Νέα

Πολεμικό Ναυτικό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 351K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
Αγαπητέ kostakis27,

Το παραπάνω σχόλιο νομίζω οτι δεν σε τιμά. Πολύ περισσότερο επειδή (αν δεν κάνω λάθος) είσαι και μέλος της μεγάλης οικογένειας του ΠΝ.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.242
Πόντοι
7.885
Αγαπητέ kostakis27,

Το παραπάνω σχόλιο νομίζω οτι δεν σε τιμά. Πολύ περισσότερο επειδή (αν δεν κάνω λάθος) είσαι και μέλος της μεγάλης οικογένειας του ΠΝ.

Ποιος σου είπε ότι όσοι είναι στο ΠΝ είναι οικογένεια  :think: :tickedoff: :headbang:.Δημόσιοι υπάλληλοι είναι και ρουφιάνοι του κερατά  :rockon: :rockon:.Για να μην πω για το πόσο πιρφόροι έχουν γίνει από τότε που έχουν μπει και οι σάπιες ελλεινίδες  :jerking: :jerking: :headbang: :headbang:.Εγώ τους ξεφτιλίζω και γελάω κάθε μέρα με την πάρτη τους :s&m_1: :2funny: :2funny:

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
Ποιος σου είπε ότι όσοι είναι στο ΠΝ είναι οικογένεια  :think: :tickedoff: :headbang:.Δημόσιοι υπάλληλοι είναι και ρουφιάνοι του κερατά  :rockon: :rockon:.Για να μην πω για το πόσο πιρφόροι έχουν γίνει από τότε που έχουν μπει και οι σάπιες ελλεινίδες  :jerking: :jerking: :headbang: :headbang:.Εγώ τους ξεφτιλίζω και γελάω κάθε μέρα με την πάρτη τους :s&m_1: :2funny: :2funny:

φιλε γιατι σε ψηφισαν για μαλακα της χρονιας?

εισαι ο μονοσ της τετραδας που δεν ξερω

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216

Τοτε γιατί κάθεσε στο σώμα και δεν υποβάλεις παραίτηση?

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.242
Πόντοι
7.885
Τοτε γιατί κάθεσε στο σώμα και δεν υποβάλεις παραίτηση?

Για να γελάω με όλους αυτούς τους πριφόρους ρε τύπε και να τραμπουκίζω τις ελλεινίδες παρέα με τον μαύρο θάνατο  :s&m_1: :s&m_3: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon:.Που αλλού θα τα έκανα αυτά και θα έπαιρνα και 1100 ευρώ το μήνα  :rolleyes: :think:.Άμα ξέρεις εσύ πες μου να πάω εκεί  :cum: :cum:

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
Για να γελάω με όλους αυτούς τους πριφόρους ρε τύπε και να τραμπουκίζω τις ελλεινίδες παρέα με τον μαύρο θάνατο  :s&m_1: :s&m_3: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon:.Που αλλού θα τα έκανα αυτά και θα έπαιρνα και 1100 ευρώ το μήνα  :rolleyes: :think:.Άμα ξέρεις εσύ πες μου να πάω εκεί  :cum: :cum:

θεος  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Γιάννης1

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2014
Like
2
Πόντοι
1

Δεν υποβάλεις παραίτηση γιατί στο ναυτικό έχεις μονιμότητα, ασφάλιση, σιγουριά ενώ σκέφτεσαι πως αν θα παραιτηθείς εκεί έξω είναι ζούγκλα, παίζει αν θα βρεις δουλειά, και αν θα σε έχουν ασφαλισμένο, και πως θα σε έχουν του κλώτσου και του μπάτσου για να σου δίνουν 5 άντε 6 κατοστάρικα τον μήνα. Οπότε ναυτικό και πάλι ναυτικό...

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566

Μαλλον είσαι η ντροπή του Πολεμικού Ναυτικού.

Δεν μπορώ να φανταστώ ότι οι υπηρετουντες στο ΠΝ κλεβουν από το πορτοφόλι της μανας τους για να πανε στην φυλής όπως κανει ο kostakis :jerking: :jerking: :jerking:

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16

Δεν μπορώ να φανταστώ ότι οι υπηρετουντες στο ΠΝ κλεβουν από το πορτοφόλι της μανας τους για να πανε στην φυλής όπως κανει ο kostakis :jerking: :jerking: :jerking:

ποιος κλεβει απο τη μανα του  :S

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
:vomit: :vomit: :vomit: :jerking: :jerking: :jerking:

Δεν με χαρτζιλικώνει κανείς ρε παπάρα  :jerking: :jerking:,από μόνος μου πάω και βουτάω από την συντάξη της μάνας μου για να πάω στα μπουρδέλα να γαμήσω,να μην καταντήσω σαν κι εσένα,τον στέκα και τους άλλους πιρφόρους στην φρεγάτα που όλοι μέρα λέτε μαλακίες και έχετε ξεχάσει πως είναι το μουνί  :tickedoff: :headbang:.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
τι λε ρε φιλε

και βγηκε μονο τριτος μαλακας

ο πρωτος τι εκανε

δεν μπορούσε να αποφασίσει αν θα τα έπαιρνε από το πορτοφόλι της μάνας του ή την τσέπη του πατέρα του και κατέληξε να βαράει μαλακία....

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

ο μαυρος θανατος ζει?

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.242
Πόντοι
7.885

Άκου λοιπόν φιστωμένε μαλάκα ότι οι υπηρετούντες του ΠΝ οι οποίοι σχεδόν όλοι είναι σαν τα μούτρα σου,κλέβουν ο ένας από τον άλλον  :jerking: :jerking: :headbang: :headbang:,από λεφτά,λάπτοπ μέχρι πετσέτες,παπούτσια,εσώρουχα,σαμπουάν,οδοντόκρεμα κλπ.  :birdman: :birdman:.Εκεί τους κατάντησαν οι ελλεινίδες και κλέβει ο ένας τον άλλον για να τα δώσουν στις σάπιες ελλεινίδες που τους καπέλωσαν παλιοξεφτίλες πιρφόροι  :jerking: :jerking: :jerking:.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom