Νέα

Πώς να χειριστώ μια νυμφομανή αγριογκόμενα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xekoliastis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 201
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Analyst

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Μάγκα μου θα σε φτιάξω!

Ξέρω τον τρόπο ή μάλλον τους τρόπους να τα καταφέρεις να χειριστής τη κατάσταση  ;)

Ο πρώτος τρόπος είναι να αλλάξεις πλευρό και ο δεύτερος να αλλάξεις χέρι  :jerking:

Προσοχή όμως αν αλλάξεις πλευρό και χέρι μαζί, κινδυνεύεις να τον πλακώσεις, οπότε απέφευγε το  :uglystupid:

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.711
Πόντοι
19.485
Τι να κάνω ρε παιδιά...

Τι μου προτείνετε...

edit_Duracell: Διόρθωση τίτλου

Τι σου προτείνω!:

1) αν λες παπαριές και ψέμματα, τράβα παίχτην και θα έρθεις στα ίσα σου
2) αν λες αλήθεια, τράβα στην εκκλησία, άναψε ένα κερί και δόξασε τον Κύριο για την τύχη σου

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
424
Πόντοι
3.275
δώστης την μήτρα στο χέρι μεγάλε,ξεκώλιασε την! :fuck1: :fuck1: :fuck1:

OP
OP
X

xekoliastis

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Τέλος, πάντων, η αλήθεια είναι ότι περίμενα ότι δεν θα γίνουν πιστευτά κάποια από αυτά που θα πω, τι να κάνουμε.
Πήρα κι’εγω την απόφαση να πω πέντε πράγματα που έχω και συνεχίζω να ζω, αλλά πάρθηκαν στραβά από κάποιους.
Από την άλλη δεν είναι υποχρεωμένος κανένας να πιστέψει αυτά που γράφω, δόξα το Θεό μυαλό έχουμε όλοι μας και αντιλαμβανόμαστε αυτά που διαβάζουμε όπως θέλουμε και με οποιεσδήποτε ενιες.
Ελπίζω να μην έχω φάει το κράξιμο της χρονιάς μου.
Ένα πράγμα μόνο εύχομαι, μακάρι να ήμουν τώρα για καφέ με ένα μόνο η να ήμασταν όλοι μαζί να σας έδειχνα τα βιντεακια, διστιχος δεν θέλω να τα δημοσιεύσω.
Όταν θα ανεβώ Αθήνα για δουλείες θα ενημερώσω πιο πριν, σίγουρα στο topic που άνοιξα κάποια μέλη που μετείχαν στο topic έχουν την εμπιστοσύνη τον άλλον σαν πιο παλαιοί στο club, όποιος από εσάς που μετείχατε στο topic είναι από Αθήνα θα κανονίσουμε, θα κεράσω καφέ και θα δει τα βίντεο, μόνο και μόνο για να βγει μετά να το επιβεβαιώσει, σε ένα από αυτά φαίνετε κανονικά και το πρόσωπο μου, από λάθος μου βέβαια, αλλά φαίνομε γιατί πέρασα μπροστά στον φακό του κινητού.
Όλα έχουν τραβηχτή μέσα σε αμάξι, σε Citroen.
Αυτά, να είστε καλά παιδιά, ευχαριστώ για της συμβουλές σας, και δεν ξεχνώ τα αρνητικά post, θα ανταποδώσω με τον τρόπο που είπα.

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
453
Πόντοι
36
Μάγκα μου θα σε φτιάξω!

Ξέρω τον τρόπο ή μάλλον τους τρόπους να τα καταφέρεις να χειριστής τη κατάσταση  ;)

Ο πρώτος τρόπος είναι να αλλάξεις πλευρό και ο δεύτερος να αλλάξεις χέρι  :jerking:

Προσοχή όμως αν αλλάξεις πλευρό και χέρι μαζί, κινδυνεύεις να τον πλακώσεις, οπότε απέφευγε το  :uglystupid:
χαχαχαχχα

Εχεις απόλυτο δίκιο
Μας έπρηξε με τις μαλακίες του σήμερα

OP
OP
X

xekoliastis

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Δεν μας είπες όμως, ΕΜΦΑΝΗΣΙΑΚΑ πως είναι; η άλλη φίλη;
Με τον φίλο σου που στην γνώρισε κ την πήδαγε πριν κ παραμένουν φίλοι, τώρα δεν της ρίχνει κανένα πούτσο "στο φιλικό"; τουλάχιστον αφού είναι τόσο καβλιάρα κ γουστάρει τα extreme... να την πέρνατε παρέα ;)
Δεν είναι καλή εμφανισιακά, μέτρια πράγματα αλλά με ωραία πιασίματα, η άλλη της παρέας τα ίδια είναι μόνο που έχει γαλανά μάτια, αυτήν δεν την αγγίζω, την γαμαει ο φίλος μου.
Μπα, ο φίλος μου δεν της ρίχνει γιατί αυτή δεν θέλει.
Μα αφού την ρώτησα για περουζές και με ξέχεσε.
Πάντως πραγματικά χαίρομε και για τα αρνητικά post, δείχνουν ότι κάποια πράγματα φαίνονται τελείως ψεύτικα για να είναι αληθινά, αυτό με ευχάριστη, μου δείχνει ότι πραγματικά έχω ζήση προς το παρόν ωραία την σεξουαλική ζωή, η φίλοι μου που ξέρουν τη παίζετε δεν δείχνουν ούτε ηρονιες ούτε κοροϊδίες ούτε τίποτα, προφανώς επιδή ξέρουν τι γίνετε και ξέρουν ότι είναι αληθινά.
Είναι απόλυτα φυσιολογικό, κι’εγω κάποτε γελούσα και προνευόμουν όταν μου έλεγαν για τέτοια περίεργα σκηνικά.

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Τέλος, πάντων, η αλήθεια είναι ότι περίμενα ότι δεν θα γίνουν πιστευτά κάποια από αυτά που θα πω, τι να κάνουμε.
Πήρα κι’εγω την απόφαση να πω πέντε πράγματα που έχω και συνεχίζω να ζω, αλλά πάρθηκαν στραβά από κάποιους.
Από την άλλη δεν είναι υποχρεωμένος κανένας να πιστέψει αυτά που γράφω, δόξα το Θεό μυαλό έχουμε όλοι μας και αντιλαμβανόμαστε αυτά που διαβάζουμε όπως θέλουμε και με οποιεσδήποτε ενιες.
Ελπίζω να μην έχω φάει το κράξιμο της χρονιάς μου.
Ένα πράγμα μόνο εύχομαι, μακάρι να ήμουν τώρα για καφέ με ένα μόνο η να ήμασταν όλοι μαζί να σας έδειχνα τα βιντεακια, διστιχος δεν θέλω να τα δημοσιεύσω.
Όταν θα ανεβώ Αθήνα για δουλείες θα ενημερώσω πιο πριν, σίγουρα στο topic που άνοιξα κάποια μέλη που μετείχαν στο topic έχουν την εμπιστοσύνη τον άλλον σαν πιο παλαιοί στο club, όποιος από εσάς που μετείχατε στο topic είναι από Αθήνα θα κανονίσουμε, θα κεράσω καφέ και θα δει τα βίντεο, μόνο και μόνο για να βγει μετά να το επιβεβαιώσει, σε ένα από αυτά φαίνετε κανονικά και το πρόσωπο μου, από λάθος μου βέβαια, αλλά φαίνομε γιατί πέρασα μπροστά στον φακό του κινητού.
Όλα έχουν τραβηχτή μέσα σε αμάξι, σε Citroen.
Αυτά, να είστε καλά παιδιά, ευχαριστώ για της συμβουλές σας, και δεν ξεχνώ τα αρνητικά post, θα ανταποδώσω με τον τρόπο που είπα.

Αγαπητέ ξεκωλιαστή,

Δεν έχεις να δείξεις κανένα βίντεο (αν υπάρχει ) σε κανέναν. Είσαι στο ιντερνετ, ανοιξες ένα θρεντ και έγινε διαλογος. Το αν λες αλήθεια ή ψέματα, ειναι ΑΣΧΕΤΟ. Είναι βλακώδες να προσπαθείς να αποδείξεις τα λεγόμενά σου με βίντεο, συναντήσεις, κλπ. Απλά θα καταφέρεις να εκτεθείς και τιποτα παραπάνω. Δεν είσαι εδώ για να αποδείξεις κάτι και όποιο στο ζητάνε, είναι εκ του πονηρού. Φρόντισε να κανεις καμιά μαλακία να ''αποδείξεις'' τα γαμήσια σου με κανα βιντεάκι και να δεις τον ευατό σου μέχρι την Ινδονησία. Δεν υπάρχουν θετικά και αρνητικά πόστ. ΜΟΝΟ Ποστ, τα οποία αφού τα διαβάσουμε, ξύνουμε τα αρχίδια μας και πάμε παρακάτω.

nikos32p

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2006
Κριτικές
8
Like
60
Πόντοι
1
Είμαι στην δουλεία και διάβασα ολο το ποστ σου.Φαντάσου ποσο πολύ δουλειά εχουμε...
Φίλε , το avatar μου τα λέει ολα..Κάνε της τον κώλο κόκκινο(αν θες τεχνικές να σου συστησω sites)..και μετα ξεκωλιασε την..Αν έχεις βρει τετοια γυναίκα εισαι πολυ τυχερος.Αλλοι σε όλοι τους την ζωη δεν βρισκουν..

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Φίλε υπάρχουν πολλές γυναίκες με τέτοια υποτακτική ψυχολογία στο σεξ αλλά που ντρέπονται να εκδηλωθούν!Ακόμα και η δικιά σου που είναι αρκετά προχώ...σε πολλά μπορεί να σου λέει "όχι" αλλά μην το εννοεί!Δοκίμασε τα στην πράξη και θα δεις αν γουστάρει!Για αρχή δέστην,βάλε της ένα φίμωτρο για τις φωνές και βάρα!  :fuck1:

OP
OP
X

xekoliastis

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Αγαπητέ ξεκωλιαστή,

Δεν έχεις να δείξεις κανένα βίντεο (αν υπάρχει ) σε κανέναν. Είσαι στο ιντερνετ, ανοιξες ένα θρεντ και έγινε διαλογος. Το αν λες αλήθεια ή ψέματα, ειναι ΑΣΧΕΤΟ. Είναι βλακώδες να προσπαθείς να αποδείξεις τα λεγόμενά σου με βίντεο, συναντήσεις, κλπ. Απλά θα καταφέρεις να εκτεθείς και τιποτα παραπάνω. Δεν είσαι εδώ για να αποδείξεις κάτι και όποιο στο ζητάνε, είναι εκ του πονηρού. Φρόντισε να κανεις καμιά μαλακία να ''αποδείξεις'' τα γαμήσια σου με κανα βιντεάκι και να δεις τον ευατό σου μέχρι την Ινδονησία. Δεν υπάρχουν θετικά και αρνητικά πόστ. ΜΟΝΟ Ποστ, τα οποία αφού τα διαβάσουμε, ξύνουμε τα αρχίδια μας και πάμε παρακάτω.
Eχεις δίκιο, όπως είπα, εγώ ξέρω αν λέω αλήθεια η ψέματα, αλά γαμήθηκε το topic, για την καινούργια μου και πρωτόγνωρη για έμενα εμπειρία ξέφυγε το θέμα για αλλού.
Αυτό που είπες (το ότι μπορεί να μπλέξω) αυτό μου είπε ένας φίλος μου, και εγώ αλλά και κάποια κοπέλα μπορεί να μπλέξουμε άσχημα αν κάνω την βλακεία και δημοσιεύσω βίντεο.
Εγώ είπα, κι’εγω στην θέση κάποιον δεν θα πίστευα, το έχω κάνη εξάλλου στο παρελθόν, υπήρξα κι’εγω δύσπιστος πάνω σε τέτοια θέματα και ιστορίες.
Πιθανότατα έκανα λάθος που μίλησα, τόσο καιρό είμαι μέλος, αν ήθελα να δουλέψω τα μέλη του club κáι να το παίξω γαμιας θα το είχα κάνη από καιρό, δεν θα με έπιανε τώρα ξαφνικά.
Απλά ξέφυγα κι’εγω λίγο, αισθάνθηκα ότι με πνίγη το δίκιο και ξέφυγα και είπα για την συνάντηση.
Συγγνώμη αν σύγχυσα κάποιους.

OP
OP
X

xekoliastis

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε υπάρχουν πολλές γυναίκες με τέτοια υποτακτική ψυχολογία στο σεξ αλλά που ντρέπονται να εκδηλωθούν!Ακόμα και η δικιά σου που είναι αρκετά προχώ...σε πολλά μπορεί να σου λέει "όχι" αλλά μην το εννοεί!Δοκίμασε τα στην πράξη και θα δεις αν γουστάρει!Για αρχή δέστην,βάλε της ένα φίμωτρο για τις φωνές και βάρα!  :fuck1:
Ναι, όντος, πρέπει να της φιμώσω το στόμα, ρε γαμοτο δεν μου βγαίνουν εμένα τέτοιες τραβηγμένες τάσης, έχω συνηθίσει τόσα χρόνια σε νορμάλ γαμισια, χωρίς φωνές και τέτοια.
Θα δω πώς θα το χωριστώ.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Η γκόμενα λέει τίποτα από εμφάνιση? :boobies:

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Η γκόμενα λέει τίποτα από εμφάνιση? :boobies:

Aχχ συναγωνιστή ΔΕΝ είσαι προσεχτικός, είχα ρωτήσει ήδη εγώ κ απάντησε το παλικάρι πριν λίγο...

Δεν είναι καλή εμφανισιακά, μέτρια πράγματα αλλά με ωραία πιασίματα, η άλλη της παρέας τα ίδια είναι μόνο που έχει γαλανά μάτια

OP
OP
X

xekoliastis

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Είμαι στην δουλεία και διάβασα ολο το ποστ σου.Φαντάσου ποσο πολύ δουλειά εχουμε...
Φίλε , το avatar μου τα λέει ολα..Κάνε της τον κώλο κόκκινο(αν θες τεχνικές να σου συστησω sites)..και μετα ξεκωλιασε την..Αν έχεις βρει τετοια γυναίκα εισαι πολυ τυχερος.Αλλοι σε όλοι τους την ζωη δεν βρισκουν..
Σοβαρά;
Είναι τόσο σπάνιες αυτές η γυναίκες;
Τι να πω, πραγματικά δεν ξέρω, εγώ πιστεύω ότι θα είναι μεγάλο το ποσοστό και ότι απλά ειναι δισκολοφανεροτο, όλες αυτές είναι εξωτερικά νορμάλ και αλλού θηρία.
Αυτό πιστεύω.
Κι’ομος λέω την αλήθεια χωρίς να ντρέπομαι, μπορεί και να ξενερώσω άμα μου πει να την δείρω, δεν μου έχει ξανά τύχη και γι’αυτο.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Ναι, όντος, πρέπει να της φιμώσω το στόμα...

ΠΡΙΝ την φιμώσεις όμως, ηχογράφησέ την με το κινητό  π.χ. σε κανένα άγριο γαμήσι που θα της κάνεις κι ανέβασε κάπου το mp3 να την ακούσουμε πως σκούζει κ τι λέει...  :s&m_1: :grin:

Επισκέπτης
Θεματοθέτη σε ζηλεύουν τα παληκάρια γιάυτό σου λένε οτι πουλάς παραμύθια.Προφανώς είσαι θερμός άντρας και η γκόμενα το μυρίστικε.Φρόντισε όμως να την ικανοποιήσεις γιατί αλλιώς θα την κάνει για αλλού.

Γιατί να λέει φίδια το παιδί?Δεν είπε κάτι παράλογο.Απλά έπεσε σε sexy και αχόρταγη γυναίκα.Που είναι το ασυνήθιστο?Τόσο ξενέρωτοι είστε οι υπόλοιποι που σας τυχαίνουν όλο κοιμισμενες?

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Θεματοθέτη σε ζηλεύουν τα παληκάρια γιάυτό σου λένε οτι πουλάς παραμύθια.Προφανώς είσαι θερμός άντρας και η γκόμενα το μυρίστικε.Φρόντισε όμως να την ικανοποιήσεις γιατί αλλιώς θα την κάνει για αλλού.

Γιατί να λέει φίδια το παιδί?Δεν είπε κάτι παράλογο.Απλά έπεσε σε sexy και αχόρταγη γυναίκα.Που είναι το ασυνήθιστο?Τόσο ξενέρωτοι είστε οι υπόλοιποι που σας τυχαίνουν όλο κοιμισμενες?

Πέστα θειά μου!!!!!!!

OP
OP
X

xekoliastis

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ωραια κοπελα φαινεται η δικια σου ;)
Διστιχος δεν είναι δικια μου, της έχω κάνη εξήγηση, ξαποστάσεις δεν θα υπάρξει σχέση, το δεχθικε, όταν θα έρχεται στο νησί για δουλείες θα τα λέμε.
Παιδιά το ξανά λέω, δεν είναι ωραία γκόμενα, δεν σκοτώνομαι, έχει καλό σώμα όμως, με ότι συνεπάγετε αυτό (ωραίο κολο, στήθια, κ.α)

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Aχχ συναγωνιστή ΔΕΝ είσαι προσεχτικός, είχα ρωτήσει ήδη εγώ κ απάντησε το παλικάρι πριν λίγο...
ΟΚ διάβασα μόνο το αρχικό ποστ και 2-3 γιατί είδα ότι πήγε στο καλαμπούρι...
Αν είναι μέτρια και δεν πολυγουστάρεις και τέτοιες φάσεις μην το πολυψάχνεις!Ρίξε 2-3  :bigdick:  ακόμα και το πολύ-πολύ  κράτα την  καβάτζα για τις δύσκολες μέρες!
Τουλάχιστον έχει απ'ευθείας γραμμή στα 2 νησιά?  :2funny:

OP
OP
X

xekoliastis

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0

Δεν θέλω να με ζηλεύει κανένας, δεν το έκανα με αυτήν την λογική, πρώτη φορά μου έτυχε, αν ήθελα θα έμπαινα και θα έλεγα (μάγκες ξεσκίζω μια γκόμενα τον μήνα, άμα θέλετε το πιστεύετε άμα θέλετε όχι).
Δεν είμαι τέτοιος, μου έτυχε κάτι που δεν μου έχει ξανά τύχη και ήθελα μερικές γνώμες, να εσύ μου λες ότι αν δεν την ικανοποιήσω θα την κάνη, καλό, δεν το είχα σκεφτεί ότι θα φύγει.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom