Νέα

Πώς να χειριστώ μια νυμφομανή αγριογκόμενα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xekoliastis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 201
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Ποιο ευκολα κοβη η πουτανα το γαμησι παρα η μητρομανες

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
κοιτα προβληματα που εχει ο κοσμος........

OP
OP
X

xekoliastis

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα σας.
Δεν το περίμενα να ανοίξω το pc και να δω να έχει φτάσει της 8 σελίδες.
Δεν έχω διαβάσει ακόμα τίποτα, απλά πρόλαβα και διάβασα μερικά post στην 4 σελίδα και γράφουν για κάτι σιδερώματα και μαγειρέματα κ.α.
Δεν έχετε καταλάβει γιατί δεν ξέρετε, εδό στην επαρχία δεν υπάρχουν αυτά, δυστυχώς εμείς η άνδρες αλλά και η γυναίκες στα νησάκια δεν έχουμε την ευχέρεια που έχουν αντίστοιχα άτομα στην Πρωτεύουσα και άλλες μεγάλες πόλεις.
Σε ένα post αναφέρω ότι όλα γίνονται μέσα σε ένα citroen, εμείς εδο δεν έχουμε την ευχέρεια να φύγουμε από το σπίτι μας να πάμε να νοικιάσουμε, δεν γίνετε με τίποτα αυτό, εγώ μένω με τους γονής μου, να φανταστείτε ότι είμαστε εξαμελής οικογένεια, κοιμάμαι στο σαλόνι, δεν έχω δικό μου δωμάτιο, και να θέλω να φέρω μια κοπέλα που να την κοιμίσω, είναι φύση αδύνατον.
Και με όσες έχω πάει αλλά και για αυτήν που μιλάμε τώρα το ίδιο ισχύ, με την διαφορά ότι αυτή έχει δικό της δωμάτιο, δεν φέρνει όμως λέει ποτέ άνδρες, είπαμε, φωνάζει.
Ότι κάνω με γυναίκες το κάνω μέσα στο αμάξι μου, τι να κάνω;
Σε ξενοδοχείο δεν μπορείς να πας, μια κοπέλα πρόπερσι με ζόρισε πολύ, δεν ήθελε μέσα στο αμάξι, πήγαμε σε ξενοδοχείο, την επόμενη μέρα το ήξερε όλο το νησί και η μάνα της, είναι πολύ κλιστεί η κοινωνία, ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορεί να γίνει η βλακεία, ούτε να κερατώσεις μπορείς, αλλά ούτε και να φας.
Τα νησιά απέχουν δυο ώρες με το βαπόρι, το νησί της ανήκει στην άγονη γραμμή, ξέρετε τι σημαίνει αυτό;
Όλα κι’ολα τα Κυκλαδίτικα νησιά που ανήκουν στην άγονη γραμμή είναι πέντε, τα νησιά της άγονης γραμμής δεν έχουν ούτε νοσοκομείο, ούτε τράπεζες, ούτε εφορίες, ούτε ΟΤΕ, ούτε ΔΕΗ, ούτε τίποτα.
Όσες φορές έχει χρειαστεί να πάω για δουλεία σε κάποιο από αυτά τα νησιά, ενώ στο νησί μου η εφημερίδες φτάνουν στης 1 το μεσημέρι, σε αυτά τα νησιά φτάνουν στης 10 το βράδυ, δεν μπορείτε να καταλάβετε πώς είναι τα πράγματα εδο.
Το δικό μου νησί παρέχει τα πάντα, είναι αν όχι το πιο αναπτυγμένο τον Κυκλάδων, σίγουρα είναι στην δυάδα, η κάτοικοι τον νησιών άγονης γραμμής έρχονται μια με δυο φορές το δίμηνο στο νησί μου για όλες της δουλειές και της εκκρεμότητες που έχουν.
Τι γίνετε τώρα με την γκόμενα, παρόλο που είναι 26 ετών, δεν έχει ακόμα δίπλωμα αυτοκινήτου, είπαμε μένη σε υποανάπτυκτο νησί, θα έρθει μετά τον Αύγουστο που θα πεσι η κίνηση για να κάτσει με αυτό το σκοπό, να πάρει το δίπλωμα, μου ζήτησε να μήνη μαζί μου, αν έμενα μόνος μου δεν θα με ένοιαζε, αλλά σας είπα παραπάνω τι συμβαίνει, θέλει να της βρω δωμάτιο, εν ανάγκη σε ξενοδοχείο, για να κάτσει δυο εβδομάδες-τρις-ενα μίνα, όσο πάρει για να δόση για το δίπλωμα.
Θέλει να κοιμάμαι μαζί της τα βράδια, αλλά δεν προκιτε να ξεσπιτωθώ εγώ για μια γκόμενα, εκείνη θα μένη στο λιμάνι του νησιού ενώ εγώ είμαι πολύ ορινος, είμαι αρκετά μακριά, της εξήγησα, θα μένω μαζί της το πολύ τρις με τέσσερις μέρες της εβδομάδας, και δεν πίστευε στα αυτιά της, περίμενε να της πω καμία δυο μέρες.
Λιπών, εν’οληγις καταλάβατε πώς έχουν τα πράγματα, τι σιδερώματα και μαγειρέματα;
Το πρωί θα φεύγω να πάω στην δουλεία μου, το μεσημέρι σπίτι μου και το βράδυ στο δωμάτιο της, αυτό είναι όλο.
Το κακό είναι ότι εχθες που μιλήσαμε το βράδυ άρχισε να μου τα γυρνά τα πράγματα, ξεφεύγει σιγά σιγά το θέμα από την ελεύθερη σχέση και αρχίζει και πετάει σπόντες για κάτι πιο σοβαρό μαζί μου.
Θα δω πώς θα το χειριστώ το θέμα, δεν είμαι για σοβαρή σχέση αυτήν την περίοδο.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Στειλτην σε μαs.......... Η πολυετηs πειρα μαs και η πληθωρα των αρσενικων
μαs , ειναι εγγυηση.......Θα την κανουμε καλα

