Επισκέπτης
τι ειναι σημερα ναβαρχε?
εγω πυροβολικο ημουν και γιορταζαμε την βαρβαρα
τι ειναι σημερα ναβαρχε?
χρόνια πολλά ναύτη...
χρόνια πολλά ναύτη...
ΥΓ σήμερα γιορτάζουν και οι Μαρίες... οι παρθένες όμως.. (αμα βρείς καμμιά γράψε μου)
Είσαι σε συγχιση και δε σε καταλαβαίνουμε..Ξαναδιάβασε τι γράφεις και κανε μας μεταφραση......Γαμώ τις επιθεωρήσεις σας γαμώ .Πάλι τσολιάδες σήμερα για να μας βάλουν σε περάταξη οι γιωτάδες του ΑΣ.Ακόμη κι ο ύπαρχός μας ξενέρωσε με το καραγκιοζιλίκι τους .Έρε ένας Χίος που σας χρειάζεται .Λέω να αγοράσω πάντως το βίντεο με την κανονική επιθεώρηση και να το δώσω στο ΚΟΝΤΡΑ να παίζει μαζί με το τραγουδάκι του Παπακωσταντίνου ''ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΩ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΩ'', από την μια οι Έλληνες στις πορείες και από την άλλη εμείς σε επιθεώρηση με χαιρετούρα,αγιασμούς αλλά και τα λεφτά που πέσουν μετά
Είσαι σε συγχιση και δε σε καταλαβαίνουμε..Ξαναδιάβασε τι γράφεις και κανε μας μεταφραση......
εσυ τι ζορι τραβας ?εφαγες ηττα απο στρατιωτικο?Tα ζώα που θέλουν και να πάνε να υπηρετήσουν.
Πόσο αγάμητα μουνόπανα.
και εγώ που νόμιζα ότι τα βιβλιάρια υγείας υπήρχαν για κάποιο λόγο :-2 Αν δε δω τον αλλο γυμνο πως θα διαπιστωσω πχ αν εχει μια τομη απο εγχειρηση ωστε να διερευνυσω περεταιρω τι εγχειρηση ηταν και αν εχει λογο να μου την αποκρυψει αφου αν εχεις καποια νοσηματα βασει εγκυκλιου απορριπτεσαι
εσυ τι ζορι τραβας ?εφαγες ηττα απο στρατιωτικο?
γκομενα να βριζει ετσι γιαυτο το λογο δεν εχω ξαναδει τεσπα νεβερ μιντ
Ελπίζω να μην δουλεύεις στον τομέα της έρευνας γιατί με την εξαγωγή συμπερασμάτων έχεις ένα θέμα.
και εγώ που νόμιζα ότι τα βιβλιάρια υγείας υπήρχαν για κάποιο λόγο :-
όντως αυτές είναι στάνταρ διαδικασίες στα σώματα ασφαλείας, απλώς στο αναφερόμενο περιστατικό είχε ασυνήθιστα μεγάλο κοινό (και είχα την εντύπωση ότι αυτού του είδους οι εξετάσεις γίνονται από γυναίκες ιατρούς)Ασχετοι δημοσιογραφισκοι της πενταρας
1 Σ ολες τις υποψηφιες στρατιωτικων σχολων η ιδια διαδικασια ακολουθειται
2 Αν δε δω τον αλλο γυμνο πως θα διαπιστωσω πχ αν εχει μια τομη απο εγχειρηση ωστε να διερευνησω περεταιρω τι εγχειρηση ηταν και αν εχει λογο να μου την αποκρυψει αφου αν εχεις καποια νοσηματα βασει εγκυκλιου απορριπτεσαι
3 Στις κακομοιρες τις εκαναν καψωνι τις εβαλαν να κανουν κουτσο κριμα γιατι εγω νομιζα οτι τις υπεβαλαν την κλινικη εξεταση ελλειψης της ποδικης καμαρας ( πλατυποδια)
4 Οταν ακους οπλες το πιθανοτερο ειναι να ερχονται αλογα κι οχι ζεβρες