ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Λαθος κανεις...Εγω μιλαω και απο εδω και οταν με ρωτανε.μαχιμος η οχι?
το μαρτη του 87 τον προλαβες? στα ιμια που ησουν,
πειτε καμια εμπειρια ρε παιδια,
εχω παρατηρησει οτι οι των εδ για το μονο που δε θελουν να μιλανε ειναι για τις εδ
εχω ενα φιλο πλωταρχη, αν τον ρωτησω κατι απανταει μονολεκτικα, εναν αλλο στην πα με το ζορι να απαντησει,
ισως και να κανω λαθος
Το 87 ημουν Δοκιμος,το '96 σε Πετρελαιοφόρο,οχι στην πρωτη γραμμή.
Εμπειριες ατελείωτες,μπορω να μιλάω ωρες,για τον πυραυλο που εφυγε κατα λάθος απο Αμερικάνικο καραβι και χτυπησε μια Τουρκικη Φρεγατα και στην αντιθετη πλευρα ήμασταν εμείς, για τη φωτιά που πιασαμε στην επιστροφη από τα Ιμια με 10 μποφωρ και χωρίς μηχανες λογω blackout-ειχαμε παρει 35 μοιρες κλιση,για την εμπειρία της απελευθερωσης πολιτων από το Λιβανο το 2005 με 3 Α/Γ, για τη συνυπηρετηση μου με Τουρκους στη Σμυρνη και στο ΝΑΤΟ, για την υποδοχή μας στα νησια του Αιγαίου από τους κατοικους και την υπερηφανεια που νιωθουν όταν μας βλέπουν...Αξεχαστες στιγμές φιλε,τις ξαναζουσα ολες απο την αρχη χωρίς δισταγμο..
Απο την αλλη, εχω να θυμαμαι τη διαχρονική προσπαθεια απαξιωσής μας από τους πολιτικούς μας προιστάμενους και όχι μόνο,για τους λίγους που εκμεταλλεύθηκαν τη θεση τους για να μας ξεφτιλισουν προβαίνοντας σε ποινικα κολασιμες πράξεις και για τα κομματικά στεγανα των λιγων κομισαριων που επιβιώνουν σαν τις κατσαρίδες εν παντι τόπο και χρόνο.Αυτα δεν θελω να τα θυμαμαι..
Τωρα εφτασε η ωρα της αποστρατείας....