Νέα

Πώς ήταν η ζωή σας πριν μάθετε για την ύπαρξη του bourdela;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bnmnb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 675
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
ειχα ξαναπεί και παλαιότερα και το ξαναλέω.....
Επειδή κυκλοφοράει πολλή αντρική αγαμία, υπάρχει μια συμμορία με τρύπα στο καβάλο από 5-6 νικς που έχουν ως μόνο σκοπό το χάβαλο και τη δημιουργία εντυπώσεων συν του να ξεφτιλίζουν φουκαριάρηδες πειναλέους σεξουαλικά.

Οπως ειχα και τότε πει μιλάμε για μια συμμορία κάτω του μετρίου προς το κακό, έως πολύ κακό εμφανισιακά που με άι κιου παραπάνω από αυτούς που έχουν όλη τη φαιά στη βάλανο (όση χωράει δλδ) η οποία κατά κανόνα κάνει την πλάκα της και εάν κάτσει και τίποτα καλό το χτυπάνε πάραυτα.

Αυτά και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε
μετα περικαλο,καλο απογεμα καλα πεδια κε καλι δακσλι,

θελο να μαθο!!!!!!!!!!!!

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66
όσο καιρό θυμάμαι στο μπου μ αυτή τη μαλακία ασχολούμεθα........
δεν ξέρω ούτε και με ενδιαφέρει τι είναι εμφανισιακά.
Μυαλό έχει αλλά συμπεριφέρεται και ως μέγα ψώνιο εδώ μέσα......
Για να μην πούμε για το κωλοτρίψιμο.

Υ.Γ.
Ασφαλείς & διασταυρωμένες πληροφορίες δεν ομιλούν για τίποτα το ιδιαίτερο. Και μάλλον εκεί είναι και όλο το πρόβλημα.

πλακα εχεις κ εσυ :2funny:
βαρεθηκες να τσακωνεσαι με τη νιτσα κ αποφασισες οτι ειναι καιρος να περιλαβεις την μπαιτ? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ασφαλεις κ διασταυρωμενες πληροφοριες ετσι? απο που? αχαχαχαχαχαχαχα

Επειδή κυκλοφοράει πολλή αντρική αγαμία, υπάρχει μια συμμορία με τρύπα στο καβάλο από 5-6 νικς που έχουν ως μόνο σκοπό το χάβαλο και τη δημιουργία εντυπώσεων συν του να ξεφτιλίζουν φουκαριάρηδες πειναλέους σεξουαλικά.

Οπως ειχα και τότε πει μιλάμε για μια συμμορία κάτω του μετρίου προς το κακό, έως πολύ κακό εμφανισιακά που με άι κιου παραπάνω από αυτούς που έχουν όλη τη φαιά στη βάλανο (όση χωράει δλδ) η οποία κατά κανόνα κάνει την πλάκα της και εάν κάτσει και τίποτα καλό το χτυπάνε πάραυτα.

ασε κ καταλαβαμε πολλα.. :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357

Το καταλαβα αυτο που λεs.......Νομιζω οτι δεν πρεπει να μαs απασχολει η εμφανιση του αλλουνου/νηs
Μπηκαμε για να περναει η ωρα και τιποτα αλλο.......Και για λιγη πλακα βεβαια
Μπορει να το βλεπω λαθοs!!!!!!!

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
εγω ιεμ πολυ ομορφος ,
κανω για μοντελο

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Επειδή κυκλοφοράει πολλή αντρική αγαμία, υπάρχει μια [size=10pt][size=10pt]συμμορία με τρύπα στο καβάλο [/size][/size]από 5-6 νικς που έχουν ως μόνο σκοπό το χάβαλο και τη δημιουργία εντυπώσεων συν του να ξεφτιλίζουν φουκαριάρηδες πειναλέους σεξουαλικά.

Οπως ειχα και τότε πει μιλάμε για μια συμμορία κάτω του μετρίου προς το κακό, έως πολύ κακό εμφανισιακά που [size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]με άι κιου παραπάνω από αυτούς που έχουν όλη τη φαιά στη βάλανο[/size][/size][/size][/size] (όση χωράει δλδ) η οποία κατά κανόνα κάνει την πλάκα της και εάν κάτσει και τίποτα καλό το χτυπάνε πάραυτα.

Αρχοντα
εισαι κατι μεταξυ Τσιφορου και Μπαμπινιωτη

:boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
να πω απλα πως πριν την υπαρξη του μπουρδελα
η ζωη μ ηταν πιο ηρεμη

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
δεν εχω καταλαβει τι λεμε
Πιθανον φιλε μου, το θεμα μετατεθηκε στην εξωτερικη εμφανιση των εδω μελων για καποιο λογο....
Η υποθεσιs εγινε αλλη μια φορα πικι πικι ραμ!!!!!!!

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66
Πιθανον φιλε μου, το θεμα μετατεθηκε στην εξωτερικη εμφανιση των εδω μελων για καποιο λογο....

ελα μωρε κ εσυ
ειναι κλασικ θεμα
κανε το χαβαλε σου
κ ας μιλας κ με τα λοχ νες :tooth:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
ασφαλεις κ διασταυρωμενες πληροφοριες ετσι? απο που? αχαχαχαχαχαχαχα

άμα πω δε θα ξαναμπείς.......... περαστικά στις ανασφάλειές σας κουρίτσα....
η λύσις δεν είναι το μπουρδέλα.
λύσις είναι μόνον η αυτοκτονία......

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
δεν διαβασα το θεμα,
θα το κανω αν χρειαστει.

παντως ειμαι πολυ ομορφος,
κατι μεταξυ κουρκουλου και κιανου ριβς

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
ελα μωρε κ εσυ
ειναι κλασικ θεμα
κανε το χαβαλε σου
κ ας μιλας κ με τα λοχ νες :tooth:
Δεν υπηρχε καμμια αμφισβητηση τουλαχιστον για τα 2 απο τα 3 θεματα.......
Μονο ενα ειναι το αμφισβητουμενο......το εαν ειναι κλασικ  το θεμα
Τα αλλα δυο ...στο υπογραφω!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Το καταλαβα αυτο που λεs.......Νομιζω οτι δεν πρεπει να μαs απασχολει η εμφανιση του αλλουνου/νηs
Μπηκαμε για να περναει η ωρα και τιποτα αλλο.......Και για λιγη πλακα βεβαια
Μπορει να το βλεπω λαθοs!!!!!!!

η συζήτηση πηγαίνει τεχνηέντως από την τρυποκαβαλοσυμμορία εκεί πέρα πάντα καθώς μόλις σερνικό ακούσει για μουνάρα αρχίζει η χρήσις μωρομάντηλων......

τεσπα, με τη συγκεκριμένη δεν είχα ποτέ πρόβλημα (ούτε και έχω) απλά βαρέθηκα να διαβάζω διαρκώς την ίδια μαλακία από τις ίδιες γυναίκες του σάιτ.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
η συζήτηση πηγαίνει τεχνηέντως από την τρυποκαβαλοσυμμορία εκεί πέρα πάντα καθώς μόλις σερνικό ακούσει για μουνάρα αρχίζει η χρήσις μωρομάντηλων......

τεσπα, με τη συγκεκριμένη δεν είχα ποτέ πρόβλημα (ούτε και έχω) απλά βαρέθηκα να διαβάζω διαρκώς την ίδια μαλακία από τις ίδιες γυναίκες του σάιτ.

""Μουναρα??""  εδω μεσα?????????.........χαχαχαχαχαχαχα
Το αλλο με τον Τοτο το ξερειs???

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66
άμα πω δε θα ξαναμπείς.......... περαστικά στις ανασφάλειές σας κουρίτσα....
η λύσις δεν είναι το μπουρδέλα.
λύσις είναι μόνον η αυτοκτονία......

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ακου να δεις περσονα
δεν ξερω αν κανεις πλακα ορ νοτ
κ αληθεια δεν με πολυ νοιαζει να το ψαξω
κανενας  εκτος της νιτσας απο δω μεσα δεν με ξερει προσωπικα κ κανενας δεν εχει δει ποτε φωτο μου ξεκαθαρη που να μπορει να καταλαβει πως μοιαζω, οποτε οπως καταλαβαινεις οτι κ να σου χουν πει (αν πραγματι ετσι ειναι) οτι μα οτι κ να πιστευεις, οτι μα οτι πληροφοριες κ να εχεις δεν ανταποκρινονται στη πραγματικοτητα αρα δεν προκειται ουτε ν αυτοκτονησω ουτε να εχω ανασφαλειες, μην αγχωνεσαι για μενα

απανταω σοβαρα γιατι ειμαι αρρωστη πολυ σημερα για τοση πλακα.. απο αυριο το γυρναμε παλι στο χαβαλε κ γιατι οσο εχεις βαρεθει εσυ να διαβαζεις για το πως αραγε ειναι η μπαιτμ εχω βαρεθει στο 600πλασιο εγω.. οταν κατι επαναλαμβανεται 78967969 φορες παυει να ειναι πλακα

Επισκέπτης
Καποιοι και καποιες θα πρεπει να καταλαβουν οτι το site δεν φτιαχτηκε για αυτουςες ουτε μας απασχολει αν ειναι μουναρες ή μπαζολες. 5 - 6 ατομα ασχολουνται μαζι τους απο τα χιλιαδες μελη. Ας σταματησουν να πιστευουν οτι ειναι το κεντρο του κοσμου. Κουραζουν......

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
ακου να δεις περσονα
δεν ξερω αν κανεις πλακα ορ νοτ
κ αληθεια δεν με πολυ νοιαζει να το ψαξω
κανενας  εκτος της νιτσας απο δω μεσα δεν με ξερει προσωπικα κ κανενας δεν εχει δει ποτε φωτο μου ξεκαθαρη που να μπορει να καταλαβει πως μοιαζω, οποτε οπως καταλαβαινεις οτι κ να σου χουν πει (αν πραγματι ετσι ειναι) οτι μα οτι κ να πιστευεις, οτι μα οτι πληροφοριες κ να εχεις δεν ανταποκρινονται στη πραγματικοτητα αρα δεν προκειται ουτε ν αυτοκτονησω ουτε να εχω ανασφαλειες, μην αγχωνεσαι για μενα

απανταω σοβαρα γιατι ειμαι αρρωστη πολυ σημερα για τοση πλακα.. απο αυριο το γυρναμε παλι στο χαβαλε κ γιατι οσο εχεις βαρεθει εσυ να διαβαζεις για το πως αραγε ειναι η μπαιτμ εχω βαρεθει στο 600πλασιο εγω.. οταν κατι επαναλαμβανεται 78967969 φορες παυει να ειναι πλακα

εισαι φαση vixen κ εσυ οπως η νιτσα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom