jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
Ο καπιταλισμός είναι γαμάτος.
ναι σε γ@μαει με λιπαντικο να μην πονας
Ο καπιταλισμός είναι γαμάτος.
εισαι σιγουρος
γιατι εγω πιστευω καποιοι τα προτιμουν παρολα τα προβλημα και τα στραβα τους
βεβαια θα μου πεις καποιοι προτιμουν χουντα ετσι δεν ειναι??
Ασε ρε οψιμε επαναστατη του καναπε, που σου ξινισε ο καπιταλισμος.οτι ηταν ο κομμουνισμος ειναι και ο καπιταλισμος
2 σιχαμερα πραγματα
ναι σε γ@μαει με λιπαντικο να μην πονας
Το ευρωπαικο κοινοβουλιο το ειπε και το ψηφισε κιολας. Αρα προφανως οσοι τα λενε αυτα ειναι μια οικτρη μειοψηφια.«Όποια προσπάθεια ταύτισης του κομμουνισμού με το ναζισμό είναι ανιστόρητη», είπε ο στο Α Πρόγραμμα ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Χρηστίδης.
Μήπως αυταπατάσαι ? τσαουσέσκου,χότζα έχεις ακουστά ?
ρώτα ανθρώπους που έζησαν στη πείνα και τη στέρηση του κομμουνισμού,
πρόσεχε μόνο μη σε ροχαλιάσουν
όσο για το κατινίστικο υπονοούμενο που αμόλησες,
φυσικά είναι προτιμότερη μια στρατιωτική χούντα στην Ελλάδα
από τους κωλοτούμπες μνημονιακούς κλεφτοπολιτικαρέους
Όχι , αδελφέ , αυτό με τις κουβέρτες είναι αλήθεια , το δειχνε και στην ταινία με το Johnny Depp !!!!
Αν εισαι τεμπελης και αναξιος καλα να σου κανει.ναι σε γ@μαει με λιπαντικο να μην πονας
Το ευρωπαικο κοινοβουλιο το ειπε και το ψηφισε κιολας. Αρα προφανως οσοι τα λενε αυτα ειναι μια οικτρη μειοψηφια.
Εννοειται οτι κομμουνισμος και ναζισμος ταυτιζονται.
Και οποιος προσπαθει να τα διαχωρισει ειναι ειτε κομμουνιστης, ειτε ναζιστης, ειτε διανοητικα καθυστερημενος.
Ειτε σαν τον Χρηστιδη πεταμε και καμια μαλακια μπας και κανενας κομμουνιστης ζαλιστει και μας ψηφισει στις εκλογες.
Δε σε ικανοποίησα , μου φαίνεται !!!
Σε βλέπω όπως όλους ισότιμα,
δεν υφίσταται ατομική μου ικανοποίηση
εαν δεν είναι αμφίπλευρη.
Μια χαρά τα λες γενικά!!
Η γενοκτονια του βίσωνα. Μαλιστα. Λοιπον τύπε ακυρο αυτο για τον ψυχιατρο. Μην πας αδικα. Ειναι ηδη μη αναστρεψιμη η κατασταση σου.μην ξεχασουμε και τη μεγαλυτερη γενοκτονια του αμερικανικου βυσσωνα που εξολοθρευτηκε συστηματικα
Θελεις να το επαναλαβω? Ειτε κομμουνιστης, ειτε ναζιστης, ειτε διανοητικα καθυστερημενος. Εληξε.Ο βουλευτής Σερρών και ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της ΝΔ
αυτος τι ειναι απο τα τρια??
Άμα το έδειχνε στην ταινία τότε είναι αλήθεια...
Η γενοκτονια του βίσωνα. Μαλιστα. Λοιπον τύπε ακυρο αυτο για τον ψυχιατρο. Μην πας αδικα. Ειναι ηδη μη αναστρεψιμη η κατασταση σου.
Η γενοκτονια του βίσωνα. Μαλιστα. Λοιπον τύπε ακυρο αυτο για τον ψυχιατρο. Μην πας αδικα. Ειναι ηδη μη αναστρεψιμη η κατασταση σου.
αφου λοιπον γουσταρεις στρατιωτικη χουντα καποιθοι γουσταρουν τσαουσεσκου επειδη στο βουκουρεστι που πηγα εκανα κουβεντα με πολλα ατομα
Θελεις να το επαναλαβω? Ειτε κομμουνιστης, ειτε ναζιστης, ειτε διανοητικα καθυστερημενος. Εληξε.
Στον Β΄ ΠΠ πολεμησαμε με τους Τουρκους. Μαλιστα. Ναι, ηταν τότε που σκοτωθηκε ο Παπαφλεσσας στο Μανιάκι. Εισαι κι εσυ βλεπω, του γιατρού.Το Πολεμικό Ναυτικό είναι το θέμα , βλέπω ! Αφενώς , αφετέρου , Φαίδωνα , εγώ δε διάβαζα ιστορία στο σχολείο , και μετά βαριόμουνα επίσης ν' ασχοληθώ εκτενώς !
Εγώ ( ) για το Β' ΠΠ , ξέρω ότι ήμασταν για με Αγγλία , Γαλλία , Αμερική,Ρωσία και απέναντι είχαμε τους Τούρκους , Ιάπωνες , Γερμανούς .
Προτιμώ να διαβάσω για Μεσανατολικό , σύγχρονη τρομοκρατία . Δεν ασχολούμαι με το παρελθόν.
Φριχτή , ε ;;;
Υ.Γ.
Έβλεπα
πολύ τηλεόραση ,
όμως !!!
Όχι , ε ;;;;