Νέα

Πολεμικό Ναυτικό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 351K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Επισκέπτης
τι ειναι σημερα ναβαρχε?
εγω πυροβολικο ημουν και γιορταζαμε την βαρβαρα

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.242
Πόντοι
7.885
Γαμώ τις επιθεωρήσεις σας γαμώ  :birdman: :birdman:.Πάλι τσολιάδες σήμερα  :jerking: :jerking: για να μας βάλουν σε περάταξη οι γιωτάδες του ΑΣ.Ακόμη κι ο ύπαρχός μας ξενέρωσε με το καραγκιοζιλίκι τους :headbang: :headbang:.Έρε ένας Χίος που σας χρειάζεται :2funny: :2funny:.Λέω να αγοράσω πάντως το βίντεο με την κανονική επιθεώρηση  και να το δώσω στο ΚΟΝΤΡΑ να παίζει μαζί με το τραγουδάκι του Παπακωσταντίνου ''ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΩ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΩ'', από την μια οι Έλληνες στις πορείες και από την άλλη εμείς σε επιθεώρηση με χαιρετούρα,αγιασμούς αλλά και τα λεφτά που πέσουν μετά :jerking: :jerking:

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
ειδα στο εμπορικο σημερα ενα πιπινι απο ΣΜΥΝ, δευτεροετης του ναυτικου ηταν, με στολη εξοδου και τετοια
τι πιπινος ηταν αυτος ρε παιδια, αφου μου' ρθε ν' απλωσω χερι να κοψω κομματι

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Γαμώ τις επιθεωρήσεις σας γαμώ  :birdman: :birdman:.Πάλι τσολιάδες σήμερα  :jerking: :jerking: για να μας βάλουν σε περάταξη οι γιωτάδες του ΑΣ.Ακόμη κι ο ύπαρχός μας ξενέρωσε με το καραγκιοζιλίκι τους :headbang: :headbang:.Έρε ένας Χίος που σας χρειάζεται :2funny: :2funny:.Λέω να αγοράσω πάντως το βίντεο με την κανονική επιθεώρηση  και να το δώσω στο ΚΟΝΤΡΑ να παίζει μαζί με το τραγουδάκι του Παπακωσταντίνου ''ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΩ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΩ'', από την μια οι Έλληνες στις πορείες και από την άλλη εμείς σε επιθεώρηση με χαιρετούρα,αγιασμούς αλλά και τα λεφτά που πέσουν μετά :jerking: :jerking:
Είσαι σε συγχιση και δε σε καταλαβαίνουμε..Ξαναδιάβασε τι γράφεις και κανε μας μεταφραση......

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.242
Πόντοι
7.885
Είσαι σε συγχιση και δε σε καταλαβαίνουμε..Ξαναδιάβασε τι γράφεις και κανε μας μεταφραση......

Μάλλον έχεις καιρό να σου κάνουν επιθεώρηση και τα έχεις ξεχάσει ;) ;).Χθες παίχτηκε ένα δοκιμαστικό της μούφας στην Π1,όπου μας έφαγε η  :jerking: :jerking: των αξιωματικών του ΑΣ(ξενερώσε μέχρι και ο ύπαρχός μας με το καραγκιοζιλίκι τους και τους έγραψε στα αρχίδια του σε κάποια φάση).Στην κανονική επιθεώρηση θα πάρω το βιντεάκι της τελετής :jerking:  :jerking: και θα το δώσω στο ΚΟΝΤΡΑ να το συνδυάσει με το τραγούδι του Παπακωσταντίνου ''ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΩ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΩ'' και παράλληλα να δείχνει και τους Έλληνες στις πορείες και αυτούς τους ξεφτίλες στην επιθεώρηση :birdman: :birdman:.Και στο τέλος θα γράφει και πόσα λεφτά κόστισε στον Έλληνα φορολογούμενο όλο αυτό το θέαμα :headbang: :headbang:.Ελπίζω τώρα κάτι να κατάλαβες :rolleyes:

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
στο ναυτικο παντα μλκιες γινοντουσαν :S

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Tα ζώα που θέλουν και να πάνε να υπηρετήσουν.
Πόσο αγάμητα μουνόπανα.

Aristippos

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2011
Like
420
Πόντοι
21

Ασχετοι δημοσιογραφισκοι της πενταρας
1 Σ ολες τις υποψηφιες στρατιωτικων σχολων η ιδια διαδικασια ακολουθειται
2 Αν δε δω τον αλλο γυμνο πως θα διαπιστωσω πχ αν εχει μια τομη απο εγχειρηση ωστε να διερευνησω περεταιρω τι εγχειρηση ηταν και αν εχει λογο να μου την αποκρυψει αφου αν εχεις καποια νοσηματα βασει εγκυκλιου απορριπτεσαι
3 Στις κακομοιρες τις εκαναν καψωνι τις εβαλαν να κανουν κουτσο κριμα γιατι εγω νομιζα οτι τις υπεβαλαν την κλινικη εξεταση ελλειψης της ποδικης καμαρας ( πλατυποδια)
4 Οταν ακους οπλες το πιθανοτερο ειναι να ερχονται αλογα κι οχι ζεβρες

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
2 Αν δε δω τον αλλο γυμνο πως θα διαπιστωσω πχ αν εχει μια τομη απο εγχειρηση ωστε να διερευνυσω περεταιρω τι εγχειρηση ηταν και αν εχει λογο να μου την αποκρυψει αφου αν εχεις καποια νοσηματα βασει εγκυκλιου απορριπτεσαι
και εγώ που νόμιζα ότι τα βιβλιάρια υγείας υπήρχαν για κάποιο λόγο :-

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
:huh:
Ελπίζω να μην δουλεύεις στον τομέα της έρευνας γιατί με την εξαγωγή συμπερασμάτων έχεις ένα θέμα.
γκομενα να βριζει ετσι γιαυτο το λογο δεν εχω ξαναδει τεσπα νεβερ μιντ

Aristippos

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2011
Like
420
Πόντοι
21
και εγώ που νόμιζα ότι τα βιβλιάρια υγείας υπήρχαν για κάποιο λόγο :-

Επισκοπηση-ψηλαφηση-ακροαση αυτο λεγεται κλινικη εξεταση
Στο βιβλιαριο υγειας μπορω να σου γραψω οτι θες για να υπαρχουν για πολλους πολλους λογους

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Ασχετοι δημοσιογραφισκοι της πενταρας
1 Σ ολες τις υποψηφιες στρατιωτικων σχολων η ιδια διαδικασια ακολουθειται
2 Αν δε δω τον αλλο γυμνο πως θα διαπιστωσω πχ αν εχει μια τομη απο εγχειρηση ωστε να διερευνησω περεταιρω τι εγχειρηση ηταν και αν εχει λογο να μου την αποκρυψει αφου αν εχεις καποια νοσηματα βασει εγκυκλιου απορριπτεσαι
3 Στις κακομοιρες τις εκαναν καψωνι τις εβαλαν να κανουν κουτσο κριμα γιατι εγω νομιζα οτι τις υπεβαλαν την κλινικη εξεταση ελλειψης της ποδικης καμαρας ( πλατυποδια)
4 Οταν ακους οπλες το πιθανοτερο ειναι να ερχονται αλογα κι οχι ζεβρες
όντως αυτές είναι στάνταρ διαδικασίες στα σώματα ασφαλείας, απλώς στο αναφερόμενο περιστατικό είχε ασυνήθιστα μεγάλο κοινό (και είχα την εντύπωση ότι αυτού του είδους οι εξετάσεις γίνονται από γυναίκες ιατρούς)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom