Νέα

Πολεμικό Ναυτικό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 358K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Aristippos

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2011
Like
428
Πόντοι
21
όντως αυτές είναι στάνταρ διαδικασίες στα σώματα ασφαλείας, απλώς στο αναφερόμενο περιστατικό είχε ασυνήθιστα μεγάλο κοινό (και είχα την εντύπωση ότι αυτού του είδους οι εξετάσεις γίνονται από γυναίκες ιατρούς)

Συνηθως απαρτιζεται απο 5μελη επιτροπη σε εξεταση γυναικων παρισταται γυναικα γιατρος η νοσηλευτρια. Οχι η επιτροπη δεν ειναι απο γυναικες γιατρους. Παντως επειδη ο συντακτης του αρθρου αν δεν ειναι κακοπροαιρετος ειναι τουλαχιστον ασχετος δεν μπορω να εχω σαφη γνωμη για το μεγαλο κοινο και αλλες λεπτομερειες

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Συνηθως απαρτιζεται απο 5μελη επιτροπη σε εξεταση γυναικων παρισταται γυναικα γιατρος η νοσηλευτρια. Οχι η επιτροπη δεν ειναι απο γυναικες γιατρους. Παντως επειδη ο συντακτης του αρθρου αν δεν ειναι κακοπροαιρετος ειναι τουλαχιστον ασχετος δεν μπορω να εχω σαφη γνωμη για το μεγαλο κοινο και αλλες λεπτομερειες

τυπε ολο μαλακιες διαβαζουμε. ειμαι σιγουρος οτι η μπαζολα εκανε προσφυγη για να κερδισει εκβιαστικα τη θεση στανταρακι απο τις κομμενες ειναι.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
όντως αυτές είναι στάνταρ διαδικασίες στα σώματα ασφαλείας, απλώς στο αναφερόμενο περιστατικό είχε ασυνήθιστα μεγάλο κοινό (και είχα την εντύπωση ότι αυτού του είδους οι εξετάσεις γίνονται από γυναίκες ιατρούς)

οι πουτανιτσες μη μου απτου που πανε μονο και μονο για το δημοσιουπαλληλικι δεν εχουνε θεση σε στρατιωτικα σωματα.

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.055
Πόντοι
1.486
τυπε ολο μαλακιες διαβαζουμε. ειμαι σιγουρος οτι η μπαζολα εκανε προσφυγη για να κερδισει εκβιαστικα τη θεση στανταρακι απο τις κομμενες ειναι.
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Εμείς μαλάκες είμαστε που γδυθηκαμε.....

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
ΑΓΑΠΑΜΕ  ΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΜΑΣ

Συνημμένα

• loutsos-.gif
    loutsos-.gif
    117,1 KB · Εμφανίσεις: 19

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66

Ασχετοι δημοσιογραφισκοι της πενταρας
1 Σ ολες τις υποψηφιες στρατιωτικων σχολων η ιδια διαδικασια ακολουθειται
2 Αν δε δω τον αλλο γυμνο πως θα διαπιστωσω πχ αν εχει μια τομη απο εγχειρηση ωστε να διερευνησω περεταιρω τι εγχειρηση ηταν και αν εχει λογο να μου την αποκρυψει αφου αν εχεις καποια νοσηματα βασει εγκυκλιου απορριπτεσαι
3 Στις κακομοιρες τις εκαναν καψωνι τις εβαλαν να κανουν κουτσο κριμα γιατι εγω νομιζα οτι τις υπεβαλαν την κλινικη εξεταση ελλειψης της ποδικης καμαρας ( πλατυποδια)
4 Οταν ακους οπλες το πιθανοτερο ειναι να ερχονται αλογα κι οχι ζεβρες

και τι εγινε που τις εγδυσαν?
επρεπε υποχρεωτικα να ναι γυναικες Ιατροι ή η επιτροπη να αποτελειται απο γυναικες?
μην ακουω χαζομαρες???
με τοσα που χουν δει καποιες συγκεκριμενς ειδικοτητες ιατρων αναγκη εχουν!!!
δηλ αν πας σε ακτινολογο για μια ακτινογραφια
εξεταση μαστου....
γυναικολογικη εξεταση
παθολογικη εξεταση και χρειαστει να σε ακροαστει ο Ιατρος στο στηθος
καρδιολογικη εξεταση που στο στηθος θα σου βαλει ηλεκτροδια κλπ κλπ

ποσες βλεπουν καθε μερα.....απο χειρουργια εξετασεις....απο μωρα παιδια μεχρι γριες γυναικες.....
ΕΛΕΟΣ δηλ....καποιοι δεν εχουν με τι να ασχοληθουν μου φενεται!
ποιος δεν ξερει οτι οι δημοσιογραφοι τα φουσκωνουν κιολας!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
θα ξεχασαν μαλλον οτι το Λ.Σ. δεν ειναι κανα ΚΕΠ.........
ισως τα μπερδεψαν λιγο!

boca21

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Παντως το πολεμικο ναυτικο πρεπει να εχει απο τα καλυτερα στελεχη(υπαξ-αξιω)Γνωρισα καποια ατομα σε καποιες αποβασεις εκει μεσα οπως παραδειγμα εποπ ναυτικου δεν συγκρινετε ο τροπος που μας μιλουσαν και μας σεβοντουσαν με εναν εποπ του στρατου ξηρας που απλα στα ματια του ειμασταν φανταροι και οχι στρατιωτες.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Παντως το πολεμικο ναυτικο πρεπει να εχει απο τα καλυτερα στελεχη(υπαξ-αξιω)Γνωρισα καποια ατομα σε καποιες αποβασεις εκει μεσα οπως παραδειγμα εποπ ναυτικου δεν συγκρινετε ο τροπος που μας μιλουσαν και μας σεβοντουσαν με εναν εποπ του στρατου ξηρας που απλα στα ματια του ειμασταν φανταροι και οχι στρατιωτες.
γενικα το ΠΝ δεν συγκρινεται...με στρατο ξηρας ή αερπορια......
Αεροπορια μετα ναυτκο και στο τελος ακολουθει ο στρατος ξηρας!! τα πρωτα 2 ειναι τα πιο light!
δεν πιστευω να διαφωνει καποιος!?
ο στρατος ξηρας εκτος οτι εχει μαζεμενη την σαρα και την μαρα...εχει πιο δυσκολα-πολλα σωματα-οπλα-ειδικοτητες....
ειδικα αν συγκρινεις (ασε τους ΕΠ.ΟΠ) υπαξιωματικους-αξιωματικους του ΠΝ με του στρ.ξηρας δεν εχουν καμια σχεση! πιο χαλαροι αλλο επιπεδο!
ειχα εχω γνωστο στο ΠΝ (φανταρο) θυμαμαι τι μου λεγε! κολεγιο!
αυτοι βγηκαν ασκηση με καραβι 1 βδομαδα (που χει τα παντα το καραβι) εν συγκριση με τα σκοινακια που σαι στο βουνο και χεζεις στην μεση του πουθενα....φυλουσε σε μια γωνια στο καραβι με πιστολι 2 ωρες μη χεσω......
τεσπα...ασυγκριτα!!

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Χρόνια Πολλά στο Ναύαρχο και σε όλους τους θαλασσινούς.
Καλά ταξίδια και το φεγγάρι πάντα ορθό!!

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
9.030
Πόντοι
7.885
Φοβερές αποκαλύψεις της εκπομπής ''ΜΑΚΕΛΕΙΟ'' και του Στέφανου Χίου για τον λαμόγιο τον Παπούλια(με όλο το σεβασμό στο θεσμό).Αποδεδειγμένα και με έγγραφα εμπλέκεται σε σκάνδαλο με καταχρασμό δημοσίου χρήματος και παράτυπη έκδοση υπουργικών αποφάσεων καθόσον ήταν υπουργός εξωτερικών από το 1988-1990.Το θέμα είχε πάει σε πολλούς μεγαλοδημοσιογράφους οι οποίοι και το θάψανε :jerking: :birdman: :birdman: και αποκαλύφθηκε σήμερα για πρώτη φορά :o :o.
Κι εσείς αξιωματικοί του ΠΝ ζώα κάθεστε προσοχή και τον χαιρετάτε τον μεγαλύτερο εθνοπροδότη (αυτή τη στιγμή) της χώρας.Χαφιέδες,ρουφιάνοι και κομματόσκυλα ντροπή σας από όλους τους απλούς πολίτες που ακόμα δεν παραιτηθήκατε,ξέρετε για ποιους λέω,εσάς τους ναυάρχους,τους αρχιπλοιάρχους και τους κυβερνητάδες που τρέχετε πίσω από όλους αυτούς που σας έχουν ξεπουλήσει,που παρέδωσαν ήδη τη χώρα και δεν σας το είπαν ποτέ,που σας έχουν για γλάστρες κι εσείς χαίρεστε :rockon: :rockon:.Που ξέρετε μόνο να ζητάτε μαλακίες από τους υπολόγους,τους υπαξιωματικούς,τους ναύτες για να κάνετε εντύπωση σε αυτούς,καραγκιόζηδες,ξεπουλημένοι.Είστε γελίοι και μας ντροπιάζετε όλους.Περιμένω με χαρά τις αντίθετες απόψεις(που ελπίζω να μην υπάρχουν τουλάχιστον στο δικό μας φόρουμ) :sunglasses: :sunglasses:

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.055
Πόντοι
1.486
Φοβερές αποκαλύψεις της εκπομπής ''ΜΑΚΕΛΕΙΟ'' και του Στέφανου Χίου για τον λαμόγιο τον Παπούλια(με όλο το σεβασμό στο θεσμό).Αποδεδειγμένα και με έγγραφα εμπλέκεται σε σκάνδαλο με καταχρασμό δημοσίου χρήματος και παράτυπη έκδοση υπουργικών αποφάσεων καθόσον ήταν υπουργός εξωτερικών από το 1988-1990.Το θέμα είχε πάει σε πολλούς μεγαλοδημοσιογράφους οι οποίοι και το θάψανε :jerking: :birdman: :birdman: και αποκαλύφθηκε σήμερα για πρώτη φορά :o :o.
Κι εσείς αξιωματικοί του ΠΝ ζώα κάθεστε προσοχή και τον χαιρετάτε τον μεγαλύτερο εθνοπροδότη (αυτή τη στιγμή) της χώρας.Χαφιέδες,ρουφιάνοι και κομματόσκυλα ντροπή σας από όλους τους απλούς πολίτες που ακόμα δεν παραιτηθήκατε,ξέρετε για ποιους λέω,εσάς τους ναυάρχους,τους αρχιπλοιάρχους και τους κυβερνητάδες που τρέχετε πίσω από όλους αυτούς που σας έχουν ξεπουλήσει,που παρέδωσαν ήδη τη χώρα και δεν σας το είπαν ποτέ,που σας έχουν για γλάστρες κι εσείς χαίρεστε :rockon: :rockon:.Που ξέρετε μόνο να ζητάτε μαλακίες από τους υπολόγους,τους υπαξιωματικούς,τους ναύτες για να κάνετε εντύπωση σε αυτούς,καραγκιόζηδες,ξεπουλημένοι.Είστε γελίοι και μας ντροπιάζετε όλους.Περιμένω με χαρά τις αντίθετες απόψεις(που ελπίζω να μην υπάρχουν τουλάχιστον στο δικό μας φόρουμ) :sunglasses: :sunglasses:
Εσενα σου εχω πει και άλλη φορά να προσέχεις το ύφος σου..Χανεις το οποιο δικιο σου όταν γράφεις βγάζοντας χολή ,μέσω προσωπικών εμπειριών σου...Γραψε ηρεμα και συντεταγμενα αυτό που θέλεις να πεις,χωρίς να σχολιαζεις τους "κομπλεξικούς  καραβανάδες" που συνάντησε ςστην καριερα σου μεχρι τωρα και θα κάνουμε διάλογο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom