Νέα

Πολεμικό Ναυτικό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 352K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
μαχιμος η οχι?
το μαρτη του 87 τον προλαβες? στα ιμια που ησουν,

πειτε καμια εμπειρια ρε παιδια,

εχω παρατηρησει οτι οι των εδ για το μονο που δε θελουν να μιλανε ειναι για τις εδ
εχω ενα φιλο πλωταρχη, αν τον ρωτησω κατι απανταει μονολεκτικα, εναν αλλο στην πα με το ζορι να απαντησει,

ισως και να κανω λαθος
Λαθος κανεις...Εγω μιλαω και απο εδω και οταν με ρωτανε.
Το 87 ημουν Δοκιμος,το '96 σε Πετρελαιοφόρο,οχι στην πρωτη γραμμή.
Εμπειριες ατελείωτες,μπορω να μιλάω ωρες,για τον πυραυλο που εφυγε κατα λάθος απο Αμερικάνικο καραβι και χτυπησε μια Τουρκικη Φρεγατα και στην αντιθετη πλευρα ήμασταν εμείς, για τη φωτιά που πιασαμε στην επιστροφη από τα Ιμια με 10 μποφωρ και χωρίς μηχανες λογω blackout-ειχαμε παρει 35 μοιρες κλιση,για την εμπειρία της απελευθερωσης πολιτων από το Λιβανο το 2005 με 3 Α/Γ, για τη συνυπηρετηση μου με Τουρκους στη Σμυρνη και στο ΝΑΤΟ, για την υποδοχή μας στα νησια του Αιγαίου από τους κατοικους  και την υπερηφανεια που νιωθουν όταν μας βλέπουν...Αξεχαστες στιγμές φιλε,τις ξαναζουσα ολες απο την αρχη χωρίς δισταγμο..
Απο την αλλη, εχω να θυμαμαι τη διαχρονική προσπαθεια απαξιωσής μας από τους πολιτικούς μας προιστάμενους και όχι μόνο,για τους λίγους που εκμεταλλεύθηκαν τη θεση τους για να μας ξεφτιλισουν προβαίνοντας σε ποινικα κολασιμες πράξεις και για τα κομματικά στεγανα των λιγων κομισαριων που επιβιώνουν σαν τις κατσαρίδες εν παντι τόπο και χρόνο.Αυτα δεν θελω να τα θυμαμαι..
Τωρα εφτασε η ωρα της αποστρατείας....

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Ειχε δικιο ο παγκαλος

Θα ταιζουμε αλλον ενα κηφηνα δ.υ. μουτσο

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.113
Πόντοι
6.256
Αποστρατευεσε τελικα;
πολλοι ζητανε να παραμεινουν καθοτι περιπου 50 ετων ,πολυ νεοι αλλα το υποικ τους διωχνει, φετος δε νομιζω να κρατησουν κανεναν λογω οικονομικων αναγκων

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
πολλοι ζητανε να παραμεινουν καθοτι περιπου 50 ετων ,πολυ νεοι αλλα το υποικ τους διωχνει, φετος δε νομιζω να κρατησουν κανεναν λογω οικονομικων αναγκων
ΚΑι παλι λαθος εισαι...
Οσοι εξ Υπαξιωματικών εκαναν αιτηση παραμονης περυσι και φετος,εμειναν.."Δεξια" μεν, αλλα εμειναν.Και καποιοι λιγοι που εφυγαν δικαιωνονται τωρα στα δικαστηρια και ξαναγυρίζουν ως "μηδεποτε απομακρυνθέντες"...
*Δεξιά=Εκτος Οργανικών Θεσεων

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
ελευθερος επαγγελματιας που πληρωνει 100%προκαταβολη φορου,φπα 24%,ικα,εφκα,τελος επιτηδευματος,ενφια,29%φορολογια τα χρονια του συριζα.
σε καλυψα?
εσυ δ.υ?

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.113
Πόντοι
6.256
ΚΑι παλι λαθος εισαι...
Οσοι εξ Υπαξιωματικών εκαναν αιτηση παραμονης περυσι και φετος,εμειναν.."Δεξια" μεν, αλλα εμειναν.Και καποιοι λιγοι που εφυγαν δικαιωνονται τωρα στα δικαστηρια και ξαναγυρίζουν ως "μηδεποτε απομακρυνθέντες"...
*Δεξιά=Εκτος Οργανικών Θεσεων
φιλος υπαξ της ΠΑ μου τα λεει

ο οποίος

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2020
Like
10
Πόντοι
1
ελευθερος επαγγελματιας που πληρωνει 100%προκαταβολη φορου,φπα 24%,ικα,εφκα,τελος επιτηδευματος,ενφια,29%φορολογια τα χρονια του συριζα.
σε καλυψα?τικεςβυτιες
εσυ δ.υ?

Προμοτορας ειναι ο john100. Δουλευει με προμηθεια. Εχει σαπισει εδω μεσα. Ο Peter λεει οτι σχεδον ολες οι κριτικες του ειναι ψευτιες. Σαπιος τζουτζες των κυκλωματων.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.113
Πόντοι
6.256
κατι για κομματα δεν εχεις ακουσει?

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
Προμοτορας γραφειων ειναι ο john100. Δουλευει με προμηθεια. Εχει σαπισει εδω μεσα. Ο Peter λεει οτι σχεδον ολες οι κριτικες του ειναι ψευτιες.
με τους προμοτορες δεν εχω θεμα γιατι δεν τους πληρωνω απο την τσεπη μου.
με τεμπεληδες δ.υ εχω

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
Εγώ όλα. Άστο...
Σε καταλαβαινω, σωστό αυτό το ποστ.
Αλλά οι στρατιωτικοί δεν ειναι δημόσιοι με την διάσταση που δινεις
δεν εχω απαιτηση απο τους στρατιωτικους να κανουν πολεμο για να δικαιολογησουν το μισθο τους
:2funny: :2funny: :2funny:

οταν βγαινουν το 2020 στη συνταξη στα 50 ειναι

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
Δεν είναι της ώρας αλλά το επάγγελμα έχει ιδιαιτερότητες...

ολα τα επαγγελματα εχουν.
ο ελευθερος επαγγελματιας μπορουσε να βγει στη συνταξη στα 60 με 40 χρονια ενσημα και ετρωγε και ποινη  χωρις να μπορει να δουλεψει για 6 μηνες.
στα 60 και μισο αρχιζε να πεφτει η συνταξη.
φυσικα για να μπουν τα λεφτα στο λογαριασμο περναει χρονος.
ας βγαινουν στη συνταξη και αυτοι στη 40ετια

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
ολα τα επαγγελματα εχουν.
ο ελευθερος επαγγελματιας μπορουσε να βγει στη συνταξη στα 60 με 40 χρονια ενσημα και ετρωγε και ποινη  χωρις να μπορει να δουλεψει για 6 μηνες.
στα 60 και μισο αρχιζε να πεφτει η συνταξη.
φυσικα για να μπουν τα λεφτα στο λογαριασμο περναει χρονος.
ας βγαινουν στη συνταξη και αυτοι στη 40ετια
Φιλε σε καταλαβαινω απολυτα..Όπως και καταλαβαινω την αγανακτησή σου,πλην όμως οι Στρατιωτικοι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥ....
Και λεγοντας Στρατιωτικούς εννοω αυτούς που βγαινουν από τις παραγωγικές Σχολές,οχι τους ΕΠΟΠ,ΕΜΘ κλπ
Οταν το καταλαβεις αυτό,τοτε θα συζητησουμε.
Προσωπικά εχω χορτασει δηλητηριο και απαξιωση από ολες τις ταξεις όλα αυτα τα χρόνια που εχω παθει ανοσια,οπότε ότι και να ακούσω δεν με αγγίζει..
Οπως όμως αγνοουσες -πιθανόν-τους Γιατρούς και τωρα στην αναγκη τους προσκυνας και κρεμεσαι από τα χείλη τους λόγω συνθηκων,
ετσι κι εμας -παλι πιθανόν-να μας χρειαστείς καποτε στο μέλλον και να αλλαξεις αποψη..
Και δεν ειμαι 50 χρονών,αλλα 54..Κι εχω υπηρετησει 35ετία κλειστη και πραγματική...

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
Φιλε σε καταλαβαινω απολυτα..Όπως και καταλαβαινω την αγανακτησή σου,πλην όμως οι Στρατιωτικοι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥ....
Και λεγοντας Στρατιωτικούς εννοω αυτούς που βγαινουν από τις παραγωγικές Σχολές,οχι τους ΕΠΟΠ,ΕΜΘ κλπ
Οταν το καταλαβεις αυτό,τοτε θα συζητησουμε.
Προσωπικά εχω χορτασει δηλητηριο και απαξιωση από ολες τις ταξεις όλα αυτα τα χρόνια που εχω παθει ανοσια,οπότε ότι και να ακούσω δεν με αγγίζει..
Οπως όμως αγνοουσες -πιθανόν-τους Γιατρούς και τωρα στην αναγκη τους προσκυνας και κρεμεσαι από τα χείλη τους λόγω συνθηκων,
ετσι κι εμας -παλι πιθανόν-να μας χρειαστείς καποτε στο μέλλον και να αλλαξεις αποψη..
Και δεν ειμαι 50 χρονών,αλλα 54..Κι εχω υπηρετησει 35ετία κλειστη και πραγματική...
ειδες τι εγραψα.
δε λεω να βγαινετε στα 67.
δικαιοσυνη θελουμε.
40ετια και συνταξη στα 59.
δε νομιζω οτι ειναι τοσο δυσκολο

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
ειδες τι εγραψα.
δε λεω να βγαινετε στα 67.
δικαιοσυνη θελουμε.
40ετια και συνταξη στα 59.
δε νομιζω οτι ειναι τοσο δυσκολο
Ετσι θα ειναι για τους νεους Αξιωματικούς από το 2016 και μετα.
40 χρόνια και συνταξη στα 58-59.

benali

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
5
Like
45
Πόντοι
0
Καποιός μόνιμος απο στρατό αεροπορία η ναυτικό πόσο χρονών μπορεί να βγεί στην σύνταξη; Θυμάμαι οταν απολυθηκα απο αεροπορία βγαίνανε στα 50. Η κουνιάδα μου δουλεύει σε στρατιωτικό νοσοκομείο και πήρε 1,5 χρόνο άδεια μητρότητας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom