Νέα

Πώς ήταν η ζωή σας πριν μάθετε για την ύπαρξη του bourdela;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bnmnb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 675
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ακου να δεις περσονα
δεν ξερω αν κανεις πλακα ορ νοτ
κ αληθεια δεν με πολυ νοιαζει να το ψαξω
κανενας  εκτος της νιτσας απο δω μεσα δεν με ξερει προσωπικα κ κανενας δεν εχει δει ποτε φωτο μου ξεκαθαρη που να μπορει να καταλαβει πως μοιαζω, οποτε οπως καταλαβαινεις οτι κ να σου χουν πει (αν πραγματι ετσι ειναι) οτι μα οτι κ να πιστευεις, οτι μα οτι πληροφοριες κ να εχεις δεν ανταποκρινονται στη πραγματικοτητα αρα δεν προκειται ουτε ν αυτοκτονησω ουτε να εχω ανασφαλειες, μην αγχωνεσαι για μενα

απανταω σοβαρα γιατι ειμαι αρρωστη πολυ σημερα για τοση πλακα.. απο αυριο το γυρναμε παλι στο χαβαλε κ γιατι οσο εχεις βαρεθει εσυ να διαβαζεις για το πως αραγε ειναι η μπαιτμ εχω βαρεθει στο 600πλασιο εγω.. οταν κατι επαναλαμβανεται 78967969 φορες παυει να ειναι πλακα

είδες πόσο δύσκολο είναι να χειριστείς υψηλότερα άι κιού;
ενώ τα φαιοβάλανα μια χαρά τα κουλαντρίζεις.....

Ξέρεις ότι δεν με πειράζει η παρουσία σου γιατί ποτέ δεν προκαλείς.
Από κει και πέρα ορμήνεψε φίλες και γνωστές που με κλωνιές και άλλες σταυροβελονίες πάνε να κάνουν μαγκιές και να βγάλουν τα κόμπλεξ τους ότι δε σέρνονται πνευματικά όλα τα σερνικά και ενίοτε έχουν και τη δυνατότητα να κόψουν κωλάρια.

Περαστικά.  Και γρήγορα όπως πριν.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
είδες πόσο δύσκολο είναι να χειριστείς υψηλότερα άι κιού;
ενώ τα φαιοβάλανα μια χαρά τα κουλαντρίζεις.....

Ξέρεις ότι δεν με πειράζει η παρουσία σου γιατί ποτέ δεν προκαλείς.
Από κει και πέρα ορμήνεψε φίλες και γνωστές που με κλωνιές και άλλες σταυροβελονίες πάνε να κάνουν μαγκιές και να βγάλουν τα κόμπλεξ τους ότι δε σέρνονται πνευματικά όλα τα σερνικά και ενίοτε έχουν και τη δυνατότητα να κόψουν κωλάρια.

Περαστικά.  Και γρήγορα όπως πριν.

επι του θεματος αυτου τα λεω στη πεθερα να τ ακουσει η νυφη, οπως κανεις κ εσυ συνηθως
οσο δεν με προκαλουν χαμηλα ή υψηλα αικιου δεν μ ενδιαφερει να τα χειριστω καπως.. θα μπορουσα ξερεις αλλα ενα φορουμ ειναι..
κ χαβαλε κανουμε οκευ.. αλλα μερικα θεματα εχουν καταντησει αηδια (παραλιμνιε αν μ ενδιεφερε να μαθετε πως ειμαι κ να ειχα αυλη γι αυτο το λογο θα το μαθαινατε απ την αρχη)

οι φιλες μου, δεν εχουν κλωνιες εδω μεσα...  εχω μια ιδεα τι μπορει να εννοεις κ ποιον/αν αλλα κανεις λαθος

ευχαριστω

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
επι του θεματος του αλλου?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
επι του θεματος αυτου τα λεω στη πεθερα να τ ακουσει η νυφη, οπως κανεις κ εσυ συνηθως
οσο δεν με προκαλουν χαμηλα ή υψηλα αικιου δεν μ ενδιαφερει να τα χειριστω καπως.. θα μπορουσα ξερεις αλλα ενα φορουμ ειναι..
κ χαβαλε κανουμε οκευ.. αλλα μερικα θεματα εχουν καταντησει αηδια (παραλιμνιε αν μ ενδιεφερε να μαθετε πως ειμαι κ να ειχα αυλη γι αυτο το λογο θα το μαθαινατε απ την αρχη)

οι φιλες μου, δεν εχουν κλωνιες εδω μεσα...  εχω μια ιδεα τι μπορει να εννοεις κ ποιον/αν αλλα κανεις λαθος

ευχαριστω

καλή ψυχή. καλή καρδιά και όλα καλά.....

Φιλάκια από πατριδα  ;)

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
εισαι φαση vixen κ εσυ οπως η νιτσα?

ειμαι φαση ταπεινο χαμομηλακι ειπαμε
επι του θεματος του αλλου?
δεν μπορω να σου αποκαλυψω....
καλή ψυχή. καλή καρδιά και όλα καλά.....

Φιλάκια από πατριδα  ;)
φιλουθκια :P

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ 

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Τελικα απο οτι διαβαζω

σας χαλαει το μπουρδελα

δεν εξηγητε αλλιως   :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
καλα , περιμενετε να ερθει ο μαστερ-βοθρος κ ο προφεσορ-αμιτσι

NitsaMou

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Bite μου δεν ξερω αν γνωριζεις....αλλα κυκλοφορουνε εγκυρες και εγκριτες πληροφοριες για μας...δεν εχω ιδεα ποιοι μπορει να μας εχουν δει παντως κυκλοφορουνε και ειναι εγκυρες....τοσο εγκυρες που δεν θα τολμουμε να μπουμε στο φορουμ μετα :2funny:

εχουμε την κακια συνηθεια να μη συστηνομεθα αυτοπροσωπως ωστε να μπορουν ολοι να θαυμασουν τα "καλη" μας..... :s&m_3:
ευτυχως που υπαρχουν οι "εγκυροι" πληροφοριοδοτες και το κανουν για εμας και τους ευχαριστω πολυ για αυτο :2funny:

υ.γ. το νικ δεν ειναι κλωνος....νομιζα οτι το παλιο μου ειχε διαγραφει τοτε που ξανασηκωθηκε το σαιτ....αλλα μιας και δεν μπαινουν στον κοπο οχι να με ξεμιουταρουν αλλα ουτε καν να με ξεγραψουν με το παλιο ειπα να το χρησιμοποιησω :tits2:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
καλα , περιμενετε να ερθει ο μαστερ-βοθρος κ ο προφεσορ-αμιτσι

Να ερθουν τα παιδια!!!!!!!  Αλλα ο Θρουληs ειχε μια δουλεια απ οτι μουπε.....Δεν ξερω αν προλαβει να μπει σημεριs

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
και ποσο σου παει το καινουργιο φορεμα!!!κουκλα σε κανει = "μωρη φακλανα εχουν πεταχτει ολα τα πατσα εξω μια αδια εχεις γινει"

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom