Γεια σας κληρουχες.Υπηρετησα σαν οδηγος στο Ε/ΑΣ σαλαμινα..Πολυ γαμηση μαγκες.. αφου οταν επαιρνα τον πλακα 2 αντιναυαρχο.. να τον πεταξω πουθενα.. δεν καπνιζα.. εκεινη την στιγμη
..Μου προτεινε τοτε το βισμα μου..(τοτε) να γινω και μονιμος μετα.. να με κανουν εποπ(διοπο).Τους ειπα παλι οδηγος θα ειμαι?
Οχι μου ειπαν μονιμος σε καραβι >
ματσακονι.. υγρασια.. και δουλεια...Τους ειπα παιδια ευχαριστω.. που με κανατε οδηγο.. Και Με στειλατε με μεταθεση στο ΑΣ.. και κολοβαραω.. Αλλα αλλο Θητεια.. αλλο δουλεια
..Τους ειπα αν ειναι να παω 5ετης.. Παω στον στρατο ξηρας.. ναρκαλιευτης...Να βαραω τα αρχιδια με κασμα.. και να παιρνω ενα καρο λεφτα..Και στα χρονια τα μισα για συνταξιοδοτηση..ΥΓ..Παντως οι κελευστινες οι μονιμες.. τοτε.. πολυ μπαζα.. ουτε μου σηκωνονταν η πουτσα 19 χρονον τεκνο
Με τις κελευστινες εκεινες.. στο ε/ας.. αλλα και στις αλλες υπηρεσιες.. του ναυτικου.. Που ετυχε να περασω.. και να παω.. Πολυ σαβουρα σε γκομενες το ναυτικο.. τοτε.. αφου ενας κληρουχας ναυτης οδηγος..Μου ειχε πει μαλακα.. αν δεν ηταν τζαμπα δεν θα γαμουσα...
ΥΓ2..Παντως η γυναικα μαγκες ειτε ειναι μεσα στο ε/ας ειτε σε υποβρυχιο
αν θελει να γαμηθει.. και να μη το μαθει κανεις..Θα γαμηθει...ΥΓ3..Παντως ολοι οι φιλοι μου ηταν καραβισιοι στην ξηρα και ειδικα στο ας ολοι την ειχαν δει πολυ στο ετσι δηλαδη και καλα..Παιδια σαν τους καραβισιους δεν εχει.. αντε και η βαση υποβρυχιων ειχε καλα παιδια..