Ναι μωρε, τσατιστικε γιατι ειναι παιδεραστης και δε θελει να τον λενε ετσι.3.απλα τσατιστηκε ο τυπος με καποιους εδω απο οτι καταλαβα/..
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πώς να χειριστώ μια νυμφομανή αγριογκόμενα;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα xekoliastis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 201
- Εμφανίσεις 13K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
οχι ,εγω το 1 ειπα οτι ειναι αναποφευκτο στα χωρια καποια στιγμη ....το 2 ειναι must πλεον...πουτανεψαν αρκετα οι χωριατισσες μην ανησυχεις...τα κοριτσια της πολης κοιμουνται στα τσατρουμ..... ;)οχι φυσικα,απλα ειπα πως συμβαινει παντου οχι μονο στα χωρια δλδ. ;)
οχι ,εγω το 1 ειπα οτι ειναι αναποφευκτο στα χωρια καποια στιγμη ....το 2 ειναι must πλεον...πουτανεψαν αρκετα οι χωριατισσες μην ανησυχεις...τα κοριτσια της πολης κοιμουνται στα τσατρουμ..... ;)
mia ειναι η συμβουλη τοτε γυρισε στη φυσηηηηηηηηηηηηηηηη
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
στην φυσηηηηηηηη ειμαιιιιιιι και λεω να την αφησω....και να πιασω το αλλο...ο ξεκολιαστης που κολλαει;;;mia ειναι η συμβουλη τοτε γυρισε στη φυσηηηηηηηηηηηηηηηη
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
παλι ολοι γαμανε εδω μεσα
κωλους μουνια παρθενες πλουριελ τα παντα ολα
γιαυτο οι πουτανες εχουν χεστει στο ταληρο κ δεν προλαβαινουν να ξυστουν απο τα συνεχομενα ραντεβου καθημερινα
στην φυσηηηηηηηη ειμαιιιιιιι και λεω να την αφησω....και να πιασω το αλλο...ο ξεκολιαστης που κολλαει;;;
βρε δεν το πα για σενα!!!
συμβουλη προς το "φιλοθεαμον κοινο" ητανε!!!!
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
βρε δεν το πα για σενα!!!
συμβουλη προς το "φιλοθεαμον κοινο" ητανε!!!!
pisoxostis
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 12
- Like
- 87
- Πόντοι
- 4.545
Οι γκομενες που θελουν παρα πολυ αγριο σεξ, κατα τη γνωμη μου, αν και ακουγεται φοβερη περιπτωση
δεν ειναι. Ειναι πολυ δυσκολο να την ικανοποιεις συνεχεια. Στην περιπτωση σου ομως οπως καταλαβα
θα σε επισκεπτεται ανα τακτα χρονικα διαστηματα και οχι συνεχεια, κατι που ειναι πολυ θετικο.
Αν δεν κουραζεις τον εαυτο σου στα ενδιαμεσα μπορεις για ενα χρονικο διαστημα να εκπληρωσεις ολα σου τα βιτσια
και να γαμησεις μαζεμενα οσο δε γαμησες σε ολη σου τη ζωη.
Εγω φιλε μου θα σου ελεγα να το απολαυσεις οσο κρατησει γιατι τετοιες φασεις κρατανε λιγο.
Προσεχε ομως πανω στα διαφορα ακροβατικα μη τραυματιστεις η μη τραυματισεις το πουτανακι.
Εγω τα εχω παθει και τα 2, χεχεχε.
δεν ειναι. Ειναι πολυ δυσκολο να την ικανοποιεις συνεχεια. Στην περιπτωση σου ομως οπως καταλαβα
θα σε επισκεπτεται ανα τακτα χρονικα διαστηματα και οχι συνεχεια, κατι που ειναι πολυ θετικο.
Αν δεν κουραζεις τον εαυτο σου στα ενδιαμεσα μπορεις για ενα χρονικο διαστημα να εκπληρωσεις ολα σου τα βιτσια
και να γαμησεις μαζεμενα οσο δε γαμησες σε ολη σου τη ζωη.
Εγω φιλε μου θα σου ελεγα να το απολαυσεις οσο κρατησει γιατι τετοιες φασεις κρατανε λιγο.
Προσεχε ομως πανω στα διαφορα ακροβατικα μη τραυματιστεις η μη τραυματισεις το πουτανακι.
Εγω τα εχω παθει και τα 2, χεχεχε.
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
αλλαξαμε θεμα ...το καλυτερο αμαξι για γαμησια....θρυλικη η σχετικη ατακα απο dragnet-αστυνομικη κωμωδια της δεκαετιας 80ς για οποιον θυμαται....για το αβολο γαμησι στα τεχνολογικα προιοντα της σερβοκροατικης τεχνολογιας...νταν ακροιντΑκόμη με αυτές τις μαλακίες ασχολείστε από χθές?
Συνημμένα
pisoxostis
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 12
- Like
- 87
- Πόντοι
- 4.545
Ακόμη με αυτές τις μαλακίες ασχολείστε από χθές?
Καλως τον επαναστατη.
Χαιρετισματα στον Πλευρη και τον Καρατζαφερη να δωσεις.
pisoxostis
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 12
- Like
- 87
- Πόντοι
- 4.545
αλλαξαμε θεμα ...το καλυτερο αμαξι για γαμησια....θρυλικη η σχετικη ατακα απο dragnet-αστυνομικη κωμωδια της δεκαετιας 80ς για οποιον θυμαται....για το αβολο γαμησι στα τεχνολογικα προιοντα της σερβοκροατικης τεχνολογιας...νταν ακροιφτ
Το μονο σιγουρο ειναι οτι αν γαμησεις εκει μεσα θα το θυμασαι για παντα.
AB66
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2008
- Like
- 453
- Πόντοι
- 36
Καλως τον επαναστατη.
Χαιρετισματα στον Πλευρη και τον Καρατζαφερη να δωσεις.
Και στον Πατακό
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
το χειροφρενο στον κωλο μπορει να σου μεινει αξεχαστο...και απο ξεκωλιαστης ξεκωλιασμενος....Το μονο σιγουρο ειναι οτι αν γαμησεις εκει μεσα θα το θυμασαι για παντα.
xekoliastis
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Είσαι χαζός η κάνης τον χαζό;Αυτο που εινε ειναι οτι ειπες οτι πας με μικρα, μετα ειπες για 17 χρονων και οτι μετανοιωνεις γιατι δε θες αυτα να τα κανουν στη κορη σου αν κανεις. Διαβασε παλι αυτα που εγραψες και θα το δεις. Μη μας λες οτι δεν ειπες τιποτα.
Τοσο αχρειος εισαι και το παραδεχεσε οταν λες οτι αυτα δε θες να τα κανουν στη κορη σου αν κανεις.
Απορω μαλιστα που κανεις μοντερειτορ δεν εχει επεμβει ακομα.
Σχολειό έχεις πάει;
Ξέρης να διαβάζεις;
Ναι όντος είπα ότι πάω με μικρές, μικρές και ανήλικες θεωρούντο και η δεκαεπτάχρονες και η δεκαοκτάχρονες, δεν ξέρω αν το ξέρης.
Εκεί που αναφέρω ότι δεν θα ήθελα να το πάθη κόρη μου, διάβασε το προσεκτικά, λέω ότι ξεκινώ πάντα σοβαρή σχέση με της μικρές (που εσύ δεν της θεωρείς μικρές της δεκαεπτάρες και δεκαοκτάρες) και κάποια στιγμή αναγκαζόμαστε να χωρίσουμε η τις χωρίζω γιατί κάνουν βλακείες.
Αυτό θέλω, δεν θα ήθελα να την πάρει ο πρώτος της την κόρη μου και να την παρατήσει;
Μετανιώνω μετά από καιρό που έχω χοριση με μια μικρή, μετανιώνω γιατί καταλαβαίνω πώς θα εσθανετε, είμαι μονογαμικός τύπος, οδό δεν ξέρω πώς θα χωριστώ την άγρια που μου έχει προκύψει, ποτέ δεν εχω ρήξη κέρατο, ακόμα και με της μικρές γράφω σε κάποιο post οτι ξεκινώ με σοβαρές προοπτικές και ότι απλά δεν κυκλοφορώ σε κινεί θέα μαζί τους.
pisoxostis
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 12
- Like
- 87
- Πόντοι
- 4.545
Και στον Πατακό
Αν υπηρχε σημερα παρομοιο καθεστως με αυτο που πιστευω οτι υποστηριζεις,
και εξεφραζες αποψη εναντιον του, τωρα θα ησουν κρεμασμενος αναποδα σε κανενα ξερονησι.
Αληθεια πως θα σου φαινοταν αν οποιος σημερα ηταν εναντιον του πολιτικου συστηματος
ετρωγε εξορια, φυλακη, διωξεις, βασανιστηρια κτλ?
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
πως ειναι η σοβαρη σχεση για μας τους αγραμματους ρε παιδακι μου;;στα 17;Είσαι χαζός η κάνης τον χαζό;
Σχολειό έχεις πάει;
Ξέρης να διαβάζεις;
Ναι όντος είπα ότι πάω με μικρές, μικρές και ανήλικες θεωρούντο και η δεκαεπτάχρονες και η δεκαοκτάχρονες, δεν ξέρω αν το ξέρης.
Εκεί που αναφέρω ότι δεν θα ήθελα να το πάθη κόρη μου, διάβασε το προσεκτικά, λέω ότι ξεκινώ πάντα σοβαρή σχέση με της μικρές (που εσύ δεν της θεωρείς μικρές της δεκαεπτάρες και δεκαοκτάρες) και κάποια στιγμή αναγκαζόμαστε να χωρίσουμε η τις χωρίζω γιατί κάνουν βλακείες.
Αυτό θέλω, δεν θα ήθελα να την πάρει ο πρώτος της την κόρη μου και να την παρατήσει;
Μετανιώνω μετά από καιρό που έχω χοριση με μια μικρή, μετανιώνω γιατί καταλαβαίνω πώς θα εσθανετε, είμαι μονογαμικός τύπος, οδό δεν ξέρω πώς θα χωριστώ την άγρια που μου έχει προκύψει, ποτέ δεν εχω ρήξη κέρατο, ακόμα και με της μικρές γράφω σε κάποιο post οτι ξεκινώ με σοβαρές προοπτικές και ότι απλά δεν κυκλοφορώ σε κινεί θέα μαζί τους.
pisoxostis
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 12
- Like
- 87
- Πόντοι
- 4.545
το χειροφρενο στον κωλο μπορει να σου μεινει αξεχαστο...και απο ξεκωλιαστης ξεκωλιασμενος....
Δε σε χαλασε... Απο πισοχωστης, πισογλεντης. χεχεχε
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
kinky σε βρισκω....Παιδιά σκέφτεστε?
Το χειρόφρενο στον κώλο και την γκόμενα από ΄μπροστά να την ξεσκίζεις.....
2 σε 1
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 89
- Εμφανίσεις