Eεε τότε ελάτε κανένα σ/κ Αθήνα κ θα την αναλάβουμε εδώ από το site... ;)
Πόσο χρονών είναι η γκόμενα?
Είναι στην ηλικία μου, και έχει και δύσκολη ζωή, μιλάμε δουλεύει σχεδόν όλη την ημέρα, στην επαρχία έτσι είναι τα πράγματα δουλεία και πάλι δουλεία, δεν είναι φευγάτη, για ποτό με την παρέα βγαίνει μόνο Σάββατο, ελπίζω να κατάλαβες περίπου γιατί κοπέλα μιλώ, δίνη τρομερά μαζεμένη, αλλά ξεφεύγει η κατάσταση στο πήδημα, σε σημείο που σε κάνη να απορείς.
Είναι αυτό που λένε, ότι τα σιγανά ποταμάκια να φοβάσαι.
Εντάξει, δεν θέλω να κάνω καμία μαλακια με πολλούς για παρτουζα και να τσακωθώ με τον εγκάρδιο φίλο μου, μετά μπορεί να φάω κράξιμο από την παρέα του άμα χαλάσει η δουλεία με την γκόμενα, μπορεί να με κράξει αυτή.
Την έχω γλιτώσει φτηνά πολλές φορές με της παρθένες που πηγαίνω κατά καιρούς, όλες μετά μόλις χαλάσει η δουλεία και χωρίσουμε λένε της μαλακιες τους, αυτές με παρακαλάνε στην αρχή και μετά βρίσκομαι εκτιθέμενος.
Να σας φτιάξω λίγο ακόμα;
Με κάποιες από αυτές που έχω πάει δέχτηκαν να κρατήσω αρχείο, και φοτο και βίντεο, καλό πορνό, αλλά υπερβολικά ερασιτεχνικό αφού το έβγαζα από samsung g600 5mp.
Φυσικά έχω δόση όρκο ότι δεν θα τα δημοσιεύσω ποτέ τα βίντεο, απλά το αναφέρω.
Έχω όμως δυο φοτο απο την τελευταία παρθένα, με το που την ξεπαρθενιασα έχανε αίμα πολύ, έγινε μακακια, εκτός από τον παρθενικό της υμένα σκίστηκε και το μουνη της, αυτές μπορώ να της δημοσιεύσω, δεν με νιαζη, όλα τα μουνια ίδια είναι.
Ήθελε να την πάω στο νοσοκομείο αλλά την κατάφερα και της άλλαξα γνώμη, θα έμπλεκα άσχημα, με τον καιρό της πέρασε, έκανα να της τον βάλω δυο μήνες και της πέρασε, αυτούς τους δυο μήνες όμως την έπαιρνα μόνο από πίσω, μιλάμε για τρελά βίντεο.