kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.066
- Πόντοι
- 6.256
Αν θες στειλε pm με τα στοιχεια του να τον φτιαξω..Εχω ενα φιλο που παει ναυτικο, θα περασει ζαχαρη?
Ναυτικο κλιμακιο καρπαθουΑν θες στειλε pm με τα στοιχεια του να τον φτιαξω..
+1...Παλ...ος!Τον ξερω,ευτυχως δεν συνυπηρετησαμε ποτέ.Σκατανθρωπος,κομλπεξικός με ολη τη σημασια της λεξης..Λεγεται οτι απο τις καταρες που εφαγε σαν Κυβερνητης στο ΑΡΗ, αρρωστησε βαρια το παιδι του...
Τηλεορασεις,πλυντηρια και στεγνωτηρια στο ΛΒ15/24, εγω σας τα ενέκρινα...Με Ψ... Διοικητη ΝΑΣΛΕ....
τηλεοραση στο 24 μας ειχε φερει ενας πατερ που ειχε υπηρετησει εκει,Τον δοικητη δεν τον θυμαμε τον υποδοικα θυμαμε που ηταν μεγαλη αλεπου...επισης γιατι στη μυτηληνη τετοιο κολημα μονο ενα κωλομπαρο θυμαμαι που γινοτανε καλη φαση μαλιστα...το μονο μεγαλο νησι που δεν εχει παρα μονο ενα ρδελο....θλιψις.εσυ υπηρετεις ακομα η εν αποστρατια εισαι??και τους γαλιδες θυμαμαι γαμω τα παιδια ολοι και σοβαρη δυσκολη υπηερεσια......επισης μια μορφαρα ανθυπας αν θυμαμε καλα ντοπιος,πρεπει να ναι μυστης γιατι μια φορα που χα κατεβει για ψωνια και ειμασταν μαζι με το σταγιερ κορναρε σε μια απο το κωλομπαρο που ταν στο στενο πισω απο τη νασλε...
ΣΤΗΝ ουσια αυτο που κανουν ειναι υποκλοπες στους τουρκους,οι τουρκοι το ξερουν εχουν αντοιστιχους,γι αυτο στον ασυρματο αλλαζουμε καθε μερα τα συνθηματικα οχι οτι δεν ξερει ο ενας του αλλου,αλλα καπως πρεπει να βγαινει η υπηρεσια,απλα μαθαινουν τουρκια τι εννοεις πως εκπεδευονται χειριστες Ρ/Ε οπως οι περισοτεροι αβυσματοτοι ναυτες που υπηρετουν στρατο στο ΠΝ και δεν ειναι 1/1 οπως τα βυσματακια που χουν δωσει τη φημη οτι δεν υπηρετουμε στο ΠΝ,γιατι εγω βαραγα ενα 8ωρακι μες στο ρανταρ και περναγα 20-30+ στοχους απ τους οποιους οι μισοι ειχα οπτικη επαφη και πλεον ηξερα ολα τα σκαριφηματα των σκαφων
Ποιας ευκαιριας αν επιτρεπεται? Πανδωρα..Πανδροσος??τον θυμασαι τον κυβερνητη της ευκαιριας; που οταν ηρθε η ωρα της αποστρατειας, πολιτης πια πηγαινε καθε πρωι στον Πειραια και ξεκοτσαριζε τον καβο
Εδω μου λειπει εμενα μεσω του γερου μου, 40 χρονια ζωης ,εμπειριες ζωης , υπερηφανια, απογοητευσεις, χαρες , ξενυχτια, στο κοκκινο( 87 και 96) φιλιες απιστευτες....
κατενθουσιασμενος, πλοιο της αγαπης ηταν?Φ/Γ ΑΔΡΙΑΣ !!! 20 μήνες ... καταπληκτική φάση
κατενθουσιασμενος, πλοιο της αγαπης ηταν?
πανδροσοςΠοιας ευκαιριας αν επιτρεπεται? Πανδωρα..Πανδροσος??