ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.055
- Πόντοι
- 1.486
Ενδοξο κεναπΜε τον απελθόντα είχα συνεργαστεί λιγο στο ΚΕΝΑΠ και μετα σα κλαδαρχη στο ΓΕΕΘΑ μεχρι τον 7/2015.
Ποιος είναι ο νεος Σαλαμινάρχης?
Η αλλιως NMIOTCΚΕΝΑΠ
Κέντρο Εκπαιδευσης Ναυτικής Αποτροπής
Στη Σούδα.
Ενδοξο κεναπ
σου άρεσε η Ιλιάνα ε?
σου άρεσε η Ιλιάνα ε?
τυπε εγω αν ήμουν ναυτης εκει μέσα και ειχανε τέτοια δεξιωση θα προτιμουσα να κάτσω στη καμπινα μου και να μιλάω με το γκομενάκι στο viber ή να ψάχνω κανα στανταράκι για την τσάρκα μου την επομενη που θα ειχα ρεπο![]()
Ολο τα ιδια και τα ιδια ... και χαιρομαστε που ειμαστε ολοι εδω μαζι και τι ενδοξο παρελθον άντε γρηγορα τις ομιλιες να πάμε να την πέσουμε στα μπριζολάκια και τα ποτάκια. Αντε πάλι τα ιδια θα ακουσουμε![]()
![]()
ειχα την τιμη να τον εχω κυβερνητη σε αρματαγωγο...δεν διαφωνω με αυτα που λες...ισα ισα τα ιδια θυμαμαι απο τοτε...αλλα ο συγκεκριμενος ηταν αυτο που λεμε..πρωτος και στην μαχη πρωτος και στα ποτακια...
Δεν τον ξέρω τυπε τον ανθρωπο αλλα πανω κατω ολοι οι καραβαναδες στην ελλαδα το ιδιο λειτουργουνε να τα έχουνε καλα με τους απο πάνω , να χώνουνε τους φιλοτιμους εκει τα ιδια και τα ιδια. Μεχρι και ο Αποστολάκης μολις έγινε Υπουργος άλλαξε την νοοτροπια του τι περιμένεις.
Ολοι λειτουργουνε το ιδιο και οποιος διαφέρει παιρνει το μπουλο ειτε με αποστρατευση προωρη , ειτε με μεταθέσεις ειτε με αναφορές και ποινολογια.
Εγω στο στρατο τους ειχα ολους αυτους σε αποσταση. Μη κοιτάς που χαμογελάνε μολις το πάς λιγο διαφορετικά απο τον ρυθμο που έχουνε μάθει ξεκινάνε τα θέματα.
μαζι σου σε οτι λες 1000%...απλα λεω οτι απο αλλους κυβερνητες και γενικα αξιωματικους που ειχα γνωρισει,αυτος θεωρω [κατα την δικη μου αποψη]οτι ειναι καλη παστα ατομου...that's all...