το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 600
- Πόντοι
- 246
γιατι να περιμενεις ως το καλοκαιρι τυπε;Με παρασυρεις σε κουβεντες που δεν εχουν νοημα..Θα τα πουμε από κοντα το καλοκαιρι..
γιατι να περιμενεις ως το καλοκαιρι τυπε;Με παρασυρεις σε κουβεντες που δεν εχουν νοημα..Θα τα πουμε από κοντα το καλοκαιρι..
γιατι να περιμενεις ως το καλοκαιρι τυπε;
Με παρασυρεις σε κουβεντες που δεν εχουν νοημα..Θα τα πουμε από κοντα το καλοκαιρι..
Χρονιάρες μερες ,σου την εδωσε παλι και μας πετάς όλους σε ενα τσουβαλι..Προσεχε τα λόγια σου,γιατι Χριστουγεννιατικα δεν εχω ορεξη για αναφορές..Σου εχω πει και αλλη φορά ότι σε βρισκω σε μια μερα..Δεν μιλάω γιατι δε θελω να σχοληθώ,αλλα με το ΠΝ λίγα..Αν μη τι άλλο σεβασου ότι σε συντηρει...Και πλουσιοπάροχα μαλιστα..
ΥΓ:Καλές γιορτές σε όλους σας..
Χρονιάρες μερες ,σου την εδωσε παλι και μας πετάς όλους σε ενα τσουβαλι..Προσεχε τα λόγια σου,γιατι Χριστουγεννιατικα δεν εχω ορεξη για αναφορές..Σου εχω πει και αλλη φορά ότι σε βρισκω σε μια μερα..Δεν μιλάω γιατι δε θελω να σχοληθώ,αλλα με το ΠΝ λίγα..Αν μη τι άλλο σεβασου ότι σε συντηρει...Και πλουσιοπάροχα μαλιστα..
ΥΓ:Καλές γιορτές σε όλους σας..
Κοινως πιλαφια αγαπητε
Επίσης φιλε,ότι επιθυμείς!Και μακριά από τα λαμόγια που λυμαίνονται το ΠΝ..
Χρονια Πολλά Ναύαρχε!
Πάντα με Υγεία!
ΕΠΟΠ του κερατά πειτε καλύτερα..Πληρωμένοι ναυτες ειναι..Και μας το παιζουν και σπουδαίοι..
Πώς το λεει η παροιμία,"Ναυτακια που γαμούσαμε γιναν καπεταναίοι"...
δε μασησε ο κωστακης απ τις απειλες σου ομωςΕμενα μου λες...Οτι χειρότερο από πλευρας προσωπικού...Μεσοβεζικη λύση για να βολεψουν μοναδες με μειωμενο προσωπικό,ρουσφετια από τα κομματοσκυλα ,με μηδαμινή εκπαιδευση και ελλιπέστατη παιδεία..Υπαρχουν και οι εξαιρέσεις βεβαια,αλλα αυτες απλά επιβεβαώνουν τον κανόνα..
Κostakides ειναι οι περισσότεροι..Μαγκια ,κλανια και τα λοιπά...
Υπηρχαν και υπαρχουν Ναυταρες που βαζουν κατω και Αξιωματικούς,τυπικό παραδειγμα ο SOLITONIOS απο εδω..Ετσι επρεπε να συνεχίσουμε,με Ναυτες συνειδητοποιημένους.Οι ΕΠΟΠ ειναι ενας μπασταρδεμένος θεσμός που δημιουργεί περισσότερα προβλήματα από αυτα που "επιλύει".
Εμενα μου λες...Οτι χειρότερο από πλευρας προσωπικού...Μεσοβεζικη λύση για να βολεψουν μοναδες με μειωμενο προσωπικό,ρουσφετια από τα κομματοσκυλα ,με μηδαμινή εκπαιδευση και ελλιπέστατη παιδεία..Υπαρχουν και οι εξαιρέσεις βεβαια,αλλα αυτες απλά επιβεβαώνουν τον κανόνα..
Υπηρχαν και υπαρχουν Ναυταρες που βαζουν κατω και Αξιωματικούς,τυπικό παραδειγμα ο SOLITONIOS απο εδω..Ετσι επρεπε να συνεχίσουμε,με Ναυτες συνειδητοποιημένους.Οι ΕΠΟΠ ειναι ενας μπασταρδεμένος θεσμός που δημιουργεί περισσότερα προβλήματα από αυτα που "επιλύει".
αλλο οι αξιωματικοι αλλο τα κελευστοπουλα ρε. αφου το ξερεις οτι ειναι αληταμπουρες απο παραδοση
Εμενα μου λες...Οτι χειρότερο από πλευρας προσωπικού...Μεσοβεζικη λύση για να βολεψουν μοναδες με μειωμενο προσωπικό,ρουσφετια από τα κομματοσκυλα ,με μηδαμινή εκπαιδευση και ελλιπέστατη παιδεία..Υπαρχουν και οι εξαιρέσεις βεβαια,αλλα αυτες απλά επιβεβαώνουν τον κανόνα..κοιτα ομως τα τσογλανια ειναι και μαχιμοι οταν χρειαστει. σε αντιθεση με τους ζελεδες τους τυπικους.
Δεν απειλώ φιλε,προειδοποιώ...Αυτό ελειπε να απειλήσω τον ΕΠΟΠ...Και το οτι δεν εχω θελησει να τον βρω ακόμη,παρα τις μαλακιες που κατεβαζει για το ΠΝ,το αποδεικνύει.Ομως η ανοχή εχει και ορια και αυτα όταν ξεπερνιούνται εχουν συνεπειες..δε μασησε ο κωστακης απ τις απειλες σου ομως
Τι επιλογή να γινει φιλε..Ημουν τρεις φορές στην Επιτροπή αξιολόγησης..Αλλους υποδεικνύαμε,αλλους περνανε.Εδω περασανε υποψηφιο που νομιζε οτι η Πελλοπόνησος ειναι νησι,τι να λέμε τωρα..Θα μπορούσε φυσικά να υπάρξει επιλογή στελεχών με διαδικασίες πολύ πιο διαφορετικές. Τότε δεν θα μπάινανε οι δημιοσιουπαλληλικης νοοτροπίας άτομα.
Τι επιλογή να γινει φιλε..Ημουν τρεις φορές στην Επιτροπή αξιολόγησης..Αλλους υποδεικνύαμε,αλλους περνανε.Εδω περασανε υποψηφιο που νομιζε οτι η Πελλοπόνησος ειναι νησι,τι να λέμε τωρα..
Τι επιλογή να γινει φιλε..Ημουν τρεις φορές στην Επιτροπή αξιολόγησης..Αλλους υποδεικνύαμε,αλλους περνανε.Εδω περασανε υποψηφιο που νομιζε οτι η Πελλοπόνησος ειναι νησι,τι να λέμε τωρα..
Επίσης φιλε,ότι επιθυμείς!Και μακριά από τα λαμόγια που λυμαίνονται το ΠΝ..
Εμενα μου λες...Οτι χειρότερο από πλευρας προσωπικού...Μεσοβεζικη λύση για να βολεψουν μοναδες με μειωμενο προσωπικό,ρουσφετια από τα κομματοσκυλα ,με μηδαμινή εκπαιδευση και ελλιπέστατη παιδεία..Υπαρχουν και οι εξαιρέσεις βεβαια,αλλα αυτες απλά επιβεβαώνουν τον κανόνα..