You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πολεμικό Ναυτικό
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 7K
- Εμφανίσεις 357K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.053
- Πόντοι
- 1.486
Και φυσικά ειναι επικηρυγμένος από τους "απέναντι".Μαζί με τον Ξένο...Aξεχαστα μεγαλεια!!!
Ιπταμενος_2
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Και φυσικά ειναι επικηρυγμένος από τους "απέναντι".Μαζί με τον Ξένο...
Γιατι ειναι επικυρηγμένος? (ειμαι ασχετος με την ολη ιστορια)
ανικι στουσ αδελφουσ νταλτονΓιατι ειναι επικυρηγμένος? (ειμαι ασχετος με την ολη ιστορια)
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.053
- Πόντοι
- 1.486
Υπάρχει ένα τραγουδάκι που τραγουδάνε τα ΟΥΚ."Μες το Τούρκικο χωριό,τις τουρκάλες τις γ@@ώ,για να λένε τα παιδιά έχω ΟΥΚα μπαμπά".Ε,αυτό έγινε το'74,συν το ότι δεν έμεινε ρουθούνι στο χωριό...Γιατι ειναι επικυρηγμένος? (ειμαι ασχετος με την ολη ιστορια)
ορεα πραματα τα εσοπικαΚατι λενε για ενα "αυτακι" μεσα σε βαζακι ?!?
Τοτε εγινε ?!?
ρε παιδια αν τα υποβρυχια ηταν προβληματικα,θα παραγγελναν οι τουρκοι 6,και η νοτιος κορεα 4...πανομοιοτιπα με τα δικα μας???δεν αμφισβητω τιποτα,απλα κομματι περιεργο μου φενεται,οι δε οβιδες των λεοπαρντ ειναι απαραδεκτο που δεν εχουν αγοραστει...το καλυτερο αρμα στον κοσμο χωρις οβιδες με επισημα στοιχεια της αντιπολιτευσηςΑκόμα δεν έγινε το θαύμα, απο ότι διάβασα (νομίζω στο defencenet.gr)
για να μειώσουν την διατοίχιση πρόσθεσαν πτερύγια με παρεπόμενο να
αυξηθεί το ακουστικό ίχνος του Υποβρυχίου σε σημείο που το Π.Ν. να
ζητάει σημαντική έκπτωση για να το παραλάβει, οι Γερμαναράδες δεν
το δέχονται και πάει λέγοντας...χεχεχε
Μπορεί να το πουλήσουμε και στην Πολωνία και να φτιάξουμε άλλο εδώ
από την αρχή.
Υ.Γ. Κι ακολουθεί 'σήριαλ' με τις τορπίλες βαρέως τύπου, εμείς θέλουμε
τις Ιταλικές 'Black Shark' ως καλύτερες επιχειρησιακά, οι Γερμανοί
στραβώνουν και ζητούν αρκετά λεφτά για πιστοποίηση γιατί έχουν τις δικές
τους να μας πουλήσουν...και έχει δρόμο το πράμα.
Να δούμε και πότε θα πάρουμε και τις οβίδες για τα Leo-2HEL.
Εγω παντως δεν θα ηθελα να το δω :-ορεα πραματα τα εσοπικα
αποτι εχω διαβασει φιλε μου παντως τα νοτιοκορεατικα ειναι ακριβως ιδια με τα δικα μαςΔεν είναι απαραίτητο οι Γάλλοι να αγοράσουν.
Έχουν κάνει συμφωνία με τον Ταβουλάρη στην Ελευσίνα για τις Fremm.
Τι να το κάνουν ολόκληρο ναυπηγείο; Γιατί να βάλουν μπελά στο κεφάλι τους;
Το όλο θέμα με το υποβρύχιο δεν ξεμπερδεύεται με τίποτε.
Φταίνε οι πανέξυπνοι που δώσανε 80% προκαταβολή για κάτι που κατασκευάζονταν για πρώτη φορά και δεν ήταν δοκιμασμένο.
Δηλαδή ουσιαστικά πληρώσαμε τα έξοδα R&D των γερμανών.
Μετά από το πρώτο μάθανε και το κορεάτικο το φτιάξανε όπως έπρεπε.
Εμ, έτσι ξέρω κι' εγώ.
sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Ναι το ξερω,και για αυτο καθε φορα που βλεπαμε τουρκικο υψωνε την πειρατικη με την νεκροκεφαληΚαι φυσικά ειναι επικηρυγμένος από τους "απέναντι".Μαζί με τον Ξένο...
καλες ειναι οι συνομιλιες..αλλα εδω αποτι βλεπω δεν εχουν ακομα υπογραφτει τα ρωσσικα τομα,μετα απο 16 μηνες(οπως διαβαζω στον ειδικο τυπο),περιμενεις να υπογραφουν φρεγατες σε 3??Και περιμένουν οι Γάλλοι να το αγοράσουν για να φτιάξουν εκεί τις FREMM,
ο τσετσένος πάει Γαλλία για τις σχετικές συνομιλίες γράφει το defencenet.gr
κατσε προτα να δουλεψουν τα ζουβρακια .....καλο ειναι οι συνομιλιες..αλλα εδω αποτι βλεπω δεν εχουν ακομα υπογραφτει τα ρωσσικα τομα,μετα απο 16 μηνες(οπως διαβαζω στον ειδικο τυπο),περιμενεις να υπογραφουν φρεγατες σε 3??
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.053
- Πόντοι
- 1.486
Ναι και μια ξιφολόγχη καρφωμένη σε ενα κρανίο με τη σημαία των ΟΥΚ...Καλησπέρα Χριστινάκι...Κατι λενε για ενα "αυτακι" μεσα σε βαζακι ?!?
Τοτε εγινε ?!?
Αυτη την ξεχασαΝαι και μια ξιφολόγχη καρφωμένη σε ενα κρανίο με τη σημαία των ΟΥΚ...Καλησπέρα Χριστινάκι...
Ωραια τροπαια !
Χαιρε αγαπητε μου !
Επισκέπτης
Ναύαρχε να σε ρωτήσω κι εγώ κάτι.
Επειδή υπογράφεις με μια συγκεκριμένη ημερομηνία και το δεν ξεχνώ (και πολύ καλά κάνεις)
κι επειδή υπηρετούσα στο 307 ΤΣΥΑΥ που σημαίνει ότι σ'εμάς έφεραν τα συντρίμια επομένως ξέρω πολύ καλά τι έγινε,πες μου σε παρακαλώ όταν κόλησε το τούρκικο στα αβαθή στην παραλία της Λάμπης (Κω) γιατί τους βοηθήσαμε να ξεκολήσουν και να γυρίσουν πίσω?
Επειδή υπογράφεις με μια συγκεκριμένη ημερομηνία και το δεν ξεχνώ (και πολύ καλά κάνεις)
κι επειδή υπηρετούσα στο 307 ΤΣΥΑΥ που σημαίνει ότι σ'εμάς έφεραν τα συντρίμια επομένως ξέρω πολύ καλά τι έγινε,πες μου σε παρακαλώ όταν κόλησε το τούρκικο στα αβαθή στην παραλία της Λάμπης (Κω) γιατί τους βοηθήσαμε να ξεκολήσουν και να γυρίσουν πίσω?
HotScorpios
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 17
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1.240
καλες ειναι οι συνομιλιες..αλλα εδω αποτι βλεπω δεν εχουν ακομα υπογραφτει τα ρωσσικα τομα,μετα απο 16 μηνες(οπως διαβαζω στον ειδικο τυπο),περιμενεις να υπογραφουν φρεγατες σε 3??
Τα BMP-3HEL καθυστερούν μέχρι να μοιράσουν το έργο στους υποκατασκευαστές,
το τί θα γίνει τελικά Αγαπητέ ΣυνΈλληνα Έκτωρα εδώ θα είμαστε και θα τα διαβάζουμε
στα defencenet.gr strategy κ.λ.π.
μετα πρεπι να βγι διαγονισμοσ για τι βλιμα θα ριχνι,μιασ και δε εχι νατοικο διαμετριμα.....Τα BMP-3HEL καθυστερούν μέχρι να μοιράσουν το έργο στους υποκατασκευαστές,
το τί θα γίνει τελικά Αγαπητέ ΣυνΈλληνα Έκτωρα εδώ θα είμαστε και θα τα διαβάζουμε
στα defencenet.gr strategy κ.λ.π.
μιζα μιζα μιζα!!!!!!!!!!!!!
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.053
- Πόντοι
- 1.486
Τι θα έπρεπε να κάνουμε αγαπητέ φίλε?Να κατασχέσουμε τη Ναυαρχίδα τους?Ζήτησαν βοήθεια και σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο τους την προσφέραμε...Ναύαρχε να σε ρωτήσω κι εγώ κάτι.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 80
- Εμφανίσεις
- 21K
Δ
- Απαντήσεις
- 288
- Εμφανίσεις
- 23K
- Απαντήσεις
- 6