειναι απλό διαλέγετε μια απο της τρεις επιλογές που αναφέρει ο Στρατηγός.
Να πάρω το 1 Χ 100
Αν και συνήθως η μεγαλύτερη γυναίκα, ότι και να κάνεις,
το νιώθει μέσα της κάποια στιγμή και τη κάνει από μόνη της.........
ειναι παντρεμενη ο αντρας ναυτικος(καλο ε) μενει και καποιες φορες σπιτι μου λογο της καλης φιλιας και συγγενιας με την γυναικα μου ,την εχω παρει ματι 1 2 φορες στο μπανιο και εχω τρελαθει
Άστω πολύ μπερδεμένο, αν "μενει και καποιες φορες σπιτι μου λογο της καλης φιλιας και συγγενιας με την γυναικα μου" δεν βγαίνει σπίτι όσες φορές και αν την πάρεις μάτι.
Στο σπίτι ξέχνα το.
Πιθανόν ξέχνα το και αλλού.
Μόνο από τύχη, έξω καφέ και ξενοδοχείο,
αν την βρείς κάποια στιγμή καυλομένη την κυρία και άρα συνένοχη,
δεν θα τολμίσει να πει κάτι σε κανέναν,
αλλά ΜΟΝΟ αν όλα γίνουν τυχαία
lsh
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 75
- Like
- 81
- Πόντοι
- 306
χαχαχα, μην με δουλεύεις ρε, αλήθεια σου λέω.
είναι παραπανω διαχυτηκη απο αυτο που πρέπει. δηλαδή θέλω να πω πως όταν είναι ο φίλος μπροστά, μένει στο χαμόγελο και στις τυπικές κουβέντες.
όταν φεύγει,όμως αλλάζει το σκηνικό....γελάει γλυκά καρφώνοντας στα μάτια, και την έχω νιώσει πως γουστάρει να μ'αγγίζει. δηλαδή καθόμαστε δίπλα στον καναπέ και της λέω ένα αστειο και μου λέει γελώντας: "άντε ρε,βλακείες" και ξαφνικά απλώνει το χερι και με χαιδευει στην πλάτη. εγώ που καυλώνω υπερβολικά ευκολα,θεωρω πως οι μαναδες πρέπει να κρατανε μια αποσταση,γιατι παρεξηγιούνται.
καταλαβαινω πως πολυ πιθανόν να ειναι απλά φιλική και να το έχω παρεξηγησει, αλλά ΑΝ εχω εστω και ΜΙΑ πιθανοτητα να την γαμησω, θελω να το κανω!! τρελό μουνι 45 χρονών!
ειναι όμως τοσο ΛΕΠΤΗ η θεση μου που με κάνει μεγαλο χεστη.
οποτε αναλώνομαι στο να παω στο σπιτι του φιλου, να μιλάμε,να με καυλωνει και να φευγω μίζερος κι απραγος...
απο αυτά που γράφεις και για να μιλάς για 45 άρα μάνα φίλου σου μάλλον είσαι κάτω απο 20.
Πάρτο αλλιώς όπως είπε και ο συνφορουμίτης γιατί δεν φαντάζεσαι τι σε περιμένει. Το πιθανότερο είναι η γυναίκα να σε εκτιμάει σα φίλο του γιού της και τα υπόλοιπα να είναι στο μυαλό σου όπως κάθε έφηβος που τον κοιτάει μια γυναίκα νομίζει ότι θέλει να την πηδήξει. Κατα 99% αν κάνεις κίνηση θα γίνεις ρεζίλι, θα χάσεις κάθε εκτίμηση και θα νιώσεις πολύ άσχημα. Ακόμη και αν γίνει, (μια στο εκατομμύριο να σε γούσταρει) δεν θα ήθελες να μπλέξεις ποτέ σε κάτι τόσο πολύπλοκο. Είσαι νέο παιδί ρε. Βγές έξω και βρες μια γκόμενα. όπου κοιτάξεις γεμάτο γυναίκες που γουστάρουν γαμηθούν είναι, γέμισε ο τόπος πουτάνες που πληρώνονται και άλλες που δεν πληρώνονται. Φτάσαμε στο 2012 και ακόμη κοιτάτε τις μανάδες των φίλων σας; Αυτά τα κάναμε εμείς πριν 25 χρόνια τότε που για ένα φιλί έπρεπε να την ψήνεις την γκόμενα 6 μήνες.
Τέλος ο αληθινός άντρας σέβεται τον φίλο του.
foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Like
- 34
- Πόντοι
- 166
απο αυτά που γράφεις και για να μιλάς για 45 άρα μάνα φίλου σου μάλλον είσαι κάτω απο 20.
Πάρτο αλλιώς όπως είπε και ο συνφορουμίτης γιατί δεν φαντάζεσαι τι σε περιμένει. Το πιθανότερο είναι η γυναίκα να σε εκτιμάει σα φίλο του γιού της και τα υπόλοιπα να είναι στο μυαλό σου όπως κάθε έφηβος που τον κοιτάει μια γυναίκα νομίζει ότι θέλει να την πηδήξει. Κατα 99% αν κάνεις κίνηση θα γίνεις ρεζίλι, θα χάσεις κάθε εκτίμηση και θα νιώσεις πολύ άσχημα. Ακόμη και αν γίνει, (μια στο εκατομμύριο να σε γούσταρει) δεν θα ήθελες να μπλέξεις ποτέ σε κάτι τόσο πολύπλοκο. Είσαι νέο παιδί ρε. Βγές έξω και βρες μια γκόμενα. όπου κοιτάξεις γεμάτο γυναίκες που γουστάρουν γαμηθούν είναι, γέμισε ο τόπος πουτάνες που πληρώνονται και άλλες που δεν πληρώνονται. Φτάσαμε στο 2012 και ακόμη κοιτάτε τις μανάδες των φίλων σας; Αυτά τα κάναμε εμείς πριν 25 χρόνια τότε που για ένα φιλί έπρεπε να την ψήνεις την γκόμενα 6 μήνες.
Τα ειπες ολα
εαν δεν ειναι στοκος θα τα φιλτραρει
το σημαντικοτερο και κυριοτερο ειναι οτι αυτα τα παιδακια με παροτρυνση αλλων αμυαλων, πανε να μπλεξουν σε καταστασεις απο τις οποιες θα βγουν 1000 κομματια εαν τελικα μπουν..θα μπει το κρεας που τοσο θελουν και θα βγουν κιμας
καταστασεις τις οποιες δεν σηκωνει η πλατουλα τους..οταν πας να μπεις σε μια κατασταση σκεφτεσε ποσο ευκολα θα βγεις μετα..στην προκειμενη επειδη προκειται ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ δεν θα βγεις αλωβητος..κυριως ψυχολογικα
lsh
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 75
- Like
- 81
- Πόντοι
- 306
Τα ειπες ολα
εαν δεν ειναι στοκος θα τα φιλτραρει
το σημαντικοτερο και κυριοτερο ειναι οτι αυτα τα παιδακια με παροτρυνση αλλων αμυαλων, πανε να μπλεξουν σε καταστασεις απο τις οποιες θα βγουν 1000 κομματια εαν τελικα μπουν..θα μπει το κρεας που τοσο θελουν και θα βγουν κιμας
καταστασεις τις οποιες δεν σηκωνει η πλατουλα τους..οταν πας να μπεις σε μια κατασταση σκεφτεσε ποσο ευκολα θα βγεις μετα..στην προκειμενη επειδη προκειται ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ δεν θα βγεις αλωβητος..κυριως ψυχολογικα
και σε μία εποχή ρε πούστη μου που άμα είσαι 20 και πάς σε ένα κλαμπάκι θα γαμήσεις για πλάκα ότι και να ΄σαι και οπως και να ΄σαι. αυτό με εκνευρίζει περισσότερο.
foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Like
- 34
- Πόντοι
- 166
και σε μία εποχή ρε πούστη μου που άμα είσαι 20 και πάς σε ένα κλαμπάκι θα γαμήσεις για πλάκα ότι και να ΄σαι και οπως και να ΄σαι. αυτό με εκνευρίζει περισσότερο.
ναι..ετσι ειναι..οπως ειπες παλια για να δωσουμε φιλι στο σχολειο καναμε μηνες
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.252
- Πόντοι
- 8.535
η τελευταια προταση να προσεχθει ιδιαιτερα απο το μελος Ενα βημα μπροστα...(αμα της την πεσεις της ΄΄θειας΄΄ σε βλεπω να πας πολλα βηματα πισω...τρεχοντας... ;) ;))
foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Like
- 34
- Πόντοι
- 166
και μην τον ξανααποκαλεσεις φιλο σου εαν εχεις την στοιχειωδη αυτοεκτιμηση
να τον αποκαλεις ''αυτος που θελω να του γαμησω την μανα''
ΤΕΛΟΣ
απο κει και περα 2-3 ατομα εδω σου ειπαμε τα πραγματα οπως εχουν
επιλογη σου
το πιθανοτερο επειδη ο αντρας ειναι και αλανι και ματσο ειναι να βρεθεις ειτε τεμαχισμενος ειτε γαμημενος απο ρωσους
ειτε την γαμησεις ειτε κανεις κινηση που δεν θα θελει
kalh tyxh
*εσενα ρε μαλακα θα σου αρεσε να βρεθει ενα πεδαρελι να πασπατεψει την δικια σου;;;;
να τον αποκαλεις ''αυτος που θελω να του γαμησω την μανα''
ΤΕΛΟΣ
απο κει και περα 2-3 ατομα εδω σου ειπαμε τα πραγματα οπως εχουν
επιλογη σου
το πιθανοτερο επειδη ο αντρας ειναι και αλανι και ματσο ειναι να βρεθεις ειτε τεμαχισμενος ειτε γαμημενος απο ρωσους
ειτε την γαμησεις ειτε κανεις κινηση που δεν θα θελει
kalh tyxh
*εσενα ρε μαλακα θα σου αρεσε να βρεθει ενα πεδαρελι να πασπατεψει την δικια σου;;;;
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.296
- Πόντοι
- 8.645
Σε νιωθω. κι εγω θελω να γαμήσω τη μάνα ενός φίλου μου,αλλά ξέρω πως αν δεν κάτσει, την έχω γαμήσει ο ίδιος μετά!!!!!
όλο μου χαριεντίζεται, μου πιάνει χέρια,με χαϊδεύει στην πλάτη (φιλικά και καλά), εγώ γίνομαι πύραυλος και αν και πολλές φορές ο φίλος μου λείπει(πετάγεται να πάρει τσιγάρα, ή να φέρει σουβλάκια κτλ) ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΜΑΙ τόσο πολύ να της χωθω γιατι αν τυχον δε γουσταρει η μανα, τη γαμησα κανονικά!!! :'(
Τύπε αυτόν τι τον έχεις;
pireas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
να μαθεις ορθογραφια ...ειναι καιρος τωρα που μου εχει καρφωθει στο μυαλο αυτη η ιδεα αλλα οταν βρεθω μπροστα της κολαο -εχετε τιποτα να προτινετε...
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.252
- Πόντοι
- 8.535
να μαθεις ορθογραφια ...
gregoo
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
ειναι καιρος τωρα που μου εχει καρφωθει στο μυαλο αυτη η ιδεα αλλα οταν βρεθω μπροστα της κολαο -εχετε τιποτα να προτινετε...
Δώσε ακάλυπτες επιταγές στον κουμπάρο σου...
Έτσι θα ακούγεται κάθε μέρα ότι "Μας γάμησε ο κουμπάρος μας" και από τους δυο... χωρίς να αγγίξεις κανένα.
Μετά μπορείς να διαπραγματευτείς με την κουμπάρα πλάνο δόσεων για την εξόφληση των ακάλυπτων επιταγών.
pireas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
τι ναι αυτο το πραμα ρε...
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.252
- Πόντοι
- 8.535
εκανε την ζημια ο κοτομπιφτεκος...μας εχει στραβωσει με τα ορθογραφικα...τι ναι αυτο το πραμα ρε...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 212
- Εμφανίσεις
- 28K
- Απαντήσεις
- 581
- Εμφανίσεις