You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πολεμικό Ναυτικό
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 7K
- Εμφανίσεις 352K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
βαλτε μου φωτος σας παρακαλωωωωω
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Δαναηηηηη ναυτεεεεεςςςςς!!!
βουρ!
αααααααα οχι Ναυτες.... Ναπππτεεεεεςςςς
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Μη με κανετε και φορεσω στολη στην επομενη φωτογραφιση..... μου παειιιιι .... κανονιστε
στα ασπραααα μμμμμμμμμ και ξανθειαααα
στα ασπραααα μμμμμμμμμ και ξανθειαααα
Χρονια Πολλα στο Ανικητο Πολεμικο Ναυτικο μας και να συνεχισει ετσι.Προς ενημερωση οσων μελων δεν το ξερουν το Ελληνικο Πολεμικο Ναυτικο δεν εχει ηττηθει μεχρι σημερα.ΕΙΝΑΙ ΑΗΤΤΗΤΟ.
ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟ ΕΝΔΟΞΟ Π.Ν
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Γιορτάζω κι εγω φίλε αύριο,οπότε...Ρεπό!!!ναυαρχε αυριο θα φορεσεις την επισημη στολη και ολη μερα θα εισαι στην χαιρετουρα?
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Τι λες καλεεεε... τοσα ατομα εκει και θα με αφησουν να πεσω???? ΠΟΤΕ τα μαναρια μου...Βρε δε μπορεις να σταθεις με τα τακουνια στο καταστρωμα! Γλυστραει η λαδομπογια!
ααχαχαχαχα
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
3. Στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων προβλέπεται να καταπλεύσουν στο λιμένα του Πειραιά από την Παρασκευή 4 έως τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2009 η πυραυλάκατος «Υποπλοίαρχος Ρουσσέν», η κανονιοφόρος «Νικηφόρος» και το υποβρύχιο «Αμφιτρίτη», ενώ το πρωί της Κυριακής 6 Δεκεμβρίου πρόκειται να αγκυροβολήσει στον όρμο «Κανελλόπουλος» της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων η φρεγάτα «Έλλη». Τις ημέρες αυτές το κοινό θα μπορεί να επισκεφθεί τα πλοία που θα καταπλεύσουν στο λιμένα του Πειραιά τις παρακάτω ώρες:
α) Την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου από 15:00 έως 17:30.
β) Το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου και την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου από 10:00 έως 13:00 και από 15:00 έως 17:30.
α) Την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου από 15:00 έως 17:30.
β) Το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου και την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου από 10:00 έως 13:00 και από 15:00 έως 17:30.
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Αξίζουν και με το παραπάνω.Ειδικά τα ηλεκτρονικά τους..Αύριο μπορείς να μπεις..admiral αξιζουν οι σουπερ βιτα?
δεν εχω δει ποτε, αραγε αφηνουν να μπεις πιο μεσα η μονο καταστρωμα?
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Η υπεροχη του Ναυτικου μας ειναι ποιοτικη και ποσοτικη και σε συνδυασμο με την Πολεμικη μας Αεροπορια που συγκαταλεγεται στις πλεον καλυτερες του κοσμου με στοιχεια(Νατοικων ασκησεων)ειναι σε θεση να ανταπεξελθουν στις αναγκες της Συγχρονης εποχης, οποιες και να ειναι αυτες.
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Τρεχουν οποιαδηποτε ωρα της ημερας η της Νυχτας οταν τους καλεσουν μονο και μονο για να ειμαστε ολοι εμεις ασφαλεις και να κοιμομαστε ησυχοι...
Το λιγοτερο που μπορουμε να πουμε ειναι ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολους σας που δινετε τα παντα για την Πατριδα μας... οποτε και αν σας ζητηθει.... Και με τις δυσκολιες που περνατε... Ειμαστε υπερηφανοι για σας... Ειστε το φρουριο μας...
Το λιγοτερο που μπορουμε να πουμε ειναι ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολους σας που δινετε τα παντα για την Πατριδα μας... οποτε και αν σας ζητηθει.... Και με τις δυσκολιες που περνατε... Ειμαστε υπερηφανοι για σας... Ειστε το φρουριο μας...
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Πιστευω να μην τα λες ειρωνικά..Τρεχουν οποιαδηποτε ωρα της ημερας η της Νυχτας οταν τους καλεσουν μονο και μονο για να ειμαστε ολοι εμεις ασφαλεις και να κοιμομαστε ησυχοι...
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
ΟΧΙ ΚΑΘΟΛΟΥ.... Τα εννοω καθε γραμμα.... Και τα λεω με την καρδια μου.... Ειναι τα λιγοτερα που μπορω να πω... για ολους σας...Πιστευω να μην τα λες ειρωνικά..
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Τότε σε ευχαριστώ εκ μέρους όλων των συναδέλφων μου.Είναι σπάνια μια δημόσια αναγνώριση της αποστολής μας...ΟΧΙ ΚΑΘΟΛΟΥ.... Τα εννοω καθε γραμμα.... Και τα λεω με την καρδια μου....
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Δεν χρειαζετε να με ευχαριστης.... ειπα πολυ λιγα .... πιστευω ολοι που αγαπανε πραγματικα την πατριδα τους το ιδιο πραγμα θα ελεγαν... και δεν ζουν την καθημερινοτητα σας... και ποσα πραγματα κανετε για να μας προφυλαξετε απο τον καθε εναν καθε μερα... Η στη Θαλασσα.... η στον Αερα... η στη Ξηρα...Τότε σε ευχαριστώ εκ μέρους όλων των συναδέλφων μου.Είναι σπάνια μια δημόσια αναγνώριση της αποστολής μας...
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Λες?? χαχα αν ειμαι εγω εκει... θα την ξεχασουν την Ξηρα... Και το ηθικο υψηλο παρακαλωωωΚαλα, πηγαινε σε καμια φρεγατα οταν γυρναει απο περιπολο ή καμια ασκηση και θα δεις ποιος θα "πεταξει" τι δε ποιον!
χαχαχαχαχα
μη παρεξηγιεσαι, πλακιτσα κανω
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 80
- Εμφανίσεις
- 21K
Δ
- Απαντήσεις
- 292
- Εμφανίσεις
- 21K