Νέα

Πολεμικό Ναυτικό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 358K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.055
Πόντοι
1.486
Απαντησεις για όλα:
-Οδοιπορικά εξοδα ταξιδιου παιρνεις 17 ευρω καθαρα για τετραωρο πλου.Δηλαδή το λιμανι ΔΕΝ πληρωνεται.
-Η ΝΑΤΟΙΚΗ αποστολή χρεωνεται παραπάνω,βασει των ΝΑΤΟΙΚΩΝ διαταξεων,γυρω στα 40 καθαρα,παλι για μινιμουν τετραωρο πλου καθημερινα.
-Φυσικά και υπαρχουν Υπηρεσίες και σε μερη που δεν εχει θαλασσα.Στην Παρνηθα ειναι το ρανταρ του ΠΝ για να καλυπτει ...δε λεω τι!
-Mexicane αναπαραγεις παπαριες συνεχώς:Επειδη ξερω,ο μισθος εξωτερικου ειναι γυρω στα 5.000,τα οποία περιλαμβανουν ΣΧΟΛΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ κόστους 8.000-9000 το χρονο για ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ,ενοίκιο σπιτιού κόστους 1.500-2.800 μηνιαίως κι ενα κόστος ζωής εξω ακριβότερο κατα 30%-40% από την Ελλάδα.Τραβα τωρα εσυ να μου πεις αν σε φτανουν..Μιλάμε για δεδομενα μετα το 2010.Η νταλίκα ισχύει,μεταφερει την οικοσκευή σου όταν πας και οταν επιστρεψεις.Δηλαδή σε στελνει η Υπηρεσία σε θεση εξωτερικού,βιτρινα της Χωρας και θα εχει και την απαιτηση απο τα 5 χιλιαρικα μηνιαίως να δωσεις 14.000 για να πας τα πραγματα σου και 14.000 για τα ξαναγυρίσεις?
-Οι ηλεκτρικές συσκευές κλπ επιτρέπονται αφορολόγητα ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ που εισαι εξω και ενα τεμαχιο ανα ειδος,προσβαση σε ΝΑΤΟΙΚΑ εκπτωτικά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ.Δεν ειναι ασχημα αλλα μην το κανεις κι ευκαιρια ζωής,σου δινεται η δυνατοτητα να ζησεις σε ενα αλλο μερος ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ,οχι μπέικα.
Και τελος Οι ΝΑΤΟΙΚΟΙ στο Βελγιο μενουν σε σπιτια ΕΞΩ και τα πληρωνουν από το μισθό τους,δεν υπαρχει καμια εξαιρεση.
-Ο ΕΠΟΠ απαλάσσεται λόγω μαλακίας,στην ιδια κατηγορία με τον αλβανό των πολιτικών τον εντασσω:Η Γκομενα Αρμενίστρια που παντρευτηκε Αξκο,ασφαλώς θα παει μαζί του εξω λόγω συνυπηρέτησης,αλλά ΤΡΙΜΑΛΑΚΑ ανευ αποδοχών εξωτερικού!ΓΚΕ-ΓΚΕ?Και φυσικα θα της βρουνε δουλεια να κανει,τι δηλαδη θα ξυνεται εξω και θα εισπραττει ελληνικό μισθό χωρίς να εργαζεται?
Καλη Χρονια και λιγοτερη χολη...

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
Απαντησεις για όλα:
-Οδοιπορικά εξοδα ταξιδιου παιρνεις 17 ευρω καθαρα για τετραωρο πλου.Δηλαδή το λιμανι ΔΕΝ πληρωνεται.
-Η ΝΑΤΟΙΚΗ αποστολή χρεωνεται παραπάνω,βασει των ΝΑΤΟΙΚΩΝ διαταξεων,γυρω στα 40 καθαρα,παλι για μινιμουν τετραωρο πλου καθημερινα.
-Φυσικά και υπαρχουν Υπηρεσίες και σε μερη που δεν εχει θαλασσα.Στην Παρνηθα ειναι το ρανταρ του ΠΝ για να καλυπτει ...δε λεω τι!
-Mexicane αναπαραγεις παπαριες συνεχώς:Επειδη ξερω,ο μισθος εξωτερικου ειναι γυρω στα 5.000,τα οποία περιλαμβανουν ΣΧΟΛΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ κόστους 8.000-9000 το χρονο για ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ,ενοίκιο σπιτιού κόστους 1.500-2.800 μηνιαίως κι ενα κόστος ζωής εξω ακριβότερο κατα 30%-40% από την Ελλάδα.Τραβα τωρα εσυ να μου πεις αν σε φτανουν..Μιλάμε για δεδομενα μετα το 2010.Η νταλίκα ισχύει,μεταφερει την οικοσκευή σου όταν πας και οταν επιστρεψεις.Δηλαδή σε στελνει η Υπηρεσία σε θεση εξωτερικού,βιτρινα της Χωρας και θα εχει και την απαιτηση απο τα 5 χιλιαρικα μηνιαίως να δωσεις 14.000 για να πας τα πραγματα σου και 14.000 για τα ξαναγυρίσεις?
-Οι ηλεκτρικές συσκευές κλπ επιτρέπονται αφορολόγητα ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ που εισαι εξω και ενα τεμαχιο ανα ειδος,προσβαση σε ΝΑΤΟΙΚΑ εκπτωτικά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ.Δεν ειναι ασχημα αλλα μην το κανεις κι ευκαιρια ζωής,σου δινεται η δυνατοτητα να ζησεις σε ενα αλλο μερος ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ,οχι μπέικα.
Και τελος Οι ΝΑΤΟΙΚΟΙ στο Βελγιο μενουν σε σπιτια ΕΞΩ και τα πληρωνουν από το μισθό τους,δεν υπαρχει καμια εξαιρεση.
-Ο ΕΠΟΠ απαλάσσεται λόγω μαλακίας,στην ιδια κατηγορία με τον αλβανό των πολιτικών τον εντασσω:Η Γκομενα Αρμενίστρια που παντρευτηκε Αξκο,ασφαλώς θα παει μαζί του εξω λόγω συνυπηρέτησης,αλλά ΤΡΙΜΑΛΑΚΑ ανευ αποδοχών εξωτερικού!ΓΚΕ-ΓΚΕ?Και φυσικα θα της βρουνε δουλεια να κανει,τι δηλαδη θα ξυνεται εξω και θα εισπραττει ελληνικό μισθό χωρίς να εργαζεται?
Καλη Χρονια και λιγοτερη χολη...

Αναπαράγω "παπαριές" αλλά δε με διέψευσες και σε τίποτα.
Εγώ όταν πήγα να επισκεφτώ τον γνωστό μου πήγα στο σπίτι του ΜΕΣΑ στη βάση κι εσύ πες ότι θες.
Το supermarket-πολυκατάστημα εκεί ήταν παμφθηνο. Τα ηλεκτρικά ήταν σίγουρα αφορολόγητα, για τα υπόλοιπα δε θυμάμαι.
Για να μπω εκεί μέσα χρειάστηκε να ζητήσει άδεια ένα μήνα πριν.

EDIT: Εννοείς ότι με τα 5 χιλιάρικα πρέπει να καλύψεις μόνος σου όλα τα έξοδα και δε σου δίνονται περεταίρω επιδόματα;

magoyras

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2006
Like
26
Πόντοι
1
Με τον Ναυαρχο στο παρελθον εχουμε κοντραριστει και τσακωθει αλλα στην συζητηση αυτη το μονο που θα κανω ειναι να τον υπερασπιστω σε οσα λεει 100% αν και δεν εχει αναγκη υπερασπισης.
Δεν ειχα γνωση καμια για τα θεματα που συζητατε αλλα διαβαζωντας τις δυο προηγουμενες ημερες τα οσα εδω γραφονται, μπηκα στην διαδικασια να ρωτησω και να συζητησω για αυτα με εναν πολυ στενο μου συγγενη, ανωτερο αξιωματικο τηου Στρατου ξηρας που εχει περασει και απο ΝΑΤΟικες θεσεις αλλα και γενικως απο θεσεις στο εξωτερικο. Τα οσα εμαθα σας τα περιγραφει αναλυτικα ο Ναυαρχος και παραπανω αλλα και παραπισω.
Οσο αφορα την κοντρα με τον Kostakis27 , απλα θα πω οτι συμφωνω 100% με την επισημανση του leon4861 "Χέρι που σε ταΐζει δεν το δαγκώνεις". Οντως δεν σε τιμαει Kostakis27 να μιλας ετσι για το ΠΝ.

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.055
Πόντοι
1.486
Αναπαράγω "παπαριές" αλλά δε με διέψευσες και σε τίποτα.
Εγώ όταν πήγα να επισκεφτώ τον γνωστό μου πήγα στο σπίτι του ΜΕΣΑ στη βάση κι εσύ πες ότι θες.
Το supermarket-πολυκατάστημα εκεί ήταν παμφθηνο. Τα ηλεκτρικά ήταν σίγουρα αφορολόγητα, για τα υπόλοιπα δε θυμάμαι.
Για να μπω εκεί μέσα χρειάστηκε να ζητήσει άδεια ένα μήνα πριν.

EDIT: Εννοείς ότι με τα 5 χιλιάρικα πρέπει να καλύψεις μόνος σου όλα τα έξοδα και δε σου δίνονται περεταίρω επιδόματα;
Εκτός του οτι με επιβεβαιώνει ο φίλος παραπάνω,συμπληρωνω ότι τα "supermarket" που λες,ειναι ενα μαγαζακι 2Χ3 κι εχει κυρίως φαγητα για το break 12-13.30..ΚΑι μετα πάλι δουλεια ετσι?μεχρι τις 6 ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ.Και τωρα ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΜΕΣΑ το Θεο μπαρμπα να εχεις..Εδω η γυναικα μου και με το ζορι μπαινει ως visitor..
Και ναι με τα  χιλιαρικα πρεπει να ζησεις,δεν υπαρχουν περαιτερω επιδοματα..Στο βαθμό μου βγαινουν ΑΚΡΙΒΩΣ 5.216€...Και αυτα για την ΑΚΡΙΒΗ ΖΩΝΗ ΜΕΤΑΘΕΣΗΣ,γιατι σε άλλες Χωρες πεφτεις και κατω από 4.500...

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
Εκτός του οτι με επιβεβαιώνει ο φίλος παραπάνω,συμπληρωνω ότι τα "supermarket" που λες,ειναι ενα μαγαζακι 2Χ3 κι εχει κυρίως φαγητα για το break 12-13.30..ΚΑι μετα πάλι δουλεια ετσι?μεχρι τις 6 ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ.Και τωρα ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΜΕΣΑ το Θεο μπαρμπα να εχεις..Εδω η γυναικα μου και με το ζορι μπαινει ως visitor..
Και ναι με τα  χιλιαρικα πρεπει να ζησεις,δεν υπαρχουν περαιτερω επιδοματα..Στο βαθμό μου βγαινουν ΑΚΡΙΒΩΣ 5.216€...Και αυτα για την ΑΚΡΙΒΗ ΖΩΝΗ ΜΕΤΑΘΕΣΗΣ,γιατι σε άλλες Χωρες πεφτεις και κατω από 4.500...

Εγώ πάντως μπήκα στη βάση.
Και τα προηγούμενα σχετικά με τα προνόμια ήταν όπως τα λέω.
Αυτό 10+ χρόνια πριν. Σήμερα δεν ξέρω τι γίνεται.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Εγώ πάντως μπήκα στη βάση.
Και τα προηγούμενα σχετικά με τα προνόμια ήταν όπως τα λέω.
Αυτό 10+ χρόνια πριν. Σήμερα δεν ξέρω τι γίνεται.

κοιτα δεν αποτελεις και καμια εξαιρεση καθοτι στο σαιτ υπαρχουν ενα καρο μελη που ξερουν τα νομικα καλυτερα απο μελη που ειναι δικηγοροι, τα ιατρικα καλυτερα απο τα μελη που ειναι γιατροι, τα στρατιωτικα καλυτερα απο τους στρατιωτικους κ.ο.κ.  :jerking:

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
15
Πόντοι
16
να ποιοι τρωνε τα λεφτα .... αν βαλεις και τον κοστακι27 οτι τρωει τα λεφτα για να καθεται εδω να λεει την καθε μαλακια που του κατεβει .... αστα να πανε!

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
15
Πόντοι
16

τοσα λεφτα σε πληρωνουν για να κανεις ακριβως τι ?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
τωρα συμπληρωσαμε. γιατι αμα δεν κρινει και ο μιμικος ο αξιος δεν γινεται δουλεια  :2funny:

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
15
Πόντοι
16
τωρα συμπληρωσαμε. γιατι αμα δεν κρινει και ο μιμικος ο αξιος δεν γινεται δουλεια  :2funny:
χαχαχχχχααχχαχα

μα δεν εχεις και εσυ την ιδια απορια ?

πληρωνει το κρατος τοσα λεφτα για να γινει τι ?

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.055
Πόντοι
1.486
τοσα λεφτα σε πληρωνουν για να κανεις ακριβως τι ?
Δηλαδή τωρα περιμένεις απάντηση ετσι?
Αντε να σου πω οτι υποστηρίζεις τα συμφεροντα της Χωρας στο ΝΑΤΟ και συμμετέχεις στη διαμόρφωση της στρατηγικής της Συμμαχίας,θα καταλάβεις?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Αντε να σου πω οτι υποστηρίζεις τα συμφεροντα της Χωρας στο ΝΑΤΟ και συμμετέχεις στη διαμόρφωση της στρατηγικής της Συμμαχίας,θα καταλάβεις?

θα ηταν προτιμοτερο να πεις 'επειδη ειμαι ομορφος' και να συνεχισουν να κλαινε.

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
15
Πόντοι
16

ωραια αυτο δεν δικαιολογει τετοιο μισθο ομως!

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
15
Πόντοι
16
βεβαια εδω πηραμε ολοκληρο υποβρυχιο που εγερνε ... και το συντηρουσαμε κι ολας ... αλλα κι αυτο ειναι αλλη ιστορια!

τωρα ομως με αυτα και με αυτα ... τα λεφτα φαγωθηκαν ....

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
15
Πόντοι
16
ή μην μου πεις οτι σε πληρωνουν τοσα λεφτα και δεν περνα ουτε κουνουπι ? διοτι εδω περνα σμηνος μαζι με την κουνουπιερα χαχαχαχχαχαχαχαχα

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.055
Πόντοι
1.486

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
15
Πόντοι
16

πιστευω οτι αντιλαμβανεσαι οτι δεν απευθυνονται σε εσενα προσωπικα τα λεγομενα μου .... αλλα οταν εχω στο διπλανο θρεντ το κοστακις27 που υπηρετει και αυτος στο πολεμικο ναυτικο και ειναι ενα ρεμαλι και μισο .... αντιλαμβανεσαι την δυσαρεσκεια μου μερες που ειναι ιδιως οταν λεει το κρατος οτι δεν υπαρχουν λεφτα !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom