mimikos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
πιστευω οτι αντιλαμβανεσαι οτι δεν απευθυνονται σε εσενα προσωπικα τα λεγομενα μου .... αλλα οταν εχω στο διπλανο θρεντ το κοστακις27 που υπηρετει και αυτος στο πολεμικο ναυτικο και ειναι ενα ρεμαλι και μισο .... αντιλαμβανεσαι την δυσαρεσκεια μου μερες που ειναι ιδιως οταν λεει το κρατος οτι δεν υπαρχουν λεφτα !
Ποιο μισθό ρε συ? Επίδομα από την πρόνοια παίρνει ο άνθρωπος. Εγώ στη θέση του δε θα μιλούσα αλλά αφού το παίζει έξυπνος τον κάρφωσα τώρα. ΣΟΡΥ μιμικο αλλά δεν κρατήθηκα.ενω τον δικο σου μισθο που τον ετρωγες στην κατερινα και την καθε κατερινα που σου εριχνε και ενα μπερτακι ξυλο ειναι αξια βγαλμενος. ο κωστακης ειναι το ρεμαλι και συ εισαι η αφροκρεμα.
Απαντησεις για όλα:
-Οδοιπορικά εξοδα ταξιδιου παιρνεις 17 ευρω καθαρα για τετραωρο πλου.Δηλαδή το λιμανι ΔΕΝ πληρωνεται.
-Η ΝΑΤΟΙΚΗ αποστολή χρεωνεται παραπάνω,βασει των ΝΑΤΟΙΚΩΝ διαταξεων,γυρω στα 40 καθαρα,παλι για μινιμουν τετραωρο πλου καθημερινα.
-Φυσικά και υπαρχουν Υπηρεσίες και σε μερη που δεν εχει θαλασσα.Στην Παρνηθα ειναι το ρανταρ του ΠΝ για να καλυπτει ...δε λεω τι!
-Mexicane αναπαραγεις παπαριες συνεχώς:Επειδη ξερω,ο μισθος εξωτερικου ειναι γυρω στα 5.000,τα οποία περιλαμβανουν ΣΧΟΛΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ κόστους 8.000-9000 το χρονο για ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ,ενοίκιο σπιτιού κόστους 1.500-2.800 μηνιαίως κι ενα κόστος ζωής εξω ακριβότερο κατα 30%-40% από την Ελλάδα.Τραβα τωρα εσυ να μου πεις αν σε φτανουν..Μιλάμε για δεδομενα μετα το 2010.Η νταλίκα ισχύει,μεταφερει την οικοσκευή σου όταν πας και οταν επιστρεψεις.Δηλαδή σε στελνει η Υπηρεσία σε θεση εξωτερικού,βιτρινα της Χωρας και θα εχει και την απαιτηση απο τα 5 χιλιαρικα μηνιαίως να δωσεις 14.000 για να πας τα πραγματα σου και 14.000 για τα ξαναγυρίσεις?
-Οι ηλεκτρικές συσκευές κλπ επιτρέπονται αφορολόγητα ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ που εισαι εξω και ενα τεμαχιο ανα ειδος,προσβαση σε ΝΑΤΟΙΚΑ εκπτωτικά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ.Δεν ειναι ασχημα αλλα μην το κανεις κι ευκαιρια ζωής,σου δινεται η δυνατοτητα να ζησεις σε ενα αλλο μερος ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ,οχι μπέικα.
Και τελος Οι ΝΑΤΟΙΚΟΙ στο Βελγιο μενουν σε σπιτια ΕΞΩ και τα πληρωνουν από το μισθό τους,δεν υπαρχει καμια εξαιρεση.
-Ο ΕΠΟΠ απαλάσσεται λόγω μαλακίας,στην ιδια κατηγορία με τον αλβανό των πολιτικών τον εντασσω:Η Γκομενα Αρμενίστρια που παντρευτηκε Αξκο,ασφαλώς θα παει μαζί του εξω λόγω συνυπηρέτησης,αλλά ΤΡΙΜΑΛΑΚΑ ανευ αποδοχών εξωτερικού!ΓΚΕ-ΓΚΕ?Και φυσικα θα της βρουνε δουλεια να κανει,τι δηλαδη θα ξυνεται εξω και θα εισπραττει ελληνικό μισθό χωρίς να εργαζεται?
Καλη Χρονια και λιγοτερη χολη...
Άστο κι εσύ...Καλή Χρονιά Και με λιγότερη χολή επαναλαμβάνω...Και μονο που δεν πληρώνεις το σπιτι σου στη μετάθεση απο το μισθο που παιρνεις σε ευνοει ως προς τους υπολοιπους , τωρα σχετικα με καταργηση μονιμοτητας που πετάει μπηχτες ο φιλος οτι δεν τα σχολιάζουμε και άλλα τέτοια φυσικα δεν θα σχολιάσω γιατι πρωτον αυτο δεν θα γινει ποτε οποτε απλα θα φιλοσοφησουμε λεγοντας ο καθενας τα δικά του και επισης η πραγματικοτητα ειναι αυτη που βρισκεται στα ΠΔ που οριζει τι παιρνει ο καθενας και τι όχι.
Ειναι αστειο να ακουω να λενε για μεταθεσεις και στις μεταθεσεις να στα πληρώνουν ολα αν οχι τα περισσοτερα ενω ενας αστυνομικος να πρεπει να πάει να βρει μονος του σπιτι (μη ξεροντας επισης με ποιο τρελο ιδιοκτητη θα μπλέξει) να το πληρώνει το μηνα μαζι με την θερμανση του να πληρωνει και το φαγητο του και ολα αυτα μαζι.
Άστο κι εσύ...Καλή Χρονιά Και με λιγότερη χολή επαναλαμβάνω...
τωρα σχετικα με καταργηση μονιμοτητας που πετάει μπηχτες ο φιλος οτι δεν τα σχολιάζουμε και άλλα
κανεις δεν διαβασε τι εγραψα. η μονιμοτητα ηταν ουτε μια σειρα απο το κατεβατο
Φιλε δεν σε ξερω αλλα να ξέρεις οτι με τα εικονιδια αυτα και το τροπο γραφης σου γινεσαι εριστικος. Τσαμπουκα κάνεις? γραφε πιο ηρεμα αν εχεις την καλοσυνη ;
οκ. καλη πρωτοχρονια ναχεις
κοιτα δεν αποτελεις και καμια εξαιρεση καθοτι στο σαιτ υπαρχουν ενα καρο μελη που ξερουν τα νομικα καλυτερα απο μελη που ειναι δικηγοροι, τα ιατρικα καλυτερα απο τα μελη που ειναι γιατροι, τα στρατιωτικα καλυτερα απο τους στρατιωτικους κ.ο.κ.
Δηλαδή τωρα περιμένεις απάντηση ετσι?
Αντε να σου πω οτι υποστηρίζεις τα συμφεροντα της Χωρας στο ΝΑΤΟ και συμμετέχεις στη διαμόρφωση της στρατηγικής της Συμμαχίας,θα καταλάβεις?
Και μονο που δεν πληρώνεις το σπιτι σου στη μετάθεση απο το μισθο που παιρνεις σε ευνοει ως προς τους υπολοιπους , τωρα σχετικα με καταργηση μονιμοτητας που πετάει μπηχτες ο φιλος οτι δεν τα σχολιάζουμε και άλλα τέτοια φυσικα δεν θα σχολιάσω γιατι πρωτον αυτο δεν θα γινει ποτε οποτε απλα θα φιλοσοφησουμε λεγοντας ο καθενας τα δικά του και επισης η πραγματικοτητα ειναι αυτη που βρισκεται στα ΠΔ που οριζει τι παιρνει ο καθενας και τι όχι.
Ειναι αστειο να ακουω να λενε για μεταθεσεις και στις μεταθεσεις να στα πληρώνουν ολα αν οχι τα περισσοτερα ενω ενας αστυνομικος να πρεπει να πάει να βρει μονος του σπιτι (μη ξεροντας επισης με ποιο τρελο ιδιοκτητη θα μπλέξει) να το πληρώνει το μηνα μαζι με την θερμανση του να πληρωνει και το φαγητο του και ολα αυτα μαζι.
βεβαια εδω πηραμε ολοκληρο υποβρυχιο που εγερνε ... και το συντηρουσαμε κι ολας ... αλλα κι αυτο ειναι αλλη ιστορια!
τωρα ομως με αυτα και με αυτα ... τα λεφτα φαγωθηκαν ....
Τούρκοι φίλε..Και Ιταλοί μετά.Βαλε το Job Description του PE και να δούμε ποιος θα το καταλάβει. Εχω μαθει οτι μας φάγανε τις θεσεις οι Αλβανοί και οι Βούλγαροι ναυαρχε. Αληθευει? Εγω παντως ενδιαφερθηκα για μια θεση Α2 και πήρα τον πούλο!
θα ηθελα ειτε δημοσια ειτε πμ ποια παιδια απο την παρεα μας ειναι στελεχη του ΠΝ,θα χρειαστω πληροφοριες στο αμεσο μελλον για καθοδηγηση συγγενη μου.
Tι οδηγίες ρε τύπε :S.Ρίξε μια ανάγνωση στο θρεντ και θα καταλάβεις τι παίζει .Αν ψάχνεις για στελέχη είναι μόνο ο αντμιραλ,αν πάλι θέλεις να μάθεις όσα σου κρύβουν τα στελέχη ρώτα και κανέναν άλλον
Τούρκοι φίλε..Και Ιταλοί μετά.