σαλαμινα.παλουκια.οταν ηταν εκει και δεν το εχωναν σε ασκησεις.....Αντιτορπιλικο ή γενικοτερα. Μιλας για Παλουκια ή Αμφιαλη?
ειχε ΠΟΛΛΑ ΜΟΥΝΙΑ ΕΚΕΙ.μιας και μιλαμε για μουνακια εδω.ΟΧΙ ΜΟΥΝΙΑ.ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ.
σαλαμινα.παλουκια.οταν ηταν εκει και δεν το εχωναν σε ασκησεις.....Αντιτορπιλικο ή γενικοτερα. Μιλας για Παλουκια ή Αμφιαλη?
Έχω κάνει Ξιφία με το Μιαούλη!Όλα γίνονται άμα δεν υπάρχει σκάντζαρος..κανεις λάθος. Είμουνα στον ΑΕΤΟ απο 2/1990 μεχρι παροπλισμου.
ΤΟΜΠΙ με Κυβερνήτη Φλ......ο!!!Μακριά,τρελλός ,επικινδυνος και ψυχοπαθής....Α/Τ σκυλι!!!!
βρες το
θα σου το πω.αλλα ψαξε λιγο
νΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ τΟΜΠΑΖΗς. Θα ειχε δει οΠαοκ το ποστ μου .Ναυκρατουσα?Προλαβε κανενας το Τομπαζης? Τι καταπληκτικο μπουρδελο αυτο το πλοιο
Χαβαλε εκανα ρε.Ναυκρατουσα. Το πιο αχρηστο πλοιο, χαλαγε συνεχεια. Παιδες χωρις πλακα. Δεν πρεπει να καταφερε ποτε αυτο το πλοιο να απομακρυνθει 30 μετρα απο την προβλητανΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ τΟΜΠΑΖΗς. Θα ειχε δει οΠαοκ το ποστ μου .Ναυκρατουσα?
Κάπου πρέπει να έχει μπερδέψει τις ημερομηνίες ο φίλος,γιατί το 92 έγινε και το περιστατικό με τον Τομπάζη που ρίξανε τα γρανάζια στη μηχανή κι έμεινε το πλήρωμα ένα μήνα μέσα...Πωπω μας εβαλες σε μπριζαρα λεμε. Αναμενουμε με αγωνια. Να μας απαντησεις ομως ,ετσι?
Κάπου πρέπει να έχει μπερδέψει τις ημερομηνίες ο φίλος,γιατί το 92 έγινε και το περιστατικό με τον Τομπάζη που ρίξανε τα γρανάζια στη μηχανή κι έμεινε το πλήρωμα ένα μήνα μέσα...
Ναι ρε συ. Στο Τομπαζη εγινε τελικα? απο μαλακια μου εγραψα για τα Ανταμς. Οταν μπηκα το 93 (μια σειρα μετα τον Κατσουλα , αλλο παλικαρι και αυτο) ακομα το συζηταγαν. Μετα απο ενα μηνα το πληρωμα αρχισε να πλακωνεται στο ξυλο και στο τελος ο ενας εδινε τον αλλο. Σαπισαν στη ΣΦΑ. Οταν ρωτησε ο paok εκοβα τον π@#Τσο μου οτι ο Τομπι ειναι το Α/Τ. Εκτος και αν μιλαει για μετα το 95 που ειχα αποληθει. Εσυ ΚΑLIS τη σειρα ησουν?Κάπου πρέπει να έχει μπερδέψει τις ημερομηνίες ο φίλος,γιατί το 92 έγινε και το περιστατικό με τον Τομπάζη που ρίξανε τα γρανάζια στη μηχανή κι έμεινε το πλήρωμα ένα μήνα μέσα...
Σημαιοφόρος τότε,από Δοκίμων...Και ο Β.......ης δεν ήταν στον Τομπάζη αλλά μαζί μου στο Μιαούλη!Ναι ρε συ. Στο Τομπαζη εγινε τελικα? απο μαλακια μου εγραψα για τα Ανταμς. Οταν μπηκα το 93 (μια σειρα μετα τον Κατσουλα , αλλο παλικαρι και αυτο) ακομα το συζηταγαν. Μετα απο ενα μηνα το πληρωμα αρχισε να πλακωνεται στο ξυλο και στο τελος ο ενας εδινε τον αλλο. Σαπισαν στη ΣΦΑ. Οταν ρωτησε ο paok εκοβα τον π@#Τσο μου οτι ο Τομπι ειναι το Α/Τ. Εκτος και αν μιλαει για μετα το 95 που ειχα αποληθει. Εσυ ΚΑLIS τη σειρα ησουν?
Σημαιοφόρος τότε,από Δοκίμων...Και ο Β.......ης δεν ήταν στον Τομπάζη αλλά μαζί μου στο Μιαούλη!
Ο Βούκος ήταν στο Μιαούλη απο το '90-93...μετα ρε συ το σκηνικο τον στειλανε. αν θυμαμαι και καλα......
περασανε και τα χρονια
Ποιος σου είπε ότι την έκανα???Πάω για ΝαύαρχοςΠοτε την εκανες?