Νέα

Πολεμικό Ναυτικό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 352K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Αντιτορπιλικο ή γενικοτερα. Μιλας για Παλουκια ή Αμφιαλη?
σαλαμινα.παλουκια.οταν ηταν εκει και δεν το εχωναν σε ασκησεις.....
ειχε ΠΟΛΛΑ ΜΟΥΝΙΑ ΕΚΕΙ.μιας και μιλαμε για μουνακια εδω.ΟΧΙ ΜΟΥΝΙΑ.ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ.

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Ηταν στη Π1. Και ηταν ενα απο τα τρια Ανταμς που ειχαμε τοτε.Το Κιμονας το Φορμιωνας και το Θεμιστοκλης. Αυτο που το 92 πριν μπω εγω πεταξαν ρουλεμαν στη μηχανη οι μονιμοι για να μην πανε Αδριατικη.

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Ελα ρε συ Paok που εισαι? Λεγε.

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Α/Τ σκυλι!!!!
βρες το
θα σου το πω.αλλα ψαξε λιγο

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
τομπι?οχι μαν.  ελατε ρε τσακαλακια.αντε.....

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
οχι.μολις ειδα το χαρτι απο τον πορο για το που παω....το εδειξα σε εναν αρχικελεα, καλο παλικαρι, και κουνουσε το κεφαλι δεξια αριστερα. "καλο" λεει.μετα που πηγα καταλαβα το γαμηδι το καραβι τι σημαινε!!!

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
νΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ τΟΜΠΑΖΗς. Θα ειχε δει οΠαοκ το ποστ μου .Ναυκρατουσα? :2funny:
Χαβαλε εκανα ρε.Ναυκρατουσα. Το πιο αχρηστο πλοιο, χαλαγε συνεχεια. Παιδες χωρις πλακα. Δεν πρεπει να καταφερε ποτε αυτο το πλοιο να απομακρυνθει 30 μετρα απο την προβλητα :2funny:

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
μαγκες φευγω.πηρε τηλ η "καβαντζα " μου.stabit  και kalis θα σας απαντησω αυριο.σας αφηνω σε αγωνια και σκεψη...υποσχομαι οτι θα σας πω.περιμενω απαντησεις....ντοπη.ακομα να το βρειτε?

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Πωπω μας εβαλες σε μπριζαρα λεμε. Αναμενουμε με αγωνια. Να μας απαντησεις ομως ,ετσι?

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Πωπω μας εβαλες σε μπριζαρα λεμε. Αναμενουμε με αγωνια. Να μας απαντησεις ομως ,ετσι?
Κάπου πρέπει να έχει μπερδέψει τις ημερομηνίες ο φίλος,γιατί το 92 έγινε και το περιστατικό με τον Τομπάζη που ρίξανε τα γρανάζια στη μηχανή κι έμεινε το πλήρωμα ένα μήνα μέσα...

APSOGOS

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Κάπου πρέπει να έχει μπερδέψει τις ημερομηνίες ο φίλος,γιατί το 92 έγινε και το περιστατικό με τον Τομπάζη που ρίξανε τα γρανάζια στη μηχανή κι έμεινε το πλήρωμα ένα μήνα μέσα...

που για απων επιθεωρήσεως πέφτανε τα Φ αβερτα μετα

με τον Βου.........κη κυβ αν θυμαμαι

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Ναι ρε συ. Στο Τομπαζη εγινε τελικα? απο μαλακια μου εγραψα για τα Ανταμς. Οταν μπηκα το 93 (μια σειρα μετα τον Κατσουλα , αλλο παλικαρι και αυτο) ακομα το συζηταγαν. Μετα απο ενα μηνα το πληρωμα αρχισε να πλακωνεται στο ξυλο και στο τελος ο ενας εδινε τον αλλο. Σαπισαν στη ΣΦΑ. Οταν ρωτησε ο paok εκοβα τον π@#Τσο μου οτι ο Τομπι ειναι το Α/Τ. Εκτος και αν μιλαει για μετα το 95 που ειχα αποληθει. Εσυ ΚΑLIS τη σειρα ησουν?

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Ναι ρε συ. Στο Τομπαζη εγινε τελικα? απο μαλακια μου εγραψα για τα Ανταμς. Οταν μπηκα το 93 (μια σειρα μετα τον Κατσουλα , αλλο παλικαρι και αυτο) ακομα το συζηταγαν. Μετα απο ενα μηνα το πληρωμα αρχισε να πλακωνεται στο ξυλο και στο τελος ο ενας εδινε τον αλλο. Σαπισαν στη ΣΦΑ. Οταν ρωτησε ο paok εκοβα τον π@#Τσο μου οτι ο Τομπι ειναι το Α/Τ. Εκτος και αν μιλαει για μετα το 95 που ειχα αποληθει. Εσυ ΚΑLIS τη σειρα ησουν?
Σημαιοφόρος τότε,από Δοκίμων...Και ο Β.......ης δεν ήταν στον Τομπάζη αλλά μαζί μου στο Μιαούλη!

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι