Νέα

Πολεμικό Ναυτικό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 353K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
εξοντωνε τους αλλους με ατομικες βομβες

ας μην βαλουμε τους γηγενεις ινδιανους που τους ξεπαστρεψε

να μην πουμε τους μαυρους της αφρικης

ειπαμε η χωρα της δημοκρατιας

ο θεος ευλογει την αμερικη   :2funny: :2funny:

Οι ατομικές βόμβες ελαχιστοποίησαν τους νεκρούς.

Οι Ινδιάνοι πέθαιναν από αρρώστιες.

Δουλεμπόριο με Μαύρους κάναν όλοι.

sta4tanakia

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2016
Like
81
Πόντοι
16
Την Βορεια Ηπειρο ομως που την εχουμε απελευθερωσει τρεις φορες σε πενηντα χρονια, την κρατησανε.

Τα μαγειρέψανε στη Γιάλτα τα συνεταιράκια ,κουμουνιστές-καπιταλιστές το ίδιο μαγαζί κείνη την εποχή.
Νταξ, πάλι καλά ,
μπορεί να ήταν κ χειρότερα.
Οι τούρκοι πάντως τη βγάλαν ζάχαρη παρά την ουδετερότητα..

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Λοιπον επειδη θεωρω οτι υποτιμω το επιπεδο και τη νοημοσυνη μου προσπαθωντας να πεισω για το αυτονοητο, οτι ο κομμουνισμος ηταν ό,τι πιο σιχαμερο, απανθρωπο και εγκληματικο γεννησε ο ανθρωπινος νους και να ακουω για ινδιανους και ατομικες βομβες, πειτε τα μονοι σας, γιατι και η υπομονη εχει τα ορια της.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Δεν θα είχε συμβεί το φαινόμενο χίτλερ και η πόρωση του γερμανικού λαού
εάν δεν είχαν προηγηθεί οι βαρβαρότητες των νικητών του α παγκ.
Δεν γίνεται να πεινάς και να κάθεσαι άπραγος και νομιμόφρων στους εκάστοτε διεθνείς δυνάστες.
Η αντίδραση του γερμανικού λαού ήταν αποτέλεσμα του ενστίκτου επιβίωσης.

Πολύ περαν της επιβιωσης λιγο καιρο μετά την ανοδο των ναζι
Κατακορυφη αύξηση του βιοτικού επιπέδου απλά πετωντας τους Εβραιους απο τις τραπεζες

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Η δική μου απόφαση να γιορτάσω την 9η Μαΐου ως ημέρα νίκης για τις συμμαχικές δυνάμεις στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο προκάλεσε οργή σε πολλούς δημοσιογράφους και πολιτικούς. Προκάλεσε όμως και ένα κύμα υποστήριξης. Επομένως, επιτρέψτε μου να σας διαβεβαιώσω ότι η Εσθονία δεν είναι μία χώρα ναζί και ότι εδώ, όπως και οπουδήποτε αλλού, οι ναζί και οι συμπαθούντες αυτούς είναι μια μειοψηφία.

κλαψτε τωρα
Εσυ στον ψυχιατρο ειπαμε.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Οι Ινδιάνοι πέθαιναν από αρρώστιες και οι Μαύροι ακόμα εκεί είναι.

ποιες αρρωστιες ρε τυπε
τα αντιστοιχα χημικα που χρησιμοποιησαν στον πρωτο παγκοσμιο τα λεμε αρρωστιες τωρα
και εννοω οτι οπως χρησιμοποιησαν τα χημικα στον α παγκοσμιο ετσι χρησιμοποιουσαν τις αρρωστιες οι λευκοι στους ινδιανους
κουβερτες ποτισμενες με παλιαρρωστιες  τους πασαρανε

μην ξεχασουμε και τη μεγαλυτερη γενοκτονια του αμερικανικου βυσσωνα που εξολοθρευτηκε συστηματικα

Επισκέπτης
Γιατί δεν παραθέτεις συνοπτικά τις απόψεις σου για το θέμα ?

Το Πολεμικό Ναυτικό είναι το θέμα , βλέπω ! Αφενώς , αφετέρου , Φαίδωνα , εγώ δε διάβαζα ιστορία στο σχολείο , και μετά βαριόμουνα επίσης ν' ασχοληθώ εκτενώς !
Εγώ ( :)  ) για το Β' ΠΠ , ξέρω ότι ήμασταν για με  Αγγλία , Γαλλία , Αμερική,Ρωσία και απέναντι είχαμε τους Τούρκους , Ιάπωνες , Γερμανούς .
Προτιμώ να διαβάσω για Μεσανατολικό , σύγχρονη τρομοκρατία . Δεν ασχολούμαι με το παρελθόν.
Φριχτή , ε ;;;  :)

Υ.Γ.
Έβλεπα
πολύ τηλεόραση ,
όμως !!!
Όχι , ε ;;;;

sta4tanakia

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2016
Like
81
Πόντοι
16
Μη τυχόν αναφέρεται τη λέξη "κομμουνισμός" σε ουκρανούς, γυρνά το μάτι τους
το ίδιο περίπου στα αλμπάνια
και σε ρουμάνους.
Όσοι έζησαν κομμουνισμό εποχή σοβ.ένωσης δεν θέλουν να θυμούνται τι βάσανα έζησαν.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Εσυ στον ψυχιατρο ειπαμε.

Με τίτλο «Διεθνές σκάνδαλο – Η Ελλάδα έδωσε μαθήματα Ιστορίας στην Εσθονία», και υπότιτλο «Η άρνηση της Ελλάδας να δεχθεί τις απόψεις της Εσθονίας για τον κομμουνισμό και την Ιστορία του προηγούμενου αιώνα, ανάγκασε το Ταλίν να διορθώσει το επίσημο κείμενο» το Πρακτορείο Sputnik, σε ανταπόκριση από το Ταλίν της Εσθονίας, αναφέρει, μεταξύ άλλων, τα εξής: «Το διεθνές σκάνδαλο ανάγκασε την εσθονική Προεδρία να τροποποιήσει το κείμενο που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της σχετικά με το επικείμενο Συνέδριο της 23ης Αυγούστου, που είναι αφιερωμένο στη μνήμη των θυμάτων των ολοκληρωτικών και αυταρχικών καθεστώτων. Η άρνηση του Έλληνα εκπροσώπου, Σταύρου Κοντονή, να συμμετάσχει στο συνέδριο, ανάγκασε την Εσθονία να τροποποιήσει το αρχικό κείμενο, ωστόσο, επί της ουσίας, δεν άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο η Εσθονία αντιλαμβάνεται την ιστορία του προηγούμενου αιώνα.

sta4tanakia

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2016
Like
81
Πόντοι
16
Το Πολεμικό Ναυτικό είναι το θέμα , βλέπω ! Αφενώς , αφετέρου , Φαίδωνα , εγώ δε διάβαζα ιστορία στο σχολείο , και μετά βαριόμουνα επίσης ν' ασχοληθώ εκτενώς !
Εγώ ( :)  ) για το Β' ΠΠ , ξέρω ότι ήμασταν για με  Αγγλία , Γαλλία , Αμερική,Ρωσία και απέναντι είχαμε τους Τούρκους , Ιάπωνες , Γερμανούς .
Προτιμώ να διαβάσω για Μεσανατολικό , σύγχρονη τρομοκρατία . Δεν ασχολούμαι με το παρελθόν.
Φριχτή , ε ;;;  :)

Υ.Γ.
Έβλεπα
πολύ τηλεόραση ,
όμως !!!
Όχι , ε ;;;;

Ό,τι αγαπάς ,καλά να περνάς !!!

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Μη τυχόν αναφέρεται τη λέξη "κομμουνισμός" σε ουκρανούς, γυρνά το μάτι τους
το ίδιο περίπου στα αλμπάνια
και σε ρουμάνους.
Όσοι έζησαν κομμουνισμό εποχή σοβ.ένωσης δεν θέλουν να θυμούνται τι βάσανα έζησαν.

εισαι σιγουρος

γιατι εγω πιστευω καποιοι τα προτιμουν παρολα τα προβλημα και τα στραβα τους

βεβαια θα μου πεις καποιοι προτιμουν χουντα ετσι δεν ειναι??

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Λοιπον επειδη θεωρω οτι υποτιμω το επιπεδο και τη νοημοσυνη μου προσπαθωντας να πεισω για το αυτονοητο, οτι ο κομμουνισμος ηταν ό,τι πιο σιχαμερο, απανθρωπο και εγκληματικο γεννησε ο ανθρωπινος νους και να ακουω για ινδιανους και ατομικες βομβες, πειτε τα μονοι σας, γιατι και η υπομονη εχει τα ορια της.

οτι ηταν ο κομμουνισμος ειναι και ο καπιταλισμος

2 σιχαμερα πραγματα

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
«Όποια προσπάθεια ταύτισης του κομμουνισμού με το ναζισμό είναι ανιστόρητη», είπε ο στο Α Πρόγραμμα ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Χρηστίδης.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796

Ο βουλευτής Σερρών και ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της ΝΔ, Κ. Καραμανλής Κώστας Καραμανλής μιλώντας στο ραδιοσταθμό του ΑΜΠΕ  χαρακτηρίζει άδικο τον συμψηφισμό μεταξύ κομμουνισμού και ναζισμού αλλά διευκρινίζει πως ήταν λάθος κίνηση η άρνηση της Ελλάδας  να παρευρεθεί στο συνέδριο.

στο καλο

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
ποιες αρρωστιες ρε τυπε
τα αντιστοιχα χημικα που χρησιμοποιησαν στον πρωτο παγκοσμιο τα λεμε αρρωστιες τωρα
και εννοω οτι οπως χρησιμοποιησαν τα χημικα στον α παγκοσμιο ετσι χρησιμοποιουσαν τις αρρωστιες οι λευκοι στους ινδιανους
κουβερτες ποτισμενες με παλιαρρωστιες  τους πασαρανε

μην ξεχασουμε και τη μεγαλυτερη γενοκτονια του αμερικανικου βυσσωνα που εξολοθρευτηκε συστηματικα

Όταν έρχονται σε επαφή δυο πληθυσμοί μεταδίδονται αρρώστιες. Αυτά με τις κουβέρτες είναι ανέκδοτα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom