Το ράφι το έχω ξεπεράσει αγαπητέ.Έχω κάνει οικογένεια αλλά ο γάμος δεν πέτυχε.Ελπίζω να μην το ξανακάνω.
Στη περίπτωση αυτή αποσύρω το ειρωνικοφανές σχόλιο και σας εύχομαι να μην αποτύχετε ξανα σε παρόμοια θέματα.
Το ράφι το έχω ξεπεράσει αγαπητέ.Έχω κάνει οικογένεια αλλά ο γάμος δεν πέτυχε.Ελπίζω να μην το ξανακάνω.
ρε μαγκες αυτου του μ....... την ip δεν μπορειτε να την μπλοκαρετε....
εχει γαμησει ολο το σαιτ...
Ποσα .... εχεις 1,2,3Το ράφι το έχω ξεπεράσει αγαπητέ.Έχω κάνει οικογένεια αλλά ο γάμος δεν πέτυχε.Ελπίζω να μην το ξανακάνω.
επειδή δε σε χωνεύω καθόλου σε γενικές γραμμές, θα σου μιλήσω σοβαρά ήρεμα και μετρημένα για μοναδική φορά μάλλον και μετά θα πάω να φτιάξω το σπίτι (ανάθεμα που φύγανε οι δικοί μου): Πέρα από το πόσο τρελαμένος είναι ο τύπος μαζί σου, ανεξαρτήτως αν είναι καλός χαρακτήρας, έχετε καλή επικοινωνία κτλ κτλ υπάρχουν ανθρωποι που στο κρεβάτι δεν τα βρίσκουν ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ...(εγω πχ κανά 2 στάσεισ ΔΕΝ ΤΙΣ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΑΘΟΛΟΥ)Ο καλύτερος εραστής για μια μπορεί να είναι ο καλύτερος για κάποια άλλη... Σε κάποιες γυναίκες πχ, τους αρέσουν τα παθιασμένα φιλιά, σε κάποιες τα αισθησιακά, άλλες σε λένε αναίσθητο αν δεν τους ανοίξεις την πόρτα να περάσουν πρώτες, άλλες πάλι σε λένε ψώνιο κτλ κτλ...Λάθος που δεν είπες κάτι τόσο καιρό σε αυτόν (με πλάγιο πλην όμως κατανοητό τρόπο). Το μέρος δεν θα αλλάξει τις επιδόσεις του, μη σου πω ότι ίσως τον σκαλώσει...Τέλος το ότι ΟΝΤΩΣ δεν του μίλησες τόσο καιρο και τώρα απλά αν σε πηδήξει καλά οκ αλλιώς αντίο, είναι σαν να έχεις ήδη πάρει την απόφασή σου...απλά αυτό είναι η αφορμή...(Σεπτέμβρης θα μπει, αρχή νέας χειμερινής περιόδου, νέα κόλπα, νέος γκόμενος)...άρα...
αμα ανοιξει θεμα θε πεσει πολυ γελιο...και πμ απο πειναλεους...
κατι πηρε το ματι μου.Και η αλιττισσα αχορταγη ειναι δεν προσεξες λιγο ποιο πισω
Αυτό δεν αφορά κανέναν.Το θέμα μας είναι άλλο.Ποσα .... εχεις 1,2,3
Δεν έχει αφήσει νετ καφέ στο Λεκανοπέδιο ρε συ!!!!!!
πεσαμε σε πολυ μ.......α!!!!!
ποιο;Αυτό δεν αφορά κανέναν.Το θέμα μας είναι άλλο.
Οι άσχετοι εραστές νομίζω.
Ολοιμας εχουμε τις αναγκες οχι μονο αυτη η αυτοςισως βρει αυτο που θελει η γυναικα!!!!!κατι πηρε το ματι μου.
αν και δεν την εκοψα για λυσαρα.
αναγκες εχει η γυναικα,ο αλλος ειναι μια ορθια μπαμια και μιση. >
Ηδη το ειπεςΑυτό δεν αφορά κανέναν.Το θέμα μας είναι άλλο.
Πολλοι της πηδανε ετσι κι αλλιως δεν χορταινουνε με τιποτα,οι νυμφο γκομενες και ποιοι τυχεροι τις πηδανε....αν τις πηδαν και μονοι δλδ....
Ο φιλος ο ξεκολιαστης καλα ειναι να την ξεκολιαση για τα καλα και να μην εχει αποριες,αν δεν την ξεκολιαση αυτος θα βρη αυτη καποιον αλλον να ξεκολιαστη γι'αυτο ορμα και μην καταλαβενης τιποτα και κανενανο φιλος που ανοιξε το θρεντ ομως εχει προβληματιστει επ αυτου...
Οταν ειναι με εμας δεν μας συμφερη να το λεμεAν δεν ξεκολιαζεται ηδη με αλλους 10 ... ;)
Έχουνε και πολλά νησιά οι Κυκλάδες!Aν δεν ξεκολιαζεται ηδη με αλλους 10 ... ;)