Νέα

Πώς ήταν η ζωή σας πριν μάθετε για την ύπαρξη του bourdela;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bnmnb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 675
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
λες, επιτέλους, να την κλείσανε στο κατάλληλο ίδρυμα? :2funny: :2funny:

την παλευεις καθολου?

εχεις δικιο εγω ειμαι για ιδρυμα
οταν "αγαπητε" ρεηβεν εσυ απ τη μια μας εβριζες τοτε.. απ την αλλη μας εκανες σαχλογλυκες κ απ τ ην παραλλη μας εστελνες κ το κινητο σου στο πμ για να σε παρουμε τηλ γιατι ειμαστε πολυ γλυκες.. τι ησουν? για το δαφνι?  :rolleyes:

λοιπον ξεκολα γιατι εγω δεν ασχολουμαι μαζι σου.. δεν με κανεις να γελαω εισαι κουραστικος για να μη πω τπτ χειροτερο.. μην ασχολεισαι ουτε κ εσυ με μενα. κοιτα τον εαυτο σου καλυτερα, πριν μιλησεις για τους αλλους για τους οποιους τπτ δνε γνωριζεις.

Επισκέπτης
την παλευεις καθολου?

οταν "αγαπητε" ρεηβεν εσυ απ τη μια μας εβριζες τοτε.. απ την αλλη μας εκανες σαχλογλυκες κ απ τ ην παραλλη μας εστελνες κ το κινητο σου στο πμ για να σε παρουμε τηλ γιατι ειμαστε πολυ γλυκες.. τι ησουν? για το δαφνι?  :rolleyes:

:o :o :o
πωπω αγριεψε η μπαρμπιε και τον εκανε ρομπα ξεκουμπωτη!

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
την παλευεις καθολου?

λοιπον ξεκολα γιατι εγω δεν ασχολουμαι μαζι σου.. δεν με κανεις να γελαω εισαι κουραστικος για να μη πω τπτ χειροτερο.. μην ασχολεισαι ουτε κ εσυ με μενα. κοιτα τον εαυτο σου καλυτερα, πριν μιλησεις για τους αλλους για τους οποιους τπτ δνε γνωριζεις.

Τελικά η ξεφτίλα ορισμένες φορές δεν έχει πάτο. Είσαι αξιολύπητη.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Τελικά η ξεφτίλα ορισμένες φορές δεν έχει πάτο. Είσαι αξιολύπητη.

ε βεβαιααα
εγω ειμαι αξιολυπητη
εγω 300 χρονια σ αυτο το φορουμ ασχολουμαι με ατομα που με γραφουν
εγω τους στελνω σε πμ τα κινητα μου
κ εγω αφου δεν με παιρνουν ποτε τηλ συνεχιζω με αλλο νικ το ιδιο τροπαριο χαχαχα

επαναλαμβανω σταματα να ασχολεισαι μαζι μου. μου εισαι πληρως αδιαφορος
εισαι ενα καμενο τυπακι κ το ξερεις πολυ καλα
κ εμεις το ξερουμε
με το να μας προσβαλεις δεν θ ανεβεις στην εκτιμηση κανενος
ουτε θ αποκτησει νοημα η ζωη σου
για την οποια επετρεψες να γνωριζουμε αρκετα πραγματα
Aν νε κανεις και μενα ρομπα, με τα τοσα γλυκολογα που σου εχω γραψει στο πμ, να ξερεις οτι θα διαγραφω απο το σαιτ...!! >:( >:( >:( :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Αυτα..

υγ - Ααα και το αριθμο του κινητου μου,πετα το..Αλλαξα νουμερο.. ;) ;)

χαχαχαχαχα
δεν κανω κανενα ρομπα, μα κανενα, αλλα οταν καποιος επιμενει ν ασχολειται μαζι μου ενω εγω γραμμενο τον εχω κ φερεται σαν κατινα τοσο καιρο τωρα. ε τι να κανουμε... εχει κ η υπομονη τα ορια της

dertilis

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2008
Like
150
Πόντοι
0
το λεω για να σας παραπλανω... ειναι μπαζο? δεν ειναι? ενα ευχαριστο παιχνιδι για σας απο μενα χαχαχαχα

Σημασία δεν έχει τώρα ποιος έστειλε γλυκόλογα και κινητό σε πμ σε ποιον και το αν επαληθεύεται το "'Οσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια", η ουσία είναι ότι (απευθυνόμενος προς την bite) μπάζο δεν ξέρω αν είσαι αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι ΔΕΝ είσαι χαζή. Εντάξει, το σκοπό σου τον πέτυχες, την προσοχή των άλλων την τράβηξες, αλλά από κει πέρα δε θα ασχοληθούμε και αιωνίως με το αν είσαι μπάζο, αν είσαι μέτρια, αν είσαι ωραία ή αν είσαι μουνάρα. Καλά να είμαστε όλοι και να κάνουμε το χαβαλέ μας στο φόρουμ. Εντελώς φιλικά!

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Πεστα ρε μεγαλε!!!!!!!!

dekaoxto

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Εγώ πλέον έχω φάει κόλλημα με το Bourdela!!!Δεν περνάει μέρα που να μην κοιτάξω τι παίζει!

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Σημασία δεν έχει τώρα ποιος έστειλε γλυκόλογα και κινητό σε πμ σε ποιον και το αν επαληθεύεται το "'Οσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια", η ουσία είναι ότι (απευθυνόμενος προς την bite) μπάζο δεν ξέρω αν είσαι αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι ΔΕΝ είσαι χαζή. Εντάξει, το σκοπό σου τον πέτυχες, την προσοχή των άλλων την τράβηξες, αλλά από κει πέρα δε θα ασχοληθούμε και αιωνίως με το αν είσαι μπάζο, αν είσαι μέτρια, αν έισαι ωραία ή αν είσαι μουνάρα. Καλά να είμαστε όλοι και να κάνουμε το χαβαλέ μας στο φόρουμ. Εντελώς φιλικά!

την προσοχη των αλλων την τραβηξα απ τη 1η στιγμη που μπηκα *P :2funny: :2funny:
εγω για το χαβαλε μπηκα κ για το χαβαλε μενω κ για καποια ατομα που συμπαθω
ολα τ αλλα ουτε που μ ενδιαφερουν
κ σορρυ κιολας αλλα καμια διαθεση δεν εχω να ξανα αποδεικνυω 3 χρονια μετα οτι δεν ειμαι ελεφαντας
οσοι με ξερουν, ξερουν κ τι ατομο ειμαι. οι υπολοιποι ας υποθετουν οτι γουσταρουν κ ας ασχολουνται επι τοσα χρονια με το πως ειμαι εμφανισιακα κ οχι μονο. δεν με αφορα το ζ ητημα. αν με αφορουσε 3 χρονια τωρα θα το εδειχνα εμπρακτως το πως ειμαι κ το τι ειμαι
φιλικα επισης

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Αλλο πραγμα ζηταει το θρεντ...Απο αλλου ξεκινησε και αλλου κατεληξε.....ωs συνηθωs δλδ

schumi

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Η ζωή μου είναι ακριβώς η ίδια. Αν κάποιου του άλλαξε τη ζωή του ένα σάιτ, να το κοιτάξει. Χρειάζεται υποστήριξη.

Στις αρχές, σαφώς με μερικά μέρη του σάιτ ιδιου γνωστικού και εμπειριακού επιπέδου αντάλλαξαμε χρήσιμες πληροφορίες ενδιαφέρουσες για όλους. Παλιά έγραφα και περισσότερο, τώρα βαρέθηκα.

Αναμφισβήτητα όμως, το consept του σαίτ είναι (ιδιώς στην αρχη του) εντελώς πρωτοποριακό. Και άλλα ήταν βεβαια (βλέπε dating club) και πήγαν άκλαφτα. Είναι σημαντικό πως διαχειρίζεται κανείς ένα προιον όπως αυτό. Τα παιδιά που το μανατζάρουν, καλά το παν κατά τη γνώμη μου με εξαίρεση την ανοχή σε άτομα ανίκανα και κομπλεξικά που διατέλεσαν κατά περιόδους ''μοντερέιτορ'' και οι οποίοι βέβαια αυτοεξευτελίστηκαν/απαξιώθηκαν εκθέτοντας αυτούς που τους επέλεξαν.

κατά τα άλλα, μια χαρά περνάμε ότνα μπαίνουμε.

100% :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
εμενα η ζωη μου αλαξε ριζηκα

Πλεον ειμαι ανετος και τις δυσκολες μερες

Τελος η ανασφαλεια

Τελος η ντροπη

Τελος οι δυσκολες μερες

Νιωθω αναλαφρος και τα μαλια μου λαμπουν ολες τις ωρες

Περπαταω και πεταω

Εχω πλεον συνηθησει να μου δινουν αγνωστοι λουλουδια στον δρομο

Εχει πεσει και η χοληστερινη μου

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
εμενα η ζωη μου αλαξε ριζηκα

Πλεον ειμαι ανετος και τις δυσκολες μερες

Τελος η ανασφαλεια

Τελος η ντροπη

Τελος οι δυσκολες μερες

Νιωθω αναλαφρος και τα μαλια μου λαμπουν ολες τις ωρες

Περπαταω και πεταω

Εχω πλεον συνηθησει να μου δινουν αγνωστοι λουλουδια στον δρομο

Εχει πεσει και η χοληστερινη μου

Με ποσα  μιλιγκραμ η δοση????????

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Σημασία δεν έχει τώρα ποιος έστειλε γλυκόλογα και κινητό σε πμ σε ποιον και το αν επαληθεύεται το "'Οσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια", η ουσία είναι ότι (απευθυνόμενος προς την bite) μπάζο δεν ξέρω αν είσαι αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι ΔΕΝ είσαι χαζή. Εντάξει, το σκοπό σου τον πέτυχες, την προσοχή των άλλων την τράβηξες, αλλά από κει πέρα δε θα ασχοληθούμε και αιωνίως με το αν είσαι μπάζο, αν είσαι μέτρια, αν είσαι ωραία ή αν είσαι μουνάρα. Καλά να είμαστε όλοι και να κάνουμε το χαβαλέ μας στο φόρουμ. Εντελώς φιλικά!

όσο καιρό θυμάμαι στο μπου μ αυτή τη μαλακία ασχολούμεθα........
δεν ξέρω ούτε και με ενδιαφέρει τι είναι εμφανισιακά.
Μυαλό έχει αλλά συμπεριφέρεται και ως μέγα ψώνιο εδώ μέσα......
Για να μην πούμε για το κωλοτρίψιμο.

Υ.Γ.
Ασφαλείς & διασταυρωμένες πληροφορίες δεν ομιλούν για τίποτα το ιδιαίτερο. Και μάλλον εκεί είναι και όλο το πρόβλημα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Αλλο πραγμα ζηταει το θρεντ...Απο αλλου ξεκινησε και αλλου κατεληξε.....ωs συνηθωs δλδ

ειχα ξαναπεί και παλαιότερα και το ξαναλέω.....
Επειδή κυκλοφοράει πολλή αντρική αγαμία, υπάρχει μια συμμορία με τρύπα στο καβάλο από 5-6 νικς που έχουν ως μόνο σκοπό το χάβαλο και τη δημιουργία εντυπώσεων συν του να ξεφτιλίζουν φουκαριάρηδες πειναλέους σεξουαλικά.

Οπως ειχα και τότε πει μιλάμε για μια συμμορία κάτω του μετρίου προς το κακό, έως πολύ κακό εμφανισιακά που με άι κιου παραπάνω από αυτούς που έχουν όλη τη φαιά στη βάλανο (όση χωράει δλδ) η οποία κατά κανόνα κάνει την πλάκα της και εάν κάτσει και τίποτα καλό το χτυπάνε πάραυτα.

Αυτά και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom