Καμία χολή τυπε από πλευράς μου, αντιθέτως λίγο που σε έχω διαβάσει προσωπικά μου φαίνεσαι σοβαρός και συμπαθής.
Απλά οφείλουμε να είμαστε λίγο ρεαλιστές στα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις μας απέναντι στο κράτος και τους συμπολίτες μας.
Δεν απευθυνομαι σε σενα φιλε,εσυ απλώς ρωτησες...
Ο αλλος φιλος όμως δυσκολευεται να καταλάβει τη διαφορά αναμεσα στους ΔΥ και τα στελεχη των ΕΔ.Και αναμασαει συνεχεια την "καραμελα" με τα ισα δικαιωματα και τις 'Ιερες αγελάδες" του Δημοσίου.
Οσο για το ρεαλισμό που αναφέρεις,πιστεψέ με ,δεν υπαρχουν περισσοτερο ρεαλιστές από τους Στρατιωτικούς σε αυτον τον τοπο..
Με ρεαλισμό
-αντιμετωπίσαμε την κατακορυφη μείωση των εισοδημάτων μας κατα 40% το 2010
-ανταπεξήλθαμε την ειρωνεία και τις "υποσχεσεις περί ενισχυσης του ρόλου μας" από τις εκαστοτε Πολιτικές Ηγεσίες μας
-συνειδητοποιησαμε την παντελή ελλειψη συντηρησης κι ενίσχυσης του αψυχου υλικού μας και δουλευουμε στα κοκκινα για να υπαρχουμε στο Αιγαιο.
-αποδεχθηκαμε την πραγματικότητα που ισχυε όμως μονο για μας, οταν εδινε τα επιδόματα προσφατα ο Μητσοτακης και ξεχασε (?) τους Αξιωματικούς/Υπαξιωματικούς στον Εβρο που φυλαγαν Θερμοπύλες επί ενα μηνα και..
-Ακουμε καθε φορα υμνολόγια από τους πολιτικούς πριν τις εκλογές και αντιμετωπίζουμε τα "θα το δούμε" την επόμενη αυτών...
θα μπορούσα να γραψω σεντονια αλλά τελος παντων..