Νέα

Πώς ήταν η ζωή σας πριν μάθετε για την ύπαρξη του bourdela;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bnmnb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 675
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Bite μου δεν ξερω αν γνωριζεις....αλλα κυκλοφορουνε εγκυρες και εγκριτες πληροφοριες για μας...δεν εχω ιδεα ποιοι μπορει να μας εχουν δει παντως κυκλοφορουνε και ειναι εγκυρες....τοσο εγκυρες που δεν θα τολμουμε να μπουμε στο φορουμ μετα :2funny:

εχουμε την κακια συνηθεια να μη συστηνομεθα αυτοπροσωπως ωστε να μπορουν ολοι να θαυμασουν τα "καλη" μας..... :s&m_3:
ευτυχως που υπαρχουν οι "εγκυροι" πληροφοριοδοτες και το κανουν για εμας και τους ευχαριστω πολυ για αυτο :2funny:

υ.γ. το νικ δεν ειναι κλωνος....νομιζα οτι το παλιο μου ειχε διαγραφει τοτε που ξανασηκωθηκε το σαιτ....αλλα μιας και δεν μπαινουν στον κοπο οχι να με ξεμιουταρουν αλλα ουτε καν να με ξεγραψουν με το παλιο ειπα να το χρησιμοποιησω :tits2:

Πεσανε οι μασκεs!!!!!!!!!! 

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Σγουψε βαθια :grin: :grin: :grin:
Δεν αντεξες μπηκες και παλι  :think:
Kαλησπερα Γιωργη....Μαλλον φαινεται ...συμφωνα με την Νιτσα....πωs καποιοι ψασχουνε να τιs δουνε εμφανισιακα....Το φανταζεσαι????????

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Kαλησπερα Γιωργη....Μαλλον φαινεται ...συμφωνα με την Νιτσα....πωs καποιοι ψασχουνε να τιs δουνε εμφανισιακα....Το φανταζεσαι????????
Προβλημα τους αλλα και αν τις δουνε ταχα τι εγινε  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:
Καλησπερα λαιφ

anepithymitos

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
νιτσα,την καταλληλη στιγμη βρηκες να ερθεις κ εσυ! :headbang:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Μην κολωνειs μεγαλε.........γραφτεs  ξερειs που.........Αν τουs μιλαγεs ωραια νομιζειs δεν θα στα χωνανε??????
Το γνωριζω καλα γι'αυτο προτιμω να μιλω με τα κοριτσια τα αλλα  :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom