You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πολεμικό Ναυτικό
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 7K
- Εμφανίσεις 351K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.242
- Πόντοι
- 7.885
Αγαπητέ kostakis27,
Το παραπάνω σχόλιο νομίζω οτι δεν σε τιμά. Πολύ περισσότερο επειδή (αν δεν κάνω λάθος) είσαι και μέλος της μεγάλης οικογένειας του ΠΝ.
Ποιος σου είπε ότι όσοι είναι στο ΠΝ είναι οικογένεια .Δημόσιοι υπάλληλοι είναι και ρουφιάνοι του κερατά .Για να μην πω για το πόσο πιρφόροι έχουν γίνει από τότε που έχουν μπει και οι σάπιες ελλεινίδες .Εγώ τους ξεφτιλίζω και γελάω κάθε μέρα με την πάρτη τους
oxi_agapes_mono_sex
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2012
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
Ποιος σου είπε ότι όσοι είναι στο ΠΝ είναι οικογένεια .Δημόσιοι υπάλληλοι είναι και ρουφιάνοι του κερατά .Για να μην πω για το πόσο πιρφόροι έχουν γίνει από τότε που έχουν μπει και οι σάπιες ελλεινίδες .Εγώ τους ξεφτιλίζω και γελάω κάθε μέρα με την πάρτη τους
φιλε γιατι σε ψηφισαν για μαλακα της χρονιας?
εισαι ο μονοσ της τετραδας που δεν ξερω
leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.272
- Πόντοι
- 216
Τοτε γιατί κάθεσε στο σώμα και δεν υποβάλεις παραίτηση?
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.242
- Πόντοι
- 7.885
Τοτε γιατί κάθεσε στο σώμα και δεν υποβάλεις παραίτηση?
Για να γελάω με όλους αυτούς τους πριφόρους ρε τύπε και να τραμπουκίζω τις ελλεινίδες παρέα με τον μαύρο θάνατο .Που αλλού θα τα έκανα αυτά και θα έπαιρνα και 1100 ευρώ το μήνα .Άμα ξέρεις εσύ πες μου να πάω εκεί
oxi_agapes_mono_sex
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2012
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
Για να γελάω με όλους αυτούς τους πριφόρους ρε τύπε και να τραμπουκίζω τις ελλεινίδες παρέα με τον μαύρο θάνατο .Που αλλού θα τα έκανα αυτά και θα έπαιρνα και 1100 ευρώ το μήνα .Άμα ξέρεις εσύ πες μου να πάω εκεί
θεος
Δεν υποβάλεις παραίτηση γιατί στο ναυτικό έχεις μονιμότητα, ασφάλιση, σιγουριά ενώ σκέφτεσαι πως αν θα παραιτηθείς εκεί έξω είναι ζούγκλα, παίζει αν θα βρεις δουλειά, και αν θα σε έχουν ασφαλισμένο, και πως θα σε έχουν του κλώτσου και του μπάτσου για να σου δίνουν 5 άντε 6 κατοστάρικα τον μήνα. Οπότε ναυτικό και πάλι ναυτικό...
astatos123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 9
- Like
- 902
- Πόντοι
- 426
Καλημεριζω βατραχοι ......
62 σχολειο !!
εισαι πενηνταρης δηλαδη! γερακο!
stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.443
- Πόντοι
- 566
Μαλλον είσαι η ντροπή του Πολεμικού Ναυτικού.
Δεν μπορώ να φανταστώ ότι οι υπηρετουντες στο ΠΝ κλεβουν από το πορτοφόλι της μανας τους για να πανε στην φυλής όπως κανει ο kostakis
oxi_agapes_mono_sex
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2012
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
Δεν μπορώ να φανταστώ ότι οι υπηρετουντες στο ΠΝ κλεβουν από το πορτοφόλι της μανας τους για να πανε στην φυλής όπως κανει ο kostakis
ποιος κλεβει απο τη μανα του :S
stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.443
- Πόντοι
- 566
φιλε γιατι σε ψηφισαν για μαλακα της χρονιας?
εισαι ο μονοσ της τετραδας που δεν ξερω
O kostakis κερδισε στον μικρό τελικό, είναι ο 3ος καλύτερος μαλακας του 2015
stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.443
- Πόντοι
- 566
ποιος κλεβει απο τη μανα του :S
ο kostakis τυπε, το εχει γραψει ... :S
oxi_agapes_mono_sex
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2012
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
ο kostakis τυπε, το εχει γραψει ... :S
τι λε ρε φιλε
και βγηκε μονο τριτος μαλακας
ο πρωτος τι εκανε
stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.443
- Πόντοι
- 566
Δεν με χαρτζιλικώνει κανείς ρε παπάρα ,από μόνος μου πάω και βουτάω από την συντάξη της μάνας μου για να πάω στα μπουρδέλα να γαμήσω,να μην καταντήσω σαν κι εσένα,τον στέκα και τους άλλους πιρφόρους στην φρεγάτα που όλοι μέρα λέτε μαλακίες και έχετε ξεχάσει πως είναι το μουνί .
stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.443
- Πόντοι
- 566
τι λε ρε φιλε
ο πρωτος τι εκανε
Πολλοί δεν ξέρουν...
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
τι λε ρε φιλε
ο πρωτος τι εκανε
δεν μπορούσε να αποφασίσει αν θα τα έπαιρνε από το πορτοφόλι της μάνας του ή την τσέπη του πατέρα του και κατέληξε να βαράει μαλακία....
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
ο μαυρος θανατος ζει?
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.085
- Πόντοι
- 22.785
.........εισαι πενηνταρης δηλαδη! γερακο!
......... 58
astatos123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 9
- Like
- 902
- Πόντοι
- 426
.........
......... 58
respect!
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.242
- Πόντοι
- 7.885
Άκου λοιπόν φιστωμένε μαλάκα ότι οι υπηρετούντες του ΠΝ οι οποίοι σχεδόν όλοι είναι σαν τα μούτρα σου,κλέβουν ο ένας από τον άλλον ,από λεφτά,λάπτοπ μέχρι πετσέτες,παπούτσια,εσώρουχα,σαμπουάν,οδοντόκρεμα κλπ. .Εκεί τους κατάντησαν οι ελλεινίδες και κλέβει ο ένας τον άλλον για να τα δώσουν στις σάπιες ελλεινίδες που τους καπέλωσαν παλιοξεφτίλες πιρφόροι .
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 80
- Εμφανίσεις
- 21K
Δ
- Απαντήσεις
- 292
- Εμφανίσεις
- 21K
- Απαντήσεις
- 6