Νέα

Πολεμικό Ναυτικό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 353K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
καλα τα γραφετε αλλα δεν εχετε εικονα τι εγινε οχι εκεινη την νυχτα αλλα τα προηγουμενα χρονια
κακες κακιστες επιλογες οπλων , και οταν ηρθε η μαυρη ωρα την φαγαμε στο ΚΟΛΟΝ , τωρα ακουω αναλυσεις επι των αναλισεων και τον πουτσο κλαιγαμε .
οσο για τον επικεφαλη τον ΜΥΚ το γνωριζω προσοπικα ειναι απο την κορινθο , και εχω ακουση την ιστορια απο προτο χερι , υπαρχουν πολλα σκατα μαζεμενα , αλλα ολο τα ιδια και τα ιδια Αληθεια δεν εχετε βαρεθει ????  γιατι δεν κανουμε μια αναλυση για την Σομαλια , που η πειρατια εχει γινει λαιλαπα , για την ναυσιπλοια .
Μπραβο ρε μαγκα,ναι απο κορινθο

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
οσο για την φαμπρικα που εχουν στρωσει οι αμερικανοι δουλευει μια χαρα , αμα περιμενεις στην σειρα και σε παρουν συνοδια οι αμερικανοι περνας με ασφαλεια , αμα φυγεις μονος απο το μαντρι σε τρωνε οι λυκοι . χαχαχχαχαχ και υπαρχει πολυ μεγαλο παρασκηνιο , αλλα δεν βγαζει τσιμουδια κανενας . στην σειρα ...........σου

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
αποτι εχω διαβασει φιλε μου παντως τα νοτιοκορεατικα ειναι ακριβως ιδια με τα δικα μας

Τι εννοείς ίδια; Παρουσίασαν το ίδιο πρόβλημα;

Για το πρώτο πάντως που παραδόθηκε (Son Won-Il) διαβάζω ότι υπήρξε φήμη ότι παρουσίασε πρόβλημα θορύβου στον άξονα μετάδοσης κίνησης της προπέλας. Το Κορεάτικο ναυτικό το διέψευσε και παρέλαβε σταδιακά και τα 3 υποβρύχια:
S. Korean Submarine Programs Progress Despite Reported Glitches

Από το παραπάνω εγώ κρατώ την εγγυητική της HDW για 5 εκατομμύρια δολλάρια σε περίπτωση απόκλισης από τις προδιαγραφές.

Τέλος, πρόσφατα το Κορεάτικο Ναυτικό παρήγγειλε άλλα 6. Δεν νομίζω ότι είναι τόσο βλάκες να εξακολουθούν να παραγγέλνουν προβληματικά υποβρύχια.

Πέραν τούτου κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι πραγματικά συμβαίνει και ποιές είναι οι φήμες και ποιά η αλήθεια.

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
Τι εννοείς ίδια; Παρουσίασαν το ίδιο πρόβλημα;

Για το πρώτο πάντως που παραδόθηκε (Son Won-Il) διαβάζω ότι υπήρξε φήμη ότι παρουσίασε πρόβλημα θορύβου στον άξονα μετάδοσης κίνησης της προπέλας. Το Κορεάτικο ναυτικό το διέψευσε και παρέλαβε σταδιακά και τα 3 υποβρύχια:
S. Korean Submarine Programs Progress Despite Reported Glitches

Από το παραπάνω εγώ κρατώ την εγγυητική της HDW για 5 εκατομμύρια δολλάρια σε περίπτωση απόκλισης από τις προδιαγραφές.

Τέλος, πρόσφατα το Κορεάτικο Ναυτικό παρήγγειλε άλλα 6. Δεν νομίζω ότι είναι τόσο βλάκες να εξακολουθούν να παραγγέλνουν προβληματικά υποβρύχια.

Πέραν τούτου κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι πραγματικά συμβαίνει και ποιές είναι οι φήμες και ποιά η αλήθεια.
εγω απλα διερωτομαι...μηπως το προβλημα ειναι οικονομικο,και η ολη φαση της καθυστερησης γινεται για να μην επιβαρυνθει το ελλειμα.Διοτι οπως διαβασα στον ειδικο τυπο το ναυτικο δηλωσε ετοιμο να το παραλαβει...τελικα την αληθεια δεν την ξερει κανεις..

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
Και αν ειναι ετσι ποιος φταιει για το μαυρο χαλι?
αυτο το ιδιο υποστηριζω και εγω...ας ην ξεχναμε οτι η τριετια 93-96 ηταν η λεγωμενη τριετια του αυτοεμπαργκο,συμφωνα παντα με επισημα στοιχεια

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.156
Πόντοι
456
Υπάρχει ένα τραγουδάκι που τραγουδάνε τα ΟΥΚ."Μες το Τούρκικο χωριό,τις τουρκάλες τις γ@@ώ,για να λένε τα παιδιά έχω ΟΥΚα μπαμπά".Ε,αυτό έγινε το'74,συν το ότι δεν έμεινε ρουθούνι στο χωριό... :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak:
Αν το παραπανω ειναι αληθεια χεσε μεσα σε ποιους εχουμε αφησει την
ασφαλεια μας.
Μου θυμιζει μια παρελαση 25 Μαρτιου αρχες του'90 τοτε με το σκοπιανο,
που κατι μαλακισμενα βατραχια βριζανε τους σκοπιανους και η πολιτικη ηγεσια τους καμαρωνε!!!

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.156
Πόντοι
456
την αποψη μου καταθετω για την ανυπαρκτη κινητοποιηση του στρατου μας στον εβρο την νυχτα των ιμιων.
το πρωι ενα μακρησυρτο ουφφφφφ ακουστηκε σε ολη την Ελλαδα.
3-4 μηνες μετα το επεισοδιο και το πραγματικα εξευτελιστικο "ευχαριστω τους αμερικανους" ο κινεζος εκανε περιπατο στις εκλογες
Γιατι εξευτελιστικο επειδη μεσολαβησαν(ενω οι Ευρωπαιοι κοιμοντουσαν)να μην γινει συραξη?
Ποτε θα σταματησουμε να αντιδρουμε αταβιστικα σε καθα ενεργεια τους?
Αλλοιως  σε ειχα κοψει φιλε,απο τα μεχρι τουδε γραφομενα σου
Δεν εχεις παρατηρησει οτι ολοι οι ακροδεξιοι + παπαδες
+στρατοκαυλοι ειναι φουλ αντιαμερικανοι?
θυμασαι την αντιδραση στην βουλη του βλακα  του Εβερτ?
Ευτυχως ο κοσμος κατι καταλαβε και εβγαλε τον κινεζο!!!

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.156
Πόντοι
456
οσο για την φαμπρικα που εχουν στρωσει οι αμερικανοι δουλευει μια χαρα , αμα περιμενεις στην σειρα και σε παρουν συνοδια οι αμερικανοι περνας με ασφαλεια , αμα φυγεις μονος απο το μαντρι σε τρωνε οι λυκοι . χαχαχχαχαχ και υπαρχει πολυ μεγαλο παρασκηνιο , αλλα δεν βγαζει τσιμουδια κανενας . στην σειρα ...........σου
και γαμω τις συνωμοσιες!!!

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Γιατι εξευτελιστικο επειδη μεσολαβησαν(ενω οι Ευρωπαιοι κοιμοντουσαν)να μην γινει συραξη?
Ποτε θα σταματησουμε να αντιδρουμε αταβιστικα σε καθα ενεργεια τους?
Αλλοιως  σε ειχα κοψει φιλε,απο τα μεχρι τουδε γραφομενα σου
Δεν εχεις παρατηρησει οτι ολοι οι ακροδεξιοι + παπαδες
+στρατοκαυλοι ειναι φουλ αντιαμερικανοι?
θυμασαι την αντιδραση στην βουλη του βλακα  του Εβερτ?
Ευτυχως ο κοσμος κατι καταλαβε και εβγαλε τον κινεζο!!!

Η αλήθεια είναι ότι και εγώ θεωρώ υπερβολική την αντίδραση στο "ευχαριστώ τους αμερικάνους"...

Αλλά τα ίμια δεν πάυουν να είναι ξεφτίλα σε διπλωματικό και στρατιωτικό επίπεδο...

Ο κόσμος δεν ενέκρινε απαραίτητα τους χειρισμούς ( ; ) Σημίτη, απλά θεώρησε ότι δεν έφταιγε αυτός καθότι είχε λίγες μέρες πρωθυπουργός και το κράτος ανάρρωνε ακόμα από το Ωνάσειο...
Και φυσικά είχε έναν αρκετά εύκολο αντίπαλο απέναντί του συν τα ΜΜΕ της εποχής καθότι η εποχή της διαπλοκής είχε μόλις ανατείλει...

Όσο για τον αντιαμερικανισμό των "στρατόκαυλων" εξηγείται αρκετά πιο εύκολα από τον όψιμο φιλοατλαντισμό κάποιων που φώναζαν εοκ και νάτο το ίδιο συνδικάτο και από τις επιτροπές αφοπλισμού και τις αποπυρηνικοποιημένες ζώνες το έριξαν στις μκο...

Αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Το να ειναι καποιος αντιαμερικανος ειναι αρωστια? τον κανει κακο?

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.156
Πόντοι
456
το διεθνες δικαιο θα μας φαει...η ναυαρχιδα τους τοσο κοντα στις ακτες μας τι γυρευε αγαπητε μου?αυτοι αν ειχε παθει το ιδιο η ελλη θα κανανε το ιδιο?μια ερωτηση κανω θεωρητικη απλως... :sunglasses:
οχι νομισες οτι μονον εσυ θα βολταρεις εξω απο τις παραλιες τους :boff:
Ασχετο αλλα σχετικο
Το βραδυ των Ιμιων, στο σημα για προβλημα του ελληνικου ελικοπτερου, οι
Τουρκοι προσφεραν την Φρεγατα τους που ηταν πιο κοντα του για προσγειωση!
(Απο αρθρο της Καθημερινης)

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.156
Πόντοι
456
Η αλήθεια είναι ότι και εγώ θεωρώ υπερβολική την αντίδραση στο "ευχαριστώ τους αμερικάνους"...

Αλλά τα ίμια δεν πάυουν να είναι ξεφτίλα σε διπλωματικό και στρατιωτικό επίπεδο...

Ο κόσμος δεν ενέκρινε απαραίτητα τους χειρισμούς ( ; ) Σημίτη, απλά θεώρησε ότι δεν έφταιγε αυτός καθότι είχε λίγες μέρες πρωθυπουργός και το κράτος ανάρρωνε ακόμα από το Ωνάσειο...
Και φυσικά είχε έναν αρκετά εύκολο αντίπαλο απέναντί του συν τα ΜΜΕ της εποχής καθότι η εποχή της διαπλοκής είχε μόλις ανατείλει...

Όσο για τον αντιαμερικανισμό των "στρατόκαυλων" εξηγείται αρκετά πιο εύκολα από τον όψιμο φιλοατλαντισμό κάποιων που φώναζαν εοκ και νάτο το ίδιο συνδικάτο και από τις επιτροπές αφοπλισμού και τις αποπυρηνικοποιημένες ζώνες το έριξαν στις μκο...

Αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία.
Τελικα εισαι μεγαλη σουπια :priest: :priest: :priest:
Για την ταμπακιερα κουβεντα!

"Η αλήθεια είναι ότι και εγώ θεωρώ υπερβολική την αντίδραση στο "ευχαριστώ τους αμερικάνους"..."
Γιατι αραγε ? Οταν πρεπει να ευχαριστησεις καντο,θα γινεις πιο πειστικος
οταν θαρθει η ωρα να κατηγορησεις!!!
Γιαυτο ο κινεζος ηταν μεγαλος ηγετης

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Τελικα εισαι μεγαλη σουπια :priest: :priest: :priest:

Πλάκα πλάκα, ευχαρίστως θα τσακιζα μια γεμιστή σουπιά με φέτα και άλλα θαλασσινά...
Ζημιά μου έκανες βραδυάτικα...
(Άσχετο αλλά με έπιασε μια λιγούρα...)

Για την ταμπακιερα κουβεντα!

Το ότι οι γνώμες μας δεν συμπίπτουν απόλυτα, δεν σημαίνει ότι δεν απαντώ...

"Η αλήθεια είναι ότι και εγώ θεωρώ υπερβολική την αντίδραση στο "ευχαριστώ τους αμερικάνους"..."
Γιατι αραγε ? Οταν πρεπει να ευχαριστησεις καντο,θα γινεις πιο πειστικος
οταν θαρθει η ωρα να κατηγορησεις!!!
Γιαυτο ο κινεζος ηταν μεγαλος ηγετης

Κατηγόρησε ποτέ ο κινέζος τους αμερικάνους και δεν το θυμάμαι;
Αντίθετα, φρόντισε το πασοκ να έχει φιλοατλαντιστή διάδοχο και όταν ήταν ο ίδιος πρωθυπουργός δεν είδα έστω μικρές προσπάθειες απογαλακτισμού από τους αμερικάνους, τουλάχιστον τόσες όσες έχει κάνει ο Μπούλης (ας του το αναγνωρίσουμε αυτό...)...
Τώρα, αν ο Σημίτης ήταν μεγάλος ηγέτης, αυτό το συζητάμε...
Θα πω μόνο ότι είναι ό,τι καλύτερο είχε να επιδείξει η παράταξή του σε πρωθυπουργό...

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.156
Πόντοι
456
Πλάκα πλάκα, ευχαρίστως θα τσακιζα μια γεμιστή σουπιά με φέτα και άλλα θαλασσινά...
Ζημιά μου έκανες βραδυάτικα...
(Άσχετο αλλά με έπιασε μια λιγούρα...)

Κατηγόρησε ποτέ ο κινέζος τους αμερικάνους και δεν το θυμάμαι;

Θα πω μόνο ότι είναι ό,τι καλύτερο είχε να επιδείξει η παράταξή του σε πρωθυπουργό...
Για τις σουπιες δεν μπορω να κανω κατι,βρασε στο ζουμι σου...

Μαλλον για φουλ Ευρωπαιο τον κοβω τον κινεζο,με τους Αμερικανους
τις απαραιτητες ισορροπιες,οπως καθε  γνωστικος ηγετης

Αν αντι το λαμογιο τον ανδρεα την δεκαετια του '80 ειχαμε καποιον
σαν τον ραλλη η τον σημιτη ,θα ζουσαμε σημερα σ'αλλη ελλαδα

Τι μου θυμιζεις,τι μου θυμιζεις ?
Κατι απο υποβρυχιο , κατι απο τριαντη κατι απο λυγερο ...?
θα το βρω που θα παει :boobies: :boobies:

Laertis

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σου ρε ΠΝ με τα ωραία σου...έχω περάσει γαμώ μέχρι τώρα παρόλα τα χωσίματα...φανταράκι στις παντόφλες στο ΝΣ Κ8...08Γ ΕΣΣΟ,
τα θρυλικά ΙΟΣ-ΠΑΡΟΣ-ΝΑΞΟΣ-ΣΕΡΙΦΟΣ!

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Αν αντι το λαμογιο τον ανδρεα την δεκαετια του '80 ειχαμε καποιον
σαν τον ραλλη η τον σημιτη ,θα ζουσαμε σημερα σ'αλλη ελλαδα

Εκ των υστέρων αναγνωρίζω ότι ο Ράλλης ήταν Κύριος.
Ελπίζω κάποια στιγμή να αποκατασταθεί η υστεροφημία του.

solitonios

Τιμημένος
Εγγρ.
4 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Γεια σου ρε ΠΝ με τα ωραία σου...έχω περάσει γαμώ μέχρι τώρα παρόλα τα χωσίματα...φανταράκι στις παντόφλες στο ΝΣ Κ8...08Γ ΕΣΣΟ,
τα θρυλικά ΙΟΣ-ΠΑΡΟΣ-ΝΑΞΟΣ-ΣΕΡΙΦΟΣ!

Aπό τα οποία το 1 άντε που και που 2 δουλεύουν!
Τα άλλα απλά λέγονται τσατσοκάραβα!Είναι απλά αγκρυβολημένα στο ΝΣ μπροστά από το Γρηγόρης!
Προσαρμογή 5 ένδον!Έχετε wifi,όσο για τις βάρδιες εξαρτάται αν είσαι σε ενεργή ή όχι παντόφλα!
Υπηρεσίες 1 μέσα 7 off (στα μπετομένα) Άδειες από τον Σ.Ε.Α.

www.hellenicnavy.gr/naxos_l178.asp]  [/URL] www.hellenicnavy.gr/serifos_l195.asp] [/url]

Laertis

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Aπό τα οποία το 1 άντε που και που 2 δουλεύουν!
Τα άλλα απλά λέγονται τσατσοκάραβα!Είναι απλά αγκρυβολημένα στο ΝΣ μπροστά από το Γρηγόρης!
Προσαρμογή 5 ένδον!Έχετε wifi,όσο για τις βάρδιες εξαρτάται αν είσαι σε ενεργή ή όχι παντόφλα!
Υπηρεσίες 1 μέσα 7 off (στα μπετομένα) Άδειες από τον Σ.Ε.Α.

www.hellenicnavy.gr/naxos_l178.asp]  [/URL] www.hellenicnavy.gr/serifos_l195.asp] [/url]

Δεν είναι τσατσοκάραβα αγαπητέ moderator είναι καράβια τα οποία εξυπηρετούν τον Ναύσταθμο. Τώρα δεν φταίμε εμείς που το ΠΝ
δεν δίνει λεφτά για να επισκευαστούν. Αυτή την στιγμή είναι σε ενέργεια το ΠΜΠ ΝΑΞΟΣ το οποίο κάνει το δρομολόγιο ΝΣ - Ναυτικό Πέραμα και το ΑΒ ΠΑΡΟΣ το οποίο φαίρνει λάδια στο ΝΣ και άλλες χαμαλοδουλειές...το ΑΒ ΙΟΣ είναι μπετό λόγω μπλοκ μηχανής και το ΠΜΠ ΣΕΡΙΦΟΣ λόγω έλλειψης ανταλλακτικών μηχανής....
το wifi που λες απλώς πιάνουμε απέναντι από τον ΓΡΗΓΟΡΗ τον κλέφτη τον οποίο πρέπει να αγοράσεις κάρτα και όσο για τις βάρδιες
παίζεις τις ίδιες είτε είσαι σε ενέργεια είτε είσαι μπετό! Αλλά για να παίξεις 1-7 off που λες πρέπει πρώτον να υπάρχει ικανοποιητικός αριθμός ναυτών και δεύτερον να είσαι παλαίουρας! Ναι έχουμε πολλά off αλλά όταν εμείς κάνουμε βάρδια ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ δεν τα ξύνουμε όπως κάνουν οι περισσότεροι ναύτες...έτσι και αλλιώς είναι πάμπολες οι υπηρεσίες που υπάρχουν off...δεν μπορώ να θυμηθώ πόσες φορές έχουμε επισκευάσει μόνοι μας τις μηχανές!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.353
Πόντοι
22.785
:think: :think:

Συνημμένα

• vgt.jpg
    vgt.jpg
    6 KB · Εμφανίσεις: 25
  • 800px-Lebreton_engraving-26.jpg
    800px-Lebreton_engraving-26.jpg
    96,7 KB · Εμφανίσεις: 24

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
το διεθνες δικαιο θα μας φαει...η ναυαρχιδα τους τοσο κοντα στις ακτες μας τι γυρευε αγαπητε μου?αυτοι αν ειχε παθει το ιδιο η ελλη θα κανανε το ιδιο?μια ερωτηση κανω θεωρητικη απλως... :sunglasses:

Πριν καλά καλά καταλάβουν οι δικοί μας οτι κόλλησε είχε πέσει το τηλέφωνο (απευθείας στη Κω) οτι έγινε ναυτικό ατύχημα. Παντως καποια όπλα την είχαν στοχοποιήσει (αφου πρώτα ειχε ελαφρως παρενοχληθει "κατα λάθος" απο δικό μας)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom