Νέα

Πολεμικό Ναυτικό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 352K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.330
Πόντοι
22.785
.........

...... Και φυσικά μπορω να βοηθησω όσους ενδιαφερονται να ακολουθήσουν την καριερα μου.Εχω παρει πολλα μηνυματα απο εδω μεσα κι εχω ανταποκριθει σε οσα μπορούσα..
Χρόνια πολλά και καλή δυναμη σε όλους σας...

Χρόνια καλά άδελφέ μου !!

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
.........

...... Και φυσικά μπορω να βοηθησω όσους ενδιαφερονται να ακολουθήσουν την καριερα μου.Εχω παρει πολλα μηνυματα απο εδω μεσα κι εχω ανταποκριθει σε οσα μπορούσα..

Χρόνια καλά άδελφέ μου !!
Χρονια πολλά Βατραχε!Οτι καλύτερο ευχομαι για το 2016,ΔΥΝΑΜΗ ΨΥΧΗΣ και ΥΓΕΙΑ!
ΥΓ: Για οσους δε γνωρίζουν τον Amjik,ειναι κλασσική περίπτωση ΠΕΡΗΦΑΝΟΥ ΒΑΤΡΑΧΟΥ!Μόνο τιμη και σεβασμό σε παιδια σαν κι αυτόν...

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.330
Πόντοι
22.785
Χρονια πολλά Βατραχε!Οτι καλύτερο ευχομαι για το 2016,ΔΥΝΑΜΗ ΨΥΧΗΣ και ΥΓΕΙΑ!
ΥΓ: Για οσους δε γνωρίζουν τον Amjik,ειναι κλασσική περίπτωση ΠΕΡΗΦΑΝΟΥ ΒΑΤΡΑΧΟΥ!Μόνο τιμη και σεβασμό σε παιδια σαν κι αυτόν...
.......

.....   :hi:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.467
Πόντοι
2.356
ADMIRAL τη καριέρα σου για να ακολουθήσει κάποιος πρέπει να είναι μεταξύ 18 - 27 ετών μάξιμουμ. Εδώ για απλές δουλειές βάζουμε βύσματα θεούς και δαίμονε ςκαι δεν μας παίρνουν. Άστα. Επαναλαμβάνω. κανένας δεν λέει ότι είναι εύκολα στο στρατό αλλά όπως λες και εσύ στον ΙΤ πλέον μόνο αν είσαι "ΜΠΑΜΠΑΓΙΟΣ" αξίζει να σκοτώνεσαι. Αλλιώς όλοι οι υπόλοιποι απλά ψευτοεπιβιώνουν.

"ΜΠΑΜΠΑΓΙΟΣ" είναι δική μου λέξη slang και αφορά τις οικογενειακές επιχειρήσεις. Είτε είναι μικρές είτε ανώνυμες.

gismo1972

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
1.521
Πόντοι
6.835
επιτέλους μια ψύχραιμη άποψη

Βλέπω ότι συνεχίζεται η κουβέντα από χτες..Και συνεχίζεται γιατί εχουν ερθει ετσι τα πραγματα που οσοι δεν ειναι στο ευρυτερο δημόσιο,λιμοκτονούν.Κι ετσι θα συνεχίσει αδερφια δυστυχώς.Ο ιδιωτικός τομέας πατωσε,διαλύθηκε στα εξ ων συνετέθη.Και διαφωνώ με το φιλο που λεει οτι αν αξιζεις θα ανταμοιφθείς,παπαρια μαντολες..
Ολοι οι φιλοι μου -με πτυχία και master-που δουλευουν στον ΙΤ,εχουν φαει μαχαιρι στις αποδοχές πανω απο 50%,μόνο τα δωρα μεινανε για να λενε ότι κατι παιρνουν παραπάνω απο τους εργαζόμενους στο ΔΤ..
Ο ΔΤ ειναι σημερα η καλυτερη δυνατη λυση.Δε θα παρουν τα πολλά λεφτα,αλλα τουλαχιστον θα εχουν τη σιγουροια ενός μηνιαίου μισθού.Για τους παλαιότερους βεβαια, ειναι ότι καλυτερο τωρα,καλή ωρα το Αλβανό κομματοσκυλο των πολιτικών thread.
Φιλος,δουλευει στην ασφαλεια της ΤτΕ στη Ρόδο..Νυχτερινα,8ωριες κυλιόμενες,ρεπό κανονικά και 2.500 (!) καθε μηνα!
Αλλος φιλος στα duty free της Ροδου..2.500 το μηνα και τωρα πηρε 1 1/2 αδεια,απο συνεχόμενες υπερωρίες του καλοκαιριού!
Οι ΕΔ ομως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ.Οποιος νομιζει ότι το αντεχει ας δοκιμάσει,οχι να καθομαστε εδω να αερολογούμε περι κηφηνων κλπ "μεξικάνικες" και "kostakisτικες" παπαριές..Ιδου η Ροδος ,ιδού και το πηδημα φιλοι..
Συναδελφός μου εδω στο ΝΑΤΟ,Αντισυνταγματάρχης,δεν εχει δει την Αθηνα ούτε με κυαλια..Καστοριά,Δραμα,Κοζανη,Εβρος..25 χρονια στην πρωτη γραμμή..Τα παιδια μαζί,από σχολείο σε σχολείο με προβλήματα επικοινωνίας και προσαρμογής,διαμονη σε σπιτια -Ψυγεία,στα βουνα στην κυριολεξία..
Απο αυτης της πλευράς,εγω σταθηκα τυχερός,αλλά ηξερα τι επελεξα..Το ΠΝ εχει δυο βασεις ολες κι ολες,τα καραβια ειναι 8-18  χρονια το πολύ, μπορείς να κανεις προγραμματισμό της ζωης σου.Και φυσικά δεν ξερω τι θα πει βιογραφικό και αναζητηση εργασίας.Ολα τα πραγματα στη ζωη εχουν δυο οψεις,θυσίασα καποια πραγματα ,αλλα ανταμοίφθηκα σε άλλα.
Και φυσικά μπορω να βοηθησω όσους ενδιαφερονται να ακολουθήσουν την καριερα μου.Εχω παρει πολλα μηνυματα απο εδω μεσα κι εχω ανταποκριθει σε οσα μπορούσα..

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.467
Πόντοι
2.356
Γενικά όσον αφορά το θέμα της ηλικιας στον ΙΤ μάλλον περισσοτερο μετράει το τι έχεις κάνει μέχρι αυτην την ηλικία.
Αν έχεις ένα καλό βιογραφικό με άλλες δουλειές το πιθανότερο είναι να προτιμηθείς.
Εχω εναν συνομήλικο φίλο που ακομα σπουδάζει στο ιστορικο αρχαιολογικο 10+χρόνια
Αν μου έρθει στα 30+ και μου πει ότι όλα αυτα τα χρονια προσπαθούσε να βγάλει μια μπλαμπλα σχολή σίγουρα θα έτρωγε πόρτα

Φίλε παλιά ήταν έτσι. Τώρα ο παρανομαστής είναι ένας: Ανεργία. Μόνο απόλυτα εξειδικευμένες ειδικότητες έχουν "πέραση" ή φυσικά αν πας σε δουλειες κλώτσου - μπάτσου (βλέπε τηλέφωνα ή ασφάλειες ή πωλήσεις χωρίς βασικό)

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.467
Πόντοι
2.356
Αν δεν είχα τίποτα (και που έχω πάλι κωλοτρώγομαι) θα ψαχνόμουνα για έξω.
Οff topic αλλα μέρες που είναι υπάρχει ανεκτικότητα...
Νορβηγία το κατωτερο μεροκάματο είναι 120 ευρώ και στην βορεια Νορβηγία βρίσκεις εύκολα δουλεια αν δεν σε χαλάει το ψωλόκρυο.
Εχω πάει Οσλο και όλοι οι ταρίφες ήταν πάκηδες.
Αλλά είχε παντου χαμογελαστα ξανθα

Δεν είναι τόσο απλά να πας έξω πλέον. Δεν έχουν ανάγκη για οτιδήποτε. Έχουν δικούς τέτοιους εκεί.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
ADMIRAL τη καριέρα σου για να ακολουθήσει κάποιος πρέπει να είναι μεταξύ 18 - 27 ετών μάξιμουμ. Εδώ για απλές δουλειές βάζουμε βύσματα θεούς και δαίμονε ςκαι δεν μας παίρνουν. Άστα. Επαναλαμβάνω. κανένας δεν λέει ότι είναι εύκολα στο στρατό αλλά όπως λες και εσύ στον ΙΤ πλέον μόνο αν είσαι "ΜΠΑΜΠΑΓΙΟΣ" αξίζει να σκοτώνεσαι. Αλλιώς όλοι οι υπόλοιποι απλά ψευτοεπιβιώνουν.

"ΜΠΑΜΠΑΓΙΟΣ" είναι δική μου λέξη slang και αφορά τις οικογενειακές επιχειρήσεις. Είτε είναι μικρές είτε ανώνυμες.

Γενικά όσον αφορά το θέμα της ηλικιας στον ΙΤ μάλλον περισσοτερο μετράει το τι έχεις κάνει μέχρι αυτην την ηλικία.
Αν έχεις ένα καλό βιογραφικό με άλλες δουλειές το πιθανότερο είναι να προτιμηθείς.
Εχω εναν συνομήλικο φίλο που ακομα σπουδάζει στο ιστορικο αρχαιολογικο 10+χρόνια
Αν μου έρθει στα 30+ και μου πει ότι όλα αυτα τα χρονια προσπαθούσε να βγάλει μια μπλαμπλα σχολή σίγουρα θα έτρωγε πόρτα

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346

Ψήφισε και Σύριζα γιατί έταξαν διατήρηση των αιώνιων φοιτητών. :headbang: :headbang:

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Φίλε παλιά ήταν έτσι. Τώρα ο παρανομαστής είναι ένας: Ανεργία. Μόνο απόλυτα εξειδικευμένες ειδικότητες έχουν "πέραση" ή φυσικά αν πας σε δουλειες κλώτσου - μπάτσου (βλέπε τηλέφωνα ή ασφάλειες ή πωλήσεις χωρίς βασικό)

Αν δεν είχα τίποτα (και που έχω πάλι κωλοτρώγομαι) θα ψαχνόμουνα για έξω.
Οff topic αλλα μέρες που είναι υπάρχει ανεκτικότητα...
Νορβηγία το κατωτερο μεροκάματο είναι 120 ευρώ και στην βορεια Νορβηγία βρίσκεις εύκολα δουλεια αν δεν σε χαλάει το ψωλόκρυο.
Εχω πάει Οσλο και όλοι οι ταρίφες ήταν πάκηδες.
Αλλά είχε παντου χαμογελαστα ξανθα

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.615
Πόντοι
606
απολυομαι ψαρουκλες τα μαλια μου κανω μπουκλες

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Μεγάλη κουβέντα και συμφωνώ απόλυτα ,ειδικά στις σημερινές μερες..Ομως οι αποφάσεις Ζωής εχουν και συνεπειες..Ξερεις,πολλοί από μας δε γνωρισαν φοιτητική ζωή,δεν εκαναν τις τρελες που καναμε νεοι,οι περισσότεροι από μας,18 χρονών μπηκαν σε ενα συστημα δυκολο,απαιτητικό και πολλές φορές αδικο ,απέναντί τους..Εχω παει ταξιδια απειρα με τα πλοία μας,κι εχω δει τα Σημαιοφορια 40 ωρες ξυπνια,να τους μιλάς και να κοιμούνται με τα ματια ανοιχτα, στην επιστροφή.Αυτά φιλε δεν ξεπληρωνονται με μια μονιμότητα στη δουλειά,ειδικά στην προ 2007 εποχή,όταν ολοι γλεντούσαν κι εμεις γαμιόμασταν στη βαρδια και στο ταξιδι.Τωρα βεβαια τα πραγματα αλλαξαν και απλώς θελω να πιστευω ότι οι τελευταίοι που θα μεινουν απλήρωτοι θα ειμαστε εμεις..

Ευτυχώς που χρεοκοπήσαμε και κοπήκαν πολλές αποστολές.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Ευτυχώς που χρεοκοπήσαμε και κοπήκαν πολλές αποστολές.

Και αξιοποιήσαμε χρήματα από το αξιομαχο των ΕΔ στις επαναπροσλήψεις πλεονάζοντος προσωπικου σαν τις 595 καθαρίστριες.
Τουρκοκρατία που σας χρειάζεται :s&m_1:

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Τα ταξιδια τα πληρωνοντουσαν ολα. Καθε μερα 17 ευρω την ημερα ηταν νομιζω και αμα πηγαιναν νατοικα ηταν 50αρου δεν γυριζες πισω με λιγοτερα απο 1500 ευρω το μηνα στην χειροτερη. Και φαγητο μεσα στη φρεγατα και υπνο και τα πάντα. Τα ξέρεις αυτα πριν μπεις. Για αυτο και επιλεγεις. Δε σου βαλανε με το ζορι το πιστολι να καταταγεις.

Πριν γράψετε για ποσά θα πρέπει να ενημερωθήτε για το ΠΔ 200 και τον νομο για τις εκτός έδρας αποζημιώσεις των υπαλλήλων του δημοσίου. Επισης είτε εθνική αποστολή πάς είτε ΝΑΤΟΙΚΗ ειτε άλλου οργανισμού η ημερήσια αποζημίωση είναι ίδια. Αν ένα καράβι φύγει απο Σαλαμίνα 30 μέρες δεν σημένει οτι το οι επιβαίνοντες θα πάρουν 30 μέρες εκτός έδρας.
Ναύαρχε διόρθωσε με αν κάνω κάποιο λάθος. Δεν τα ξέρω καλά τα του ναυτικού.

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Tα λαμόγια που λυμαίνονται τις ΕΔ ''υπηρετούν'' από τοποθέτηση απο την σχολή μέχρι την αποστρατεία τους σε γραφειάκια. :vomit:
Εχουν φύγει απο τα γαμοσπιτάκια τους μόνο για διακοπές.
Ρε αθεόφοβοι του ΠΝ έχετε γραφεία κάτω από την πλατεία Καρύτση

Και στην κορφή της Πάρνηθας έχουν!
Σημαίνει κάτι?

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Και στην κορφή της Πάρνηθας έχουν!
Σημαίνει κάτι?

Ναι.
Τα διασπαρτα στρατόπεδα, κτιρια κτλ εξυπηρετούν με τις θέσεις που δημιουργούν βύσματα και μονο βύσματα.
Νομίζω ότι οι βάσεις έχουν αρκετό χώρο ώστε να χωρέσουν όλες οι υπηρεσίες...

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Για τον Kosssss

Αδεια ανατροφής τέκνου δικαιούνται και οι υπάλληλοι του ιδιωτικού τομέα. Καποιο μέρος του μισθού τους τον πληρώνει ο εργοδότης και κάποιο άλλο ο ΟΑΕΔ. Α δεν την πάρουν δικαιούνται μειωμένο ωράριο.

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Ναι.
Τα διασπαρτα στρατόπεδα, κτιρια κτλ εξυπηρετούν με τις θέσεις που δημιουργούν βύσματα και μονο βύσματα.
Νομίζω ότι οι βάσεις έχουν αρκετό χώρο ώστε να χωρέσουν όλες οι υπηρεσίες...

Καθε βάση οταν έγινε εξυπηρετούσε κάποιες επιχειρησιακές ανάγκες. Το ότι οταν έπαψαν να υπάρχουν οι ανάγκες οι τοπικοί άρχοντες έβαλαν τα μεγάλα μέσα να παραμείνουν επανδρωμένες οι βάσεις είναι κάτι άλλο.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Καθε βάση οταν έγινε εξυπηρετούσε κάποιες επιχειρησιακές ανάγκες. Το ότι οταν έπαψαν να υπάρχουν οι ανάγκες οι τοπικοί άρχοντες έβαλαν τα μεγάλα μέσα να παραμείνουν επανδρωμένες οι βάσεις είναι κάτι άλλο.

Και αυτό.
Σαν τα πανεπιστήμια και τα τει στην κολοπετεινίτσα ένα πράμα.
Και όλα αυτά εις βάρος της εθνικής ασφάλειας :S

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
Βλέπω ότι συνεχίζεται η κουβέντα από χτες..Και συνεχίζεται γιατί εχουν ερθει ετσι τα πραγματα που οσοι δεν ειναι στο ευρυτερο δημόσιο,λιμοκτονούν.Κι ετσι θα συνεχίσει αδερφια δυστυχώς.Ο ιδιωτικός τομέας πατωσε,διαλύθηκε στα εξ ων συνετέθη.Και διαφωνώ με το φιλο που λεει οτι αν αξιζεις θα ανταμοιφθείς,παπαρια μαντολες..
Ολοι οι φιλοι μου -με πτυχία και master-που δουλευουν στον ΙΤ,εχουν φαει μαχαιρι στις αποδοχές πανω απο 50%,μόνο τα δωρα μεινανε για να λενε ότι κατι παιρνουν παραπάνω απο τους εργαζόμενους στο ΔΤ..
Ο ΔΤ ειναι σημερα η καλυτερη δυνατη λυση.Δε θα παρουν τα πολλά λεφτα,αλλα τουλαχιστον θα εχουν τη σιγουροια ενός μηνιαίου μισθού.Για τους παλαιότερους βεβαια, ειναι ότι καλυτερο τωρα,καλή ωρα το Αλβανό κομματοσκυλο των πολιτικών thread.
Φιλος,δουλευει στην ασφαλεια της ΤτΕ στη Ρόδο..Νυχτερινα,8ωριες κυλιόμενες,ρεπό κανονικά και 2.500 (!) καθε μηνα!
Αλλος φιλος στα duty free της Ροδου..2.500 το μηνα και τωρα πηρε 1 1/2 αδεια,απο συνεχόμενες υπερωρίες του καλοκαιριού!
Οι ΕΔ ομως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ.Οποιος νομιζει ότι το αντεχει ας δοκιμάσει,οχι να καθομαστε εδω να αερολογούμε περι κηφηνων κλπ "μεξικάνικες" και "kostakisτικες" παπαριές..Ιδου η Ροδος ,ιδού και το πηδημα φιλοι..
Συναδελφός μου εδω στο ΝΑΤΟ,Αντισυνταγματάρχης,δεν εχει δει την Αθηνα ούτε με κυαλια..Καστοριά,Δραμα,Κοζανη,Εβρος..25 χρονια στην πρωτη γραμμή..Τα παιδια μαζί,από σχολείο σε σχολείο με προβλήματα επικοινωνίας και προσαρμογής,διαμονη σε σπιτια -Ψυγεία,στα βουνα στην κυριολεξία..
Απο αυτης της πλευράς,εγω σταθηκα τυχερός,αλλά ηξερα τι επελεξα..Το ΠΝ εχει δυο βασεις ολες κι ολες,τα καραβια ειναι 8-18  χρονια το πολύ, μπορείς να κανεις προγραμματισμό της ζωης σου.Και φυσικά δεν ξερω τι θα πει βιογραφικό και αναζητηση εργασίας.Ολα τα πραγματα στη ζωη εχουν δυο οψεις,θυσίασα καποια πραγματα ,αλλα ανταμοίφθηκα σε άλλα.
Και φυσικά μπορω να βοηθησω όσους ενδιαφερονται να ακολουθήσουν την καριερα μου.Εχω παρει πολλα μηνυματα απο εδω μεσα κι εχω ανταποκριθει σε οσα μπορούσα..
Ο kostakis27 είναι στο ΠΝ.
Καταλαβαίνω ότι σε ενοχλούνε αυτά που γράφει αλλά είναι κομμάτι μιας πραγματικότητας, ακόμη κι αν εσύ δεν το παραδέχεσαι.

Θα μου επιτρέψεις να μη λυπάμαι για το συνάδελφό σου.
10 χρόνια πριν είχα την τύχη να περάσω από τη βάση στο Βέλγιο καθότι είχα γνωστό που έμενε εκεί. Ενδεχομένως κάποια πράγματα να έχουν αλλάξει αλλά με αυτά που είδα τότε ομολογώ πως άρχισα να σκέφτομαι μήπως πρέπει να επαναπροσδιορίσω τους επαγγελματικούς μου στόχους.
Παχυλός μισθός, πληρωμένο διαμέρισμα, πληρωμένο ιδιωτικό σχολείο για τα παιδιά του, αφορολόγητα προϊόντα, μίσθωση νταλίκας για τη μετακόμιση από και προς Ελλάδα (η γυναίκα του πήρε ηλεκτρικές συσκευές για όλο το σόι φεύγοντας), πρόσβαση σε φθηνή αγορά, ένα κάρο facilities σε έναν καταπληκτικό χώρο στο κέντρο της Ευρώπης... και το κυριότερο, ο τύπος ζούσε χωρίς άγχος (γιατί πίστεψέ με, είναι καλύτερο να μη κοιμάσαι 2 φορές το μήνα γιατί σε χώσαν σε υπηρεσία, από το να μή κοιμάσαι κάθε βράδυ, μη τυχόν και σε διώξουν την επόμενη μέρα από τη δουλειά).

Για να το συνοψίσω, συμφωνούμε στο ότι όλα τα πράγματα έχουν δύο όψεις αλλά όταν αξιολογούμε κάτι θα πρέπει να είμαστε σε θέση να ποσοτικοποιήσουμε τα όποια υπέρ και κατά.
Προσωπικά πιστεύω πως αν τους βάλεις σε μια ζυγαριά, οι εργαζόμενοι στον ΕΣ/ΠΝ είναι ευνοημένοι έναντι των υπολοίπων.

Η χώρα περνάει μέσα από μια φάση αλλαγών (εύχομαι προς το καλύτερο) σε πρακτικά θέματα αλλά και νοοτροπίας. Ελπίζω ο ΕΣ και το ΠΝ να μη μείνουν έξω από αυτό.

Χρόνια Πολλά

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom