Τέλος, πάντων, η αλήθεια είναι ότι περίμενα ότι δεν θα γίνουν πιστευτά κάποια από αυτά που θα πω, τι να κάνουμε.
Πήρα κι’εγω την απόφαση να πω πέντε πράγματα που έχω και συνεχίζω να ζω, αλλά πάρθηκαν στραβά από κάποιους.
Από την άλλη δεν είναι υποχρεωμένος κανένας να πιστέψει αυτά που γράφω, δόξα το Θεό μυαλό έχουμε όλοι μας και αντιλαμβανόμαστε αυτά που διαβάζουμε όπως θέλουμε και με οποιεσδήποτε ενιες.
Ελπίζω να μην έχω φάει το κράξιμο της χρονιάς μου.
Ένα πράγμα μόνο εύχομαι, μακάρι να ήμουν τώρα για καφέ με ένα μόνο η να ήμασταν όλοι μαζί να σας έδειχνα τα βιντεακια, διστιχος δεν θέλω να τα δημοσιεύσω.
Όταν θα ανεβώ Αθήνα για δουλείες θα ενημερώσω πιο πριν, σίγουρα στο topic που άνοιξα κάποια μέλη που μετείχαν στο topic έχουν την εμπιστοσύνη τον άλλον σαν πιο παλαιοί στο club, όποιος από εσάς που μετείχατε στο topic είναι από Αθήνα θα κανονίσουμε, θα κεράσω καφέ και θα δει τα βίντεο, μόνο και μόνο για να βγει μετά να το επιβεβαιώσει, σε ένα από αυτά φαίνετε κανονικά και το πρόσωπο μου, από λάθος μου βέβαια, αλλά φαίνομε γιατί πέρασα μπροστά στον φακό του κινητού.
Όλα έχουν τραβηχτή μέσα σε αμάξι, σε Citroen.
Αυτά, να είστε καλά παιδιά, ευχαριστώ για της συμβουλές σας, και δεν ξεχνώ τα αρνητικά post, θα ανταποδώσω με τον τρόπο που είπα.