Νέα

Πολεμικό Ναυτικό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 352K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.291
Πόντοι
22.785
Αν εξαιρέσουμε τη λάθος παράθεση,και το χαρακτηρισμό που δεν τον εκλαμβάνω σαν προσβολή,έχεις δίκηο..Το ΠΝ εδώ και μια δεκαετία περίπου πορεύεται αποκλειστικά και μόνο χάρη στην όρεξη και το σθένος λίγων.Δυστυχώς φίλε,η κατάσταση βαίνει προς το δημοσιουπαλληλίκι...
Ξαναπεστα........ και ξαναπεστα... τιποτε αλλο. καλημερα.

demark

Νέο Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Ξαναπεστα........ και ξαναπεστα... τιποτε αλλο. καλημερα.
Επειδή ήμουν και εγώ εθελοντής για 5.5 χαμένα και κατεστραμένα χρόνια από την πολύτιμη 1 και μοναδική ζωή ΜΟΥ, φοβάμαι ότι τα πράγματα ήταν είναι και θα είναι τα ίδια όσο η νοοτροπία των δε αξιωματικών είναι για παράτες και εκδηλώσεις των δε υπαξιωματικών να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους μια και ζουν και αυτοί σε ένα σύστημα που σε χρειάζεται και δεν σε θέλει.......Πάντα μιλώ για την πλειοψηφία των εκάστοτε..........

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.291
Πόντοι
22.785
Επειδή ήμουν και εγώ εθελοντής για 5.5 χαμένα και κατεστραμένα χρόνια από την πολύτιμη 1 και μοναδική ζωή ΜΟΥ, φοβάμαι ότι τα πράγματα ήταν είναι και θα είναι τα ίδια όσο η νοοτροπία των δε αξιωματικών είναι για παράτες και εκδηλώσεις των δε υπαξιωματικών να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους μια και ζουν και αυτοί σε ένα σύστημα που σε χρειάζεται και δεν σε θέλει.......Πάντα μιλώ για την πλειοψηφία των εκάστοτε..........
Τελευταια παραθεση απο εμενα...........ΠΟΝΑΗ ΛΕΜΕ...........
Την αγαπαω την πατριδα μου............... ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ.........

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Και δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα , πάντα προς το χειρότερο , εάν δεις τις επιλογές της πολιτικής ηγεσίας από επάνω έως κάτω ,δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση να ορθοποδήσει ένα σώμα που τρώει τα παιδία του , οι καλοί αξιωματικοί αναγκάζονται να φύγουν νωρίς , και αυτοί που μένουν είναι πάντα στην απέξω , όσοι έχουν βύσματα πάντα προκόβουν εις βάρος της Πατρίδας και του Ναυτικού . και πάντα γίνονται ναύαρχοι .Παντός αυτοί που πραγματικά αξίζουν που υπάρχουν παντός αρκετοί εάν  υπηρετήσεις μαζί τους σου μένουν οι καλές αναμνήσεις από το σώμα . να μην γράφουμε ονόματα , παντός ένα άλλο που είναι γεγονός υπάρχει και μια κατηγόρια που είναι παρεξηγημένοι   , που φαίνονται κακοί αλλά δεν είναι με όλους αλλά σε αυτούς που πρέπει και ένας από αυτούς ήταν και ένας πριν Διοικητής κέντρου ,που εγώ τον είχα τμηματάρχη σε Διεύθυνση του  ΝΣ και ήταν ο καλύτερος τμηματάρχης που είχα γνωρίσει , και από γνώση αλλά και στης ανθρώπινες σχέσεις . Πιστεύω πολλές φορές και η θέση σε μερικές υπηρεσίες είναι πράγματι δύσκολες , πχ ΚΕ ΠΑΛΑΣΚΑΣ ποίος  θα μπορούσε να είναι διοικητής στο μεγαλύτερο ΧΑΟΣ του ΠΝ χωρίς να σφίξει τα πράγματα , και το αστείο είναι όσοι περνάμε από εκεί κατηγορούμε ότι είναι μπουρδελο , αλλά όταν κάποιος σφίξη τα λουριά στο μπουρδελο φωνάζουν όλοι .

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Το ΠΝ εδώ και μια δεκαετία περίπου πορεύεται αποκλειστικά και μόνο χάρη στην όρεξη και το σθένος λίγων.Δυστυχώς φίλε,η κατάσταση βαίνει προς το δημοσιουπαλληλίκι...

Να διαβάσετε (όσοι δεν το έχετε κάνει ακόμα) το βιβλίο του Αντώνη Αντωνιάδη (πρώην Α.Γ.Ε.Ν.) "Κρεμώντας τη στολή", εκδόσεις Κέδρος.

Λέει πολλές αλήθειες ο τύπος, και είναι από έμπειρα χείλη...

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Να διαβάσετε (όσοι δεν το έχετε κάνει ακόμα) το βιβλίο του Αντώνη Αντωνιάδη (πρώην Α.Γ.Ε.Ν.) "Κρεμώντας τη στολή", εκδόσεις Κέδρος.

Λέει πολλές αλήθειες ο τύπος, και είναι από έμπειρα χείλη...
Για κρέμασέ το σε pdf...Να δούμε τι λέει ο "φτωχός" πρώην Αρχηγός μας,που έπαιρνε bmw Z4 στη γραμματέα του δώρο,για τα Χριστούγεννα....

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Για κρέμασέ το σε pdf...Να δούμε τι λέει ο "φτωχός" πρώην Αρχηγός μας,που έπαιρνε bmw Z4 στη γραμματέα του δώρο,για τα Χριστούγεννα....

Ναύαρχέ μου δεν το έχω σε pdf, και δε σκοπεύω να κάτσω να το σκανάρω.

11 ευρώ κάνει, πήγαινε στον "Κάκτο" και αγόρασέ το.  Ή παράγγειλέ το να στο φέρουν στο βιβλιοπωλείο της γειτονιάς σου.
Ίσως και on-line μπορείς, ο "Κάκτος" πρέπει να έχει website.
(Στο ΚΨΜ της μονάδας σου δε νομίζω να στο φέρουν αν το παραγγείλεις).

Το διάβασα όλο, και με προσοχή.

Το επαναλαμβάνω:  Ο τύπος λέει  Α Λ Η Θ Ε Ι Ε Σ.  Στο ΠΝ υπηρέτησα και εγώ, και δεν παύω να είμαι πολίτης αυτής της χώρας και να ξέρω τι μου γίνεται.

Το αν έπαιρνε δώρα στη γραμματέα του (ή σε οποιαδήποτε άλλη γκόμενα), άσε που αμφιβάλλω, δε νομίζω ότι αφορά το ΠΝ και τη διοίκησή του.  Στο φινάλε, καλά έκανε.

Και τι σχέση έχει αν είναι (οικογενειακά) φτωχός ή πλούσιος?  Αν θες τη γνώμη μου, καλύτερα να είναι πλούσιος.  Γιατί δε θα είναι λιγούρι.

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Ναύαρχέ μου δεν το έχω σε pdf, και δε σκοπεύω να κάτσω να το σκανάρω.

11 ευρώ κάνει, πήγαινε στον "Κάκτο" και αγόρασέ το.  Ή παράγγειλέ το να στο φέρουν στο βιβλιοπωλείο της γειτονιάς σου.
Ίσως και on-line μπορείς, ο "Κάκτος" πρέπει να έχει website.
(Στο ΚΨΜ της μονάδας σου δε νομίζω να στο φέρουν αν το παραγγείλεις).

Το διάβασα όλο, και με προσοχή.

Το επαναλαμβάνω:  Ο τύπος λέει  Α Λ Η Θ Ε Ι Ε Σ.  Στο ΠΝ υπηρέτησα και εγώ, και δεν παύω να είμαι πολίτης αυτής της χώρας και να ξέρω τι μου γίνεται.

Το αν έπαιρνε δώρα στη γραμματέα του (ή σε οποιαδήποτε άλλη γκόμενα), άσε που αμφιβάλλω, δε νομίζω ότι αφορά το ΠΝ και τη διοίκησή του.  Στο φινάλε, καλά έκανε.

Και τι σχέση έχει αν είναι (οικογενειακά) φτωχός ή πλούσιος?   Αν θες τη γνώμη μου, καλύτερα να είναι πλούσιος.  Γιατί δε θα είναι λιγούρι.
Ούτε λεπτό δεν θα του δώσω,τα έχει ανάγκη νομίζεις?Ολόληρο νησί πούλησε, 4,5 δις δρχ πήρε,ΑΛΛΑ ΗΞΕΡΕ ΝΑ ΚΟΒΕΙ τα εσωτερικά επιδόματα των μονίμων.Να μην υπογράφει την αναπροσαρμογή της φαρμακευτικής μας κάλυψης που ίσχυε από το 1980!!!!Να προσποιείται το Χριστιανό ενώ είναι δωδεκαθειστής.Ούτε ένα μεγάλο εξοπλιστικό πρόγραμμα δεν προωθήθηκε,κι ας κάθησε τρία χρόνια στην Ηγεσία.Και τα δώρα επέτρεψέ μου να ξέρω καλύτερα...Κι επειδή είναι πλούσιος και δεν είχε κανέναν ανάγκη,τα έγραψε όλα εκεί που δεν πιάνει μελάνι....

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Ούτε λεπτό δεν θα του δώσω,τα έχει ανάγκη νομίζεις?Ολόληρο νησί πούλησε, 4,5 δις δρχ πήρε,ΑΛΛΑ ΗΞΕΡΕ ΝΑ ΚΟΒΕΙ τα εσωτερικά επιδόματα των μονίμων.Να μην υπογράφει την αναπροσαρμογή της φαρμακευτικής μας κάλυψης που ίσχυε από το 1980!!!!Να προσποιείται το Χριστιανό ενώ είναι δωδεκαθειστής.Ούτε ένα μεγάλο εξοπλιστικό πρόγραμμα δεν προωθήθηκε,κι ας κάθησε τρία χρόνια στην Ηγεσία.Και τα δώρα επέτρεψέ μου να ξέρω καλύτερα...Κι επειδή είναι πλούσιος και δεν είχε κανέναν ανάγκη,τα έγραψε όλα εκεί που δεν πιάνει μελάνι....

Αν το πρόβλημά σου στο να αγοράσεις το βιβλίο είναι ότι δε γουστάρεις τα 11 ευρώ να πάνε από τη δική σου τσέπη στην τσέπη του συγγραφέα, να στο κάνω δώρο εγώ το βιβλίο.

Όσο για τα θρησκευτικά, ΠΟΥΘΕΝΑ δε λέει ότι είναι δωδεκαθεϊστής.  Άθεος δηλώνει.

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Αν το πρόβλημά σου στο να αγοράσεις το βιβλίο είναι ότι δε γουστάρεις τα 11 ευρώ να πάνε από τη δική σου τσέπη στην τσέπη του συγγραφέα, να στο κάνω δώρο εγώ το βιβλίο.

Όσο για τα θρησκευτικά, ΠΟΥΘΕΝΑ δε λέει ότι είναι δωδεκαθεϊστής.  Άθεος δηλώνει.
Το πρόβλημά μου είναι το δεύτερο...Ευχαριστώ για την προσφορά,να είσαι καλά αλλά δεν σώνομαι απο 11 ευρώ,ούτε καν με 111 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ευρω!!!Και τρίτον ακου με που σου λέω για το θέμα της Θρησκείας..Διαβασε ΚΑΛΑ το βιβλίο-είδα αποσπάσματα-:"Ένας Λαός επηρεασμένος από τη Σωκράτεια σκέψη και την Αριστοτέλεια λογική,πώς μπορεί και πιστεύει στα Ευαγγέλια..." λέει σε κάποια αποστροφή του.Τι καταλαβαίνεις εσύ??

NIGHTRIDER1981

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2008
Like
14
Πόντοι
6
Το πρόβλημά μου είναι το δεύτερο...Ευχαριστώ για την προσφορά,να είσαι καλά αλλά δεν σώνομαι απο 11 ευρώ,ούτε καν με 111 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ευρω!!!Και τρίτον ακου με που σου λέω για το θέμα της Θρησκείας..Διαβασε ΚΑΛΑ το βιβλίο-είδα αποσπάσματα-:"Ένας Λαός επηρεασμένος από τη Σωκράτεια σκέψη και την Αριστοτέλεια λογική,πώς μπορεί και πιστεύει στα Ευαγγέλια..." λέει σε κάποια αποστροφή του.Τι καταλαβαίνεις εσύ??
Παίδες έχει δίκιο ο NAVARXOS,δεν είναι άθεος.Το άθεος είναι δικαιολογία των περισσοτέρων....τουλάχιστον αν δεν πίστευε πουθενά και μόνο στον εαυτό του (δεν θα ταν άσχημο) θα είχε κάνει πολλά περισσότερα για το σώμα,τους συναδέλφους του και την πατρίδα.......
αλλά τπάντων η ιστορία στο μέλλον θα γράψει την αλήθεια...ή σχεδόν όλοι...εξαρτάται...γιατί,ξέρετε κάτι??? Σκεφτείτε το λίγο...στην Ελλάδα όποιος φεύγει από την ζωή τον κάνουμε ήρωα,χρήσιμο,άξιο κλπ....Σωστά??? (όπως βλέπε πχ για έλληνες πολιτικούς που τους έβριζαν και μετά... HISTORY CHANNEL)

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66

Δεν μπορείς, Ναύαρχε, να κρίνεις τους ανθρώπους για τα πιστεύω τους ή τις ιδέες τους, εφ όσον αυτά δεν σε επηρεάζουν, δε σου επιβάλλονται, και δεν εμποδίζουν τα δικά σου πιστεύω.
Εγώ π.χ. "πιστεύω" ότι ο Valentino Rossi είναι ο καλύτερος αναβάτης αγώνων moto που έχει υπάρξει ποτέ, αυτό όμως ΔΕ σε επηρεάζει, δε προσπαθώ να στο επιβάλλω σαν άποψη, και δεν αποτελεί λόγο να με θεωρείς μαλάκα ή ακατάλληλο για τη δουλειά που κάνω.

Το ίδιο συμβαίνει και με τον πρώην Α.Γ.Ε.Ν. σου:  Έστω, "πιστεύει" ότι "Ένας Λαός επηρεασμένος από τη Σωκράτεια σκέψη και την Αριστοτέλεια λογική δεν μπορεί να πιστεύει στα Ευαγγέλια".  Ας το πιστεύει.  Αυτό δεν τον κάνει να είναι χειρότερος ΑΓΕΝ από ότι αν δεν το πίστευε, υπό την προϋπόθεση (βέβαια) ότι εσένα, σαν υφιστάμενο δε σου φέρνει προσκόμματα στο να πηγαίνεις να εκδηλώνεις τη λατρεία σου στα ευαγγέλια, αν το επιθυμείς.  Νομίζω ότι η προϋπόθεση που αναφέρω ισχύει στην περίπτωση, και το συνάγω από αυτά που διάβασα.  Πρόσεξε όμως, λέω ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ, δε λέω ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ το ευαγγέλιο στη μονάδα.

Ο Αντωνιάδης εξηγεί ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ στο βιβλίο του τη θέση του απέναντι στο κατεστημένο της θρησκείας στη χώρα μας (και κατ' επέκταση στις Ε.Δ. και στο ΠΝ της χώρας το οποίο έφτασε να διοικεί - εκεί τα είδε), και οι θέσεις του αυτές δεν έρχονται σε σύγκρουση με τα δικά μου (τουλάχιστον) αισθήματα περί χρηστής διοίκησης.

Το θέμα του δωδεκάθεου δε με αφορά, όπως δε με αφορά και το θέμα του χριστιανισμού, και όπως δε με αφορά και το θέμα του απαρχάϊντ στη Νότια Αφρική.  Όποιος θέλει να πιστεύει στο δωδεκάθεο, στο χριστό, ή στην ισότητα λευκών και μαύρων στη Νότια Αφρική, είναι ελεύθερος να το κάνει.  ΦΟΡΟΥΣ να μη μου βάζει εμένα που να σχετίζονται με τα πιστεύω του, και δεν έχω πρόβλημα με κανέναν και με το τι πιστεύει.

Αυτό που λέει λοιπόν ο Αντωνιάδης, είναι ότι το να σέρνεται σε κάθε επίσημη εκδήλωση το προσωπικό του ΠΝ σε θρησκευτικές τελετές ή να κουβαλάει τη "μεγαλόχαρη" κάθε 15 Αυγ. στον ώμο (όπως γινόταν και γίνεται) είναι λάθος, είναι απαράδεκτο, και αν πέρναγε απ το χέρι του, θα το καταργούσε.
Συμφωνώ με αυτό.

ΠΟΥΘΕΝΑ δε λέει ότι αντί για τη μεγαλόχαρη πρέπει να κουβαλάτε το Δία.

NIGHTRIDER1981

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2008
Like
14
Πόντοι
6
Δεν μπορείς, Ναύαρχε, να κρίνεις τους ανθρώπους για τα πιστεύω τους ή τις ιδέες τους, εφ όσον αυτά δεν σε επηρεάζουν, δε σου επιβάλλονται, και δεν εμποδίζουν τα δικά σου πιστεύω.
Εγώ π.χ. "πιστεύω" ότι ο Valentino Rossi είναι ο καλύτερος αναβάτης αγώνων moto που έχει υπάρξει ποτέ, αυτό όμως ΔΕ σε επηρεάζει, δε προσπαθώ να στο επιβάλλω σαν άποψη, και δεν αποτελεί λόγο να με θεωρείς μαλάκα ή ακατάλληλο για τη δουλειά που κάνω.

Το ίδιο συμβαίνει και με τον πρώην Α.Γ.Ε.Ν. σου:   Έστω, "πιστεύει" ότι "Ένας Λαός επηρεασμένος από τη Σωκράτεια σκέψη και την Αριστοτέλεια λογική δεν μπορεί να πιστεύει στα Ευαγγέλια".  Ας το πιστεύει.  Αυτό δεν τον κάνει να είναι χειρότερος ΑΓΕΝ από ότι αν δεν το πίστευε, υπό την προϋπόθεση (βέβαια) ότι εσένα, σαν υφιστάμενο δε σου φέρνει προσκόμματα στο να πηγαίνεις να εκδηλώνεις τη λατρεία σου στα ευαγγέλια, αν το επιθυμείς.  Νομίζω ότι η προϋπόθεση που αναφέρω ισχύει στην περίπτωση, και το συνάγω από αυτά που διάβασα.  Πρόσεξε όμως, λέω ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ, δε λέω ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ το ευαγγέλιο στη μονάδα.

Ο Αντωνιάδης εξηγεί ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ στο βιβλίο του τη θέση του απέναντι στο κατεστημένο της θρησκείας στη χώρα μας (και κατ' επέκταση στις Ε.Δ. και στο ΠΝ της χώρας το οποίο έφτασε να διοικεί - εκεί τα είδε), και οι θέσεις του αυτές δεν έρχονται σε σύγκρουση με τα δικά μου (τουλάχιστον) αισθήματα περί χρηστής διοίκησης.

Το θέμα του δωδεκάθεου δε με αφορά, όπως δε με αφορά και το θέμα του χριστιανισμού, και όπως δε με αφορά και το θέμα του απαρχάϊντ στη Νότια Αφρική.  Όποιος θέλει να πιστεύει στο δωδεκάθεο, στο χριστό, ή στην ισότητα λευκών και μαύρων στη Νότια Αφρική, είναι ελεύθερος να το κάνει.  ΦΟΡΟΥΣ να μη μου βάζει εμένα που να σχετίζονται με τα πιστεύω του, και δεν έχω πρόβλημα με κανέναν και με το τι πιστεύει.

Αυτό που λέει λοιπόν ο Αντωνιάδης, είναι ότι το να σέρνεται σε κάθε επίσημη εκδήλωση το προσωπικό του ΠΝ σε θρησκευτικές τελετές ή να κουβαλάει τη "μεγαλόχαρη" κάθε 15 Αυγ. στον ώμο (όπως γινόταν και γίνεται) είναι λάθος, είναι απαράδεκτο, και αν πέρναγε απ το χέρι του, θα το καταργούσε.
Συμφωνώ με αυτό.

Σωστά όλα αυτά που μας λες,όμως ο κύριος Αντωνιάδης σε τι και ποουου ορκίστηκε όταν μπήκε στο σώμα???!... Αρα? Εγώ πχ δηλώνω Χριστιανός!Οχι βεβαια ορθόδοξος μα πιστευω στο Χριστιανισμό και ορκίστηκα έτσι.Οι άθεοι ή 12θεοι που ορκίζονται??? Τα συμπεράσματα δικά σας.....
Τώρα σχετικά με τις θρησκευτικές και εορταστικές εκδηλώσεις...σιγά μην καταργηθούν!!Στην οπισθοδρομική Ελλάς είμαστε...έδω δεν διορθώνονται άλλα...!
1.Για το άγημα σημαίας καταναλώνεται προσωπικό και χρονος εργασίας...λες και αν πάει 1 να κάνει έπαρση δεν τιμάται η σημαία.Εδώ αλλοι την καίνε,την κάνουν κουρέλι,την κάνουν τατού,την εγείρουν αναποδα για μια ολόκληρη μέρα(βλεπε στρατό)χωρίς να το πάρουν χαμπάρι και στις δημόσιες υπηρεσίες τις αφήνουν καταξηλωμένες...πέρα βρέχει.
2.Για κάθε έναν μαλ... να μη πω... επίσημο,ανώτερο κλπ που περνάει....φρρρ :think: ακινησία από :jerking:...ό,τι δουλειά και αν κάνεις σταμάτα 2 λεπτά κάτσε προσοχη(έϊ)να περάσει ο τυπάρας...έχει και πολλά χαρτιά να δει και να υπογράψει,εσύ έχεις άπλετο χρονο να φτιαξεις,προετοιμάσεις κλπ το πλοίο και εξάλλου δεν έχεις ελλείψεις σε προσωπικό...γυναίκες πλέον σε όλες τις ειδικότητες  :boobies:...αλήθεια στην ισότητα μπορούν και να κουβαλάνε βαριά τρόφιμα και πυρομαχικά???! αλλά και τύποι αγ. παντελεήμονα :idiot: :uglystupid: χριστέ μου  :headbang:... ιιίδρυμα το Π.Ν. :helpplea:... εντάξει έχεις βύσμα βαλτο παιδί σου με ειδικές ανάγκες κάπου αλλού κυρία μου, όχι στον στρατό!!! Ε Λ Ε Ο Σ
3.Θέλετε να μάθετε και άλλα όσοι δεν ξέρετε ή δεν τα έχετε σκεφτεί???
Εγω παντως δεν αντεχω να γράψω άλλα γιατί εξοργίζομαι...ειλικρινα!
Οποιος έχει πάει σε άλλα NAVY της ευρώπης(δεν λέω και USA ή UK άστο καλύτερα  :dancing:) καταλαβαίνει τι κόμπλεξ,κολλήματα,προβλήματα έχουμε.....Ευτυχώς που υπάρχουν εκεί μέσα και ελάχιστοι άξιοι που δεν χάνουν το μεράκι τους για την δουλεία τους, το κέφι τους γιαυτό που κάνουν και την αγάπη για την πατρίδα!!!(λυπάμαι,αλλά όχι για το σώμα)

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486

Το ίδιο συμβαίνει και με τον πρώην Α.Γ.Ε.Ν. σου:   Έστω, "πιστεύει" ότι "Ένας Λαός επηρεασμένος από τη Σωκράτεια σκέψη και την Αριστοτέλεια λογική δεν μπορεί να πιστεύει στα Ευαγγέλια".  Ας το πιστεύει.  Αυτό δεν τον κάνει να είναι χειρότερος ΑΓΕΝ από ότι αν δεν το πίστευε, υπό την προϋπόθεση (βέβαια) ότι εσένα, σαν υφιστάμενο δε σου φέρνει προσκόμματα στο να πηγαίνεις να εκδηλώνεις τη λατρεία σου στα ευαγγέλια, αν το επιθυμείς.  Νομίζω ότι η προϋπόθεση που αναφέρω ισχύει στην περίπτωση, και το συνάγω από αυτά που διάβασα.  Πρόσεξε όμως, λέω ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ, δε λέω ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ το ευαγγέλιο στη μονάδα.

Συμφωνώ με αυτό.

Σταύρο καλά τα λες,αν δεν σε ακουμπάνε οι πρωτοβουλίες κάποιου και φόροι να μην μπαίνουν...ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ διάβασε ξανά το προηγούμενο ποστ μου να δεις ότι ο κύριος αυτός με ακούμπησε -ή μάλλον μας τον ακούμπησε ΚΑΙ στα οικονομικά θέματα.Και by the way, πολύ μεγάλο ζήλο δείχνεις να τον υπερασπιστής.Είσαι έξω από το χώρο ,μιλάς με κάποιον που είναι μέσα 22 χρόνια και γνωρίζει πράγματα που εσύ δεν γνωρίζεις καθότι δεν είναι η δουλειά σου και επιμένεις...Ο γιος του είσαι?Ή μήπως ο ΙΔΙΟΣ?????
ΥΓ:Πλακίτσα κάνω,μην παρεξηγείσαι... :dancing: :dancing: :dancing:

thuvu007

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Σορυ ο Αντωνιάδης νομίζω δεν έχει υιό

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
Παιδες του ΠΝ χαιρετω σας.
Ακουστηκε οτι πηραμε  6 φρεμ. Μπορει και να μην ειναι αληθεια φυσικα.
Μπορει καποιος να περιγραψει οπλικα συστηματα, δυνατοτητες και επιδραση στην ισοροπια δυναμεων? Ποια η γνωμη σας για τις φρεμ?
οχι φιλε ιπταμενε..πληροφοριες ειναι μονο,και παλι τα κονδυλια για 6 δεν επαρκουν ,μαλλον για 4 παμε με οπτσιον αλλες 2,ειναι πολλυ καλη φρεγατα-η καλυτερη επιλογη για την πατριδα μας-βεβαια η τωρινη πολιτικη ηγεσια αποτι βλεπω δεν προωθει τιποτα,αυτοματοποιημενο πλοιο,με scalp-naval πραγμα που του επιτρεπει να χτυπαει στοχους στην εχθρικη ενδοχωρα και πραγματικος πολλαπλασιαστης ισχυος,οι δε τουρκοι εχουν αρχισει μεγαλο ναυπηγικο προγραμμα κατασκευης 8 κορβετων η πρωτη απο τις οποιες ηδη καθελκυστηκε...

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Αλήθεια γιατί όλα όσα λέει τώρα ο κύριος αυτός (μιλώ για τον κ. Αντωνιάδη) δεν τα έλεγε όταν ήταν εν ενεργεία?

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Φοβερά επιχειρήματα ρε παιδιά προβάλλετε στη συζήτηση, τι να σας πω!...

Τα συνοψίζω (δεν έχει σημασία ποιος τα ‘γραψε):

-Ορκίστηκε στο ευαγγέλιο > και μετά το φτύνει.

-Τα λέει τώρα που έφυγε > δε τα έλεγε όταν ήταν μέσα.

Τι να σας πω, με ταπώσατε!

Ναύαρχε, σίγουρα ξέρεις περισσότερα από μένα (εγώ απλός ναύτης πτυχίου Γ ήμουν), αλλά ΠΟΛΛΑ από όσα λέγονται είναι ράδιο-τέτοιο, το ξέρεις.

ΣΙΓΟΥΡΑ ένας τέτοιος τύπος έχει δημιουργήσει αντιπάθειες, και σίγουρα υπάρχουν πράματα που δε τα ξέρω.  Αλλά τέτοια υπάρχουν για τον καθένα μας.  Δεν υπάρχουν για μένα ή για σένα?

Τον τύπο δεν τον έχω γνωρίσει (όπως έχω γνωρίσει τον Ναξάκη π.χ.), και τα συμπεράσματα που έχω βγάλει και σας τα γράφω εδώ είναι μόνο απ’ το βιβλίο του και τη συνέντευξη που έχει δώσει πριν 2-3 χρόνια σε ένα περιοδικό (μη κάνουμε και διαφήμιση τώρα για το ποιό περιοδικό είναι).

Το συμπέρασμά μου λοιπόν είναι ότι ο τύπος:

1) Είναι ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ σε όσα γράφει στο βιβλίο του.
2) Έχει θέσεις (για όσα θέματα γράφει) τις οποίες ΕΓΩ θεωρώ ΣΩΣΤΕΣ.

Από κει και πέρα μπορεί να είναι αδερφή, κλέφτης, χασικλής, ότι θέλει ο καθένας (και μάλιστα ανώνυμα) μπορεί να του σούρει.  Χωρίς ντοκουμέντα, δε με πείθει.

Το βιβλίο, είναι ντοκουμέντο, τυπωμένο και με υπογραφή.  Πως να το κάνουμε.  Αν κάποιος θίγεται, του κάνει μήνυση και αγωγή.
Κανείς δεν έκανε τίποτα.

That simple.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom