Νέα

Πώς να χειριστώ μια νυμφομανή αγριογκόμενα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xekoliastis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 201
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
οχι φυσικα,απλα ειπα πως συμβαινει παντου οχι μονο στα χωρια δλδ. ;)
οχι ,εγω το 1 ειπα οτι ειναι αναποφευκτο στα χωρια καποια στιγμη ....το 2 ειναι must πλεον...πουτανεψαν αρκετα οι χωριατισσες μην ανησυχεις...τα κοριτσια της πολης κοιμουνται στα τσατρουμ..... ;)

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
οχι ,εγω το 1 ειπα οτι ειναι αναποφευκτο στα χωρια καποια στιγμη ....το 2 ειναι must πλεον...πουτανεψαν αρκετα οι χωριατισσες μην ανησυχεις...τα κοριτσια της πολης κοιμουνται στα τσατρουμ..... ;)

mia ειναι η συμβουλη τοτε γυρισε στη φυσηηηηηηηηηηηηηηηη :P

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
mia ειναι η συμβουλη τοτε γυρισε στη φυσηηηηηηηηηηηηηηηη :P
στην φυσηηηηηηηη ειμαιιιιιιι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: και λεω να την αφησω....και να πιασω το αλλο...ο ξεκολιαστης που κολλαει;;;

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
παλι ολοι γαμανε εδω μεσα

κωλους μουνια παρθενες πλουριελ τα παντα ολα  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

γιαυτο οι πουτανες εχουν χεστει στο ταληρο κ δεν προλαβαινουν να ξυστουν απο τα συνεχομενα ραντεβου καθημερινα

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
στην φυσηηηηηηηη ειμαιιιιιιι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: και λεω να την αφησω....και να πιασω το αλλο...ο ξεκολιαστης που κολλαει;;;

βρε δεν το πα για σενα!!!
συμβουλη προς το "φιλοθεαμον κοινο" ητανε!!!! :grin:

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
453
Πόντοι
36
Ακόμη με αυτές τις μαλακίες ασχολείστε από χθές?

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
87
Πόντοι
4.545
Οι γκομενες που θελουν παρα πολυ αγριο σεξ, κατα τη γνωμη μου, αν και ακουγεται φοβερη περιπτωση
δεν ειναι. Ειναι πολυ δυσκολο να την ικανοποιεις συνεχεια. Στην περιπτωση σου ομως οπως καταλαβα
θα σε επισκεπτεται ανα τακτα χρονικα διαστηματα και οχι συνεχεια, κατι που ειναι πολυ θετικο.
Αν δεν κουραζεις τον εαυτο σου στα ενδιαμεσα μπορεις για ενα χρονικο διαστημα να εκπληρωσεις ολα σου τα βιτσια
και να γαμησεις μαζεμενα οσο δε γαμησες σε ολη σου τη ζωη.
Εγω φιλε μου θα σου ελεγα να το απολαυσεις οσο κρατησει γιατι τετοιες φασεις κρατανε λιγο.
Προσεχε ομως πανω στα διαφορα ακροβατικα μη τραυματιστεις η μη τραυματισεις το πουτανακι.
Εγω τα εχω παθει και τα 2, χεχεχε.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Ακόμη με αυτές τις μαλακίες ασχολείστε από χθές?
αλλαξαμε θεμα ...το καλυτερο αμαξι για γαμησια....θρυλικη η σχετικη ατακα απο dragnet-αστυνομικη κωμωδια της δεκαετιας 80ς για οποιον θυμαται....για το αβολο γαμησι στα τεχνολογικα προιοντα της σερβοκροατικης τεχνολογιας...νταν ακροιντ

Συνημμένα

• yugo.jpg
    yugo.jpg
    22,9 KB · Εμφανίσεις: 33

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
87
Πόντοι
4.545
αλλαξαμε θεμα ...το καλυτερο αμαξι για γαμησια....θρυλικη η σχετικη ατακα απο dragnet-αστυνομικη κωμωδια της δεκαετιας 80ς για οποιον θυμαται....για το αβολο γαμησι στα τεχνολογικα προιοντα της σερβοκροατικης τεχνολογιας...νταν ακροιφτ

Το μονο σιγουρο ειναι  οτι αν γαμησεις εκει μεσα θα το θυμασαι για παντα.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Το μονο σιγουρο ειναι  οτι αν γαμησεις εκει μεσα θα το θυμασαι για παντα.
το χειροφρενο στον κωλο μπορει να σου μεινει αξεχαστο...και απο ξεκωλιαστης ξεκωλιασμενος.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
X

xekoliastis

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Αυτο που εινε ειναι οτι ειπες οτι πας με μικρα, μετα ειπες για 17 χρονων και οτι μετανοιωνεις γιατι δε θες αυτα να τα κανουν στη κορη σου αν κανεις. Διαβασε παλι αυτα που εγραψες και θα το δεις. Μη μας λες οτι δεν ειπες τιποτα.
Τοσο αχρειος εισαι και το παραδεχεσε οταν λες οτι αυτα δε θες να τα κανουν στη κορη σου αν κανεις.
Απορω μαλιστα που κανεις μοντερειτορ δεν εχει επεμβει ακομα.
Είσαι χαζός η κάνης τον χαζό;
Σχολειό έχεις πάει;
Ξέρης να διαβάζεις;
Ναι όντος είπα ότι πάω με μικρές, μικρές και ανήλικες θεωρούντο και η δεκαεπτάχρονες και η δεκαοκτάχρονες, δεν ξέρω αν το ξέρης.
Εκεί που αναφέρω ότι δεν θα ήθελα να το πάθη κόρη μου, διάβασε το προσεκτικά, λέω ότι ξεκινώ πάντα σοβαρή σχέση με της μικρές (που εσύ δεν της θεωρείς μικρές της δεκαεπτάρες και δεκαοκτάρες) και κάποια στιγμή αναγκαζόμαστε να χωρίσουμε η τις χωρίζω γιατί κάνουν βλακείες.
Αυτό θέλω, δεν θα ήθελα να την πάρει ο πρώτος της την κόρη μου και να την παρατήσει;
Μετανιώνω μετά από καιρό που έχω χοριση με μια μικρή, μετανιώνω γιατί καταλαβαίνω πώς θα εσθανετε, είμαι μονογαμικός τύπος, οδό δεν ξέρω πώς θα χωριστώ την άγρια που μου έχει προκύψει, ποτέ δεν εχω ρήξη κέρατο, ακόμα και με της μικρές γράφω σε κάποιο post οτι ξεκινώ με σοβαρές προοπτικές και ότι απλά δεν κυκλοφορώ σε κινεί θέα μαζί τους.

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
453
Πόντοι
36
Παιδιά σκέφτεστε?

Το χειρόφρενο στον κώλο και την γκόμενα από ΄μπροστά να την ξεσκίζεις.....

2 σε 1

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
87
Πόντοι
4.545

Αν υπηρχε σημερα παρομοιο καθεστως με αυτο που πιστευω οτι υποστηριζεις,
και εξεφραζες αποψη εναντιον του, τωρα θα ησουν κρεμασμενος αναποδα σε κανενα ξερονησι.
Αληθεια πως θα σου φαινοταν αν οποιος σημερα ηταν εναντιον του πολιτικου συστηματος
ετρωγε εξορια, φυλακη, διωξεις, βασανιστηρια κτλ?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Είσαι χαζός η κάνης τον χαζό;
Σχολειό έχεις πάει;
Ξέρης να διαβάζεις;
Ναι όντος είπα ότι πάω με μικρές, μικρές και ανήλικες θεωρούντο και η δεκαεπτάχρονες και η δεκαοκτάχρονες, δεν ξέρω αν το ξέρης.
Εκεί που αναφέρω ότι δεν θα ήθελα να το πάθη κόρη μου, διάβασε το προσεκτικά, λέω ότι ξεκινώ πάντα σοβαρή σχέση με της μικρές (που εσύ δεν της θεωρείς μικρές της δεκαεπτάρες και δεκαοκτάρες) και κάποια στιγμή αναγκαζόμαστε να χωρίσουμε η τις χωρίζω γιατί κάνουν βλακείες.
Αυτό θέλω, δεν θα ήθελα να την πάρει ο πρώτος της την κόρη μου και να την παρατήσει;
Μετανιώνω μετά από καιρό που έχω χοριση με μια μικρή, μετανιώνω γιατί καταλαβαίνω πώς θα εσθανετε, είμαι μονογαμικός τύπος, οδό δεν ξέρω πώς θα χωριστώ την άγρια που μου έχει προκύψει, ποτέ δεν εχω ρήξη κέρατο, ακόμα και με της μικρές γράφω σε κάποιο post οτι ξεκινώ με σοβαρές προοπτικές και ότι απλά δεν κυκλοφορώ σε κινεί θέα μαζί τους.
πως ειναι η σοβαρη σχεση για μας τους αγραμματους ρε παιδακι μου;;στα 17;

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom