Νέα

Πολεμικό Ναυτικό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 351K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Καλοκαιρακι..Δεν εχω και skype να μιλησουμε ρε γμτ,περιμένω το LONEMARVEL να μου στειλει ενα σκληρο δισκο...

στείλε ρε μαλάκα την διεύθυνση σου να σου στείλω έναν εγώ που έχω διαθέσιμο 120 GB SSD

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
γιατί να κατέβει τραμ ? ...το κακό του θέλεις ?, έμείς πρέπει να πάρουμε τον ανήφορο γιατί εδώ δεν γίνεται πλέον  ;)

βόλτα ρε ... να απολαύσει την άγρια πανίδα στο ελληνικό, στην βικτώρια και το ταεκ βο ντο...

θα φέρουμε και καθρεφτάκια για σας τους ιθαγενείς  :grin:

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
Μιλάω για τους διάσημους μαργαρίτες τύπε  :rockon: :rockon:.Ναι με διαγωνισμό είναι όπως το λες,της πλάκας φυσικά γιατί αν δεν πέσει το κατάλληλο κομματικό σπρώξιμο δεν πας πουθενά  :grin: :grin:.Στην αρχή γίνεσαι ανθυποπλοίαρχος και φοράς 2 μεγάλες μαργαρίτες και στην 5ετια γίνεσαι μόνιμος και βάζεις τα ίδια με την σχολή δοκίμων  :orchestra:.Βέβαια εσύ θα είσαι για μια ζωή υπηρεσία ξηράς,θα πέρνεις κανονικά τους βαθμούς και θα τα ξύνεις εφόσον είσαι παιδί του κόμματος  :erection: :erection:

Εδω και αρκετά χρόνια ειναι κοματακι δύσκολο το να μπουν γιατι και παρα πολλοί ειναι οι υποψήφιοι και το ψάχνουν.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.020
Πόντοι
6.515
Τύπε αυτό θέλουμε να κάνουμε και τώρα  :rockon: :rockon:,αλλά αυτοί οι κύναιδοι που κυβερνάνε θέλουν να τους μαζεύουμε και να σας τους φέρνουμε εδώ  :jerking: :jerking: :headbang: :headbang:.Αν ήταν στο χέρι μας δεν θα τολμούσαν να σκάσουν μύτη ούτε σε ελληνική βραχονησίδα  :rockon: :rockon:

τι να κανουμε τυπε, αφου ο  :jerking:σοφος ελληνικος λαος διαλεξε τους ανθεληνες κυναιδους να τον κυβερνησουν?

Να δουμε σε λιγο που οι αλγερινοι και μαροκινοι θα μπαινουν σπιτια και θα βιαζουν ή θα σκοτωνουν για 1 ευρω τα βρωμοκαναλα θα λενε κατι?  >:(

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
137
Πόντοι
16
Ποιο σχολείο ΟΥΚ έβγαλες και όχι σε ποιο σχολείο πήγες όταν ήσουν μαθητής. Αλλά που να καταλάβεις....  :jerking:

Μια χαρά κατάλαβε , απλά το παίζει ειρωνεία ο νέοπας. Μάλλον είναι από τους κλασσικούς παπαντζήδες.  :jerking:

Γιάννης1

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2014
Like
2
Πόντοι
1
Μια χαρά κατάλαβε , απλά το παίζει ειρωνεία ο νέοπας. Μάλλον είναι από τους κλασσικούς παπαντζήδες.  :jerking:

Για το ότι είναι παπατζής είμαι σίγουρος.
Σκέφτηκα να τον ρωτήσω κάποια πράγματα π.χ για λεπτομέρειες των καταδυτικών συσκευών κλειστού κυκλώματος να δω αν θα μπορέσει να απαντήσει έστω μία ερώτηση, και ας την απαντήσει μετά από μήνες...

nordalta

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2014
Like
387
Πόντοι
36
Για το ότι είναι παπατζής είμαι σίγουρος.
Σκέφτηκα να τον ρωτήσω κάποια πράγματα π.χ για λεπτομέρειες των καταδυτικών συσκευών κλειστού κυκλώματος να δω αν θα μπορέσει να απαντήσει έστω μία ερώτηση, και ας την απαντήσει μετά από μήνες...
131 σχολειο

nordalta

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2014
Like
387
Πόντοι
36
και για να μην νομιζεις οτι ειμαι παπατζας 8 ιανουαριου 8 ιουνιου 1996 το σχολειο,απο αυτο το σχολειο ηταν ο μοναδικος ναυτης που ηταν πανω στα ιμια,ρωτα με οτι θες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom