[size=20pt]Αφου δε με εκραξε ο Τραμου.....[/size]
Χαμηλή πτήση χτες αδερφια,δεν μπορεί πάντα σε πηγαίνει το φύλλο..
Σουπερ τούρμπο το τουρνουά με λιγες μαρκες και συνεχόμενα all in για να παιρνουν το 50αρικο bounty..
Αν εξαιρέσω τους ..Μητροπολίτες που πηρα στην τρίτη πασα και πηρα τα 2/3 του στακ ενος γατακίου,τίποτε άλλο αξιόλογο περαν των 2 κεφαλών που αποκόμισα..
Το γατακιον με το κουτσουρεμένο στακ,μπηκε ρεστα στο αμέσως επόμενο φυλλο με A-10,τον callαρα εγώ και άλλος ενας, εγω με 9-10 suited και ο άλλος με 7-7..Δυο 9αρια κατω μου εδωσαν το πρωτο κεφαλι επί πίνακι..
Το δευτερο κεφάλι ηρθε από ενα super short stack ,μόλις 600 μαρκες με Α-3 εγω και αυτός Κ-9..Δεν βρηκε υποστηριξη και παρεδωσε και αυτός την κεφαλή του..
Από κει κι επειτα,δεν επιανα και φύλλα και αφού δυο φορες επιβιωσα του αποκλεισμου,με 10-J suited εναντι Α-10 την πρωτη βρηκα J κατω και τη δευτερη σε τριπλό all in ανακοίνωσα BLIND ALL IN στις 3000 μαρκες με τα blinds 800-1600 ante 200,με callαρουν δυο,με Q-K και Q-J,παιζόμενη παρτιδα απο τους αλλους δυο check μεχρι τελους,ΑΝΟΙΓΩ ΦΥΛΛΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΕΧΩ: A-3 σε board με Ασσο!!
,
ηρθε και για μενα η ωρα τις σακκας που θα δειτε στη φωτο...
Αnyway πηρα ενα κατοσταρικο και αποχωρησα..
Την παρασταση όμως εκλεψαν οι δυο τσιγαρούδες,που με πλησίασαν για να μου κανουν κομπλιμέντο για τα ..γυαλια!!
"Looks like a Pro Pokerstar!!!"
Δεν ηθελα και πολύ να πιασω κουβεντα,η μια από το ΙΡΑΝ (!!) SARA και η άλλη από την ΑΛΓΕΡΙΑ (!!) LEYLA!!!δεν πιστευα ότι υπαρχουν τόσο όμορφες γυναίκες σε αυτές τις χωρες,ειδατε φωτό και καταλαβαίνετε το ταράκουλο που επαθα και απο πίσω αλλά και από προσωπο!!
Μετα από μισάωρη συζητηση όπου μου εξηγούσαν τη ζωή τους εδω και αφού επιστρατευσα όλα τα αποθέματα της πίστης μου προς τις αξίες της Οικογένειας τις χαιρέτισα ευγενικά και πήρα το δρόμο του γυρισμού..
Στο MAIN EVENT αποχωρησε ο ΚΙΤΑΗΙ και συμμετείχε στο HIGH ROLLER,o ELky και ο μικρός βελγος Gay ντε Μελντερ.Συνεχιζε ο μεγάλος ντεν Μελντερ ,short stack παντως...
Το 2014 εκλεισε με κερδος κοντα στα 3.500€ και ROI 60-70%..Not bad..
[size=20pt]Το 2015 ερχεται με ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ:[/size]
-Amateur Poker Association Tour SPA 17-20/1
-Ass DoR Pokerstars SPA 24-25/1
-Winter Tournament NAMUR 28/1-1/2
Ευχαριστώ για τη συμπαράσταση σας αδέρφια,ευχομαι και σε σας νικες και η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΑ!!!!!
[size=30pt]GO GO BOU POKER TEAM ALWAYS ON FIRE!!!!![/size]
Φωτο ακολουθούν..
ΥΓ:LoXXOS σε pm θα παρεις τις αποδείξεις,ΑΠΙΣΤΕ ΘΩΜΑ!!! ;) ;)