arcans31

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Καλημέρα σας.
Δεν έχω διαβάσει ακόμα τίποτα, απλά πρόλαβα και διάβασα μερικά post στην 4 σελίδα και γράφουν για κάτι σιδερώματα και μαγειρέματα κ.α.
Δεν έχετε καταλάβει γιατί δεν ξέρετε, εδό στην επαρχία δεν υπάρχουν αυτά, δυστυχώς εμείς η άνδρες αλλά και η γυναίκες στα νησάκια δεν έχουμε την ευχέρεια που έχουν αντίστοιχα άτομα στην Πρωτεύουσα και άλλες μεγάλες πόλεις.
Σε ένα post αναφέρω ότι όλα γίνονται μέσα σε ένα citroen, εμείς εδο δεν έχουμε την ευχέρεια να φύγουμε από το σπίτι μας να πάμε να νοικιάσουμε, δεν γίνετε με τίποτα αυτό, εγώ μένω με τους γονής μου, να φανταστείτε ότι είμαστε εξαμελής οικογένεια, κοιμάμαι στο σαλόνι, δεν έχω δικό μου δωμάτιο, και να θέλω να φέρω μια κοπέλα που να την κοιμίσω, είναι φύση αδύνατον.
Και με όσες έχω πάει αλλά και για αυτήν που μιλάμε τώρα το ίδιο ισχύ, με την διαφορά ότι αυτή έχει δικό της δωμάτιο, δεν φέρνει όμως λέει ποτέ άνδρες, είπαμε, φωνάζει.
Σε ξενοδοχείο δεν μπορείς να πας, μια κοπέλα πρόπερσι με ζόρισε πολύ, δεν ήθελε μέσα στο αμάξι, πήγαμε σε ξενοδοχείο, την επόμενη μέρα το ήξερε όλο το νησί και η μάνα της, είναι πολύ κλιστεί η κοινωνία, ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορεί να γίνει η βλακεία, ούτε να κερατώσεις μπορείς, αλλά ούτε και να φας.
Τα νησιά απέχουν δυο ώρες με το βαπόρι, το νησί της ανήκει στην άγονη γραμμή, ξέρετε τι σημαίνει αυτό;
Όλα κι’ολα τα Κυκλαδίτικα νησιά που ανήκουν στην άγονη γραμμή είναι πέντε, τα νησιά της άγονης γραμμής δεν έχουν ούτε νοσοκομείο, ούτε τράπεζες, ούτε εφορίες, ούτε ΟΤΕ, ούτε ΔΕΗ, ούτε τίποτα.
Όσες φορές έχει χρειαστεί να πάω για δουλεία σε κάποιο από αυτά τα νησιά, ενώ στο νησί μου η εφημερίδες φτάνουν στης 1 το μεσημέρι, σε αυτά τα νησιά φτάνουν στης 10 το βράδυ, δεν μπορείτε να καταλάβετε πώς είναι τα πράγματα εδο.
Το δικό μου νησί παρέχει τα πάντα, είναι αν όχι το πιο αναπτυγμένο τον Κυκλάδων, σίγουρα είναι στην δυάδα, η κάτοικοι τον νησιών άγονης γραμμής έρχονται μια με δυο φορές το δίμηνο στο νησί μου για όλες της δουλειές και της εκκρεμότητες που έχουν.
Τι γίνετε τώρα με την γκόμενα, παρόλο που είναι 26 ετών, δεν έχει ακόμα δίπλωμα αυτοκινήτου, είπαμε μένη σε υποανάπτυκτο νησί, θα έρθει μετά τον Αύγουστο που θα πεσι η κίνηση για να κάτσει με αυτό το σκοπό, να πάρει το δίπλωμα, μου ζήτησε να μήνη μαζί μου, αν έμενα μόνος μου δεν θα με ένοιαζε, αλλά σας είπα παραπάνω τι συμβαίνει, θέλει να της βρω δωμάτιο, εν ανάγκη σε ξενοδοχείο, για να κάτσει δυο εβδομάδες-τρις-ενα μίνα, όσο πάρει για να δόση για το δίπλωμα.
Θέλει να κοιμάμαι μαζί της τα βράδια, αλλά δεν προκιτε να ξεσπιτωθώ εγώ για μια γκόμενα, εκείνη θα μένη στο λιμάνι του νησιού ενώ εγώ είμαι πολύ ορινος, είμαι αρκετά μακριά, της εξήγησα, θα μένω μαζί της το πολύ τρις με τέσσερις μέρες της εβδομάδας, και δεν πίστευε στα αυτιά της, περίμενε να της πω καμία δυο μέρες.
Λιπών, εν’οληγις καταλάβατε πώς έχουν τα πράγματα, τι σιδερώματα και μαγειρέματα;
Το πρωί θα φεύγω να πάω στην δουλεία μου, το μεσημέρι σπίτι μου και το βράδυ στο δωμάτιο της, αυτό είναι όλο.
Το κακό είναι ότι εχθες που μιλήσαμε το βράδυ άρχισε να μου τα γυρνά τα πράγματα, ξεφεύγει σιγά σιγά το θέμα από την ελεύθερη σχέση και αρχίζει και πετάει σπόντες για κάτι πιο σοβαρό μαζί μου.
φιλε μια ειναι λυση.γραφεις στα αρχιδια σου τους παντες και τα παντα,περνας καλα με την γκομενα και ας σε παρει χαμπαρι ολο το νησι,γαμας οσο ειναι και μετα τελος.αλλα και εσυ ρε φιλε βλεπω οτι την ψαχνεις για κανενα δεσμο απο οτι καταλαβα.

OP
OP
X

xekoliastis

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Φιλαράκι συγνώμη αλλά....

Διαβάζω τόση ώρα και συμπέρασμα δεν έβγαλα. :think:

Πού είναι το πρόβλημά σου? :think: :think:

Δεν έχεις δυνάμεις πάνω στο σεξ? (υπάρχουν διάφορα σκευάσματα στην αγορά-ασφαλή και μή)

Δεν έχεις άλλες ιδέες του τι να της κάνεις για να την τρελάνεις πιο πολύ?

Φοβάσαι μήπως κολλήσει και πάει πιο σοβαρά η "σχέση" σας?

Ποια είναι ακριβώς η απορία σου?

Πάντως η ταπεινή μου άποψη είναι να δοκιμάζεις επί τόπου.

Ο αυτοσχεδιασμός και ο αυθορμιτισμός είναι πολύ καλύτερη συνταγή απ΄το να προετοιμάσεις την

οποιαδήποτε συμβουλή ακούσεις από κάποιους.

Τη στιγμή της "τρέλας" της κάνε ότι πιο σκληρό και άγριο σκεφτείς εκείνη τη στιγμή και δες αντιδράσεις.

Αν ανταποκρίνεται, συνέχισέ το, αν την κόψεις, δοκίμασε κάτι άλλο.

Αλλά πάνω απ΄ όλα ζήσε τη στιγμή. :rockon:

Γιατί πολύ απλά δεν ξέρεις πόσο θα κρατήσει αυτή...από κάποιες φορές έως κάποια χρόνια...

Τελειώνοντας θέλω να πω ότι για μένα πλέον είναι το πιο ωραίο συναίσθημα:

Το συναίσθημα που σε κάνει να νοιώθεις άνδρας, κάνοντας βρώμικο και άγριο σεξ με μια γυναίκα που την

τρελαίνεις και το αισθάνεσαι!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Που τη βλέπεις να σπαρταράει από ηδονή, για σένα... :rockon:

πιο ωραίο κι απ το ξεπαρθένιασμα....
Ένα πράγμα από αυτά που γραφης ήταν η αφορμή που έκανα το topic.
Δεν ξέρω τη να της κάνω, εννοώ ότι έχω στερέψει από ιδέες γιατί αυτό δεν μου έχει ξανά τύχη, αυτό είναι όλο, απλά πάρθηκε σαν ψεύτικο από κάποια μέλει. :-

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Καλημέρα σας.
γιατι ρε φιλαρακι δεν την παντρευεσαι,καλο κοριτσι ακουγεται και καυλιαρα στο σεξ θα γλιτωσεις κι αυτα.....

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
...μου ζήτησε να μήνη μαζί μου...
Θέλει να κοιμάμαι μαζί της τα βράδια, εχθες που μιλήσαμε το βράδυ άρχισε να μου τα γυρνά τα πράγματα, ξεφεύγει σιγά σιγά το θέμα από την ελεύθερη σχέση και αρχίζει και πετάει σπόντες για κάτι πιο σοβαρό μαζί μου.

ΠΡΟΣΕΧΕ μην μείνει έγγυος κ σου φορτωθεί για πάντα !!!

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Η γραμμη ειναι αγονη......οχι η πιτσιρικα!!!!!!!!!
Απο εξαμεληs η οικογενεια θα γινει εννιαμεληs!!!!!

OP
OP
X

xekoliastis

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ΠΡΟΣΕΧΕ μην μείνει έγγυος κ σου φορτωθεί για πάντα !!!
Και αυτό έχω στα υπόψη μου, εξαιτίας αυτό που είπες έγινα ξεκολιαστης, με μια από της πρώτες κοπέλες της ζωής μου πήγα να μπλέξω, ήμουν 17, είχε σπάσει η καπότα και είχα τελείωση μέσα της, με συνέπια να με απειλή ότι θα την αποκαταστήσω, είχε πιάσει την μάνα μου, άστα, γαμοκατασταση.
Αφού την γλίτωσα τελικά και δεν είχε τίποτα αυτή, από τότε υποσχέθηκα στον εαυτό μου να προσέχω, πρώτα της παίρνω από πίσω και άμα θέλω πάω από μπροστά, και ένα χρόνο ολόκληρο να κάνω να γεμίσω μουνη δεν με νιαζη αν γαμαω μόνο επιτοπλιστον κολους, έχω συνηθίσει, έχω φτιάξη και την τεχνική μου στο Οθωμανικό.

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
απο μονης τις για να μεινει εγκυος ειναι δυσκολο.ο φιλος μας πρεπει να μην την αφησει εγκυο.....
Δεν ειναι καθολου δυσκολο να μεινη εγκυος υπαρχουν πολλοι καλοθελητες,και αντε μετα να την φορτωθη με παιδι αλλουνου και αν και αμα καταλαβη οτι δεν ειναι δικο του να τρεχη για εξετασης DNA μπλεξιματα και φασαριες :headbang: :headbang: :headbang:

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Πρώτα τις παίρνω από πίσω και άμα θέλω πάω από μπροστά, και ένα χρόνο ολόκληρο να κάνω να γεμίσω μουνι δεν με νοιαζει αν γαμαω μόνο κωλους, έχω συνηθίσει, έχω φτιάξει και την τεχνική μου στο Οθωμανικό.

ΑΞΙΟΣ !!! :thumbsup:

Ενημερωτικά, έχουμε κι αυτά τα σχετικά με το χόμπυ σου... threads:

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Απο οτι καταλαβα, μας λες οτι σε ενα τρομερα κλειστο κυκλο, βρισκεις ανετα παρθενες, τις ξεσκιζεις τοσο κρυφα που δε σε εχει παρει κανεις χαμπαρι, και ολα αυτα φυσικα σε ενα αυτοκινητο μεσα.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Πρώτα τις παίρνω από πίσω και άμα θέλω πάω από μπροστά, και ένα χρόνο ολόκληρο να κάνω να γεμίσω μουνι δεν με νοιαζει αν γαμαω μόνο κωλους, έχω συνηθίσει, έχω φτιάξει και την τεχνική μου στο Οθωμανικό.

Για λόγους πληρέστερης ενημέρωσης κ των υπολοίπων Συναγωνιστών, ανέλυσέ μας σε παρακαλώ την τεχνική σου αφού είναι τόσο πετυ-χυμένη... :grin:

arcans31

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Απο οτι καταλαβα, μας λες οτι σε ενα τρομερα κλειστο κυκλο, βρισκεις ανετα παρθενες, τις ξεσκιζεις τοσο κρυφα που δε σε εχει παρει κανεις χαμπαρι, και ολα αυτα φυσικα σε ενα αυτοκινητο μεσα.
ειναι και λιγο φιδεμπορας ο τυπος απο οτι καταλαβα.ας κανουμε ομως λιγη υπομονη ακομα,καπου θα πει το ποιημα.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom