Νέα

πως χωριζεις απο συγκατοικιση?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sexiaris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 852
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sexiaris

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
συναγωνιστες το κεφαλι μου παει να σπασει..
εχω σχεση με μια πιτσιρικα ενα χρονο τωρα μενει σπιτι μου (συγκατοικουμε),ειναι πολυ καψουρα μαζι μου και ζηλευει πολυ..
επειδη ομως τα χρονια περνανε και νιωθω πιεσμενος σκεφτομαι να χωρισω και να συνεχισω μπροστα..
την αγαπαω γιατι ειναι καλο κοριτσι αλλα απο τις πολλες μανουρες και ζηλιες εχω σκασει και θελω να μεινω μονος μου..
επειτα υπαρχουν και κανα 2 γκομενακια που με στριφογυρνανε και θελω να τα στριμωξω  :fuck2:.
τι να κανω?
πως να την διωξω και να μην μου  μεινουν τυψεις?

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Πες της να συμμετέχει σε ΟΛΑ τα έξοδα. Αν είναι από τις κλασσικές Ελληνίδες, θα στραβώσει και θα την κάνει γι'αλλού. :cheesy:

OP
OP
sexiaris

sexiaris

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Πες της να συμμετέχει σε ΟΛΑ τα έξοδα. Αν είναι από τις κλασσικές Ελληνίδες, θα στραβώσει και θα την κάνει γι'αλλού. :cheesy:

συμμετεχει οσο μπορει,αν και ειναι ανεργη ψαχνει φανατικα για δουλεια,οποτε δεν μπορω να της πω κατι σ αυτο..

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
συμμετεχει οσο μπορει,αν και ειναι ανεργη ψαχνει φανατικα για δουλεια,οποτε δεν μπορω να της πω κατι σ αυτο..
πες της την αληθεια ομορφα και ωραια !!!ισως τωρα θυμωσει μακροπροθεσμα θα το εκτιμησει ομως.

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
Απλα ΔΝ ΧΩΡΙΖΕΙΣ!

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Να την παντρευτεις, μια χαρά κορίτσι φαίνεται.

OP
OP
sexiaris

sexiaris

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
πες της την αληθεια ομορφα και ωραια !!!ισως τωρα θυμωσει μακροπροθεσμα θα το εκτιμησει ομως.

εχω κανει προσπαθειες αλλα βαζει τα κλαματα,κανει ακραια πραγματα,δεν θελει να φυγει και μου λεει οτι θα ηθελα να ακουσω για να με τουμπαρει και να αλλαξω γνωμη.στεναχωριεμαι μου ειναι δυσκολο να την διωξω αλλα πρεπει..
τωρα ειμαστε χωριστα για λιγες μερες και καλα μεχρι να βρει δουλεια αλλα εγω εχω παρει τις αποφασεις μου και δεν ξερω πως να τις μεταδοσω.. :S

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166

Πρότεινέ της, επειδή τάχαμου νοιώθεις ότι έχει βαλτώσει η σχέση σας, να μπείτε σε club ανταλλαγής συντρόφων, ή να φέρεις κάποια φίλη σου να συγκατοικήσετε και οι τρείς μαζί!

OP
OP
sexiaris

sexiaris

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1

Επισκέπτης
τυπε οι τυψεις θα μεγαλωνουν οσο περναει ο καιρος και δεν κανεις κατι πες της ομορφα και ευγενικα οτι σε ευχαριστω για ολα αλλα δεν μπορω αλλο και τελος.-

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
εχω κανει προσπαθειες αλλα βαζει τα κλαματα,κανει ακραια πραγματα,δεν θελει να φυγει και μου λεει οτι θα ηθελα να ακουσω για να με τουμπαρει και να αλλαξω γνωμη.στεναχωριεμαι μου ειναι δυσκολο να την διωξω αλλα πρεπει..
τωρα ειμαστε χωριστα για λιγες μερες και καλα μεχρι να βρει δουλεια αλλα εγω εχω παρει τις αποφασεις μου και δεν ξερω πως να τις μεταδοσω.. :S
μεγα λαθος!!!πες της ευγενικα τους λογους που θες να την χωρισεις.οτι δε θες να την κοροιδευεις και να μενεις μαζι της ενω μπορει να κανεις αλλα....
ΜΗΝ υποχωρεις!!!!!!!!!!

honda27

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
συναγωνιστες το κεφαλι μου παει να σπασει..
εχω σχεση με μια πιτσιρικα ενα χρονο τωρα μενει σπιτι μου (συγκατοικουμε),ειναι πολυ καψουρα μαζι μου και ζηλευει πολυ..
επειδη ομως τα χρονια περνανε και νιωθω πιεσμενος σκεφτομαι να χωρισω και να συνεχισω μπροστα..
την αγαπαω γιατι ειναι καλο κοριτσι αλλα απο τις πολλες μανουρες και ζηλιες εχω σκασει και θελω να μεινω μονος μου..
επειτα υπαρχουν και κανα 2 γκομενακια που με στριφογυρνανε και θελω να τα στριμωξω  :fuck2:.
τι να κανω?

Καλημέρα και καλη εβδομάδα.Ρε αρχηγε οπως τα λες το κοριτσι φαινεται καλο.Ειναι και πιο μικρη (καλο και αυτο).ΓΙατι να την στείλεις? Ουτε για σπόνσορα φαίνεται ότι ψάχνει.Ξέρεις τι σαβούρα κυκλοφορεί έξω? Κάποιοι κανουμε κρα να βρουμε ενα κοριτσι της προκοπης.Εντωμεταξυ εχει το κακο οτι ζηλευει.Ε και? με συζητηση μπορει να βρεθει λύση.Θα βρεις γυναικα μεθαυριο νομιζεις χωρις κουσουρια? ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΟΤΙ ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ.ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ ΦΙΛΕ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Απονε την γλεντησες καλα καλα και τωρα την πετας σαν τριχα απο το ζυμάρι!
:2funny: :2funny:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Καλημέρα και καλη εβδομάδα.Ρε αρχηγε οπως τα λες το κοριτσι φαινεται καλο.Ειναι και πιο μικρη (καλο και αυτο).ΓΙατι να την στείλεις? Ουτε για σπόνσορα φαίνεται ότι ψάχνει.Ξέρεις τι σαβούρα κυκλοφορεί έξω? Κάποιοι κανουμε κρα να βρουμε ενα κοριτσι της προκοπης.Εντωμεταξυ εχει το κακο οτι ζηλευει.Ε και? με συζητηση μπορει να βρεθει λύση.Θα βρεις γυναικα μεθαυριο νομιζεις χωρις κουσουρια? ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΟΤΙ ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ.ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ ΦΙΛΕ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ
αφου δε γουσταρει λεμε!!αλλες θελει να γαμησει!!!

Επισκέπτης
Αμα συμετεχει στα εξοδα του σπιτιου και ειναι κι εμφανισημη φορτωσε την σε μενα φιλε.

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
Δικε μου φερε τον λιλα ενα απογευμα για καφε σπιτι και πες της οτι ειναι ο κολητος σου,θα γινει μπουχος σε 1 ωρα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom