Νέα

Πώς να χειριστώ μια νυμφομανή αγριογκόμενα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xekoliastis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 201
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.710
Πόντοι
19.485
Που είναι το ασυνήθιστο?

Τόσο ξενέρωτοι είστε οι υπόλοιποι που σας τυχαίνουν όλο κοιμισμενες?

Το ασυνήθιστο είναι το σέξυ/αχόρταγη γυναίκα πλην όμως καλή εμφανισιακά (υπάρχουν πολλές σπερματοζητιάνες που είναι σκέτη φωτιά αλλά...)

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Ρε Γαμα τη μην στη Γαμισει κανενας αλλος....Δισταζεις κιολας....Πουτσο και ξυλο ,και μαλιστα με τις ευλογιες της????Τι αλλο θες????? :fuck1: :zfuck: :s&m_3: :s&m_2: :s&m_1: :pipa3: :fuck2: :cum: :knockinb: :rockon:
Υ.Γ.Τουλαχιστον δεν επεσες σε ελεεινιδα μη μου απτου... :sunglasses:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
αφου την  :knockinb:τωρα παιζεις με τους ορους της! :knockinb: την συνεχεια.το καλητερο θα ηταν να μην την :knockinb: να της την εσπαγες.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
αφου την  :knockinb:τωρα παιζεις με τους ορους της! :knockinb: την συνεχεια.το καλητερο θα ηταν να μην την :knockinb: να της την εσπαγες.
οχι φιλε θα εκμεταλλευτει την εξαρτηση της απο το αγριο σεξ,θα την ξεκολιαζει καθε μερα 4 φορες αλλα  και θα την υποχρεωσει να του μαγειρευει κιολας...η τελεια ελλεηνιδα ....

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
οχι φιλε θα εκμεταλλευτει την εξαρτηση της απο το αγριο σεξ,θα την ξεκολιαζει καθε μερα 4 φορες αλλα  και θα την υποχρεωσει να του μαγειρευει κιολας...η τελεια ελλεηνιδα ....

:rockon: :rockon:
σωστος!

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.710
Πόντοι
19.485

και να σιδερώνει!

Επισκέπτης
Σωστός !Πολύ καβλαντέν αυτό.Έτσι κι αλλιώς μερικοί είτε πηδάνε είτε όχι το ίδιο και το αυτό.Οποτε καλύτερα να έμενε με την καύλα στα σκέλια η γκόμενα.Θα της έμενε αξέχαστος ο τύπος.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Σωστός !Πολύ καβλαντέν αυτό.Έτσι κι αλλιώς μερικοί είτε πηδάνε είτε όχι το ίδιο και το αυτό.
και μενα η δικια μου κατι τετοια λεει,τωρα με πηδηξες;;ουτε που καταλαβα τιποτα.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: χαχαχα ξεκολιαστη να στην στειλω πακετο να την αναλαβεις....;;;

Killer

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε σου δίνω καποίες φωτογραφίες για το πως να χειριστείς την γκόμενα.

Συνημμένα

• 6714_Claire_Dana_026.jpg
    6714_Claire_Dana_026.jpg
    178,8 KB · Εμφανίσεις: 39
  • 6714_Claire_Dana_022.jpg
    6714_Claire_Dana_022.jpg
    232,2 KB · Εμφανίσεις: 51
  • 6714_Claire_Dana_045.jpg
    6714_Claire_Dana_045.jpg
    249 KB · Εμφανίσεις: 43
  • 6714_Claire_Dana_010.jpg
    6714_Claire_Dana_010.jpg
    223,3 KB · Εμφανίσεις: 39

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Γεια σε όλους.
Όλα καλά παιδιά;
Λιπών, στο θέμα μου, είμαι από επαρχία, από νησί Κυκλαδίτικο, την προηγούμενη εβδομάδα πήγα τριήμερες διακοπές στον κολλητό μου που είναι σε άλλο νησί Κυκλαδίτικο, στην παρέα του ο κολλητός μου μέσα στα πέντε άτομα βρίσκονται και δυο κοπέλες, την μια την σκίζει όποτε θέλει στα φιλικά, με την άλλη είχε πέρυσι σχέση και παραμένουν φίλοι.
Αυτή η δεύτερη λιπών που παραμένουν απλοί φίλοι του είπε να φτιάξη κατάσταση μαζί μου, την επόμενη μέρα την πήγα στο ξενοδοχείο που έμενα και έγινε το σώσε, ως οδό καλά, υπήρχε όμως ένα πρόβλημα με αυτήν, και ο κολλητός μου ξέχασε να με ενημερώσει, αυτή φώναζε, για την ακρίβεια ούρλιαζε :fuck1:.
Είμαι 26 ετών, έχω πάει με πολλές γυναίκες, έχω κάνη τα πάντα με της γυναίκες, αυτό το πράγμα δεν το είχα συναντήσει, είμαι και ήμουν λίγο περίεργος πάνω στο sex, πάντα με εξιτάριζε και ήθελα να ξεπαρθενιαζω, οδό και πάρα πολλά χρόνια αυτό κάνω, όπως λέει και το προσωνύμιο μου (xekoliastis) ξεπαρθενιαζω μπρος και πίσω, έτσι λιπών τα πρότυπα που είχα ήταν διαφορετικά, όλες η γκόμενες που έχω πάρει, ακόμα και μερικές που δεν ήταν παρθένες, ήταν ήπιων τόνων, ήσυχες.
Όπως καταλαβαίνετε έφαγα σκάλωμα με αυτήν, το ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν ότι το ξενοδοχείο είναι του κολλητού μου και την επόμενη μέρα αυτός τα άκουσε από τους άλλους ενοικιαστές τον δωματίων, αυτή φώναζε (σκίσε με, γαμα με, ξέσκισε μου τον κόλο, κ.α), μάλιστα μια κοπέλα ενοικιάστρια του είπε του κολλητού μου να μου δόση συγχαρητήρια, λες και ευθύνομαι εγώ που η άλλη αισθάνθηκε αμαζόνα και φώναζε.
Τέλος πάντων πέρασε αυτό το θέμα, της πέταξα τα μάτια έξω :pipa3: και όλα καλά, αυτή θέλει να έρχεται να με βρίσκει στο νησί μου για να την πηδώ, μιλάμε στο τηλέφωνο αρκετά συχνά, χθες λιπών έφαγα την φρίκη, μου είπε ότι περίμενε ακόμα περισσότερα από εμένα, ήμουν λέει υπερβολικά ήρεμος και την επόμενη φορά να την ικανοποιήσω ακόμα περισσότερο, δεν καταλαβαίνω, την έκανα σε μίση ώρα και τελείωσε πάνω από τέσσερις φορές και αυτή θέλει ακόμα περισσότερα, την ρώτησα λιπών τη εννοεί και γιατί με είδε πολύ ήρεμο, μάλλον αυτή περίμενε να πιάσω κανένα ρόπαλο και να την βαραω, γουστάρει λέει το πολύ σκληρό sex, χαστούκια στον κολο, τράβηγμα στης θηλές, θέλει χυδαία βρισιδια πάνω στο sex, και άμα μου βρίσκετε πρόχειρο λέει κανένα μαστίγιο και κανένα ζευγάρι χειροπέδες θα είναι πολύ ευτυχισμένη :s&m_1:.
Τι να κάνω ρε παιδιά, τι λέει αυτή να πούμε, εδω θέλω την βοήθεια σας, γι’αυτο έκανα όλη αυτή την ανάλυση, για να καταλήξω εδό, θέλω να την τρελάνω περισσότερο την επόμενη φορά, χωρίς όμως μαστίγια και άλλες τέτοιες μακακιες, εντάξει, βρισιδια και σφαλιάρες ναι, αλλά ως εκεί.
Τι μου προτείνετε, τη μεταχείριση θέλουν τέτοιου τύπου γυναίκες, τι άλλο μπορώ να κάνω, εντωμεταξύ την ρώτησα αν γουστάρει χαστούκια στην μούρη την ώρα του στοματικού και μου είπε όχι γιατί αισθάνεται ότι ξεφτιλίζετε, λες και με τα άλλα δεν ξεφτιλίζετε η καργιολα.
Άντε τώρα γιατί πρώτη φορά μου είπαν ότι περίμεναν περισσότερα από εμένα και δεν μου ήρθε, δεν έχω δα και το Μπιγκ Μπεν να πούμε.
Το άλλο δεν σας το είπα, πωρώθηκε τόσο πολύ που φτηνά την γλίτωσε ο φουτσος μου, επιχείρησε να μου τον δαγκώσει δυο φορές, παρατριχα να αρχίζω να φωνάζω εγώ να πούμε.
Πείτε μου τι να κάνω γιατί την επόμενη φορά δεν ξέρω πώς να το χωριστώ, θα πάρω φόρα και θα της κοπανώ κλοτσιές στο μόριο της, μάλλον εκεί θα γουστάρει σφαλιάρες ε, τι λέτε;
Αφού σκέφτηκα κι’ολας μήπως γουστάρει να της βάλω όλο το χέρι μου μέσα της, ξέρω γω τι γίνετε, έχω πάθη πλάκα, για one night stand ξεκινήσαμε και τώρα θέλει να έρθει να με βρει.

edit_Duracell: Διόρθωση τίτλου

Φιλαράκι συγνώμη αλλά....

Διαβάζω τόση ώρα και συμπέρασμα δεν έβγαλα. :think:

Πού είναι το πρόβλημά σου? :think: :think:

Δεν έχεις δυνάμεις πάνω στο σεξ? (υπάρχουν διάφορα σκευάσματα στην αγορά-ασφαλή και μή)

Δεν έχεις άλλες ιδέες του τι να της κάνεις για να την τρελάνεις πιο πολύ?

Φοβάσαι μήπως κολλήσει και πάει πιο σοβαρά η "σχέση" σας?

Ποια είναι ακριβώς η απορία σου?

Πάντως η ταπεινή μου άποψη είναι να δοκιμάζεις επί τόπου.

Ο αυτοσχεδιασμός και ο αυθορμιτισμός είναι πολύ καλύτερη συνταγή απ΄το να προετοιμάσεις την

οποιαδήποτε συμβουλή ακούσεις από κάποιους.

Τη στιγμή της "τρέλας" της κάνε ότι πιο σκληρό και άγριο σκεφτείς εκείνη τη στιγμή και δες αντιδράσεις.

Αν ανταποκρίνεται, συνέχισέ το, αν την κόψεις, δοκίμασε κάτι άλλο.

Αλλά πάνω απ΄ όλα ζήσε τη στιγμή. :rockon:

Γιατί πολύ απλά δεν ξέρεις πόσο θα κρατήσει αυτή...από κάποιες φορές έως κάποια χρόνια...

Τελειώνοντας θέλω να πω ότι για μένα πλέον είναι το πιο ωραίο συναίσθημα:

Το συναίσθημα που σε κάνει να νοιώθεις άνδρας, κάνοντας βρώμικο και άγριο σεξ με μια γυναίκα που την

τρελαίνεις και το αισθάνεσαι!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Που τη βλέπεις να σπαρταράει από ηδονή, για σένα... :rockon:

πιο ωραίο κι απ το ξεπαρθένιασμα....

Επισκέπτης
και μενα η δικια μου κατι τετοια λεει,τωρα με πηδηξες;;ουτε που καταλαβα τιποτα.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: χαχαχα ξεκολιαστη να στην στειλω πακετο να την αναλαβεις....;;;
Χωρίς πλάκα μερικοί κάθονται απλά και απολαμβάνουν.Δεν ξέρουν να χρησοιμοποιούν καθόλου το πουλί τους.Τα περιμένουν όλα στο πιάτο.Με έναν τέτοιο τραβιέμαι.Τα κάνω όλα μόνη μου και αυτός κάθεται και κοιτάει σαν χαζοβιόλης και μόνο μουγγρίζει.Θα κάνω μια τελευταία προσπάθεια να τον πάω σε γαμοhotelάκι και αν δεν ξυπνήσει να πηδήξει όπως πρέπει θα τον στείλω.

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.710
Πόντοι
19.485
Χωρίς πλάκα μερικοί κάθονται απλά και απολαμβάνουν.Δεν ξέρουν να χρησοιμοποιούν καθόλου το πουλί τους.Τα περιμένουν όλα στο πιάτο.Με έναν τέτοιο τραβιέμαι.Τα κάνω όλα μόνη μου και αυτός κάθεται και κοιτάει σαν χαζοβιόλης και μόνο μουγγρίζει.Θα κάνω μια τελευταία προσπάθεια να τον πάω σε γαμοhotelάκι και αν δεν ξυπνήσει να πηδήξει όπως πρέπει θα τον στείλω.

οκ, πες ήδη ότι χώρισες

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
alintissa ουτε το χοτελακι τον ξυπναει αυτον τον μπουφο ουτε τιποτα...αν δεν το χει...πακετο στην μαμα του....για τα αλλα πλακα κανω φυσικα...αλλα δεν μπορω και να σε συνδραμω στον πονο σου λογω αποστασης... :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
οκ, πες ήδη ότι χώρισες
Λες ε?Δεν διορθώνεται ένας κακός εραστής δηλαδή?
Γιατην ιστορία να πω οτι αυτός είναι ξετρελλαμένος μαζί μου.Δεν έχει ξανανιώσει τόση καύλα λέει με άλλη.Αλλά δεν του έχω πει κάτι για το θέμα γιατί φοβάμαι μην του θίξω τον ανδρισμό.Απλά μετά την τελευταία προσπάθεια αν δεν διορθωθεί θα την κάνω.ΤΙ να του πω και πως να του το πω?Αν δεν το έχει ο άλλος αστα να πάνε.

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Ακολουθησε και εσυ για λιγο την ιδια συνταγη τι θα κανη πως θα αντιδραση ;

Επισκέπτης
Ακολουθησε και εσυ για λιγο την ιδια συνταγη τι θα κανη πως θα αντιδραση ;
Τι να κάνω δηλαδή?Να κάθομαι να τον κοιτάω σαν χάνος?Αφού αυτός αυτό κανει.Θα κοιμηθούμε ρε συ.Εγώ τα δίνω όλα για όλα και αυτός το μόνο που μου λέει είναι εισαι καυλα και εχω τρελλαθεί.Γαμησε τα..Έμπλεξα.

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
Τι να κάνω δηλαδή?Να κάθομαι να τον κοιτάω σαν χάνος?Αφού αυτός αυτό κανει.Θα κοιμηθούμε ρε συ.Εγώ τα δίνω όλα για όλα και αυτός το μόνο που μου λέει είναι εισαι καυλα και εχω τρελλαθεί.Γαμησε τα..Έμπλεξα.

ελα στον θείο τέρας παιδάκι μου :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Λες ε?Δεν διορθώνεται ένας κακός εραστής δηλαδή?
Γιατην ιστορία να πω οτι αυτός είναι ξετρελλαμένος μαζί μου.Δεν έχει ξανανιώσει τόση καύλα λέει με άλλη.Αλλά δεν του έχω πει κάτι για το θέμα γιατί φοβάμαι μην του θίξω τον ανδρισμό.Απλά μετά την τελευταία προσπάθεια αν δεν διορθωθεί θα την κάνω.ΤΙ να του πω και πως να του το πω?Αν δεν το έχει ο άλλος αστα να πάνε.

Δώστου οδηγίες.....

Αν δεν καταλάβει και τότε......

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
συμβουλες για την allintissa :2funny: :2funny: :2funny:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom