Νέα

Πώς να χειριστώ μια νυμφομανή αγριογκόμενα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xekoliastis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 201
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Αν υπηρχε σημερα παρομοιο καθεστως με αυτο που πιστευω οτι υποστηριζεις,
και εξεφραζες αποψη εναντιον του, τωρα θα ησουν κρεμασμενος αναποδα σε κανενα ξερονησι.
Αληθεια πως θα σου φαινοταν αν οποιος σημερα ηταν εναντιον του πολιτικου συστηματος
ετρωγε εξορια, φυλακη, διωξεις, βασανιστηρια κτλ?
παιζει ομως ναταν κι ο ξεκωλιαστης κρεμασμενος και να μας τα γραφε αναποδα τα ποστ....

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Ελπιζω να σε πιασουν με ανηλικη, (μακαρι να μη πας παλι βεβαια, αλλα ΑΝ πας), και να σε χωσουν μεσα. Οι κρατουμενοι μονο τους παιδεραστες μισουν. Εχουν και αυτοι που ριχνουμε στη φυλακη μια ηθικη που σου λειπει.

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
Είσαι χαζός η κάνης τον χαζό;
Σχολειό έχεις πάει;
Ξέρης να διαβάζεις;
Ναι όντος είπα ότι πάω με μικρές, μικρές και ανήλικες θεωρούντο και η δεκαεπτάχρονες και η δεκαοκτάχρονες, δεν ξέρω αν το ξέρης.
Εκεί που αναφέρω ότι δεν θα ήθελα να το πάθη κόρη μου, διάβασε το προσεκτικά, λέω ότι ξεκινώ πάντα σοβαρή σχέση με της μικρές (που εσύ δεν της θεωρείς μικρές της δεκαεπτάρες και δεκαοκτάρες) και κάποια στιγμή αναγκαζόμαστε να χωρίσουμε η τις χωρίζω γιατί κάνουν βλακείες.
Αυτό θέλω, δεν θα ήθελα να την πάρει ο πρώτος της την κόρη μου και να την παρατήσει;
Μετανιώνω μετά από καιρό που έχω χοριση με μια μικρή, μετανιώνω γιατί καταλαβαίνω πώς θα εσθανετε, είμαι μονογαμικός τύπος, οδό δεν ξέρω πώς θα χωριστώ την άγρια που μου έχει προκύψει, ποτέ δεν εχω ρήξη κέρατο, ακόμα και με της μικρές γράφω σε κάποιο post οτι ξεκινώ με σοβαρές προοπτικές και ότι απλά δεν κυκλοφορώ σε κινεί θέα μαζί τους.

Μια απο δω το πας μια απο κει σκατα τα εχεις κανει.

OP
OP
X

xekoliastis

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ελπιζω να σε πιασουν με ανηλικη, (μακαρι να μη πας παλι βεβαια, αλλα ΑΝ πας), και να σε χωσουν μεσα. Οι κρατουμενοι μονο τους παιδεραστες μισουν. Εχουν και αυτοι που ριχνουμε στη φυλακη μια ηθικη που σου λειπει.
Θες και τα λες η σου ξεφεύγουν, παρτο χαμπάρι, αυτά γίνονται μόνο εκεί που μένεις εσύ.
Θες ένα σενάριο;
Στην χειρότερη περίπτωση αν με πιάσουν να την αποκαταστήσω οπος έχουν κάνη οοοολοι η άλλοι οδό στα νησιά, άκουσες ποτέ για παιδεραστή από νησί;
Εδο απλά θα πρέπει να την αποκαταστήσω αν με δόση στεγνά στους γονής της η μαθευτεί.
Απλά τα πράγματα, ειδές ποτέ για Τσιγγάνο βιαστή, της πιδανε από τα δεκατέσσερα και της παντρεύονται.
Κάτσε εσύ να γαμας ζαρωμένα κωλαράκια όταν εγώ θα γαμαω τα σφικτα.
Κάποιος φίλτατος έγραψε οτι μαλον θα ήμουν κι’εγω παντρεμένος κάποτε και οτι απλά δεν το έχω αναφέρει, για άλλη μια φορά θα πω την αλήθεια και όποιος θέλει την πιστεύει, ποτέ μου δεν υπήρξα ουτε αρραβωνιασμένος ούτε παντρεμένος, άσχετα με το οτι με έχουν φάει η δικοί μου να τελειώνω.
Το κακό εδο στα νησιά είναι οτι άμα κάποιον τον πάρουν τα χρόνια και πέραση τα 30 ξεκινάμε τα προξενιά, δυστυχώς είμαστε ακόμα πολύ πίσω, με βλέπω κι’εμενα για προξενιά σε καμία πενταετία αν δεν εχω στεριώσει κάπου.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Προφανως το ατομο πρεπει να ειναι απο εμφανιση καλο παιδι,και για αυτο την πεφτει αποκλειστικα σε 17αρες που στο μυαλο τους ειναι πως θα μεγαλοδειξουν και θα βγουν με το γκομενο που εχει μηχανη ή αυτοκινητο.Για αυτο οι μεσοι 18αρηδες τη βγαζουν στις πουτανες...Το επιχειρημα περι χαλαροτητας δεν ισχυει,γιατι και μια 23αρα τσιτα ειναι... ;) :sunglasses: :sunglasses:

OP
OP
X

xekoliastis

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Προφανως το ατομο πρεπει να ειναι απο εμφανιση καλο παιδι,και για αυτο την πεφτει αποκλειστικα σε 17αρες που στο μυαλο τους ειναι πως θα μεγαλοδειξουν και θα βγουν με το γκομενο που εχει μηχανη ή αυτοκινητο.Για αυτο οι μεσοι 18αρηδες τη βγαζουν στις πουτανες...Το επιχειρημα περι χαλαροτητας δεν ισχυει,γιατι και μια 23αρα τσιτα ειναι... ;) :sunglasses: :sunglasses:
Μα την Παναγία και τον Ιησού, μόνο εσύ έπεσες μέσα για μέσα.

OP
OP
X

xekoliastis

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Τη μια λες για πιτσιρικες την αλλη για παρθενες...

το τραβαει ο οργανισμος σου το δουλεμα μου φαινεται.
Απο ολα εχει ο μπαξες, εκτος απο οριμες και ζαρομενες, η μεγαλητερη που εχω παει ποτε ειναι αυτη που θα ερχετε να με βρισκη που ειναι στην ηλικια μου, 26.
Ειναι απολιτα λογικο να εχω παει με μικρες που να μην ηταν παρθενες, ειπαμε, δεν εχω κανενα ρανταρ που μου διχνη μονο της παρθενες.
Καταλαβα οτι εκανα την μεγαλητερη μαλακια της ζωης μου μπικα εδο και μιλισα, δεν το περιμενα, τοσο καιρο ησιχος ειμουν, με τα γαμισια μου και τα ωρεα μου, ηθελα και αναλιση βλεπης.
Δεν πηραζη, χερομε που βλεπω οτι ειναι τοσο υπεροχη η σεξουαλικη ζωη που κανω, αν δεν ηταν η ηταν ξενεροτι δεν θα ειχαμε πιαση τοσες σελιδες σε δυο μερες.
Θα ζητισω την διαγραφη μου μετα απο τοσο καιρο που ειμε μελος, τελικα δεν χριαζετε να μαθενουν αλλοι, αγνοστοι την σεξουαλικη μου ζωη, εγω ξερω ποσο καλη και αληθινη ειναι.
Θα μπορουσα καλιστα να πω οτι ειναι και σουπερ γκομεναρα αυτη η αγρια που εχω βρει, ηπα ομος την αληθια, οτι δεν ειναι ωρεα, γενικος η αληθια ποναει η εξοργιζη μερικες φορες.
Εξαλου το site λεγετε ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ, διλαδη καμια σχεση, εγω τα απεχθανομαι, μαλον το site ειναι για ανθροπους που τους εκφραζη το ονομα του site.
Να ειστε καλα παιδια και καλα γαμισια.

lazaros51

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0

οποιος παει με 17αρες ειναι παιδεραστης;; :jerking:

ασε το παιδι,να γαμησει οτι ηλικιες γουσταρει! :birdman:

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Απο ολα εχει ο μπαξες, εκτος απο οριμες και ζαρομενες, η μεγαλητερη που εχω παει ποτε ειναι αυτη που θα ερχετε να με βρισκη που ειναι στην ηλικια μου, 26.
Ειναι απολιτα λογικο να εχω παει με μικρες που να μην ηταν παρθενες, ειπαμε, δεν εχω κανενα ρανταρ που μου διχνη μονο της παρθενες.
Καταλαβα οτι εκανα την μεγαλητερη μαλακια της ζωης μου μπικα εδο και μιλισα, δεν το περιμενα, τοσο καιρο ησιχος ειμουν, με τα γαμισια μου και τα ωρεα μου, ηθελα και αναλιση βλεπης.
Δεν πηραζη, χερομε που βλεπω οτι ειναι τοσο υπεροχη η σεξουαλικη ζωη που κανω, αν δεν ηταν η ηταν ξενεροτι δεν θα ειχαμε πιαση τοσες σελιδες σε δυο μερες.
Θα ζητισω την διαγραφη μου μετα απο τοσο καιρο που ειμε μελος, τελικα δεν χριαζετε να μαθενουν αλλοι, αγνοστοι την σεξουαλικη μου ζωη, εγω ξερω ποσο καλη και αληθινη ειναι.
Θα μπορουσα καλιστα να πω οτι ειναι και σουπερ γκομεναρα αυτη η αγρια που εχω βρει, ηπα ομος την αληθια, οτι δεν ειναι ωρεα, γενικος η αληθια ποναει η εξοργιζη μερικες φορες.
Εξαλου το site λεγετε ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ, διλαδη καμια σχεση, εγω τα απεχθανομαι, μαλον το site ειναι για ανθροπους που τους εκφραζη το ονομα του site.
Να ειστε καλα παιδια και καλα γαμισια.

Χαλάρωσε. Όταν μπαίνεις σε ενα σαιτ και θετεις ενα προσωπικό θεμα πρεπει να εισαι διατεθημένος να ακούσεις τα παντα. Αλλοίμονο αν επηρεάζεσαι από το λέει ο κάθε ενας. Είσαι βεβαια μικρός αλλα δεν τρεχει και τιποτα. Σταματα να απαντας σε κάθε βρεντ και να παιρνεις τις απαντησεις προσωπικά. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. Και στο επόμενο θρεντ να προσεχεις τι - και πώς- το γραφεις.

OP
OP
X

xekoliastis

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Χαλάρωσε. Όταν μπαίνεις σε ενα σαιτ και θετεις ενα προσωπικό θεμα πρεπει να εισαι διατεθημένος να ακούσεις τα παντα. Αλλοίμονο αν επηρεάζεσαι από το λέει ο κάθε ενας. Είσαι βεβαια μικρός αλλα δεν τρεχει και τιποτα. Σταματα να απαντας σε κάθε βρεντ και να παιρνεις τις απαντησεις προσωπικά. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. Και στο επόμενο θρεντ να προσεχεις τι - και πώς- το γραφεις.
Δεν θα ηπαρξη επόμενο.
Τι να μιν περνω προσοπικα, το οτι υποθικε οτι ειμαι πεδεραστης;
Μιλας σοβαρα τωρα, καταλαβενης τι μου ειπαν;

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Βασικά ηρέμησε και μετά θα σε γνωρίσω σε μια νυμφομανή δασκάλα που ξέρω να σε μαθει και γράμματα.

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Δεν θα ηπαρξη επόμενο.

έχουν ειπωθεί και πολυ χειρωτερα. Εισαι στο ιντερνετ, αν δεν το εχεις καταλάβει ακόμα.

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
453
Πόντοι
36
Δεν θα ηπαρξη επόμενο.

Παιδεραστής δεν ξέρω αν είσαι αλλά  :jerking: :jerking: :think:  είσαι

OP
OP
X

xekoliastis

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Βασικά ηρέμησε και μετά θα σε γνωρίσω σε μια νυμφομανή δασκάλα που ξέρω να σε μαθει και γράμματα.
Τα γραφω βιαστηκα γιατη τα εχω παρη, ολα τα αλλα εκτος απο δυο τρια τελευτεα ειναι ορθογραφημενα.
Ανηξε τα βλεφαρα σου.
Δεν τρελενωμε με τετιες, το ηπαμε, κρατα την γνοστη σου για εσενα, εγω παω με μικρουλες.
Για.
warnmute.gif
 Να σε διευκολυνω.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom