Νέα

Πολεμικό Ναυτικό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 352K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Εγγρ.
25 Δεκ 2014
Like
192
Πόντοι
6
Ερώτηση προς τον Ναύαρχο. Όταν παρουσιαστηκα, λίγο μετά τους ολυμπιακούς στη Αθήνα, διοικητής στον Κανελλόπουλο ήταν ο Πα.....ος.

Όλοι είχαμε σχηματίσει τη χειρότερη άποψη για αυτόν. Πολύ δύσκολος όχι μόνο για τα ναυτακια αλλά και για τους μόνιμος που πέρναγαν σχολεία στο Παλάσκα. Οι ιστορίες που εχω ακούσει ήταν απιστευτες.

Τον είχες γνωρίσει? Τι αποψη εχεις;

edigno

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2020
Κριτικές
1
Like
60
Πόντοι
1
Εχω ενα φιλο που παει ναυτικο, θα περασει ζαχαρη?

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.066
Πόντοι
6.256
Το ότι ειναι γιος του λυμπέρη ρωταω αν σημαίνει κάτι

alysopriono1

Νέο Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
0
Πόντοι
0
...Παλ...ος!Τον ξερω,ευτυχως δεν συνυπηρετησαμε ποτέ.Σκατανθρωπος,κομλπεξικός με ολη τη σημασια της λεξης..Λεγεται οτι απο τις καταρες που εφαγε σαν Κυβερνητης στο ΑΡΗ, αρρωστησε βαρια το παιδι του...
+1
τον ειχα στο D-221 το 89-90 σαν Ανθυποπλοιαρχο.Το μεγαλυτερο @ρχιδι που εχω γνωρισει ποτε μου.
στο ντοκο στη Σαλαμινα,μετα απο 15 μερες ταξιδι,βαραγε 4-5 γυμνασια πυρκαγιας,για να μην κοιμηθουμε ολο το βραδυ.Τα ιδια οποτε ειχε βαρδια.
Σε ασκησεις σε στοχους ο πλεον αστοχος.Φοβερα κομπλεξ.

Potistiss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2016
Κριτικές
6
Like
2.138
Πόντοι
496
Τηλεορασεις,πλυντηρια και στεγνωτηρια στο ΛΒ15/24, εγω σας τα ενέκρινα...Με Ψ... Διοικητη ΝΑΣΛΕ....

τηλεοραση στο 24 μας ειχε φερει ενας πατερ που ειχε υπηρετησει εκει,Τον δοικητη δεν τον θυμαμε τον υποδοικα θυμαμε που ηταν μεγαλη αλεπου...επισης γιατι στη μυτηληνη τετοιο κολημα μονο ενα κωλομπαρο θυμαμαι που γινοτανε καλη φαση μαλιστα...το μονο μεγαλο νησι που δεν εχει παρα μονο ενα ρδελο....θλιψις.εσυ υπηρετεις ακομα η εν αποστρατια εισαι??και τους γαλιδες θυμαμαι γαμω τα παιδια ολοι και σοβαρη δυσκολη υπηερεσια......επισης μια μορφαρα ανθυπας αν θυμαμε καλα ντοπιος,πρεπει να ναι μυστης γιατι μια φορα που χα κατεβει για ψωνια και ειμασταν μαζι με το σταγιερ κορναρε σε μια απο το κωλομπαρο που ταν στο στενο πισω απο τη νασλε...

Εγγρ.
25 Δεκ 2014
Like
192
Πόντοι
6
τηλεοραση στο 24 μας ειχε φερει ενας πατερ που ειχε υπηρετησει εκει,Τον δοικητη δεν τον θυμαμε τον υποδοικα θυμαμε που ηταν μεγαλη αλεπου...επισης γιατι στη μυτηληνη τετοιο κολημα μονο ενα κωλομπαρο θυμαμαι που γινοτανε καλη φαση μαλιστα...το μονο μεγαλο νησι που δεν εχει παρα μονο ενα ρδελο....θλιψις.εσυ υπηρετεις ακομα η εν αποστρατια εισαι??και τους γαλιδες θυμαμαι γαμω τα παιδια ολοι και σοβαρη δυσκολη υπηερεσια......επισης μια μορφαρα ανθυπας αν θυμαμε καλα ντοπιος,πρεπει να ναι μυστης γιατι μια φορα που χα κατεβει για ψωνια και ειμασταν μαζι με το σταγιερ κορναρε σε μια απο το κωλομπαρο που ταν στο στενο πισω απο τη νασλε...

Οι γαλίδες ποτέ δεν κατάλαβα πως προέκυπταν. Αν θυμάμαι καλά ηξεραν Τουρκικά (διορθώσετε με αν κάνω λαθος). Πως εκπαιδευοντουσαν?

Potistiss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2016
Κριτικές
6
Like
2.138
Πόντοι
496
ΣΤΗΝ ουσια αυτο που κανουν ειναι υποκλοπες στους τουρκους,οι τουρκοι το ξερουν εχουν αντοιστιχους,γι αυτο στον ασυρματο αλλαζουμε καθε μερα τα συνθηματικα οχι οτι δεν ξερει ο ενας του αλλου,αλλα καπως πρεπει να βγαινει η υπηρεσια,απλα μαθαινουν τουρκια τι εννοεις πως εκπεδευονται χειριστες Ρ/Ε οπως οι περισοτεροι αβυσματοτοι ναυτες που υπηρετουν στρατο στο ΠΝ και δεν ειναι 1/1 οπως τα βυσματακια που χουν δωσει τη φημη οτι δεν υπηρετουμε στο ΠΝ,γιατι εγω βαραγα ενα 8ωρακι μες στο ρανταρ και περναγα 20-30+ στοχους απ τους οποιους οι μισοι ειχα οπτικη επαφη και πλεον ηξερα ολα τα σκαριφηματα των σκαφων

Εγγρ.
25 Δεκ 2014
Like
192
Πόντοι
6
ΣΤΗΝ ουσια αυτο που κανουν ειναι υποκλοπες στους τουρκους,οι τουρκοι το ξερουν εχουν αντοιστιχους,γι αυτο στον ασυρματο αλλαζουμε καθε μερα τα συνθηματικα οχι οτι δεν ξερει ο ενας του αλλου,αλλα καπως πρεπει να βγαινει η υπηρεσια,απλα μαθαινουν τουρκια τι εννοεις πως εκπεδευονται χειριστες Ρ/Ε οπως οι περισοτεροι αβυσματοτοι ναυτες που υπηρετουν στρατο στο ΠΝ και δεν ειναι 1/1 οπως τα βυσματακια που χουν δωσει τη φημη οτι δεν υπηρετουμε στο ΠΝ,γιατι εγω βαραγα ενα 8ωρακι μες στο ρανταρ και περναγα 20-30+ στοχους απ τους οποιους οι μισοι ειχα οπτικη επαφη και πλεον ηξερα ολα τα σκαριφηματα των σκαφων

Εννοούσα την εκπαίδευση στην Τουρκική γλώσσα. Πως επιλέγονται και που μαθαίνουν την γλώσσα;Στην ΣΜΥΝ η αργότερα;

Hawk1678

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2020
Like
284
Πόντοι
20
Φ/Γ ΑΔΡΙΑΣ !!! 20 μήνες ... καταπληκτική φάση

Johnm91

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2019
Like
132
Πόντοι
1
τον θυμασαι τον κυβερνητη της ευκαιριας; που οταν ηρθε η ωρα της αποστρατειας, πολιτης πια πηγαινε καθε πρωι στον Πειραια και ξεκοτσαριζε τον καβο
Εδω μου λειπει εμενα μεσω του γερου μου, 40 χρονια ζωης ,εμπειριες ζωης , υπερηφανια, απογοητευσεις, χαρες , ξενυχτια, στο κοκκινο( 87 και 96) φιλιες απιστευτες....
Ποιας ευκαιριας αν επιτρεπεται? Πανδωρα..Πανδροσος??

Potistiss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2016
Κριτικές
6
Like
2.138
Πόντοι
496
ΡΕ μυστες,ποιος εχει κανει το καψονι με τη μανικα?? :grin: :grin: :grin: :grin: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom