Απο ολα εχει ο μπαξες, εκτος απο οριμες και ζαρομενες, η μεγαλητερη που εχω παει ποτε ειναι αυτη που θα ερχετε να με βρισκη που ειναι στην ηλικια μου, 26.
Ειναι απολιτα λογικο να εχω παει με μικρες που να μην ηταν παρθενες, ειπαμε, δεν εχω κανενα ρανταρ που μου διχνη μονο της παρθενες.
Καταλαβα οτι εκανα την μεγαλητερη μαλακια της ζωης μου μπικα εδο και μιλισα, δεν το περιμενα, τοσο καιρο ησιχος ειμουν, με τα γαμισια μου και τα ωρεα μου, ηθελα και αναλιση βλεπης.
Δεν πηραζη, χερομε που βλεπω οτι ειναι τοσο υπεροχη η σεξουαλικη ζωη που κανω, αν δεν ηταν η ηταν ξενεροτι δεν θα ειχαμε πιαση τοσες σελιδες σε δυο μερες.
Θα ζητισω την διαγραφη μου μετα απο τοσο καιρο που ειμε μελος, τελικα δεν χριαζετε να μαθενουν αλλοι, αγνοστοι την σεξουαλικη μου ζωη, εγω ξερω ποσο καλη και αληθινη ειναι.
Θα μπορουσα καλιστα να πω οτι ειναι και σουπερ γκομεναρα αυτη η αγρια που εχω βρει, ηπα ομος την αληθια, οτι δεν ειναι ωρεα, γενικος η αληθια ποναει η εξοργιζη μερικες φορες.
Εξαλου το site λεγετε ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ, διλαδη καμια σχεση, εγω τα απεχθανομαι, μαλον το site ειναι για ανθροπους που τους εκφραζη το ονομα του site.
Να ειστε καλα παιδια και καλα γαμισια.