Νέα

Πώς να χειριστώ μια νυμφομανή αγριογκόμενα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xekoliastis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 201
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

arcans31

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Για λόγους πληρέστερης ενημέρωσης κ των υπολοίπων Συναγωνιστών, ανέλυσέ μας σε παρακαλώ την τεχνική σου αφού είναι τόσο πετυ-χυμένη... :grin:
να μας πει και ποιο μοντελο τις σιντροεν εχει, μηπως αυτο ειναι που κανει τι διαφορα στο γαμησι απο το κολο.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Αν ειναι το C4 να παω να το παραγγειλω...

Πάντως έχω γαμήσει μέσα σε C3 pluriel (γκόμενας) κ ήταν απόλαυση!
Θεϊκή κ η ατάκα της, όταν την ρώτησα γιατί το πήρε cabrio: "για να έχω περισσότερο χώρο για τα πόδια" !!!

OP
OP
X

xekoliastis

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Απο οτι καταλαβα, μας λες οτι σε ενα τρομερα κλειστο κυκλο, βρισκεις ανετα παρθενες, τις ξεσκιζεις τοσο κρυφα που δε σε εχει παρει κανεις χαμπαρι, και ολα αυτα φυσικα σε ενα αυτοκινητο μεσα.
Μα μόνο με αυτόν τον τρόπο δεν μαθαίνετε, ποτέ δεν έχω κυκλοφορήση στο νησί στης καφετερίες δημόσια με μικρή, όσες κατά καιρούς ήταν δίπλα μου κυκλοφορούσα άνετα, με της μικρές κρύβομαι, μπορεί να βρεθώ με κουλούρα από κει που δεν το περιμένω, την έχουν πάθη πολλά παιδιά.
Διστιχος η κλιστες κοινωνίες αυτά έχουν, εφόσον την έχω ξεπαρθενιαση και μαθευτεί, μετά αυτή θεοριτε εκτιθέμενη, η γονής κάνουν κίνηση για να αποκατασταθεί το θέμα, και ο μόνος τρόπος είναι ο γάμος.
Μακριά από εμένα, το θέμα είναι ότι εγώ προσπαθώ πάντα να μυν της εκθέσω, πάντα με μικρούλες και παρθένες ξεκινώ για σοβαρή σχέση αλλά στα κρυφά, αλλά λόγο της ανωριμότητας τους μαλακιζονται και της χωρίζω.
Μετά το μετανιώνω αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι, ξέρης φιλέ γιατί το μετανιώνω, γιατί δεν θέλω κάποτε αν με αξίωση ο Θεός και κάνω παιδιά και ιδιαίτερα καμία κόρη να της το κάνουν αυτό.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Πάντως έχω γαμήσει μέσα σε C3 pluriel (γκόμενας) κ ήταν απόλαυση!
Θεϊκή κ η ατάκα της, όταν την ρώτησα γιατί το πήρε cabrio: "για να έχω περισσότερο χώρο για τα πόδια" !!!

μονο το Αυτομπιανκι ηταν για καλεs φασειs!!!!!
Περασμενα μεγαλεια!!!

auriol

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2009
Like
2
Πόντοι
1
παλι ολοι γαμανε εδω μεσα

κωλους μουνια παρθενες πλουριελ τα παντα ολα  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

γιαυτο οι πουτανες εχουν χεστει στο ταληρο κ δεν προλαβαινουν να ξυστουν απο τα συνεχομενα ραντεβου καθημερινα

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Παρθενα???????..............Υπαρχει ακομα αυτο το ειδοs???

OP
OP
X

xekoliastis

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ειναι και λιγο φιδεμπορας ο τυπος απο οτι καταλαβα.ας κανουμε ομως λιγη υπομονη ακομα,καπου θα πει το ποιημα.
Να σου πω, επωδή με έχεις πρήξει, τι θέλεις να σου κάνω πιο λιανά που δεν το πιστεύεις;
Χαλιέσαι με αυτά που γράφω;
Μήπως θέλεις να σου πασάρω κι’εσενα καμία παρθένα να δεις πώς είναι;
Άντε να πούμε, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αυτή η αντιμετώπιση.

OP
OP
X

xekoliastis

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
να μας πει και ποιο μοντελο τις σιντροεν εχει, μηπως αυτο ειναι που κανει τι διαφορα στο γαμησι απο το κολο.
Δεν βοηθαει και πολύ το αμάξι, ένα saxo vts έχω.
Μόνο στα τέσσερα είναι βολικό, έχει πολύ μικρούς χώρους.

OP
OP
X

xekoliastis

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Βλέπω ότι υπάρχουν πολλές αντηδρασης, λιπών, να ξεκαθαρίσω ότι εγώ σε πουτανες δεν έχω πάει και δεν προκετε να πάω ποτέ, δεν θα ξεπέσω τόσο πολύ, άσε που δεν είναι και η Μύκονος το νιση μου, είπαμε, μόνο ένα δυο κολομπαρά έχει που δεν τα έχω δει ποτέ πώς είναι, σιχαίνομαι μέχρι που δεν περνη, πουτανες, το αρχαιότερο επάγγελμα, απλά αηδία.
Μια φορά θέλησα να πληρώσω για να γαμίσω, και αυτή ήταν τότε που ήθελε μια κοπέλα να πάμε στο ξενοδοχείο.
Αναφέρθηκε ότι πάω με ανήλικα και ότι ακόμα δεν με έχουν κρεμασι, η κάτι τέτοιο, αναφέρομαι στον φίλτατο που το έγραψε.
Ποτέ δεν σου την έπεσε εσένα αηλικη γιατί σε γουστάριζε;
Δεν πάω δα και με δεκατετράχρονα, δεκαεπτάχρονη είναι η μικρότερη που έχω παρι και κράτησε η σχέση πέντε μήνες, δεκαοκτάχρονες επιτοπλιστον, δεν το καταλαβαίνω αυτό το πράγμα, πρέπει δηλαδή ντε και καλά να είμαι παιδεραστής για να πάω με γυναίκα κάτω τον δεκαοκτώ;

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
μα το ειπες και μονος σου οτι εισαι παιδεραστης. Πηγες με 17χρονη. Αληθεια, ποσο χρονων εισαι?

OP
OP
X

xekoliastis

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
μα το ειπες και μονος σου οτι εισαι παιδεραστης. Πηγες με 17χρονη. Αληθεια, ποσο χρονων εισαι?
Εγώ δεν είπα τίποτα, και κόψε της μαλακιες, αυτά που λες γίνονται μόνο στης ζούγκλες που μένετε εσείς, όχι εδό, εδό φιλε μου εν δεις τι γάμοι γίνονται θα κορόιδευες, γάμος δεκαεξάχρονης με 28 χρονουσου λέει κάτι;
Έχω πολλά παραδείγματα αλλά βαριέμαι να ασχοληθώ τώρα, εδο δεν είναι έτσι τα πράγματα οπος τα φαντάζεσαι, είναι περισσότερο αθώα.
Τι ήθελες, να γαμαω πουρά η πουτανες όπως εσύ;
Εδω φιλέ μου δεν πληρώνουμε για να γαμίσουμε, απλά το τζάμπα γαμιση προηποθετη και σοβαρή σχέση, αυτό είναι το μόνο πρόβλημα, που στο κάτω κάτω δεν είναι και μεγάλο.
Ο πατέρας μου παντρεύτηκε την μάνα μου όταν ήταν αυτός 24 και η μάνα μου 16, στα 17 είχε εμένα η μάνα μου, τώρα είμαστε τέσσερα παιδιά, λες να ήταν παιδεραστής ο πατέρας μου;
Άκου ρε τι μαλακιες θα ακούσω πάλι σήμερα, αυτό δεν το περίμενα ποτέ ότι θα το ακούσω, δηλαδή η μισή Ελλάδα είναι παιδεραστές;
Εγώ είμαι 26, και τι έγινε δηλαδή;

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Μα μόνο με αυτόν τον τρόπο δεν μαθαίνετε, ποτέ δεν έχω κυκλοφορήση στο νησί στης καφετερίες δημόσια με μικρή, όσες κατά καιρούς ήταν δίπλα μου κυκλοφορούσα άνετα, με της μικρές κρύβομαι, μπορεί να βρεθώ με κουλούρα από κει που δεν το περιμένω, την έχουν πάθη πολλά παιδιά.
Διστιχος η κλιστες κοινωνίες αυτά έχουν, εφόσον την έχω ξεπαρθενιαση και μαθευτεί, μετά αυτή θεοριτε εκτιθέμενη, η γονής κάνουν κίνηση για να αποκατασταθεί το θέμα, και ο μόνος τρόπος είναι ο γάμος.
Μακριά από εμένα, το θέμα είναι ότι εγώ προσπαθώ πάντα να μυν της εκθέσω, πάντα με μικρούλες και παρθένες ξεκινώ για σοβαρή σχέση αλλά στα κρυφά, αλλά λόγο της ανωριμότητας τους μαλακιζονται και της χωρίζω.
Μετά το μετανιώνω αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι, ξέρης φιλέ γιατί το μετανιώνω, γιατί δεν θέλω κάποτε αν με αξίωση ο Θεός και κάνω παιδιά και ιδιαίτερα καμία κόρη να της το κάνουν αυτό.
1)σε χωριο εισαι την κουλουρα θα την υποστεις...αργα ή γρηγορα ...θα τελειωσουν κι οι παρθενες
2)αν κανεις κοριτσι να σε δω μονο....αν στα 16-17 της αντι να στρωνεται στα βιβλια ξεκολιαζεται με τον καθε τυχαρπαστο....
3)γιατι αλλαξαμε θεμα δεν καταλαβα παλι...εσυ αλλα συζητουσες χθες για μια νυμφομανη ...τυχερακια...τι σε χαλαει να την σκιζεις δεν καταλαβα...

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Αυτο που εινε ειναι οτι ειπες οτι πας με μικρα, μετα ειπες για 17 χρονων και οτι μετανοιωνεις γιατι δε θες αυτα να τα κανουν στη κορη σου αν κανεις. Διαβασε παλι αυτα που εγραψες και θα το δεις. Μη μας λες οτι δεν ειπες τιποτα.
Τοσο αχρειος εισαι και το παραδεχεσε οταν λες οτι αυτα δε θες να τα κανουν στη κορη σου αν κανεις.
Απορω μαλιστα που κανεις μοντερειτορ δεν εχει επεμβει ακομα.

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
1)σε χωριο εισαι την κουλουρα θα την υποστεις...αργα ή γρηγορα ...θα τελειωσουν κι οι παρθενες
2)αν κανεις κοριτσι να σε δω μονο....αν στα 16-17 της αντι να στρωνεται στα βιβλια ξεκολιαζεται με τον καθε τυχαρπαστο....
3)γιατι αλλαξαμε θεμα δεν καταλαβα παλι...εσυ αλλα συζητουσες χθες για μια νυμφομανη ...τυχερακια...τι σε χαλαει να την σκιζεις δεν καταλαβα...

1.δεν εχω ζησει σε χωριο και δεν ξερω,ετσι γινεται?
2.αυτο συμβαινει παντου κι εγω ειχα συμμαθητρια που παιρνιοταν με 40ρηδες στα 16 της....οχι μονο στα χωρια δλδ
3.απλα τσατιστηκε ο τυπος με καποιους εδω απο οτι καταλαβα/..

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
1.δεν εχω ζησει σε χωριο και δεν ξερω,ετσι γινεται?
2.αυτο συμβαινει παντου κι εγω ειχα συμμαθητρια που παιρνιοταν με 40ρηδες στα 16 της....οχι μονο στα χωρια δλδ
3.απλα τσατιστηκε ο τυπος με καποιους εδω απο οτι καταλαβα/..
το 2) το επικροτεις εσυ;

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom