Aστοχη επιλογή..ΘΑ "καεί" σαν τον Χηνοφωτη..Εχω συνυπηρετήσει μαζι του στο ΓΕΕΘΑ ,όταν ηταν Υπαρχηγός..Δεν εχω και τις καλύτερες απόψεις..Βαμμενος "πρασινος" ,επανελθών επί Παπανδρεου,τον ειχε αποστρατευσει ο Χοντρός γιατι "αν και Αξ/κος ΠΝ, παρευρίσκετο σε Πολιτικές συγκεντρώσεις κι εξεθετε ανοικτα Πολιτικές απόψεις"...
Η πορεία του μετεπειτα προγραμμένη,Δ/ντης Β' Κλάδου (μεταθέσεων), οργανωση του Ναυτικού σε Πρασινους και άλλους,μετα Α/ΓΕΝ κλπ κλπ..
Kαι τα "κατορθώματα" συνεχίζονται...Ο τελευταιος ΑΞΙΟΣ ΒΑΤΡΑΧΟΣ,ΛΑΜΠΡΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ και πανω απ'όλα ΕΞΑΙΡΕΤΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ και ΑΝΘΡΩΠΟΣ,από χτες ειναι παρελθόν από το ΠΝ...Ο Στολαρχος Ι.Παυλόπουλος καρατομήθηκε με ενα τφ ενος λεπτού στις 11 το βραδυ από τη Λοχία γραμματεα του ΣΑΓΕ:
"-Κυριε Ναυαρχε καλησπέρα σας,σας ανακοινώνω κατοπιν εντολής του Κου Α/ΓΕΕΘΑ, ότι το ΣΑΓΕ σας εθεσε σε αποστρατεία με το βαθμό του Αντιναυάρχου...Καλό σας βραδυ!"...
Μόνο αηδία και θλίψη για την αθλια επιλογή του ΥΠ.ΑΜ και του ΑΝ.Υ.ΕΘ.Α,καθως και του τρόπου με τον οποίο εγινε φυσικα,αλλά και απειρο τρολαρισμα για το νεο Αρχηγό του Στόλου μας..Το πρωτοπαλίκαρο και συντοπίτης του Αποστολάκη εγινε και Αρχηγός Στόλου..Μεγαλεία....
Το συστημα ΠΑΣΟΚ ζει και βασλευει στο ΠΝ...
Διαβαστε τα σχολια,καπου ειναι και το δικό μου...
Γιάννη προχωρα όπως ξερεις, με ψηλά το κεφάλι.Οι RANGERS δεν καταλαβαινουν από μικρότητες...