grhgorios1
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ελα στον θείο τέρας παιδάκι μου
παιζει να ειναι μεγαλυτερη σου,μαν
ελα στον θείο τέρας παιδάκι μου
Τι να κάνω δηλαδή?Να κάθομαι να τον κοιτάω σαν χάνος?Αφού αυτός αυτό κανει.Θα κοιμηθούμε ρε συ.Εγώ τα δίνω όλα για όλα και αυτός το μόνο που μου λέει είναι εισαι καυλα και εχω τρελλαθεί.Γαμησε τα..Έμπλεξα.
Να κοιμηθητε προτιμωτερο, αυτος θα χαση 1,2,3,τι θα κανη δεν θα θελη να πηδηξη,δεν μου λες (αν θες απαντας)σε γλυφη καθολου ;Τι να κάνω δηλαδή?Να κάθομαι να τον κοιτάω σαν χάνος?Αφού αυτός αυτό κανει.Θα κοιμηθούμε ρε συ.Εγώ τα δίνω όλα για όλα και αυτός το μόνο που μου λέει είναι εισαι καυλα και εχω τρελλαθεί.Γαμησε τα..Έμπλεξα.
παιζει να ειναι μεγαλυτερη σου,μαν
Λες ε?Δεν διορθώνεται ένας κακός εραστής δηλαδή?
Γιατην ιστορία να πω οτι αυτός είναι ξετρελλαμένος μαζί μου.Δεν έχει ξανανιώσει τόση καύλα λέει με άλλη.Αλλά δεν του έχω πει κάτι για το θέμα γιατί φοβάμαι μην του θίξω τον ανδρισμό.Απλά μετά την τελευταία προσπάθεια αν δεν διορθωθεί θα την κάνω.ΤΙ να του πω και πως να του το πω?Αν δεν το έχει ο άλλος αστα να πάνε.
Που να ερθη και στον Γιωργο εγγυηση οτι δεν θα χρειαστη να κανη τιποτα μονη τηςελα στον θείο τέρας παιδάκι μου
Που να ερθη και στον Γιωργο εγγυηση οτι δεν θα χρειαστη να κανη τιποτα μονη της
Ναι με γλύφει.Λίγο άκυρα αλλά τουλάχιστον προσπαθείΝα κοιμηθητε προτιμωτερο, αυτος θα χαση 1,2,3,τι θα κανη δεν θα θελη να πηδηξη,δεν μου λες (αν θες απαντας)σε γλυφη καθολου ;
Ναι με γλύφει.Λίγο άκυρα αλλά τουλάχιστον προσπαθεί
Ναι με γλύφει.Λίγο άκυρα αλλά τουλάχιστον προσπαθεί
Είμαι 33 και αυτός κοντευει 40.
Που είναι ο Ελευθέριος ρε?βασικα,δειχνεις για 50κατι
Είμαι 33 και αυτός κοντευει 40.
Που είναι ο Ελευθέριος ρε?
Το ράφι το έχω ξεπεράσει αγαπητέ.Έχω κάνει οικογένεια αλλά ο γάμος δεν πέτυχε.Ελπίζω να μην το ξανακάνω.να σε συγχαρούμε τότε που παρά το γεγονός ότι έισαι με το ένα΄πόδι στο ράφι δεν αγχώνεσαι να ΄΄αποκατασταθεις'' και εξακολουθείς να αναζητάς τις σαρκικές απολαύσεις σε ξενοδοχεία ημιπαραμονής
αμα ανοιξει θεμα θε πεσει πολυ γελιο...και πμ απο πειναλεους...αλιντισσα γτ δεν ανοιγεις ενα θεματακι μην χαλαμε και τζαμπα του ανθρωπου το θεμα με την αχορταγη?
ουυυυ....παει αυτος....τωρα φτασαμε στον παυλο...5 ονοματα περασαμε.
Άντε γεια μωρό μου.....άντε γεια.....
Ρε τον τεμπελη τον σπαροΕίμαι 33 και αυτός κοντευει 40.
Και η αλιττισσα αχορταγη ειναι δεν προσεξες λιγο ποιο πισωαλιντισσα γτ δεν ανοιγεις ενα θεματακι μην χαλαμε και τζαμπα του ανθρωπου το θεμα με την αχορταγη?