tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Αι κιχου ρε..Εγω ειμαι αποσπασμένος τωρα...
τι σε βάλανε να ρίχνεις συρτή ??
Αι κιχου ρε..Εγω ειμαι αποσπασμένος τωρα...
Μαχομαι υπερ των Εθνικών Θεσεων στο ναρκοπέδιο των Βρυξελλών....τι σε βάλανε να ρίχνεις συρτή ??
Μαχομαι υπερ των Εθνικών Θεσεων στο ναρκοπέδιο των Βρυξελλών....
Καλοκαιρακι..Δεν εχω και skype να μιλησουμε ρε γμτ,περιμένω το LONEMARVEL να μου στειλει ενα σκληρο δισκο...πότε κατεβαίνεις βαλκάνια μεριά ??
πότε κατεβαίνεις βαλκάνια μεριά ??
Καλοκαιρακι..Δεν εχω και skype να μιλησουμε ρε γμτ,περιμένω το LONEMARVEL να μου στειλει ενα σκληρο δισκο...
γιατί να κατέβει τραμ ? ...το κακό του θέλεις ?, έμείς πρέπει να πάρουμε τον ανήφορο γιατί εδώ δεν γίνεται πλέον ;)
Μιλάω για τους διάσημους μαργαρίτες τύπε .Ναι με διαγωνισμό είναι όπως το λες,της πλάκας φυσικά γιατί αν δεν πέσει το κατάλληλο κομματικό σπρώξιμο δεν πας πουθενά .Στην αρχή γίνεσαι ανθυποπλοίαρχος και φοράς 2 μεγάλες μαργαρίτες και στην 5ετια γίνεσαι μόνιμος και βάζεις τα ίδια με την σχολή δοκίμων .Βέβαια εσύ θα είσαι για μια ζωή υπηρεσία ξηράς,θα πέρνεις κανονικά τους βαθμούς και θα τα ξύνεις εφόσον είσαι παιδί του κόμματος
παιδια εβγαλα τα ουκ σαν ναυτης απλος
Τύπε αυτό θέλουμε να κάνουμε και τώρα ,αλλά αυτοί οι κύναιδοι που κυβερνάνε θέλουν να τους μαζεύουμε και να σας τους φέρνουμε εδώ .Αν ήταν στο χέρι μας δεν θα τολμούσαν να σκάσουν μύτη ούτε σε ελληνική βραχονησίδα
γενικο λυκειο
Ποιο σχολείο ΟΥΚ έβγαλες και όχι σε ποιο σχολείο πήγες όταν ήσουν μαθητής. Αλλά που να καταλάβεις....
Μια χαρά κατάλαβε , απλά το παίζει ειρωνεία ο νέοπας. Μάλλον είναι από τους κλασσικούς παπαντζήδες.
131 σχολειοΓια το ότι είναι παπατζής είμαι σίγουρος.
Σκέφτηκα να τον ρωτήσω κάποια πράγματα π.χ για λεπτομέρειες των καταδυτικών συσκευών κλειστού κυκλώματος να δω αν θα μπορέσει να απαντήσει έστω μία ερώτηση, και ας την απαντήσει μετά από μήνες...
και για να μην νομιζεις οτι ειμαι παπατζας 8 ιανουαριου 8 ιουνιου 1996 το σχολειο,απο αυτο το σχολειο ηταν ο μοναδικος ναυτης που ηταν πανω στα ιμια,ρωτα με οτι θες131 σχολειο
και για να μην νομιζεις οτι ειμαι παπατζας 8 ιανουαριου 8 ιουνιου 1995 το σχολειο,απο αυτο το σχολειο ηταν ο μοναδικος ναυτης που ηταν πανω στα ιμια,ρωτα με οτι θες