Φιλοι σας διαβαζω και χαιρομαι για τη συμμετοχή σας στις κουβεντες μας...ειναι πολύ θετικό να κανουμε διάλογο και να προσπαθούμε να καταλάβουμε την ψυχολογία του παιχνιδιού..
Εβλεπα αυτην την εβδομαδα ανελλιπώς το PCA 2015 στις Μπαχαμες.Μεγάλο σχολείο,πολλές παρτίδες για κουβέντα και κυρίως αριστο μαθημα για stack management.
Το βασικό για ολους μας ειναι να καταλάβουμε ότι στο ποκερ,ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΜΑΣ,αλλά ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ.Ασχετως του τι εχουμε,μπορούμε να ελπίζουμε σε νικη αρκεί να παιζουμε όπως πρέπει.Αυτό δεν ειναι διδάξιμο από τη μια μερα στην αλλη,προυποθέτει χρόνο και ενασχόληση με το παιχνίδι..
Μετα από 4 χρόνια που ασχολούμαι συστηματικά,εχω βελτιώσει την τεχνική μου ,αλλα ειμαι ακόμα πίσω σε αρκετούς τομείς..Για το φιλο που με ρωτησε για βιβλία,του προτείνω το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ του HARRINGTON ,την τριλογία..
Για την POKERSTARS που με ρωτησε καποιος αλλος φιλος,συμφωνώ με τον MPOURDELIARISSS,τα ειπε ολα..
Καλές μαχες,εγω εχω παρέα από σημερα τον εκλεκτό συμπαικτη PREMIOUM και ετοιμαζόμαστε για την πρωτη μας μάχη το Σαββατο...
[size=30pt]GO GO BOU POKER TEAM ALWAYS ON FIRE!!!![/size]