Ο Βούκος ήταν στο Μιαούλη απο το '90-93...
Ποιος σου είπε ότι την έκανα???Πάω για Ναύαρχος
οταν γινεις Α/ΓΕΝ να σε εχω βισμα να σερφάρουμε παρεα στο bourdela
Ο Βούκος ήταν στο Μιαούλη απο το '90-93...
Ποιος σου είπε ότι την έκανα???Πάω για Ναύαρχος
Έκτακτη Ακινησία,δηλαδή μερικές μέρες οff..Οταν ενα πολεμικο σκαφος ειναι σε κατασταση ΕΚΑ, τι σημαινει?
Δεκτά Ψαρούκλα!! ;) ;)Tοτε, τα σεβη μου
Θα δρομολογήσω την υποχρεωτική εγγραφή στο site σαν απαραίτητη προυπόθεση εξέλιξης στα ανώτατα αξιώματα...οταν γινεις Α/ΓΕΝ να σε εχω βισμα να σερφάρουμε παρεα στο bourdela
Οταν ενα πολεμικο σκαφος ειναι σε κατασταση ΕΚΑ, τι σημαινει?
Δεκτά Ψαρούκλα!! ;) ;)Θα δρομολογήσω την υποχρεωτική εγγραφή στο site σαν απαραίτητη προυπόθεση εξέλιξης στα ανώτατα αξιώματα...
ευχαριστω kalis.
ειμαι φανατικος των πολεμικων καραβιων, και εχω επισκευτει και στο εξωτερικο πολλα πολεμικα πλοια μουσεια, οπως,
uss lexington στο τεξας, uss cavala και uss texas, και σε ενα αντιτορπιλικο επισης στο τεξας, uss stewart.
στο λονδινο hms belfast.
και βεβαια τον αβερωφ και βελος στο φαληρο.
λυπηθηκα πολυ που δεν καταφερα να ανεβω στην super vita που ηταν του αγιου νικολαου στον πειραια, την ναυτικη εβδομαδα ισως.
Enterprise κι εγώ στη Ρόδο,σύντεκνε,καθώς και Σαρατόγκα στη Φλόριντα..Έχω ανέβει στα USS Washington (CVN 73) και USS Enterprise (CVN-65) σε επίσκεψή τους στα Χανιά......το απόλυτο δέος........
Τότε στον Τομπάζη ήταν ο Ηρακλής Κ........ς ο οποίος πλήρωσε με μια στασιμότητα την υπόθεση και κατέληξε στη ΓΓ Πολιτικής Προστασίας.Σημαιοφόρος τότε,από Δοκίμων...Και ο Β.......ης δεν ήταν στον Τομπάζη αλλά μαζί μου στο Μιαούλη!
Aφιερωμενο. Ατλαντικος 1994, Φ/Γ ΑΔΡΙΑΣΔεκτά Ψαρούκλα!! ;) ;)Θα δρομολογήσω την υποχρεωτική εγγραφή στο site σαν απαραίτητη προυπόθεση εξέλιξης στα ανώτατα αξιώματα...
μπουαχαχαχαχααχαχαχα
Στανταρ συντροφε. Ειδικα το συγκεκριμενο πλοιο με δυο Αδριατικες καπακι, ειχε μεσα κατι "παιδακια" πολυ προθυμα να ταισουν τα ψαριαο εν λογο "μααγκας"(οχι ο σταμπιτ..)σε ασκησεις και σε ταξιδια το βραδυ ΠΟΤΕ δεν εκανε βολτουλες στους εξωτερικους χωρους του καραβιου....
υπηρχαν "φημες" οτι αν το εκανε αυτο θα .....τα'ι'ζε τα ψαρια...