Νέα

Πώς ήταν η ζωή σας πριν μάθετε για την ύπαρξη του bourdela;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bnmnb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 675
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.345
Πόντοι
22.785
και συνεχιζω..
για τον εξαδελφο......... να μην γκρινιαζη............

Συνημμένα

• milos..2.jpg
    milos..2.jpg
    70,8 KB · Εμφανίσεις: 17

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Πριν το σάιτ ήμουν παρθένος. :-
Και τώρα παρθένος είμαι αλλά τουλάχιστον έμαθα πως το κάνουν. :rockon:

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Να σας πω..Το bourdela.com και τώρα .tv ήταν από τις μεγαλύτερες διαδικτυακές καινοτομίες μζί με το facebook.Πολλοί από εμάς που επισκεφτήκαμε οίκους ανοχής είχαμε την κρυφή επιθυμία να υπήρχε κάπου ενημέρωση,να λέμε τα παράπονά μας,να μαθαίνουμε ποιες είναι καλές επαγγελματίες και να τιμωρούμε τις τσούλες που μας εξαπατούν με αποχή και να μην πατάει κανείς.Έμαθα για το bourdela.com το 2005 και έγινα μέλος.Είναι για μένα φοβερό site γιατί δεν είναι μόνο η πλήρης ενημέρωση μέσω κριτικών για μπουρδέλα και studio,αλλά η θεματολογία είναι ευρεία και καλύπτει πολλά θέματα καθημερινη΄ς ζωής,πολιτική,αθλητικά,computer και software,link με βιβλία,πορνοταινίες..Εδώ πριν βδομαδα είχα κολλήσει εμ ολοκληρώματα Μαθηματικά και σπέυσαν παιδιά να βοηθήσουν.

Το ότι επίκεντρο είναι ο πληρωμένος έρωτας σε χαλαρώνει και δεν νιώθεις ντροπη να μιλάς για οτιδήποτεσε απλή γλώσσα.Έτσι υπάρχουν πολλά μέλη που επισκέφτηκαν στο παρελθόν οίκους ανοχής όπως εγώ και έκοψαν πλέον,γυναίκες μη ιερόδουλες και απλά μέλη.Εύχομαι το site να παραμείνει για δεκαετίες.

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.524
Πόντοι
17.885
Το βρήκα εντελώς τυχαία (αρκετά πριν κλείσει)...Αλλη μια παιδική χαρά με καινούργια παιδάκια για να παίζω!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Πώς ήταν η ζωή σας πριν μάθετε για την ύπαρξη του bourdela;  

ενα δραμα!
δεν ειχε νοημα!

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Η ζωή μου είναι ακριβώς η ίδια. Αν κάποιου του άλλαξε τη ζωή του ένα σάιτ, να το κοιτάξει. Χρειάζεται υποστήριξη.

Στις αρχές, σαφώς με μερικά μέρη του σάιτ ιδιου γνωστικού και εμπειριακού επιπέδου αντάλλαξαμε χρήσιμες πληροφορίες ενδιαφέρουσες για όλους. Παλιά έγραφα και περισσότερο, τώρα βαρέθηκα.

Αναμφισβήτητα όμως, το consept του σαίτ είναι (ιδιώς στην αρχη του) εντελώς πρωτοποριακό. Και άλλα ήταν βεβαια (βλέπε dating club) και πήγαν άκλαφτα. Είναι σημαντικό πως διαχειρίζεται κανείς ένα προιον όπως αυτό. Τα παιδιά που το μανατζάρουν, καλά το παν κατά τη γνώμη μου με εξαίρεση την ανοχή σε άτομα ανίκανα και κομπλεξικά που διατέλεσαν κατά περιόδους ''μοντερέιτορ'' και οι οποίοι βέβαια αυτοεξευτελίστηκαν/απαξιώθηκαν εκθέτοντας αυτούς που τους επέλεξαν.

κατά τα άλλα, μια χαρά περνάμε ότνα μπαίνουμε.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Η ζωή μου είναι ακριβώς η ίδια. Αν κάποιου του άλλαξε τη ζωή του ένα σάιτ, να το κοιτάξει. Χρειάζεται υποστήριξη.

Στις αρχές, σαφώς με μερικά μέρη του σάιτ ιδιου γνωστικού και εμπειριακού επιπέδου αντάλλαξαμε χρήσιμες πληροφορίες ενδιαφέρουσες για όλους. Παλιά έγραφα και περισσότερο, τώρα βαρέθηκα.

Αναμφισβήτητα όμως, το consept του σαίτ είναι (ιδιώς στην αρχη του) εντελώς πρωτοποριακό. Και άλλα ήταν βεβαια (βλέπε dating club) και πήγαν άκλαφτα. Είναι σημαντικό πως διαχειρίζεται κανείς ένα προιον όπως αυτό. Τα παιδιά που το μανατζάρουν, καλά το παν κατά τη γνώμη μου με εξαίρεση την ανοχή σε άτομα ανίκανα και κομπλεξικά που διατέλεσαν κατά περιόδους ''μοντερέιτορ'' και οι οποίοι βέβαια αυτοεξευτελίστηκαν/απαξιώθηκαν εκθέτοντας αυτούς που τους επέλεξαν.

κατά τα άλλα, μια χαρά περνάμε ότνα μπαίνουμε.
συμφωνω μαζι σου!
το forum ειναι μια χαρα....εκτος απο καμια μικροελατωματα!
τιποτα δεν ειναι τελειο!
το καλο ειναι οτι υπαρχει  αλληλεγγυη βοηθεια και πολυ χαβαλε μεταξυ των μελων! (και κοντρες βεβαιως βεβαιως)  :P
εμενα καποια πραγματακια δεν μ αρεσουν, τα οποια αν οι διαχειριστες ενδιαφερονται να τα μαθουν ποια ειναι απ ολλα τα μελη, ας ανοιξουν ενα θεματακι το οποιο θα λενε τα μελη τι δεν τους αρεσει!
ξερω οτι αυτο ισως και δεν τους συμφερει για πολλους και διαφορους λογους και ισως (οχι ισως σιγουρα) πολλα ποστ θα παρουνε ποδι με τον καιρο για να μην πω ολοκληρο το θεμα!
αυτα! :grin:

doctore

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
40
Like
0
Πόντοι
606
Πρίν μάθω για την ύπαρξη του bourdela.com είχα πολύ λιγότερες επιλογές
στα στούντιο, μασάζ και μπουρδέλα.

Το πολυτιμότερο πράγμα είναι η πληροφορία.

Οσο διάστημα έμεινε κλειστό, υπέφερα.

Οι πουτάνες είναι εθιστικές.

alex_kf

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
61
Like
0
Πόντοι
676
Ο εθισμός , γενικά, όχι μόνο στις τάνες δεν είναι ότι καλύτερο...

Και κάτι άλλο , εδώ μέσα αυτομπουρδελονοφακελωνόμαστε ...

dertilis

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2008
Like
150
Πόντοι
0
Ανιάρη
Βαρετή
Καταπληκτική χωρίς το "κατά" (=πληκτική)

Έλεος ρε παιδιά, δεν έχετε τι να κάνετε και ανοίγετε τέτοια τόπικ; Είμαι περίπου ένα χρόνο στο site, το παρακολουθώ μεν συχνά αλλά δε γράφω εξίσου συχνά, τη γνώμη μου πάντως θα την πω: ελπίζω το τόπικ να ανοίχτηκε για πλάκα αλλιώς μάλλον έχει πρόβλημα αυτός που το άνοιξε...

Όσο για την Bite, δεν την κόβω για μπάζο, διότι αν όντως ήταν, δε νομίζω να το διαλαλούσε κιόλας... Ίσως κάνω και λάθος, δεν ξέρω...

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Όσο για την Bite, δεν την κόβω για μπάζο, διότι αν όντως ήταν, δε νομίζω να το διαλαλούσε κιόλας... Ίσως κάνω και λάθος, δεν ξέρω...

Μπάζο δεν γνωρίζω αν είναι. Το βέβαιον είναι ότι για να ξημερονοβραδιάζεται και να ξεκατινιάζεται εδω μέσα έχει εξαιρετικά σοβαρά προβλήματα που άπτονται ειδικών ιατρών.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Μπάζο δεν γνωρίζω αν είναι. Το βέβαιον είναι ότι για να ξημερονοβραδιάζεται και να ξεκατινιάζεται εδω μέσα έχει εξαιρετικά σοβαρά προβλήματα που άπτονται ειδικών ιατρών.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

είχε μέρες να μπει στο φόρουμ ρεεεεεεεεεεεεεεεε αχαχχαχαχαχααααχαχχαχαχχχχ

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66

aaaaaaaaxaxaxaxaxxaxaxa

ασε μας βρε ρεηβενμ

που μιλας εσυ για ψυχολογικα :tooth:
Ανιάρη
Βαρετή
Καταπληκτική χωρίς το "κατά" (=πληκτική)

Έλεος ρε παιδιά, δεν έχετε τι να κάνετε και ανοίγετε τέτοια τόπικ; Είμαι περίπου ένα χρόνο στο site, το παρακολουθώ μεν συχνά αλλά δε γράφω εξίσου συχνά, τη γνώμη μου πάντως θα την πω: ελπίζω το τόπικ να ανοίχτηκε για πλάκα αλλιώς μάλλον έχει πρόβλημα αυτός που το άνοιξε...

το λεω για να σας παραπλανω... ειναι μπαζο? δεν ειναι? ενα ευχαριστο παιχνιδι για σας απο μενα χαχαχαχα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom