Μόνο τα σιδεράκια μένει να βγάλω..
Ναι, βέβαια..... μην προκληθούν σωματικές βλάβες κατά την επικοινωνία...χιχιχιχι.
Μόνο τα σιδεράκια μένει να βγάλω..
και συνεχιζω..
για τον εξαδελφο......... να μην γκρινιαζη............
και συνεχιζω..
για τον εξαδελφο......... να μην γκρινιαζη............
Μα γιατί το λες αυτό; :o
Που τους είδες του τσακωμούς;
Είμαστε μια πολύ αγαπημένη παρέα..
Εβρισκεται στο εξωτερικον ι κορασισ.......ρε μακάκα... ονομα διεύθυνση και τηλε΄φωνο θέλω...
Εβρισκεται στο εξωτερικον ι κορασισ.......
συμφωνω μαζι σου!Η ζωή μου είναι ακριβώς η ίδια. Αν κάποιου του άλλαξε τη ζωή του ένα σάιτ, να το κοιτάξει. Χρειάζεται υποστήριξη.
Στις αρχές, σαφώς με μερικά μέρη του σάιτ ιδιου γνωστικού και εμπειριακού επιπέδου αντάλλαξαμε χρήσιμες πληροφορίες ενδιαφέρουσες για όλους. Παλιά έγραφα και περισσότερο, τώρα βαρέθηκα.
Αναμφισβήτητα όμως, το consept του σαίτ είναι (ιδιώς στην αρχη του) εντελώς πρωτοποριακό. Και άλλα ήταν βεβαια (βλέπε dating club) και πήγαν άκλαφτα. Είναι σημαντικό πως διαχειρίζεται κανείς ένα προιον όπως αυτό. Τα παιδιά που το μανατζάρουν, καλά το παν κατά τη γνώμη μου με εξαίρεση την ανοχή σε άτομα ανίκανα και κομπλεξικά που διατέλεσαν κατά περιόδους ''μοντερέιτορ'' και οι οποίοι βέβαια αυτοεξευτελίστηκαν/απαξιώθηκαν εκθέτοντας αυτούς που τους επέλεξαν.
κατά τα άλλα, μια χαρά περνάμε ότνα μπαίνουμε.
Όσο για την Bite, δεν την κόβω για μπάζο, διότι αν όντως ήταν, δε νομίζω να το διαλαλούσε κιόλας... Ίσως κάνω και λάθος, δεν ξέρω...
Μπάζο δεν γνωρίζω αν είναι. Το βέβαιον είναι ότι για να ξημερονοβραδιάζεται και να ξεκατινιάζεται εδω μέσα έχει εξαιρετικά σοβαρά προβλήματα που άπτονται ειδικών ιατρών.
Μπάζο δεν γνωρίζω αν είναι. Το βέβαιον είναι ότι για να ξημερονοβραδιάζεται και να ξεκατινιάζεται εδω μέσα έχει εξαιρετικά σοβαρά προβλήματα που άπτονται ειδικών ιατρών.
Ανιάρη
Βαρετή
Καταπληκτική χωρίς το "κατά" (=πληκτική)
Έλεος ρε παιδιά, δεν έχετε τι να κάνετε και ανοίγετε τέτοια τόπικ; Είμαι περίπου ένα χρόνο στο site, το παρακολουθώ μεν συχνά αλλά δε γράφω εξίσου συχνά, τη γνώμη μου πάντως θα την πω: ελπίζω το τόπικ να ανοίχτηκε για πλάκα αλλιώς μάλλον έχει πρόβλημα αυτός που το άνοιξε...
Όσο για την Bite, δεν την κόβω για μπάζο, διότι αν όντως ήταν, δε νομίζω να το διαλαλούσε κιόλας... Ίσως κάνω και λάθος, δεν ξέρω...
είχε μέρες να μπει στο φόρουμ ρεεεεεεεεεεεεεεεε αχαχχαχαχαχααααχαχχαχαχχχχ