You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πολεμικό Ναυτικό
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 7K
- Εμφανίσεις 358K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
ΖΑΝ ΜΠΑΤΙΣΤ
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2007
- Like
- 190
- Πόντοι
- 1
Xαρα γιου ,χαρα γιου το φωφω ερμης, μ ακουει κανεις?
SUBARAKIAS
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ναός Γαλή ακούει ...
tyler77
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2005
- Like
- 426
- Πόντοι
- 21
96Γ,οδηγος με Δ διπλωμα,ΔΕ/ΝΣ,και μετα ΚΣΑΝ.Ειχα το δρομολογιο στη βαση ελικοπτερων(μαραθωνα) για 78 μηνες...κανενας κληρου???
Ωραιο γαμησακι η ΚΣΑΝ ε? εκανα και εγω το δρομολογιο σου αλλα το 2002!
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.055
- Πόντοι
- 1.486
Πότε ταξίδευες με τη "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" φίλε?καλημερα και απο εμενα
04Δ και μια δυσκολη χρονια στο ΠΝ σε ΔΔΜΝ και Θ/Κ Γ.ΑΒΕΡΩΦ
εχω ταξιδεψει ομως με τα Α/Τ ΑΕΤΟΣ, Φ/Γ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, Υ/Β ΠΟΣΕΙΔΩΝ, Ο/Γ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΔΗΣ και ΠΓΥ ΑΛΙΑΚΜΩΝΑΣ μικροτερος που με επερνε ο πατερας μου μεσα.
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.055
- Πόντοι
- 1.486
Με Κυβερνήτη Π..........ο,έτσι?Εγώ το καράβι το έφερα από την Αμερική το '92,πλήρωμα έτσι?Όχι Κυβερνήτηςαν δε με γελα η μνημη μου το 96-97? ειμουν 16 τοτε και στο πλοιο ηταν ο νονος μου κυβ.
μη φανταστεις πολυ. 1-2 βδομαδες
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.055
- Πόντοι
- 1.486
Μάλλον πιο μετά είσαι..οχι, ο Κ...........ς ηταν. πιο μετα πρεπει να παω? 97-98 ισως?
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.055
- Πόντοι
- 1.486
Ωραίες εποχές...Ταξιδάκια και λιμάνια άφθονα,ειδικά Θεσσαλονίκη!!πιο μετα απο 97-98 οχι δε μπορει γιατι εγιναν πλοιαρχοι η ταξη τους. οπως και να χει παντως καπου τοτε
![Αχακαλοέ... :dancing: :dancing:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/mrs_eusa_dance.gif)
![Αχακαλοέ... :dancing: :dancing:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/mrs_eusa_dance.gif)
Οπα αρχηγε.Αν δεν ησουν μηχανικος τοτε ειχες περιπτωση στο οπλονομιο. Σου στελνω το ονομα σε pm. Ενα θα σου πω μονο.'' Παρτε βιμ, θελω ζεστα νερα απο πανω μεχρι κατω στους μπουλμεδες...."95γ'
φ/γ ελλη....
ιμια/αδριατικη...
Τα θρυλικά ξιφιόπλοια...
![]()
![]()
![]()
![]()
φιλε KALIS Εισαι κατα 50%ευστοχος
τα θηρια είταν Α/Τ ΑΕΤΟΣ , Α/Τ ΙΕΡΑΞ ,Α/Τ ΠΑΘΗΡ και Α/Τ ΛΕΩΝ
τα φλέτσερ (ΑΣΠΙΣ) ΔΕΝ(ΑΡΝ) κανανε ξηφίες. παρεούλα μας στον βόρειο τομέα έκανε και το Α/Τ ΑΙΓΑΙΟΝ.
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.055
- Πόντοι
- 1.486
Ενίοτε σκαντζάρανε τα θηρία λόγω βλαβών..φιλε KALIS Εισαι κατα 50%ευστοχος
τα θηρια είταν Α/Τ ΑΕΤΟΣ , Α/Τ ΙΕΡΑΞ ,Α/Τ ΠΑΘΗΡ και Α/Τ ΛΕΩΝ
τα φλέτσερ (ΑΣΠΙΣ) ΔΕΝ(ΑΡΝ) κανανε ξηφίες. παρεούλα μας στον βόρειο τομέα έκανε και το Α/Τ ΑΙΓΑΙΟΝ.
μαγκες ενα θα σας πω και οσοι καταλαβαν καταλαβαν.
ποιου καραβιου το ονομα εβλεπαν οι αλλοι ναυταρες στα καπελα των αλλων ναυτων και κλαναν μεντες?τροπος του λεγειν.μιλαμε να τους παραχορουν τη σειρα τους στα κυλικεια,στις υπηρεσιες μεσαα στο ναυσταθμο κ.α ???? περιοδο 1991 με 2000 υπηρχε αυτο το καραβι
ποιου καραβιου το ονομα εβλεπαν οι αλλοι ναυταρες στα καπελα των αλλων ναυτων και κλαναν μεντες?τροπος του λεγειν.μιλαμε να τους παραχορουν τη σειρα τους στα κυλικεια,στις υπηρεσιες μεσαα στο ναυσταθμο κ.α ???? περιοδο 1991 με 2000 υπηρχε αυτο το καραβι
Αντιτορπιλικο ή γενικοτερα. Μιλας για Παλουκια ή Αμφιαλη?μαγκες ενα θα σας πω και οσοι καταλαβαν καταλαβαν.
Ενίοτε σκαντζάρανε τα θηρία λόγω βλαβών..
κανεις λάθος. Είμουνα στον ΑΕΤΟ απο 2/1990 μεχρι παροπλισμου.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 80
- Εμφανίσεις
- 21K
Δ
- Απαντήσεις
- 288
- Εμφανίσεις
- 24K
- Απαντήσεις
- 6