Νέα

Πολεμικό Ναυτικό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 352K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
εγω στο λεω αυτο επειδη αμα πας να πεις σε κάποιον που ειναι ανεργος οτι τραβάς λουκι ενω εισαι σε μια σταθερη εργασια με μισθο κάθε μηνα και με *παροχες θα αρχισει να αναρωτιεται αμα τον δουλευεις. Αλλου για να τσιμπησουν το 1000αρικο δεν βλέπουν καν το σπιτι τους πανε για εναν υπνο μονο σαν να ειναι σε καραβι δηλαδη μονο που δεν κουνάει  :grin:

Δυστυχως οι πολιτικες της χωρας ετσ μας έχουν κανει να μην μπορει κάποιος να μιλησει για τα ασχημα της δουλειας του επειδη διπλα υπάρχει καποιος που δεν εχει καν δουλεια.

*Στις μεταθεσεις του στρατου και του ναυτικου εχω την εντυπωση οτι το σπιτι στο δινει το κράτος. Σε αστυνομια δνε ισχυει αυτο βεβαια. Αλλο ενα παράδοξο της ελληνικης κοινωνιας για ποιο λογο να έχει ο στρατιωτικος σπιτι και να μην έχει ο αστυνομικος ή ο λιμενικος?

Στην αστυνομία και το λιμενικό υπάρχει το καρκίνωμα που λέγεται ελληνικος συνδικαλισμός.
Οι συνδικάλες απαιτούν και παίρνουν ότι συμφέρει την πλέμπα, όπως δωρεάν μετακινήσεις με τα ΜΜΜ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη όπου υπηρετούν χωρίς να έχουν μετατεθεί ποτέ σε κωλομέρη. Τώρα για το πως ζούνε οι συνάδελφοι τους στου διαόλου την μάνα απλά στ' αρχίδια τους. Τους ημετέρους που τους ψηφίζουν καβατζώνουν. Δεν φτάνουν οι παροχές και για αυτούς που υπηρετούν κανονικά

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Επίσης φιλε,ότι επιθυμείς!Και μακριά από τα λαμόγια που λυμαίνονται το ΠΝ..

Tα λαμόγια που λυμαίνονται τις ΕΔ ''υπηρετούν'' από τοποθέτηση απο την σχολή μέχρι την αποστρατεία τους σε γραφειάκια. :vomit:
Εχουν φύγει απο τα γαμοσπιτάκια τους μόνο για διακοπές.
Ρε αθεόφοβοι του ΠΝ έχετε γραφεία κάτω από την πλατεία Καρύτση

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
η μεγαλυτερη μαλακια ειναι η μονιμοτητα του δημοσιου. η δευτερη μεγαλυτερη μαλακια ειναι η υιοθεσια της νοοτροπιας δημοσιου υπαλληλου στα σωματα ασφαλειας. σε ο,τι αυτο συνεπαγεται εισαγωγες, μεταθεσεις, κρισεις βαθμων, αξιολογησεις βυσματα κλπ κλπ κλπ κλπ

:vomit: :vomit: :vomit: :vomit:

:hi:

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.467
Πόντοι
2.356
ολα τα επαγγελματα ειναι θεμα επιλογης. αλλα γαμας την κουβεντα με τα γνωστα κλισε. η συζητηση ειναι για τη μονιμοτητα και τα μειον στις ΕΔ 

Συγνώμη Έκτωρα. Δεν έχω διάθεση να γαμήσω καμία κουβέντα. Είμαι μέσα στο θέμα. Δεν είναι καθόλου κλισέ να τονίζω αυτά που γράφω. Ειδικά τη σημερινή εποχή να έχεις δουλειά και να κλαίγεσαι από πάνω. Και τι δουλειά; Πιο σταθερή και από μπετόν. Ναι δυσκολίες υπάρχουν. Όσους στρατιωτικούς ξέρω νιώθουν απλά τυχεροί που παίρνουν αυτά που παίρνουν. Δείτε λίγο έξω τι γίνεται.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.467
Πόντοι
2.356
Δεν μου απάντησες όμως...
Θα αισθανόσουν τυχερός εάν έπαιρνες ένα μόνιμο χιλιαρικάκι και ξόδευες την ζωή σου στο Φαρμακονήσι και στην Λέρο?

Καλημέρα. Θα σου απαντήσω ευθέως. Ναι θα ένιωθα τυχερός. Πουθενά δεν είναι τέλεια. Δεν θα είσαι για πάντα εκεί στη Λέρο και στο Φαρμακονήσι. Θα έβρισκα τι να κάνω και εκεί. Εδώ είσαι αναγκασμένος να παρακαλάς και να ζεις στη διαρκή ανασφάλεια. Μιλάω για μένα. Ο καθένας μπορεί να είναι διαφορετικός και να έχει άλλες δυνατότητες - καβάτζες κλπ.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.467
Πόντοι
2.356
Ειδικά όσοι προέρχονται από παραγωγικές σχολές (Ευελπίδων, Αστυνομίας κλπ) πρέπει να ανάβουν λαμπάδα κάθε βδομάδα. Εγώ αυτό πιστεύω.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.467
Πόντοι
2.356
Και παρεπιτόντως και ιδιωτικός υπάλληλος στη Λέρο ή σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδα θα πήγαινα αν η εργασία μου εξασφάλιζε αξιοπρεπη διαβίωση. Θα προσαρμοζόμουν. Αυτό που με εξοργίζει είναι η διαρκής ανασφάλεια και του ότι τίποτα δεν μπορείς να ξεκινήσεις και να προγραμματίσεις. Πας σαν πλοίο και χαράσεις διαδρομές στο πόδι πρόχειρα χωρίς βασικό στόχο καθώς κάθε τόσο στα ανατρέπουν όλα.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.467
Πόντοι
2.356
Στην Λέρο υπάρχει ένα καρνάγιο που απ' οτι ξέρω δεν βρίσκει εργάτες.
Ολοι οι ντόπιοι δουλεύουν στο Ψυχιατρειο και στον Δήμο.
Καλά να περάσεις και περιμένω τα νέα σου από το νησί

Δεν υπάρχουν  καρνάγια πια. Ξέρω σε ποιο αναφέρεσαι. Έχει δουλεια για 1 -2 μήνες εκεί και αν.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.467
Πόντοι
2.356
Αλλά αναφέρομαι στο θέμα των στρατιωτικών - πολεμικού ναυτικού μιας είναι το θρεντ τέτοιο.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.467
Πόντοι
2.356
Ψάχνουν εργάτες με το τουφέκι σου λέω.
Γκούγκλαρε το και αν θες βοήθεια πες μου!

Το μόνο που γνωρίζω είναι ότι στη Λέρο υπάρχει η Μαρίνα Λέρου η οποία ζητάει υπαλλήλους αλλά με άριστα γαλλικά... (εδώ και κάτι μήνες). Τώρα εργάτες δεν νομίζω να ζητάνε και να ζητούσαν δεν θα έπαιρνε έναν στην ηλικία μου (34 είμαι) Θα ψάχνουν τίποτα σκλάβους για να τρώνε φαγητό μόνο... Εγώ στο έγραψα. Αξιοπρεπή διαβίωση. Και ανέφερα συμπληρώνοντας την ερώτησή σου: Θα πήγαινα άνετα για 1000 ευρω το μήνα σε επαρχία για οποιαδήποτε δουλεια. Άλλο το ένα άλλο το άλλο.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.467
Πόντοι
2.356
Πήγαινε πρώτα και αν δεν είναι καλά φεύγεις.
Δεν έχει ελάχιστη παραμονή όπως στον στρατό ούτε θα σε κηρύξουν λιποτάκτη.
Τις καλημέρες μου

Και τις δικές μου καλημέρες να έχεις. Εύχομαι ότι καλύτερο για το νέο ετος.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Συγνώμη Έκτωρα. Δεν έχω διάθεση να γαμήσω καμία κουβέντα. Είμαι μέσα στο θέμα. Δεν είναι καθόλου κλισέ να τονίζω αυτά που γράφω. Ειδικά τη σημερινή εποχή να έχεις δουλειά και να κλαίγεσαι από πάνω. Και τι δουλειά; Πιο σταθερή και από μπετόν. Ναι δυσκολίες υπάρχουν. Όσους στρατιωτικούς ξέρω νιώθουν απλά τυχεροί που παίρνουν αυτά που παίρνουν. Δείτε λίγο έξω τι γίνεται.

Δεν μου απάντησες όμως...
Θα αισθανόσουν τυχερός εάν έπαιρνες ένα μόνιμο χιλιαρικάκι και ξόδευες την ζωή σου στο Φαρμακονήσι και στην Λέρο?

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Καλημέρα. Θα σου απαντήσω ευθέως. Ναι θα ένιωθα τυχερός. Πουθενά δεν είναι τέλεια. Δεν θα είσαι για πάντα εκεί στη Λέρο και στο Φαρμακονήσι. Θα έβρισκα τι να κάνω και εκεί. Εδώ είσαι αναγκασμένος να παρακαλάς και να ζεις στη διαρκή ανασφάλεια. Μιλάω για μένα. Ο καθένας μπορεί να είναι διαφορετικός και να έχει άλλες δυνατότητες - καβάτζες κλπ.

Στην Λέρο υπάρχει ένα καρνάγιο που απ' οτι ξέρω δεν βρίσκει εργάτες.
Ολοι οι ντόπιοι δουλεύουν στο Ψυχιατρειο και στον Δήμο.
Καλά να περάσεις και περιμένω τα νέα σου από το νησί

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Και παρεπιτόντως και ιδιωτικός υπάλληλος στη Λέρο ή σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδα θα πήγαινα αν η εργασία μου εξασφάλιζε αξιοπρεπη διαβίωση. Θα προσαρμοζόμουν. Αυτό που με εξοργίζει είναι η διαρκής ανασφάλεια και του ότι τίποτα δεν μπορείς να ξεκινήσεις και να προγραμματίσεις. Πας σαν πλοίο και χαράσεις διαδρομές στο πόδι πρόχειρα χωρίς βασικό στόχο καθώς κάθε τόσο στα ανατρέπουν όλα.

Ψάχνουν εργάτες με το τουφέκι σου λέω.
Γκούγκλαρε το και αν θες βοήθεια πες μου!

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Το μόνο που γνωρίζω είναι ότι στη Λέρο υπάρχει η Μαρίνα Λέρου η οποία ζητάει υπαλλήλους αλλά με άριστα γαλλικά... (εδώ και κάτι μήνες). Τώρα εργάτες δεν νομίζω να ζητάνε και να ζητούσαν δεν θα έπαιρνε έναν στην ηλικία μου (34 είμαι) Θα ψάχνουν τίποτα σκλάβους για να τρώνε φαγητό μόνο... Εγώ στο έγραψα. Αξιοπρεπή διαβίωση. Και ανέφερα συμπληρώνοντας την ερώτησή σου: Θα πήγαινα άνετα για 1000 ευρω το μήνα σε επαρχία για οποιαδήποτε δουλεια. Άλλο το ένα άλλο το άλλο.

Πήγαινε πρώτα και αν δεν είναι καλά φεύγεις.
Δεν έχει ελάχιστη παραμονή όπως στον στρατό ούτε θα σε κηρύξουν λιποτάκτη.
Τις καλημέρες μου

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.330
Πόντοι
22.785
........

......... Καλημερίζω !!

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Και τις δικές μου καλημέρες να έχεις. Εύχομαι ότι καλύτερο για το νέο ετος.

Οτι καλύτερο το 2016 και σε εσένα!
Και αν φύγεις από το σπίτι σου, τουλάχιστον να είναι για πολλά-πολλά λεφτά :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Βλέπω ότι συνεχίζεται η κουβέντα από χτες..Και συνεχίζεται γιατί εχουν ερθει ετσι τα πραγματα που οσοι δεν ειναι στο ευρυτερο δημόσιο,λιμοκτονούν.Κι ετσι θα συνεχίσει αδερφια δυστυχώς.Ο ιδιωτικός τομέας πατωσε,διαλύθηκε στα εξ ων συνετέθη.Και διαφωνώ με το φιλο που λεει οτι αν αξιζεις θα ανταμοιφθείς,παπαρια μαντολες..
Ολοι οι φιλοι μου -με πτυχία και master-που δουλευουν στον ΙΤ,εχουν φαει μαχαιρι στις αποδοχές πανω απο 50%,μόνο τα δωρα μεινανε για να λενε ότι κατι παιρνουν παραπάνω απο τους εργαζόμενους στο ΔΤ..
Ο ΔΤ ειναι σημερα η καλυτερη δυνατη λυση.Δε θα παρουν τα πολλά λεφτα,αλλα τουλαχιστον θα εχουν τη σιγουροια ενός μηνιαίου μισθού.Για τους παλαιότερους βεβαια, ειναι ότι καλυτερο τωρα,καλή ωρα το Αλβανό κομματοσκυλο των πολιτικών thread.
Φιλος,δουλευει στην ασφαλεια της ΤτΕ στη Ρόδο..Νυχτερινα,8ωριες κυλιόμενες,ρεπό κανονικά και 2.500 (!) καθε μηνα!
Αλλος φιλος στα duty free της Ροδου..2.500 το μηνα και τωρα πηρε 1 1/2 αδεια,απο συνεχόμενες υπερωρίες του καλοκαιριού!
Οι ΕΔ ομως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ.Οποιος νομιζει ότι το αντεχει ας δοκιμάσει,οχι να καθομαστε εδω να αερολογούμε περι κηφηνων κλπ "μεξικάνικες" και "kostakisτικες" παπαριές..Ιδου η Ροδος ,ιδού και το πηδημα φιλοι..
Συναδελφός μου εδω στο ΝΑΤΟ,Αντισυνταγματάρχης,δεν εχει δει την Αθηνα ούτε με κυαλια..Καστοριά,Δραμα,Κοζανη,Εβρος..25 χρονια στην πρωτη γραμμή..Τα παιδια μαζί,από σχολείο σε σχολείο με προβλήματα επικοινωνίας και προσαρμογής,διαμονη σε σπιτια -Ψυγεία,στα βουνα στην κυριολεξία..
Απο αυτης της πλευράς,εγω σταθηκα τυχερός,αλλά ηξερα τι επελεξα..Το ΠΝ εχει δυο βασεις ολες κι ολες,τα καραβια ειναι 8-18  χρονια το πολύ, μπορείς να κανεις προγραμματισμό της ζωης σου.Και φυσικά δεν ξερω τι θα πει βιογραφικό και αναζητηση εργασίας.Ολα τα πραγματα στη ζωη εχουν δυο οψεις,θυσίασα καποια πραγματα ,αλλα ανταμοίφθηκα σε άλλα.
Και φυσικά μπορω να βοηθησω όσους ενδιαφερονται να ακολουθήσουν την καριερα μου.Εχω παρει πολλα μηνυματα απο εδω μεσα κι εχω ανταποκριθει σε οσα μπορούσα..
Χρόνια πολλά και καλή δυναμη σε όλους σας...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom