kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.081
- Πόντοι
- 6.256
Tι να σημαίνει?Νησιωτική Χωρα ειμαστε,με μεγαλο θαλλασσιο χωρο προς φυλαξη και γυρω γυρω γείτονες με μη φιλικες διαθεσεις,ο ενας εκ των οποίων ειναι και ο νταης της περιοχής....
Αναγκαστικό ειναι φιλε,μη μου συγκρινεις την Ελλαδα με Χωρες που εχουν το κεφαλι τους ησυχο...
Την ιδια ερωτηση μου ειχαν κανει και στο ΝΑΤΟ κατι Βελγοι..:"Γιατι εχετε τοσο πολύ στρατο?"..Τους εβαλα και κοιταξαν το χαρτη της Ευρωπης,να δουν πού βρισκόμαστε και ποιους εχουμε γυρω μας και κατόπιν να μου πουν και τους δικούς τους γειτονες..Και συγκριναμε -και καλα-Τουρκια,Βουλγαρία,Αλβανία,Σκοπια ,Ιταλία,Αιγυπτος,Λιβυη,Κυπρο με ...Λουξεμβούργο,Ολλανδία,Γαλλια,Γερμανία..Και μετα μας πηραν τα γελια....
Όταν μετά ακουμπάνε οι τούρκοι την πούτσα στο Λιμενικό, η ελληνική κυβέρνηση πέρα βρέχει...
Tι να σημαίνει?Νησιωτική Χωρα ειμαστε...
Πολυ καλύτερη η ζωη στην τουρκία, έχεις δοκιμάσει?...βουνίσιους κατοίκους έχουμε ! Τα μισά νησάκια θα τα χάσουμε και θα ησυχάσουμε . Η δική μας οικονομική αιμορραγία θα σταματήσει, οι δε νησιώτες θα εξυπηρετούνται ταχύτερα (ηλεκτρικό ρεύμα , τρόφιμα, γιατροί ), θα έχουν φτηνότερο νόμισμα . Και όσοι δε θέλουν να βρεθούν σε Μουσουλμάνους ,μπορούν να μετακομίσουν στις Κυκλάδες.
Εντωμεταξύ , μπουρδέλα έχει και η Τουρκία !...
Πολυ καλύτερη η ζωη στην τουρκία, έχεις δοκιμάσει?
Μεγαλη ιστορια φιλε..Ο Δ/ΔΤΣ επαθε καρδιακή προσβολή μπροστα μου ,οταν του το ειπανε..Τελικά ποιος εφταιγε για το δυστύχημα;;
Ακίνητο, μεσοπέλαγα και χωρίς φώτα, δηλαδή σε άσκηση, και ο κυβερνήτης για ύπνο?Μεγαλη ιστορια φιλε..Ο Δ/ΔΤΣ επαθε καρδιακή προσβολή μπροστα μου ,οταν του το ειπανε..
Φταιγανε και οι δυο,αλλα μεγαλες ευθυνες ριχνω στο Κυβερνητη της ΤΠΚ ,που ειχε παει για υπνο,αφηνοντας τον ΑΦ στη γεφυρα, αυπνο 3 μερες!
Ο Κυβερνητης τη γλυτωσε,ο ΑΦ Ναυτοδικείο και "στασιμος" ...
Ακριβως...Οχι όμως μεσοπελαγα,"αγκιστρωμένο" ηταν..Εκει επαιξε η ευθυνη του Εμπορικού..Ακίνητο, μεσοπέλαγα και χωρίς φώτα, δηλαδή σε άσκηση, και ο κυβερνήτης για ύπνο?
Ακίνητο, μεσοπέλαγα και χωρίς φώτα, δηλαδή σε άσκηση, και ο κυβερνήτης για ύπνο?