Νέα

Πολεμικό Ναυτικό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 352K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Μύστη καλά τα λες  :rockon: :rockon:,εγώ δεν είχα και ούτε πρόκειται να έχω εμπειρία εξωτερικού γιατί φυσικά εκεί θέλει τεράστιο πολιτικό μέσο όσο άχρηστος και να είσαι  :rockon: :rockon:.Αλλά απ'ότι έχω ακούσει από άχρηστους και κηφύνες συμμαθητές μου που έχουν πάει, έτσι έχουν τα πράγματα  :tickedoff: :headbang:.Καλύτερο παράδειγμα που έχω να αναφέρω είναι για γκόμενα αρμενίστρια που παντρεύτηκε πιρφόρο αξιωματικό ο οποίος πήγε εξωτερικό και πήγε και αυτή μαζί του και μάλιστα της δώσανε κάποια θέση στον ΑΚΑΜ (ακόλουθος αμύνης)  :jerking: :jerking: :jerking: :headbang: :headbang: :headbang:.Ωραία τσατσιά κι αυτή,επέστρεψε μετά από 3-4 χρόνια και ακόμα γελάει πως κατάφερε να πληρώνετε από όλους εσάς για αυτά τα χρόνια και να ξύνει την μούνα της.Όσο για τις παροχές και τα λεφτά που έπαιρνε δεν τα γράφω γιατί κανείς απ'όλους αυτούς δεν παραδέχεται αυτά που πραγματικά παίρνει  :rockon: :rockon:.

Στις ελληνικές ΕΔ τύπε δεν υπάρχει βύσμα
Ολοι το ξέρουν :orchestra:

Ο αντμιραλ πόσο παλιός είναι?
Μπήκε στην ΣΝΔ με πανελλαδικές ή με  :pipa1:

Η επιλογή των ΕΠΟΠ είναι τεράστια εξέλιξη στον τρόπο εισαγωγής στις στρατιωτικές σχολές προ πανελλαδικών. Με έναν τενεκέ λάδι μπορούσες να εξελιχθείς και σε ναύαρχο.

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Στις ελληνικές ΕΔ τύπε δεν υπάρχει βύσμα
Ολοι το ξέρουν :orchestra:

Ο αντμιραλ πόσο παλιός είναι?
Μπήκε στην ΣΝΔ με πανελλαδικές ή με  :pipa1:

Η επιλογή των ΕΠΟΠ είναι τεράστια εξέλιξη στον τρόπο εισαγωγής στις στρατιωτικές σχολές προ πανελλαδικών. Με έναν τενεκέ λάδι μπορούσες να εξελιχθείς και σε ναύαρχο.
Καλή χρονιά φιλε..Μεσα επεσες,με  :pipa1: εφτασα εδω που ειμαι...Τωρα θελω να δωσω και  :fuck1: μπας και γινω Α/ΓΕΕΘΑ!
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Καλή χρονιά φιλε..Μεσα επεσες,με  :pipa1: εφτασα εδω που ειμαι...Τωρα θελω να δωσω και   :fuck1: μπας και γινω Α/ΓΕΕΘΑ!
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Καλή χρονιά Ναύαρχε!
Ερώτηση έκανα, πραγματικά δεν ξέρω :grin:
Πάντως είναι μεγάλη ειρωνία να κοροιδεύει κάποιος τους ΕΠΟΠ εάν έχει μπει σε παραγωγικές σχολές με το σύστημα προ πανελλαδικών :orchestra:
Το που θα φτάσεις μετά είναι θέμα γνωριμιών.
Εχω πολλά ελεεινά παραδείγματα κατά νου.
Εφεδροι αξιωματικοί που μονιμοποιήθηκαν ως αξιωματικοί χωρίς να περάσουν απο το καθαρτήριο στρκων σχολών :vomit:
Γιος ''μεγάλου'' από φαντάρος στην ΠΑ βρέθηκε πιλότος ως χειριστής ειδικής μονιμότητας και αξιωματικός εννοείται, και ο κατάλογος δεν έχει τελειωμό.
Αν είναι να κρίνουμε, οι ΕΠΟΠ θα έπρεπε να βρίσκονται στο τέλος.
Το χειρότερο είναι να έχεις ανώτερους καθυστερημένους :priest:
Οι κατώτεροι παλεύονται.
Τα σέβη μου
:hi:

Επισκέπτης
Μύστη καλά τα λες  :rockon: :rockon:,εγώ δεν είχα και ούτε πρόκειται να έχω εμπειρία εξωτερικού γιατί φυσικά εκεί θέλει τεράστιο πολιτικό μέσο όσο άχρηστος και να είσαι  :rockon: :rockon:.Αλλά απ'ότι έχω ακούσει από άχρηστους και κηφύνες συμμαθητές μου που έχουν πάει, έτσι έχουν τα πράγματα  :tickedoff: :headbang:.Καλύτερο παράδειγμα που έχω να αναφέρω είναι για γκόμενα αρμενίστρια που παντρεύτηκε πιρφόρο αξιωματικό ο οποίος πήγε εξωτερικό και πήγε και αυτή μαζί του και μάλιστα της δώσανε κάποια θέση στον ΑΚΑΜ (ακόλουθος αμύνης)  :jerking: :jerking: :jerking: :headbang: :headbang: :headbang:.Ωραία τσατσιά κι αυτή,επέστρεψε μετά από 3-4 χρόνια και ακόμα γελάει πως κατάφερε να πληρώνετε από όλους εσάς για αυτά τα χρόνια και να ξύνει την μούνα της.Όσο για τις παροχές και τα λεφτά που έπαιρνε δεν τα γράφω γιατί κανείς απ'όλους αυτούς δεν παραδέχεται αυτά που πραγματικά παίρνει  :rockon: :rockon:.

:2funny: :kneel: Χώσεεεε!!

Γιάννης1

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2014
Like
2
Πόντοι
1
βεβαια εδω πηραμε ολοκληρο υποβρυχιο που εγερνε ... και το συντηρουσαμε κι ολας ... αλλα κι αυτο ειναι αλλη ιστορια!

τωρα ομως με αυτα και με αυτα ... τα λεφτα φαγωθηκαν ....

Kάθε καινούργιο οπλικό σύστημα έχει κάποια προβλήματα που ονομάζονται και ,,παιδικές ασθένειες,, ή ,,νηπιακά προβλήματα,,. Αυτά τα προβλήματα λύνονται στην πορεία. Το υποβρύχιο Παπανικολής είχε κάποια προβλήματα που λύθηκαν. Δεν το παραλάβαμε προβληματικό και στο ΄τι έγερνε εκεί το θέμα μεγιστοποιήθηκε από πολιτικούς, Μ.Μ.Ε κ.α που ο καθένας είχε τους δικούς του λόγους να λέει ότι τον βολεύει.

Σε ότι αφορά το προσωπικό των ενόπλων δυνάμεων εννοείται πως δεν είναι όλοι σαν τον Ράμπο που βλέπουμε στα έργα. Για παράδειγμα αυτή την στιγμή το 1/4 του προσωπικού του στρατού ξηράς είναι ακατάλληλο και πρέπει να απομακρυνθεί από το στράτευμα.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346

Εχω ακούσει ότι εκεί στο ΠΝ μονιμοποιήσατε ως αξιωματικούς κάτι ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ έφεδρους αξιωματικούς που είχαν τελειώσει εμποροπλοίαρχοι και τους εκπαιδεύσατε ως πιλότους ελικοπτέρων :priest:
Απλή ερώτηση πάλι κάνω, αλλά γνωρίζεις αν ισχύει? :think:

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Μύστη καλά τα λες  :rockon: :rockon:,εγώ δεν είχα και ούτε πρόκειται να έχω εμπειρία εξωτερικού γιατί φυσικά εκεί θέλει τεράστιο πολιτικό μέσο όσο άχρηστος και να είσαι  :rockon: :rockon:.Αλλά απ'ότι έχω ακούσει από άχρηστους και κηφύνες συμμαθητές μου που έχουν πάει, έτσι έχουν τα πράγματα  :tickedoff: :headbang:.Καλύτερο παράδειγμα που έχω να αναφέρω είναι για γκόμενα αρμενίστρια που παντρεύτηκε πιρφόρο αξιωματικό ο οποίος πήγε εξωτερικό και πήγε και αυτή μαζί του και μάλιστα της δώσανε κάποια θέση στον ΑΚΑΜ (ακόλουθος αμύνης)  :jerking: :jerking: :jerking: :headbang: :headbang: :headbang:.Ωραία τσατσιά κι αυτή,επέστρεψε μετά από 3-4 χρόνια και ακόμα γελάει πως κατάφερε να πληρώνετε από όλους εσάς για αυτά τα χρόνια και να ξύνει την μούνα της.Όσο για τις παροχές και τα λεφτά που έπαιρνε δεν τα γράφω γιατί κανείς απ'όλους αυτούς δεν παραδέχεται αυτά που πραγματικά παίρνει  :rockon: :rockon:.

Ο Κωστάκης μπορεί να είναι προκλητικός αλλά δυστυχώς όπως τα γράφει λίγο πολύ είναι.  

Τα πολιτικά βύσματα και οι τσάτσοι περνούν τις θέσεις τις καλές και προκλητικά τους πληρώνουμε και τα γαμησιάτικά τους.

Οι στρατιωτικοί, ως δημόσιοι υπάλληλοι, κλαψομούνηδες είναι και κρύβουν πολλά.  Μια ζωή θυμάμαι φίλους/γνωστούς δημοσίους να κλαίγονται για τον μικρό βασικό που λάμβαναν, ξεχνούσαν να αναφέρουν τα 4-5 επιπλέον επιδόματα που λάμβαναν, που (αντισυνταγματικά) έφταναν τις μηνιαίες απολαβές τους σε προκλητικά και εκτός λογικής επίπεδα.

Κατά τη θητεία μου,  καθώς είχα πρόσβαση στον 1ο και 2ο γραφείο, αντιλήφθηκα ότι έβγαζαν κάθε μέρα φύλλα πορείας για το μόνιμο προσωπικό, για ασκήσεις που φυσικά δεν λάμβαναν χώρα.  Αναρωτιόμουν γιατί συμβαίνει αυτό μέχρι που κατάλαβα ότι αποζημιώνονταν γι' αυτά τα φύλλα πορείας, για μετακινήσεις εκτός στρατοπέδου που δεν γίνονταν, την ίδια ώρα που εμείς γαμιόμασταν στην συντήρηση και στις δουλειές του στρατοπέδου,  οι μονικάδες ξύναν τα αρχίδια τους και πέρναγαν την μέρα τους με προπο και κουβέντα για μπάλα.  Φυσικά αυτά με γνώση των πάντων γιατί προφανώς η ταξιαρχία ήξερε ότι η μονάδα δεν έβγαινε κάθε μέρα έξω κοκ, όλοι τα ίδια έκαναν και πιθανόν χειρότερα.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Ο Κωστάκης μπορεί να είναι προκλητικός αλλά δυστυχώς όπως τα γράφει λίγο πολύ είναι.  

Τα πολιτικά βύσματα και οι τσάτσοι περνούν τις θέσεις τις καλές και προκλητικά τους πληρώνουμε και τα γαμησιάτικά τους.

Οι στρατιωτικοί ως δημόσιοι υπάλληλοι κλαψομούνηδες είναι και κρύβουν πολλά.  Μια ζωή θυμάμαι φίλους/γνωστούς δημοσίους να κλαίγονται για τον μικρό βασικό που λάμβαναν, ξεχνούσαν να αναφέρουν τα 4-5 επιπλέον επιδόματα που λάμβαναν, που (αντισυνταγματικά) έφταναν τις μηνιαίες απολαβές τους σε προκλητικά και εκτός λογικής επίπεδα.

Κατά τη θητεία μου,  καθώς είχα πρόσβαση στον 1ο και 2ο γραφείο, αντιλήφθηκα ότι έβγαζαν κάθε μέρα φύλλα πορείας για το μόνιμο προσωπικό, για ασκήσεις που φυσικά δεν λάμβαναν χώρα.  Αναρωτιόμουν γιατί συμβαίνει αυτό μέχρι που κατάλαβα ότι αποζημιώνονταν γι' αυτά τα φύλλα πορείας, για μετακινήσεις εκτός στρατοπέδου που δεν γίνονταν, την ίδια ώρα που εμείς γαμιόμασταν στην συντήρηση και στις δουλειές του στρατοπέδου  οι μονικάδες ξύναν τα αρχίδια τους και πέρναγαν την μέρα τους με προπο και κουβέντα για μπάλα.  Φυσικά αυτά με γνώση των πάντων γιατί προφανώς η ταξιαρχία ήξερε ότι η μονάδα δεν έβγαινε κάθε μέρα έξω κοκ, όλοι τα ίδια έκαναν και πιθανόν χειρότερα.

Tώρα κόπηκαν τα φύλλα πορείας, εξοργίζοντας πολλούς ενστόλους οι οποίοι νομίζουν ότι οι μισθοί προέρχονται από λεφτά που πεφτουν από τον ουρανό και όχι από τους φόρους ανθρώπων που  :fuck1: στην δουλειά.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Υπάρχουν τόσο ηλίθιοι που δεν βλέπουν ότι εάν παίρνουν φράγκα όλοι για μαιμού μετακινήσεις, στο τέλος δεν θα υπάρχουν λεφτά για αυτούς που μετακινούνται πραγματικά. :headbang:

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Δεν ξέρω τι γίνεται τώρα, έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε, έχω πολύ καθαρή εικόνα όμως τι γινόταν. Τα φύλλα πορείας είναι ένα, είχαν στήσει απίστευτο μηχανισμό, εικονικά τιμολόγια για υλικά, δαπάνες για εργασίες που δεν έγιναν ποτέ, δαπάνες για εργατικά μόνο που εργάτες δεν είδαμε ποτέ, κληρωτοί την έκαναν τη δουλειά με αντάλλαγμα άδειες και απαλλαγή από υπηρεσίες,  μέχρι και μπίζνα στο κυλικείο είχε στηθεί.

Στο στρατό κατάλαβα τι σημαίνει ΕΔΕ, είναι ο μηχανισμός ξεπλύματος του δημοσίου για τα πάντα, η μεγαλύτερη κοροϊδία προς την κοινωνία είναι όταν ανακοινώνεται ότι διατάχτηκε ΕΔΕ...

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Δεν ξέρω τι γίνεται τώρα, έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε, έχω πολύ καθαρή εικόνα όμως τι γινόταν. Τα φύλλα πορείας είναι ένα, είχαν στήσει απίστευτο μηχανισμό, εικονικά τιμολόγια για υλικά, δαπάνες για εργασίες που δεν έγιναν ποτέ, δαπάνες για εργατικά μόνο που εργάτες δεν είδαμε ποτέ, κληρωτοί την έκαναν τη δουλειά με αντάλλαγμα άδειες και απαλλαγή από υπηρεσίες,  μέχρι και μπίζνα στο κυλικείο είχε στηθεί.

Στο στρατό κατάλαβα τι σημαίνει ΕΔΕ, είναι ο μηχανισμός ξεπλύματος του δημοσίου για τα πάντα, η μεγαλύτερη κοροϊδία προς την κοινωνία είναι όταν ανακοινώνεται ότι διατάχτηκε ΕΔΕ...

Εχει 3-4 χρόνια που κόπηκαν με πολύ κλάμα :wanker:

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Μόνιμος Υπαξιωματικός ΠΝ ή αλλιώς και μόνιμη καθαρίστρια του ΠΝ :jerking: :jerking: :headbang: :headbang:,γαμώ το οπλονομείο σας μέσα :birdman: :birdman:
Αυτός ειναι ο ΕΠΟΠ που "λεει αλήθειες"...Οταν εχεις τοσα απωθημενα ,σου φταιει και η μανα σου η ιδια..
Τωρα για τα υπόλοιπα που σχολιαζετε,δεν θα κατσω να απολογηθω για τα λαμογια που υπαρχουν στις ΕΔ,όπως αλλωστε σε υπαρχουν σε όλους τις δουλειές.Αλλα ,για πολλοστη φορά το λεω,δεν μπορείτε να βαζετε όλα τα στελέχη των ΕΔ στο ιδιο τσουβαλι,ειναι τουλαχιστον απαξιωτικό.
Για τα φυλλα πορείας,υπαρχει ολόκληρη ιστορία από πίσω..Ξεκίνησαν να χορηγούνται για να κλεισουν τα στοματα των Στρατιωτικών,όταν ζητούσαμε ιση μεταχείριση στις αποδοχές με αυτες των εργαζόμενων σε άλλα Υπουργεία-Το Αμυνας ειναι ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ στα επιδόματα ΔΥ,οταν το ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ειναι πρώτο-.Τα δινανε λοιπόν ΑΝΕΠΙΣΗΜΑ και ΚΑΚΩΣ..Και ναι τα περναμε γιατι ειμαστε μαλακες και δεν ειχαμε καποια φωνη να διεκδικήσουμε τα δικαιούμενα,οταν πχ ,στο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ο κλητηρας επαιρνε βασικό 800 ευρω και άλλα 1700 σε επιδοματα ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΑ..Σταχτη στα ματια μας ηταν και τσιμπαγαμε.Ας οψεται ο Τσοχατζό και ο Κινεζος...

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Ok Ναύαρχε, αλλά ήταν ΠΑΡΑΝΟΜΑ και συνιστούσαν ΑΠΑΤΗ.
Ξέρω πολλούς ενστόλους που ''αγανακτισμένοι'' ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.
Ας τρώνε από την κατσαρόλα του δημοσίου μαζί με τους 9.000 άχρηστους ΔΥ που απέλυσε ο κούλης και ξαναπήρε ο Τσιπροκαμμενος.
Μεγάλο δημόσιο ψηφίσαμε, ας μοιραζόμαστε το φαγητό της κατσαρόλας με άλλους

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566

[size=30pt]BOUEFA[/size]

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ MR MALAKAS 2015

H 1η Θέση και το κύπελο του MR MALAKAS 2015 παει στον billy13

H 2η Θέση στον Picker με το ασημενιο μεταλλειο και 1ος αναπληρωματικός του MR MALAKAS 2015

Η 3η Θέση στον kostakis27 με το χαλκινο μετάλλειο και 2ος αναπληρωματικός του MR MALAKAS 2015

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
[size=30pt]BOUEFA[/size]

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ MR MALAKAS 2015

H 1η Θέση και το κύπελο του MR MALAKAS 2015 παει στον billy13

H 2η Θέση στον Picker με το ασημενιο μεταλλειο και 1ος αναπληρωματικός του MR MALAKAS 2015

Η 3η Θέση στον kostakis27 με το χαλκινο μετάλλειο και 2ος αναπληρωματικός του MR MALAKAS 2015
To pitsilistaki ξεχασες..Αλλο τελειωμενο γκα γκα του site,εχει περασει από τα χερακια μου κι αυτο..
Ξερεις να λες μαλακισμενα τσιτατα,αλλα οταν σου εδινα τις καρτες για να μπαλαμουτιαζεις τη SEYLA στο BABY GOLD ηταν καλα..Και "Ναυαρχε μου εισαι Θεος" και τετοιες μαλακιες..ΑΛλα τωρα που καψουρευτηκαμε και μας περασαν τα κερατα αφου βαλαμε και στεφανι, το γυρισαμε στο τσαμικο..Ξερω πολλά ε,γατακι?
Ε ρε βιτσα που θελετε ολα σας πρωτοχρονιατικα..

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
76
Πόντοι
16
Εγώ πάντως το πάω το ναυτικό γιατί επιτρέπονται τα γένια και μοιράζουν και ωραία παλτό.
Δυστυχώς δεν κατάφερα να κάνω εκεί τη θητεία μου.
Μπορούσα να δώσω για λιμενικό για αξιωματικός , αλλά δε γούσταρα το καθημερινό ξύρισμα.
Αν ήταν ο αντίστοιχος διαγωνισμός για ΠΝ θα πήγαινα με τα μπούνια!

Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Ξεροχινο με τραμπουκα κοστακι27 σε ατακτο ξεβρακοκεφαλο πιρφοροναυαρχο!!!

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.290
Πόντοι
7.885
Ξεροχινο με τραμπουκα κοστακι27 σε ατακτο ξεβρακοκεφαλο πιρφοροναυαρχο!!!

:rockon: :rockon: :rockon:,μύστη μου ο τύπος αποδείχτηκε φανατικός πιρφόρος και τώρα δεν προλαβαίνει να τρώει τις φάπες του  :s&m_1: :s&m_1:,τον ξεφτιλίσαμε και στο θρεντ που υπερασπίζεται με ''δήθεν'' επιχείρηματα  :jerking: :jerking:.Κάτι σαν το ΠΑΣΟΚ έχει καταντήσει πλέον  :tickedoff: :headbang:,τόσο καιρό έλεγε τα παραμύθια του εδώ μέσα και τώρα δεν ξέρει τι να πρωτοκαλύψει  :jerking: :jerking: :jerking:

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
thn θυμαμαι κ εγω την μουναρα τη σευλα!!!

ξανθια με κομπινεζον εσκαγε  :wanker:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom