Βλέπω ότι συνεχίζεται η κουβέντα από χτες..Και συνεχίζεται γιατί εχουν ερθει ετσι τα πραγματα που οσοι δεν ειναι στο ευρυτερο δημόσιο,λιμοκτονούν.Κι ετσι θα συνεχίσει αδερφια δυστυχώς.Ο ιδιωτικός τομέας πατωσε,διαλύθηκε στα εξ ων συνετέθη.Και διαφωνώ με το φιλο που λεει οτι αν αξιζεις θα ανταμοιφθείς,παπαρια μαντολες..
Ολοι οι φιλοι μου -με πτυχία και master-που δουλευουν στον ΙΤ,εχουν φαει μαχαιρι στις αποδοχές πανω απο 50%,μόνο τα δωρα μεινανε για να λενε ότι κατι παιρνουν παραπάνω απο τους εργαζόμενους στο ΔΤ..
Ο ΔΤ ειναι σημερα η καλυτερη δυνατη λυση.Δε θα παρουν τα πολλά λεφτα,αλλα τουλαχιστον θα εχουν τη σιγουροια ενός μηνιαίου μισθού.Για τους παλαιότερους βεβαια, ειναι ότι καλυτερο τωρα,καλή ωρα το Αλβανό κομματοσκυλο των πολιτικών thread.
Φιλος,δουλευει στην ασφαλεια της ΤτΕ στη Ρόδο..Νυχτερινα,8ωριες κυλιόμενες,ρεπό κανονικά και 2.500 (!) καθε μηνα!
Αλλος φιλος στα duty free της Ροδου..2.500 το μηνα και τωρα πηρε 1 1/2 αδεια,απο συνεχόμενες υπερωρίες του καλοκαιριού!
Οι ΕΔ ομως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ.Οποιος νομιζει ότι το αντεχει ας δοκιμάσει,οχι να καθομαστε εδω να αερολογούμε περι κηφηνων κλπ "μεξικάνικες" και "kostakisτικες" παπαριές..Ιδου η Ροδος ,ιδού και το πηδημα φιλοι..
Συναδελφός μου εδω στο ΝΑΤΟ,Αντισυνταγματάρχης,δεν εχει δει την Αθηνα ούτε με κυαλια..Καστοριά,Δραμα,Κοζανη,Εβρος..25 χρονια στην πρωτη γραμμή..Τα παιδια μαζί,από σχολείο σε σχολείο με προβλήματα επικοινωνίας και προσαρμογής,διαμονη σε σπιτια -Ψυγεία,στα βουνα στην κυριολεξία..
Απο αυτης της πλευράς,εγω σταθηκα τυχερός,αλλά ηξερα τι επελεξα..Το ΠΝ εχει δυο βασεις ολες κι ολες,τα καραβια ειναι 8-18 χρονια το πολύ, μπορείς να κανεις προγραμματισμό της ζωης σου.Και φυσικά δεν ξερω τι θα πει βιογραφικό και αναζητηση εργασίας.Ολα τα πραγματα στη ζωη εχουν δυο οψεις,θυσίασα καποια πραγματα ,αλλα ανταμοίφθηκα σε άλλα.
Και φυσικά μπορω να βοηθησω όσους ενδιαφερονται να ακολουθήσουν την καριερα μου.Εχω παρει πολλα μηνυματα απο εδω μεσα κι εχω ανταποκριθει σε οσα μπορούσα..
Χρόνια πολλά και καλή δυναμη σε όλους σας...